מבוקש: מתכון טוב, מנוסה, מוצלח לקיש בטטה. תודה!עין צופיה
יש לך מתכון בשרשור מאתמול (אני צריכה מתכונים של ק)כלנית1
מנוסה?בדוק? הולך גם עם ילדים?עין צופיה
יש לי פשטידת בטטה אם את רוצהתות
הרבה סיכויים שילדים יאהבו. פרווה, בחושה בלי בצק בתחתית. קלה מאוד וגורפת מחמאות
תודה. האם אפשר להקפיא פשטידת בטטה מוקרמת?עין צופיהאחרונה
רוטב פרווה וטעים לרביולי בטטה, יש רעיונות?שקדי מרק
רוטב פטריות..מקום בעולםאחרונה
מחפשת חסה נקיה מתולעים ומחומרי הדברהצמר
או לפחות- עם כמה שפחות הדברה...
חסלט שטוף במים עם קצת סבון???מאמע צאדיקה
יש בבני נצרים מישהו שמגדל ומשווקאמא!!
לחנויות שונות ברחבי הארץ
אבל אני לא זוכרת איך קוראים לזה...
חסלט?מוריהאחרונה
איך אתם טוחנים בבית דג?אימון באמונה
ילדי מאוד אוהבים קציצות דג.
אני טוחנת עם המוט של BROWN וזה מאוד לא נוח.
כל הזמן חתיכות נתקעות בפנים. וצריך לעצור כל רגע.
מחפשת המלצה למכשיר לא גדול, שאפשר לטחון בו .
מג'ימיקס..מקום בעולםאחרונה
שאלה דחופה! פאי לימונענע של קרין-ר.פ.מ. בע"מ
במתכון רשום 1/2 כוס תרכיז לימונענע של פריגת הקפוא
והשאלה היא-
אני קניתי את הסירופ של פריגת הלימונענע והוא ממש מרוכז! ברמה של כמה טיפות לכוס מיץ, האם לשים אותה הכמות של התרכיז או פחות?
מישו מכיר את ההבדלים???
בבקשה תענו דחוף!!!
לאף אחד אין תשובה?ר.פ.מ. בע"מ
לדעתי תשימי אותה כמות ואםשרבוב
לא הייתי מתעסקת עם זה..
תודה נשמה! זה לא עניין מתיקות אלא מרוכז מדי אולי,ר.פ.מ. בע"מאחרונה
טוב נראה איך יצא ופעם אחרת נלמד מזה..
רעיונות למילוי עוגיות שמריםיעל מהדרום
לק"י
יש קקאו, סוכר, שוקולית, סוכר וניל, אבקת סוכר.
למה לא פשוט ממרח שוקולד?~א.ל
יש לנו רק ממרח של חלב נוכרי- ואני מעדיפה שלא..יעל מהדרום
קקאו עם סוכר שוקוליתמיסטר דום
אל תשתמשי באבקת סוכר מניסיון ! ולפני הכל למרוח במרגרינה בטמפ' החדר את הבצק או בשמן ואז לפזר לא בנדיבות יתר את המלית שלך
תודה.יעל מהדרום
בסוף קניתי שוקולד וזהו..יעל מהדרוםאחרונה
היי חברה.. רעיונות לגלידה..גלוק17
יש פירות.
מלון הכי עדיף.
אבל יש גם תפוחים בננות אפרסקים ונקטרינות.
יש יוגורט.
איך עושים מזה גלידה? משו בסגנון פרוזן יוגורט..
בעיקרון מקפיאים את הפירות ואח"כ מרסקים...ת.מ.
תודה.. אבל אם הכל קפוא בלנדר יעמוד בריסוק?גלוק17
או שהיוגורט לא צריך להיות קפוא?
אם אני קודם מרסקת ואז מקפיאה זה לא יעבוד? אני מפחדת על הבלנדר..
זה תלוי בבלנדר...ת.מ.
האמת שבד"כ הפלסטיק לא יחזיק קרחמיסטר דום
הזכוכית כן !
אתמול טחנתי בבלנדרשרבובאחרונה
והקפאתי את זה בארטיקים נראה איך יצא.
לא עשיתי מזה גלידה כי אם רוצים גלידה צריך להוסיף סןכר מומס במים או קצפת כדי שזה לא יצא גוש קרח.
בננה זה בסיס מאוד טוב לגלידה.
זה בסדר אם אתה מקפיא אותה ככה (בלי תוספות של מים וסוכר).
לבננה אתה יכול להוסיף שוקולד, קקאו, תוצ.
את הפירות שציינת לא ניסיתי.
אה ואתמול גם עשיתי קינוח שווה מאפרסקים.
שכבה ראשונה סורבה רפרסקים
שכבה שניה ריבת אפרסקים שעשיתי טחונה עם קצפת ומעל סתם קצפת ולתיכות אפרסק צהריבה
ויצא טעים
לא ניסיתי לעדות גלידה מתפוחים.
מילוי לבלינצס גבינה מתוקה+mp8
תודה מראש!!
קרם מסקרפונה-משה ר-
עברי, דבר עיברית..+mp8
זה השם של הגבינה.-משה ר-
ניראלי הכוונה הייתה ל"חביתיות", לא "בלינצ'ס"נוי לביא
ומילוי מתוק- גבינה+ צימוקים וסוכר.
ללקק את האצבעות..
מסקרפונה זה סוג של גבינה (יקרה)מאמע צאדיקה
המלצה שלי למילוי:
גביע שמנת חמוצה
גביע גדול גבינה לבנה
חופן צימוקים מושרים ביין לחצי שעה
מכניסים לבד גבינה - ומעמידים במקרר לכמה זמן כדי להגיר נוזלים (כמה שיותר שיש לך, לילה או יממה...)
מידי פעם שופכים את המים שיוצאים- כדי שלא יירטב חזרה
מערבבים פנימה קצת (כפית) תמצית וניל, וכמה כפות אבקת אינסטינט וניל
ממלאים
תודה!! נשמע מעניין!+mp8אחרונה
מלבד צימוקים אני אוהבת להוסיף קינמון
לגבי המסקרפונה-
איפה קונים דברים כאלה?
מה סוג המירקם? הטעם?
באלו כשרויות ניתן להשיג??
תודה רבה! .
אפשר לשלב כמובן תותים קצוצים.-משה ר-
אני אוהבת את המילוי גבינה הקלאסי.משיח נאו בפומ!
- סוכר
- ת. וניל/ סוכר וניל
- צימוקים
(אפשר להוסיף קצת אינסטנט פודינג להסמכה).
אפשרות לתוספת:
- פירות חתוכים לקוביות קטנות.
- פירות יער קפואים טחונים.
מלמעלה - סירופ פירות יער.
ואפשר גם פשוט - סירופ מייפל..

רעיונות לדברים שאפשר להכין עם הקטנטנים~א.ל
בסביבות גיל השנתיים?
גיל ביניים שכזה 
אשמח לשמוע על רעיונותכם היצירתיים![]()
בצק פריך- הם יתקשקשו איתו ואולי יאכלו, אבל זו חויהשוקולד לבן
אם נשאר משהו אפשר להוסיף עדשים או לפזר סוכריות.
אפשר גם "להעזר" בהם בהכנת כמעט כל מתכון (לפחות במתכונים של עוגות\ עוגיות)-
לשפוך יחד מוצרים לקערה, לתת להם לגלגל כדורי שוקולד בקוקוס או סוכריות, לערבב (בסיוע שלך) את המוצרים הקערה וכו'
^^^^^^הללישאחרונה
עוגת גבינה בסקוויטיםפנסאי
חלות לשבת!כוכב לכת
אפשר גם עוגיות פשוטות ולתת להם לקרוץ צורות עם חותכן ולפזר סוכר וקינמון מעל.
"זר פרחים" משיפודים תקועים בחצי עיגול קלקר והילדים משחילים פירות יבשים או טריים (יותר מתאים לשבועות וט"ו בשבט)
כדורי שוקולד
עוגת גבינה עם ביסקוויטים
יש למישהו רעיון מהיר לארוחת ערב?(תוספת ליד לחמניה)שוקולד לבן
משהו פשוט (בכל זאת יום חמישי)
אבל לא סלט או שימוש בביצה
תודה!
גבינה? ירקות? פסטרמה?מקום בעולם
אני רוצה להכין משהו (לפנק את בעלי)שוקולד לבן
ואין לנו חלבי או פסטרמה ממילא, ואין גם חנות פתוחה
טונה? טוסט?משיח נאו בפומ!
בעז"ה יהיו לחמניות ישר מהתנור, והייתי שמחה להוסיףשוקולד לבן
משהו בצד (בסגנון שקשוקה, אבל בלי ביצה)
לצערי אין חסה לסלט, ואני מעדיפה לא סלט אחר (כי הוא כמעט ולא אוכל)
אפשר רוטב של שקשוקה (בלי ביצים) וצ'יפסיעל מהדרוםאחרונה
הפרשת חלהפודינג111
קודם כל תודה לקודמות ששלחו לי!!
האם יש עוד מישו שעושה הפרשת חלה לשבת?
היי..שאלה:מחייכת =)
http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t608670#6750654
העוגת כדורי שוקולד שהעלו פה נראית ממש טעימה אבל לפי מה שראיתי באתר של קרין גורן זה לא נראה אותה עוגה.
זה העוגה באתר של קרין :http://www.carine.co.il/page_1577
למישו' יש הסבר? (:
תשאלי את מי שהכין את העוגה זה ההסבר הכי טובimosh30
זה אותה עוגה בעיצוב שונה...ת.מ.
כנ"ל^^...חנניו
צבע פודינג שונה, וכו'...
אהה סבבה! העיצוב שלכם מושלם! (:מחייכת =)אחרונה
זאת הסיבה שקונדיטוריה זה כ"כ כיף
-משה ר-
שוגרררר הרג אותי המבטא
*קומי אורי*
צחפתי לא?
-משה ר-אחרונה
שיואו (עיניים נוצצות)הלליש
מזל שאין לי גישה לדברים האלו.
פשוט נס.
רק לי עברה חלחלה עם הערבוב בידיים??מקום בעולם
את לא נוגעת בבצק בידיים?-משה ר-
בטח שכן
מקום בעולם
פושט זה ה-מ-ו-ן כזה.. חח עזוב,שריטה שלי ![]()
באמת נראה כייף!!!!!!ענת=)
חלום!!ט'
וואאווו חלום!!גלוק17
כמה שוקולד מתבזבז להם על הרשתות שם...חילזון 123
הוא לא מתבזבז, ממחזרים אותו..-משה ר-
מקצוע חלומי.. תהנהimosh30
רעיונות יצירתיים לאפונה קפואהשרבוב
קניתי מלא לפסח
ובסוף בכלל לא השתמשתי
וכבר אין לנו חשק לאפונה וגזר
ואני רוצה לפנות את המקפיא!!
פשטידת אפונה...שונמית
מתכון!!שרבוב
תביאי לי
ט'
קציצות טונהחיה וקיימת
יש לי אמא שלי מתכון מוצלח, מדבר עליך או שאתם לא בקטע של דגים?
טונה ואפונה? <אם כן,אשמחברוקולי
אשמחשרבוב
ברוטב אדום, ירק מבושל ליד אורזמאמע צאדיקה
תוסיפי לעוף ותאפי או תבשלי ברוטב עם העוףכלנית1
אפונה שומר בצל ועוף בסיר.. יאממייאקונהמטטה
מרק אפונהבעזרת ה'!!
מתכון: מרק אפונה
כ-8 מנות

רשימת המרכיבים
- 1 בצל קצוץ
- שמן לטיגון
- ½ 1 כוסות אפונה מיובשת
- 2 גזרים גדולים מגוררים בפומפייה
- 2-3 ליטר מים רותחים
- צרור פטרוזיליה או שמיר קצוץ
- 3 שיני שום קצוץ
- תבלינים לפי הטעם: כמון, פפריקה, חוויאג', פלפל שחור
הוראות הכנה
- מטגנים בסיר את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את הגזר והשום ומטגנים לעוד 3 דקות לקראת סוף הטיגון מוסיפים את התבלינים.
- מוסיפים את האפונה, מערבבים ויוצקים מים עד לכיסוי מלא של האפונה.
- מבשלים על אש נמוכה כשעה ובוחשים מדי פעם, לקראת סוף הבישול מוסיפים את הפטרוזיליהשמיר (משאירים מעט מהפטרוזיליה לקישוט בעת ההגשה).
- מוזגים לצלחת עמוקה ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.
הערה
לקבלת מרקם קטיפתי ניתן להעביר את המרק במעבד מזון או בבלנדר.
ניתן להמיר את האפונה בעדשים: ¾ כוס עדשים כתומות ו-3/4 כוס עדשים ירוקות.
כדאי לפזר גם מעט שמרי בירה בעת ההגשה
נלקח מhttp://veg.anonymous.org.il/art173.html
האומונה המיובשת הכרחית?מעפר אני באה
מה עם אפונה קפואה?
לבשל עם עוף ברוטב אדום עם רסק ותבליניםמירי ט.אחרונה
אשמח למתכון למנה אחרונהשירה..!
יש למישהו?שירה..!
פאי עם בסיס קנוי מוכן?כוכב לכת
גלידה ביתית
סורבה
ג'לי עם פירות
אני בכלל בכיוון?

אפשר את המתכון למוס ולגלידה?מחייכת =)
לגלידה אין לי מתכון את המתכון למוס אעלה בלי נדר יוכוכב לכת
מתכון למוס שוקולדכוכב לכת
200 גרם שוקולד מריר
1/3 כוס שמן
2-3 כפות ליקר או יין מתוק
4 ביצים מופרדות
כוס סוכר (מחולק ל 2 חצאים)- אני נוהגת לשים קצת פחות. בערך 2/3-3/4 לטעמי זה מספיק מתוק.
ההכנה:
להמיס את השוקולד, לערבב פנימה יין ושמן ולבשל על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד ליצירת תערובת הומוגנית. להוריד מהאש.
בנפרד מקציפים את החלמונים עם 1/2 מכמות הסוכר לקבלת תערובת אוורירית ותפוחה ומקפלים בעדינות את תערובת השוקולד לתערובת החלמונים.
מקציפים את החלבונים וכשהקצף מתחיל "להעמד" מוסיפים בהדרגה את המחצית השניה של כמות הסוכר.
מקפלים את הקצף לתוך תערובת השוקולד רק עד שמתאחד ומקררים/מקפיאים
אני יודעת שזה נשמע הרבה שלבים וזה, אבל במציאות זה הרבה יותר קל ממה שנדמה.
בהצלחה!!!

תודה!שירה..!
חלבון אחד. שתי כוסות רסק תות וחצי כוס סוכר. זהופנסאיאחרונה
מישהו יכול לעזור למוחי היבש ולבטני הרעבה?חרוז
יש לכם רעיונות לאוכל טעים?
ובריא?
יש בכלל דבר כזה?
אני בתחילת הריון ומנסה לאכול בריא.
נמאס לי כבר מסלט.
אני כל הזמן רוצה מתוק...
אז צריכה רעיונות טעימים ובריאים...
מאתגר מידי?
הלוואי שתצליחו לעזור לי...
פירות, במיוחד עכשיו בקיץ!כוכב לכת
בגזרת האוכל-
סנדוויץ' מפנק מחיטה מלאה מלא בכל טוב- גבינות, חסה, עגבניות, חביתה רטבים וכל מה שבא לך. אפשר גם לשים בטוסטר ואז בכלל....
דגנים בריאים יחסית- ברנפלקס, דליפקאן וכאלה
מוזלי- יוגורט ובתוכו מלא פירות חתוכים וכדי להשביע יותר- להוסיף מספר כפות שיבולת שועל דקה
ואם חייבת עוגיות או עוגות- לכי על תחליפים בריאים יחסית- להמיר חלק מהקמח בשיבולת שועל דקה, סוכר דמררה או סילאן במקום סוכר לבן, שמן במקום מרגרינה, עוגיות טחינה.
מה שכן יש פה המוווווון מומחים/יות לענייני בריאות שבטח יענו לך תכף ובנוסף כדאי לשאול גם בפורום הריון ולידה. יש שם נשים עם המון ידע שיעזור לך לגבי תזונה נאותה בהריון.
שיהיה בקלות ובשעה טובה!
יש חטיף בריאותהתנערי מעפר
כמו חטיף אנרגיה שמכינים בבית.
שמים בו בין היתר שומשום, אגוזים, שקדים, גרעיני אבטיח, חמוציות ועוד דברים בסגנון הזה.
במקום סוכר שמים דבש.
זה טעים ובריא מאד.
אם את רוצה מתכון מדוייק יותר אבקש בשבילך מאחותי.
מנסה..בת 30
דברים בריאים שלא קשה להכין-
ירקות בתנור- מלא מלא ירקות עם שמן זית וקצת מלח.
קטניות למיניהן- שעועית ירוקה, אפונה, חומוס. יש בקטניות הרבה דברים טובים.
באמת- פירות ופיצוחים. אבל לא קלויים או מטוגנים. כמו שהם- שקדים (סידן, מגנזיון, חלבון), אגוזים (ברזל, אומגה 3), אגוזי ברדיל (ברזל, סלניום) ופירות- תמרים (ברזל, ומאוד עוזר למערכת העיכול), וכו' וכו'.
מילקשייק פירותכלנית1
שימי בבלנדר: תפוח + בננה + + אפרסק + יוגורט . טעים ובריא
מי שאוהב שוקולדחיה רוזאחרונה
יותר מידי מתוק אף פעם לא בריא. אבל בין הממתיקים יש את הממתיקים הפחות רעים.
אני ממיסה בסיר דבש, קקאו (קקאו ללא סוכר דווקא די בריא), מעט יין, מעט תמצית וניל ומקפיאה. יוצא משהו שוקלדי כזה אבל יותר בריא משוקולד בחנות... לפעמים אני מוסיפה אח"כ קצת חלמונים / ביצים אבל זה כבר ביצים חיות ובטח לא תאכלי בהריון.
גם מתכונים לא מתוקים יעזרו?
אם אני אקח3015
שתי בננות בשלות מאד "בננות דבש"
קצפת צמחית אחת (פג תוקף אבל לא נורא)
וקצת דבש/ סוכר דמררה
וארסק הייטב בבלנדר מקל ![]()
אמור לצאת משהו טעים?
רעיונות לשיפור? (לא משהו קשה)
בתודה מראש ![]()
שלא יהיה בל תשחית...
את יכולה להשתמש בבננות לעוגה בחושה או קאפקייס-משה ר-
אין לי חשק לעוגה. אבל תודה.3015
קצפת צמחית שפג תוקפההלוי מא
זורקים לפח לא חבל!
מה שיהיה חבל זה על ימי עבודה שילכו להם בגלל קלקול קיבה לא לשחק עם אוכל מקולקל
השאלה כמה זמן, אם זה כמה ימים והריח בסדר-משה ר-
אפשר להשתמש, אם זה כמה שבועות, אז לזרוק..
^^^3015
פעם השתמשתי בקצפת צמחית אחרי חודש כמעט.,והיה בסדר גמור.
ככה:שרבוב
את הסוכר צריך לבשל במים כדי שימס
ואז תטחני עם הבננות (עדיף להקפיא קודם אבל לא קריטי)
ואז לערבב עם הקצפת שכבר מוקצפת
לערבב הכל ולהקפיא
(ואפשר גם בלי הקצפת)
תודה! הולכת לשים את הבננות במקפיא.3015
תוסיפי הרבה קרח ויצא 'מילקשייק' שווהט'
קוביות קרח? לרסק עם הבננות?3015
לא ישבור את הלהבים? (יחסית זה בלנדר מקל חזק אבל בכל זאת).
איזה רעיון מעניין.
תבדקי את החוזק של הבלנדר, לא כל בלנדר מוט-משה ר-
יכול לקטוש קרח, חבל שיהרס..
אני הייתי הולכת על בטוחשרבוב
ובודקת בהוראות היצרן
רק לבלנדר שמתאים לריסוק קרח!!!!כלנית1
את יכולה לשים אותן בבלנדר עם יוגורט או חלב בתוספת קוביות תפוח / אפרסק וכד'.
יוצא מילקשייק טעים (על בננה אחת אני מוסיפה תפוח אחד, יוגורט, ואם צריך בתחתית מעט חלב, כדי
שיתרסק בקלות)
אני הקפאתיקצת xחרת
ואז ריסקתי אותן, הוספתי יוגורט טבעי, קצת דבש וסוכר חום-
יוצא טעים, אבל צריך לאכול מייד.
הדבר הכי שווה להכין מבננותתות
זה גלידת בננות 100%... הילדים שלי חולים על זה.
מקפיאים בננות.
שמים בפוד פרוססור ומרסקים.
בהתחלה זה נהיה סתם פירורים, ואז פתאום - נהיה לזה מרקם קרמי של גלידה.
כמובן שצריך לאכול מייד, אבל זה קפוא וטעים ובריא.
אפשר להוסיף שדרוגים כמו שוקולד או פירות אחרים...
אבל נראה לי שרק לבננה יש את המרקם הקסום הזה.
חייבים לאכול מיד?צביה22
אי אפשר אחרי הריסוק להקפיא שוב ולאכול אח"כ?
בעיקרון נראלי אפשר. אם זה לא השחירגלוק17
אני עושה ככה ומקפיאה שוברק טוב!
ומוסיפה גם תמרים. (אפשר גם שוקולד, אבל אם רוצים להשאר בריאים...)
תודה!
צביה22אחרונה
הכנת מקופלת ביתית בקלי קלות!~א.ל
לא אשכח שעלית הכריזו בגאווהאלעד
שהכנת ה"מקופלת" הינה סוד שמור ביותר הידוע רק להם 
זה לפני שהיה יוטיובמושיקו
כמה מעלות זה מבחינתם בטמפרטורת עבודה?מקום בעולם
אין לי מדחום של בישול, ועשית לי חשק..![]()
לשוקולד חלב 30 מעלות ולמריר 29 וללבן 31מיסטר דום
ואגב לא חייב לטמפרר כמו כולם..
אפשר לחכות שיתקרר בסיר !
תודה!
מקום בעולם
אנחנו עברנו היום בחנות קינוחיםאלעד
וקנינו בשעה טובה את כל הציוד הנדרש..
סיליקונים ומרית ייעודית וצנטרים ומדחום ושוקולדים וגאנשים והכל!1
|עיניים בורקות|
אמרתי לאשתי
שהרכישה הזאת תחייב אותנו להיות באמת מקצוענים..
איזה כייף!! בהצלחה..
משיח נאו בפומ!
כנראה שיש לכם זמן פנוי
אשמח להתחלק בו
~א.ל
אפשר לשאול על שם החנות?
אין הרבה זמן פנוי, המעט שיש מנוצל לתחביבים זוגייםאלעד
תהנו לכם ותודה
החנות הזו הגיעה בדיוק בזמן עבורי!~א.לאחרונה
טוב, נאתגר אתכם על הבוקר
נועם ה'
בעלי קנה בטעות חזה עוף טחון במקום הודו אדום טחון.
זה ממש יבש ואני לא אוהבת להכין ממנו קציצות כי הן יוצאות יבשות.
מה אפשר לעשות עם זה שלא יהיה יבש?
אם מכינים אותו כמו שצריך אין סיבה שיצאו יבשות-משה ר-
חזה עוף צריך מינימום של בישול/צליה, לכן את יכולה להכין קציצות רגילות, לערבב בהם מעט לחם פיטרוזיליה קצוצה תבלינים ובצל ולשים אותם לקראת סוף הבישול ואפ זה לצליה אז בלי הלחם ולצלות ממש קצת..
קציצות ברוטב... לבשל רוטב, לטגן את הקציצות ולבשלמה אני ומה חיי
גם אותן ברוטב, נניח- עגבניות.
אני תמיד מכינה ברוטב עגבניות.אבל החזה עוף יוצא יבשנועם ה'
אנחנו מוסיפים לבלילה קצת מים וקצת שמן..מוריה
כדורי שניצל...עייני בניקי
אקונהמטטה
^^^ זכית! תודה רבה על העזרה. נקווה שייצא טעים..נועם ה'
יש פה (במתכונים של ערוץ 7) מתכון לקציצותשוקולד לבןאחרונה
שיוצאות ממש רטובות וטעימות.
אמנם זה עם הודו, אבל לדעתי מה שהופך אותם לרטובות זה השילוב של קישוא ובצל מגורדים.
אפשר גם ללכת על דברים אחרים, כמו לזניה, פשטידת רועים או בורקס במילוי בשרי.
אמא שלי תמיד מכינה את המאכלים האלה עם חזה עוף טחון.
