שרשור חדש
מילוי לעוגת שמרים.מעפר אני באה

נתנו לי מתכון למלית קקאו לעוגת שמרים שמכילה:

חצי כוס שמן

חצי כוס קקאו

2/3 כוס סוכר

כף אבקת שוקו

מעט תמצית וניל

 

הכנתי ויצא ממש נחמד אבל ממש הרגישו את גרגירי הסוכר (כי לא ממיסים אותם, פשוט מערבבים וממלאים. השאלה שלי אם אפשר להמיר את הסוכר באבקת סוכר או שזה יהרוס את הטעם. ואם זה אפשרי, האם להשאיר את אותה כמות או להוסיפ/להפחית.

 

תודה

לדעתי תימרחי קצת שמן על הבצק ואז תפזריחיה וקיימת

את המלית.

יש מספיק שמן כבר במילוי.מעפר אני באה

הבעיה היא שמרגישים את גרגירי הסוכר.

מישו?

אולי להמיס בנפרד ורק אז למרוח.פעימהאחרונה


אפשר שאלה..?ג'נדס

מה הענין של הלחמניות בטעמים בחג השבועות?מבולבל

בחיים לא שמעתי על זה..יעל מהדרוםאחרונה

לק"י

 

אצלינו עושים לחמים בצורות של סלסילות וסולמות- מזכיר את מצוות הביכורים.

מחפשת מתכון בצק לפוקצ'ה, מקמח מלא.. יש?ר.פ.מ. בע"מ
נראה לי שכל בצק שמרים רגיל יתאיםיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אולי לעשות אותו יותר רך, ועם שמן זית במקום שמן רגיל.
שאלה למבינים- עוגה לציפוי בבצק סוכר.ספגטי מוקרם

יש לכם מתכון שמתאים לעוגה כזאת?

אני צריכה משהו די פשוט..

מניחה שעוגת שוקולד רגילה תתאיםפעימה
בעה"י

רצוי לא מתוקה מדי
צריך עוגה כבדה יותרמיסטר דום
בשביל שהבצק יתפס
אז איזה מתכון?ספגטי מוקרם
אני הכנתי פעם עם עוגת שוקולד רגילה והיה בסדר גמור3>
אני אביא לך מתכון לעוגת אגוזים ...מיסטר דום


אבל יש לי קצת אגוזים.. כמה צריך?ספגטי מוקרםאחרונה

שאדע לקנות..

יש מצב שאתה מביא ת'מתכון עכשיו?

תן לה מתכון בבקשהשרבוב

היא גם שומרת את זה כמה ימים

אז לא כדאי שהעוגה תצנח....

גבינה מקולקלת בשביל בישולאורחיה

שמעתי פעם ממביני דבר שגבינה כמעט מקולקלת (גבולי כזה) אפשר להתשמש בה בבישול..

זה נכון?

למשל למילוי גביניות?

אגב למי יש מתכון לגביניות?

תודה

כן אפשר להשתמש!שרבובאחרונה

מישהו יודע איך מכינים גבינה מוקצפת?3>

שיצא דומה למעדן דניאלה...

מעדן דניאלה עם ג'לטין. סביר להניח שזה קשור.מוריה
שמנת גבינת נפוליון גלטין מחית פרי והכי חשוב לאמיסטר דום

אובר הקצפה או בישול כי זה צריך את המרקם של הדניאלה

אפשר יותר פירוט?3>

מה היחסים? ואיך בדיוק?

תודה!

את המרקם הזה א״א לעשות בלי הסיפון-משה ר-

מכשיר להכנת קצפות, במיקסר יצא מעין מוס או קרם אבל לא אוורירי כמו דניאלה..

אני מוכנה להתפשר גם על משהו דומה, אם יש לך מתכון3>
למה לא לקנות מעדן דניאלה וזהו?איזו נחמה

נשמע לי הכי פשוט והכי זול...

חלב נוכרי3>
אה, לא ידעתי.. לא מכירה...איזו נחמהאחרונה
איך מכניסים מתכון לתחרות של ערוץ 7??אורחיה
איזה תחרות???גלוק17
מה הפרס??מיסטר דוםאחרונה
לפי מה אתם עורכים את הקניות שלכם?נועם ה
לפי המתכונים המתוכננים למשך השבוע?

או שאתם קונים באופן כללי ומאלתרים/בוחרים מתכון לפי מה שיש בבית??

אני מתחרפנת מזה שתמיד מה שבא לי לעשות סותר את מה שיש בבית...
מצד שני מחרפן לקבוע מתכונים מראש ולפי זה לעשות רשימת מכולת.....
בד"כ,התנערי מעפראחרונה

קונים קניות רגילות, ומאלתרים לפי מה שיש בבית.

אם אני רואה שיש מוצר שאני צריכה אותו הרבה ואין אותו בד"כ - אקנה אותו ברשימת הקניות הרגילה.

 

למאורעות מיוחדים, כמו חגים, או כשמזמינים אורחים

אנחנו עושים קנייה מיוחדת

לפי התפריט.

 

 

הכי טוב - להדביק פתק על המקרר ולרשום כל פעם מצרך שצריכים ושוכחים לקנות.

 

כשאני עושה קניות אני חוזרת בד"כ הביתה בידיים כמעט ריקות

ורק אז נזכרת בכל מה שהייתי אמורה לקנות ושכחתי...

 

מחפשת מתכון לדג בקלה.0 אלישבע 0

אשמח למתכון לדג בקלה.

עדיף בתנור.

 

תודה רבה!!

המתכון של אמא שלי- עם תפו"א. טעים ממש!שוקולד לבן

(תמיד אני מכינה כמות כפולה ומרוב שזה טעים אף פעם לא נשאר ליום אחר כך)

מיועד לפילה בקלה (אפשר גם אחר, אבל אני יודעת שעם בקלה זה מעולה)

 

מרתיחים תפו"א במים על סיר ומבשלים עוד כ10 דק',

חותכים לריבועים קטנים יחסית ומניחים בתבנית.

מוסיפים לתבנית פלפל אדום חתוך לחתיכות קטנות,

שום (כמה שיני שום, ממש מוסיף לטעם)

ומניחים מעל את הדגים

 

מערבבים בקערה מלח, פפריקות- הרבה מתוקה ומעט חריפה (אלא אם כן אתם אוהבים חריף) ודי הרבה שמן זית ומים

שופכים מעל הדגים ואופים בחום בינוני במשך שעה (פלוס מינוס, עד שמוכן)

 

אמנם קצת השקעה, אבל באמת מתכון ששוה את זה (אחר כך תלקקו את התבנית קורץ)

 

(אפשר להכין גם בסיר, אבל הרבה פחות טעים)

תודה רבה!!0 אלישבע 0

אופים את זה פתוח או מכוסה?

פתוח, בתבנית רגילה. וכדאי שהדגים יהיו בתוך הרוטבשוקולד לבן
תודה רבה! עזרת לי מאוד!!0 אלישבע 0
יופי איך יצא בסוף?שוקולד לבןאחרונה
מחפשת מתכון טעים לקינוח פרווהח.י
קיבלתי משכנה 4קצפת ריץ'...

כל רעיון יתקבל בברכה!(;

תודה רבה!
עוגת ביסקויטים..-משה ר-

אפשר גם קינוחים אישיים בכוס, עם שכבות של פירורים וביסקויטים ורוטב שוקולד..

צריכה מתכון מדוייק... תודה!ח.י
מכינים קרם מהריצ׳-משה ר-
עבר עריכה על ידי שדרותי בתאריך ג' בסיון תשע"ד 12:31

מקציפים ריצ׳ עם חלב ואינסטנט פודינג, טובלים ביסקויטים בחלב או נס קפה ומסדרים בתבנית מעל שמים שכבה אחידה של קרם ואז עוד שכבה של ביסקויטים.. ושוב קרם ומעל אפשר לגרד שוקולד..

אפשר גם לשים כל מיני תוספות בקרם כמו חתיכות של תותים או שברי מקופלת וכ״ו...

מוס לסוגיוט'
לשים בעוגות במקום חלב

יש הרבה
גלידה פרווה+mp8

מקציפה 4 חלבונים עם כוס סוכר, מקציפה לחוד את הריץ', מערבבת לתוכו את החלמונים+שוקולד מגורר+ כמה כפות חמאת בוטנים ומאחדת את התערובות.

להגיש עם סירופ שוקולד מלמעלה.

פעם, כשהיה מתחשק לי להשקיע- הייתי מכינה שטרודל תפוחים מבצק עלים- ומגישה את זה חם לצד הגלידה.

תודה רבה!!ח.יאחרונה
אעדכן בעז"ה איך יצא...
קורנפלורעובדת השם

פעם ראשונה שיאני מתכוונת להכין עוגה עם קרונפלור. צריך לברור/ לנפות? לא מכירה את זה בכלל....

לא נראלי. לא מנפה.ר.פ.מ. בע"מ
קונים את זה בשקית אטומהאמת ואמונהאחרונה

אנחנו לא מנפים

עלה לי רעיון כלשהו...שמואלג

הרבה פעמים אנשים פה מעלים מתכונים ששיפצו מתוך אתרים אחרים

לפעמים סתם מתכון שחשבו שיהיה כיף לשתף עם הסביבה.

 

הבעיה שפה זה נעלם מתישהו, קשה לחפש משהו ספציפי.

 

כמה יזרמו פה אם יהיה אתר שיבנה לשיתוף מתכונים אלו?

שיהיה נח להעתיק ממנו לפה (ואולי גם להפך...)

 

אני אשתדל לנסות לבנות דבר כזה אם חברה יזרמו עם זה...

|בעד| ישר כח!ברוקולי
תבורךimosh30
פלספנית

בעזהי"ת

 

אני באופן אישי העלתי כבר יותר ממתכון אחד כמה וכמה פעמים, פשוט כי זכרתי את מילות החיפוש בהודעות של עצמי..

מעולה!-משה ר-

משו חיצוני או פה בפורום?

 

 

אני חושב שאפשר פשוט לנעוץ שרשור למעלה וכל אחד שכותב מתכון יעלה את זה לשם לא?

 

 

הרעיון שלי חיצונישמואלג

(אא"כ אצליח להשפיע על המערכת מבפנים )
 

נעוץ אכן יכול לפתור חלק מהבעיה.

 

נראה איך ירוץ באתר...

אני בטוח שתצליח-משה ר-

יישר כח

ממש בעד!שוקולד לבן

בכל פעם מסובך לי למצוא וזה ממש מבאס..

אם יש אפשרות למיין לסוגים שונים בכלל מוצלח

הידעתך? יש כבר דבר כזהמאמע צאדיקה

http://www.inn.co.il/Recipes/

 

מדור מתכונים של ערוץ שבע

 

מבחינה טכנית- בנוי טוב

מבחינת תוכן וגולשים- לא מקודם בכלל, לא מוכר, לא כלום... 

 

אנחנו יכולים להחליט בעצמינו ליצור אווירת פורום- שמעלים מתכונים לשם

ואז כל מי שרוצה את "המתכון של טופי לתותים" או את "המתכון של רחלקה לעוגת קפה שהיא כבר כתבה בכל פורום פעמיים- שלוש מרוב ביקוש"- אז יש לאיפה לחפש או לשלוח לינק  

 

 

 

(זורקת הצעה לאוויר: שמישהוא שעובד בערוץ- יעבור על הפורומים ויכניס למאגר מתכונים שכינויים העלו- עם כמובן ציון של מי הכינוי שהעלה. 

או אפשרות לעשות בכרטיס אישי של כינוי חלק "המתכונים שלי" ) 

האמת הרעיון טובשמואלג

אבל חושב שמצריך טיפה שינוי.

 

כיום זה בצורה "המתכונים של ערוץ 7" ומשתמשים יכולים לשלוח הצעות למתכונים.

 

הגיוני יותר לעשות את זה "המתכונים של המשתמשים" ומקסימום להכניס לשם פיקוח (בדומה לפסיפס)

אחלה רעיון. מיסטר- לא זוכרת שראיתי,הלליש

אבל אולי תחשוב יחד עם שמואלג,

 

זה יהיה מעולה

אולי אפשר לעשות איזשהי~א.ל

פונקציה בפורום הזה ספציפי.

 

שכל פעם כשמישהו כותב מתכון הוא יוכל לבחור דרך תיבת הטקסט את האופציה של : "הוסף לתיבת המתכונים" (לדג'),

ואם יסמן שכן, הוא יבחר באחת האופציות שרלוונטיות למתכון שלו. למשל:

עוגות ועוגיות

מאכלי קדרה ותבשיל

או מיוחדים...

 

ואותה תיבת מתכונים תופיע בראש הדף?

 

 

בשביל זה צריך לשכנע את מערכת האתר שכדאי להשמואלג

(אני אנסה..., מי שעוד יש לו שם דיבור שישתדל )

בהצלחה ואם לא ילך אצטרף בשמחה לרעיון הראשוני~א.ל
אם נניח נפתח שרשור שיקרא "אוסף מתכונים"-משה ר-

ננעץ אותו למעלה וכל מי שירצה פשוט יכתוב מתכון, נבקש ממשה שיאפשר עריכה בלתי מוגבלת וככה יתאפשר לצרף לתגובה אחת כל פעם עוד ועוד מתכונים..

אני חשבתי עלמיסטר דום

שנאגד את המתכונים ואפילו נוציא חוברת...

זה טוב!!אבל טיפה מסובך נראלי..דרךחדשה_
יש לי פיתרון לזה לא כזה קשה!מיסטר דום

רק צריך מישהו שיאגד את כל המתכונים ויש מלא ... ויש לי דוד בעל בית דפוס אני מעצב טוב אני אערוך וזהו...

בעידן הזה- לא חייבים להדפיס....מאמע צאדיקה

אפשר לשלוח לכולם קובץ

ופותחים אותו במכשירים שלהם.... ודי

 

אלא אם יש לך איזה יער גשם פנוי למטרות נייר

עוד דבר- הייתרון של פורוםמאמע צאדיקה

הוא לא במתכון זה או אחר, כי יש המון ברשת

 

הייתרון הוא ברשימות הגדולות 

"20 דברים לעשות עם סטייק סלמון"

"30 רעיונות לארוחת עבר פשוטה"

"תפריט לחג- 10 משפחות שונות" 

 

 

האמת שעדיין לא הגעתי לרמה שאכפת לימיסטר דום
מעיר מסויים כזה או אחר יש לי דברים חשובים יותר...
זה ממש אדיר..אולי כדי שנתחיל ועם יצא לפועל יצא ועםדרךחדשה_

לא כפרת עוונות!

אפשר גם טיפים!! זה יעזור מאוד!!

יאו אדיר!!דרךחדשה_
רעיון טוב!הכל ממנו
אפשר אולי גם להוסיף אפשרות יותר נוחה של חיפוש בפורום ואז כל אחד שיעלה מתכון יכתוב בנושא את שם המתכון.
משהו חדש מתחיל בפורוםכלנית1

אפשר להוסיף במסגרת הפורום לשונית של "מתכונים" במקום הלשוניות הכלליות שמופיעות למעלה. למשל,

פורום בישול

מתכונים: מנות עיקריות- תוספות - חלבי- מנה אחרונה (פרווה)- מנה אחרונה (חלבי)- ללא גלוטן- חגים

 

מבחינתי, יש עדיפות למתכונים שניתנים במסגרת הפורום לאלו שמופיעים באתר בשם גולשים.

יש סיכון מסויים בשימוש במתכון שמובא ברשת, ולא תמיד אפשר לסמוך על הדיוק בכמות ובהוראות.

במסגרת המתכונים, שלא כמו בפורום שהדרישה לפעמים למתכון או עצה כאן ועכשיו, צריך לבקש ממי שמביא מתכון

לדייק מאד בפרטים, כאילו מדובר בספר, ולא הנחיות כלליות ולא מדוייקות (קורה לפעמים שנותנים מתכון ואחרי כמה ימים

או כמה שעות "נזכרים" שצריך להוסיף קמח, א. אפיה וכד'. במסגרת מתכונים אסור שזה יקרה. זאת עגמת נפש

רבה, שלא לדבר על בל תשחית של החומרים והעבודה).

רעיון פשוט יותר...קצת xחרת

 

סיכום שבועי- בכל סופ"ש מקבצים קישורים של כל השרשורים ממויינים עפ"י נושאים,

ניתן לנעוץ את הסיכום בכל שבוע.

לחילופין- לפתוח שרשור עם תתי נושאים שונים ולקשר כל שרשור עפ"י תת הנושא שלו.

 

ובשביל הדוגמא, סיכום השבוע האחרון-

 

מאפים:

קישים- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t641160#7151822

פיתות- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t638984#7130855

 

עוגות:

מילוי לעוגת שמרים- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t641875#7158998

עוגת יומולדת- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t639864#7139306

עוגת מלוואח ושוקולד- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t639474#7135380

 

עוגיות:

ללא מרגרינה- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t637730#7119008

 

תבשילים:

דג סלומון- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t641966#7160008

אפונה- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t640912#7148893

חזה עוף טחון- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t641651#7156819

 

ירקות וקטניות:

פלפלים- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t640081#7141357

אפונה- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t640912#7148893

לקט של סנפרוסט- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t639546#7136253

כוסמת- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t639668#7137460

עדשים ירוקות- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t639347#7134489

 

מתוקים/קינוחים:

גלידה- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t641897#7159145

מילוי לבלינצ'ס- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t641860#7158787

מוס- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t641211#7152391

טעים ובריא- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t641315#7153217

בננות- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t640569#7145647

טופי- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t639964#7140252

פירות רכים- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t639982#7140455

מרשמלו- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t638558#7127439

 

חגים/אירועים:

שבועות- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t639886#7139478

 

השראה:

עבודה בקונדיטוריה- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t641570#7156046

עוגת שוות- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t640237#7142906

בלוג למקצוענים- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t639579#7136615

 

טיפים ורעיונות:

טיפים לחיסכון בבישול- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t642040#7160553

להכין עם הילדים- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t641761#7157828

 המרות שמן- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t641020#7150077

תבניות סיליקון- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t639977#7140380

קלים ומהירים- http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t638620#7127915

 

חשבתי על רעיוןשרבוב

בגלל שאני למשל קצת אתעצל לפתוח לשונית של מתכון

אולי אפשר לעשות מין עיצוב בתוך התגובה כאן

של מתכון

(שיהיה מין הוספת מתכון.

ואז יפתח חלון שבתוכו יהיה אפשר לכתוב מתכון)

ואז מצד אחד זה יהיה כתוב בתגובה

ומצד שני זה ישמר בארכיון המתכונים

מעולה!אמת ואמונהאחרונה

אשמח לעזרה מיידית: האם אפשר להקפיא קיש בטטה מוקרם?עין צופיה

ואיך זה יצא בהפשרה?

תודה!

שמעתי שאפשר..מקום בעולם

אבל כשמפשירים לחמם אח"כ בתנור..

 

[לא יודעת לגבי מוקרם,אבל ככה לגבי בטטה..]

אפשר מתכון??ספגטי מוקרם
אפשראמת ואמונהאחרונה

כדאי לחמם טוב טוב לפני האכילה ואז זה טעם טרי מושלם

מרק דגים.באה לעזור
למישהו יש מתכון טו ב למרק דגים?
מה שעושים אצלינו (עד כמה שאני יודעת)יעל מהדרוםאחרונה
לק"י

מטגנים בצל.
מוסיפים פפריקה, מלח (אני מניחה שפלפל שחור מוסיף. רסק עגבניות לא נראה לי ששמים).
מוסיפים חתיכות תפוחי אדמה, את הדגים ומים ומבשלים.
חימום בחג של רוטב לפסטה- שאלות של מתלמדתמשיח עכשיו!

איך וכיצד?

אני מכינה אי"ה את הרוטב (בלי גבינ"צ, עם שמנת מתוקה) ואז בבוקר של החג פשוט להניח על  הפלטה? הוא לא עלול להישרף או משהו? ולהניח על הפלטה בסיר/תבנית אלומיניום?

ולחמם כשהוא מעורבב עם פסטה או בנפרד? ואפשר לחמם פסטה? או שעדיף רק להוציא אותה מהמקרר בבוקר החג? (בעלי חוזר בערך ב12 מבית הכנסת)

להכין באותו יום אין אפשרות?מקום בעולם
אם לא, אני חושבת שלשים על כלי כדי שלא יישרף, או אפילו כבר מערבבת מראש את הפסטה עם הרוטב ושמה ישר על הפלטה..
את מתכוונת להכין בחג? אין אפשרותמשיח עכשיו!

אני אאמץ את רעיון חימום על כלי נוסף, אני מקווה שזה יתחמם כמו שצריך. תודה!

אני חושבת שלערבב את הפסטה עם הרוטבמקום בעולם
ואצ זה לשים על הפלטה יהיה יותר טוב ככה שהפסטה לא תתיבש בחימום והרוטב לא יישרף..
רק לשים לב שיש מספיק רוטב כי בחימום חלקו מסתמך ומתאדה..
אז להכין את הרוטב יותר נוזלי?משיח עכשיו!

לערבב קודם ןלשים על כלי נוסף שלא ישרף..ת.מ.
לדעתי ומנסיוני...רבה אמונתך!אחרונה

לחמם בנפרד.

 

את הרוטב, לא ישירות על הפלטה, ואם יש סיר עם תחתית עבה, הכי טוב! אם אפשר עדיף לערב מדי פעם (כל חצי שעה בערך, אבל זה לא קריטי, מקסימום ידבק קצת בתחתית)

 

את הפסטה, להניח במסננת ולשטוף עם מים חמים! היא מתחממת בקלות...

 

בהצלחה

רביולילהבה=)

היי, אני בעז"ה מכינה לחג רביולי. יש למישהו מתכון למלית בטטה?...

תודה וחג שמח!

דג סלמוןבאה לעזור
אני צריכה מתכון פשוט וטעים לפילה סלמון.
הצילו.
עשבי טיבולברוקולי
מלח גס ושמן זית ולתנור !יוצא מעולהמיסטר דום
יש לנו שניים אהובים:+mp8
אחד - שמן זית, תבלינים והמון גזר-בצל- גמבה קצוצים דק מלמעלה.
השני- מכינים תערובת של קטשופ- מיונז - חרדל ונורחים מכל צידי השק. טובלים בפירןרי לחם גסים/ פאנקו.

שניהם כחצי שעה בתנור
אין דברים כאלו!!!חיה רוז

שמן, דבש וחרדל בכמויות שוות. מעט פלפל שחור. משרים את הדג בתערובת כשעה.

ויאלה לתנור. יחד עם הרוטב.

 

ללקק את התבנית...

מניחה שכבר לא רלוונטי, אבלפלספנית

בעזהי"ת

 

סוכר חום וחרדל דיז'ון, יחס של 1:1, למרוח על הדג, לכסות ולאפות..

תודה לכולםבאה לעזור
בסוף שמתי חרדל מלח פלפל לימון שום ושמן זית ויצא מעולה.
עירבבתי מכל המתכונים יחד.
מעולהחיה רוזאחרונה

תכלס, סלומון, צריך כישרון כדי להרוס...

שבת פרשת נשאאלעד

פאי תותי עץ:

 

כריכיות גבינה:

 

שטרודל שמנת וקצפות:

איזה אלופים אתם! דינה ל.

סחטיין על ההשקעה

נראה מגרה!!!!רסיסי לילה..
במיוחד הפאי תות... שולחת אליך את בעלי להשתלמות באפייה!
תשלחי ישר לשדרותיאלעד

אני רק יתווך וחבל

 

אבל כן. אפיה זו אהבה ישנה מאוד שלי..

איזה שווה.... אפשר בבקשה מתכון לכריכיות גבינה?הריון שני=)
אויי!איזה כישרון! ויותר כיף לעשות ביחד..דרךחדשה_אחרונה
ביצה נתפסת על תפו'א?מקום בעולם
חשבתי לאפות תפו'א בציפוי פירורי לחם.. השאלה אם הביתה לא תצא כמו חביתה..
לא צריך ביצה...ת.מ.
מבשלים את התפו"א קודם ואז מערבבים עם הפירורי לחם והם נדבקים (אני מכירה את זה בטיגון אבל אין סיבה שלא יהיה בסדר גם בתנור.. )
תודה!! מקום בעולם
עד כמה לבשל אותם?
לא יודעת אם את אופה...ת.מ.אחרונה
איך שאני מכירה-
מבשלים כמעט עד הסוף/עד הסוף
בסיר רחב/מחבת שמים טיפה שמן ואת הפירורי לחם ותבלינים ומערבבים תוך כדחי בישול עד שכל התפו"א מצופים וכאלה...
שאלה קצת דחופה-על כמויותאחרי החגים

במסגרת העבודה,אני צריכה להכין אוכל שיספיק ל15 אנשים,

אשמח שתעזרו לי עם כמויות.

 

אם אני מכינה ספגטי,כמה חבילות צריך?

 

תודה רבה!

נראה לי ששלוש חבילות יספיקו-משה ר-
עבר עריכה על ידי שדרותי בתאריך ג' בסיון תשע"ד 12:31

אבל כדאי להוסיף עוד אחת שלא יחסר או כתוספת..

תודה רבה! כעיקרון הרובאחרי החגים

זה ילדים..

אז אותה כמות תתאים?

 

אה אם זה ילדים זה שונה-משה ר-

שלוש יספיקו ואפילו יכול להיות שיישאר..

בסדר,תודה רבה!!אחרי החגים
מה עוד יש לאכול?יהודיה מא"י

עם יש עוד דברים לאכול 2 חבילות יספיקו די והותר.

גיליתי ממזמן שבאירועים אוכלים הרבה פחות פסטה ממה שאוכלים כשמכינים בבית.

ישאחרי החגים

סלט ירקות,ותוספת של עוף/טבעול.

אז זה קצת גבולייהודיה מא"יאחרונה

אם מספיק 2 או שלוש. כך שליתר ביטחון כדאי להכין 3, ולקחת בחשבון שאולי ישאר הרבה

קניתי קמח מלא לראשונה בחיי..שירה..!
אשמח למתכון ללחמניות טובות ואווריריות וגם טיפים לעבודה עם קמח מלא. תודה!
מנסה...חיה רוזאחרונה

 

אני משתמשת בקמח מלא בכל מתכון שיש קמח לבן. ברוב סוגי העוגות, מי שלא יודע, בד"כ לא מבדיל...

לחם יש באמת הבדל אבל לא תמיד לרעת הקמח המלא..אבל כן.  הוא כבד יותר כמובן.

 

*צריך להוסיף מעט נוזלים על המתכון. מים / שמן וכדו'. (ממליצים כ20 אחוז אבל הרבה פעמים זה יותר מידי. מפעם לפעם משתפרים וקולטים את המינונים).

 

*כל לחמנייה יותר אוורירית אם מרדדים את הבצק ומגלגלים לרולדות ומזה קולעים חלות / לחמניות.

 

*אם הבצק דביק לפני התפיחה הראשונה ואח"כ מוסיפים עוד מעט קמח לפני התפיחה השניה, זה גם יכול לתרום לאווריריות.

 

*הרבה מאוד לישה. 

 

בהצלחה ולבריאות (-: