אנחנו הרווחנו במיוחד בכל מה שקשור לתבלינים, כי סבתא של בעלי שתאריך ימים ושנים, מכינה לנו אותם- היא בוחרת אותם אחד אחד, מנקה, טוחנת וכל אחד מהילדים והנכדים מקבל שקיות כבקשתו, והכל כשר גם לפסח 
איזה תבלינים מככבים אצלכם במטבח?
הרגילים... וגם: זרעי כוסברה,קינמון, שום גבישי, בהרט, עשבי תיבול מיובשים וטריים (שיש בגינה או במקפיא) מכל הסוגים.
באיזה תבלין אתם משתמשים הכי הרבה?
כמון,פפריקה מתוקה בשמן, מלח, ומרק עוף
לפי מה החלטתם להשתמש בתבלין כזה או אחר?
בעיקר לפי הטעמים מבית אמא ושילובים שנראים טעימים
באיזה תבלין בחיים לא תשתמשו?
קרי וחילבה כי אני לא אוהבת את הריח (גם כורכום לא אהבתי עד שהתחתנתי וקבלתי את התבלינים של סבתא- זה עולם אחר לגמרי)
המלצה לתיבול מענין:
1. אני מאוד אוהבת נענע - גם טרייה וגם מיובשת, בעיקר בסלטים, וההמלצה שלי היא לתבל את הטחינה בנענע טרייה במקום פטרוזליה.
2. להוסיף לעיסה של בשר טחון (לקציצות וכו'), כף/שתיים של קטשופ- מוסיף צבע וטעם לבשר.
3. בעלי לא מוכן לוותר על קינמון בחביתה
ואני בחיטה של שבת...