הדרישה- שיהיה טעים 
דרושים רעיונות לירקות בתנור..פרפר לבן
מה זאת אומרת? סוגי ירקות או מתכון?אביה*
ירקות לתנור, אפשר:
חצילים,
גמבות בכל הצבעים
קישוא
גזר
בצל
בטטה
שעועית
תיבול: שמן זית, פלפל שחור גרוס ומלח גס...
תודה
חשבתי על בטטה גזר ובצל.ועוד רעיונות לתיבולפרפר לבן
תקחי בחשבון שגזר לוקח לו יותר זמן בישולאביה*
וגם שבטטה וגזר ובצל זה יוצא משעמם מבחינת הצבעים...
אפשר תיבול מתוק.
אנחנו עושים בטטות ותפו"א מתוקים בתנור יוצא ממש מעולה...
(סוכר חום, סילאן ושמן זית)
אני יודעת שאפשר גם כרובית בתנור, לא ניסיתי כי אין כמעט של חסלט...
סלק יוצא אחלה.רוני בלילה
עם סילאן יוצא מעולהכרובי=)
קולורבי,גזר,פלפל,קישוא,פטריות
אני חותכת מלא ירקותאקונהמטטהאחרונה
ובכוס מערבבת שמ"ז עם פסטו ומורחת מלמעלה...
סוף!!!
למישו פה יש מתכון לעוגיות החומות-רעידת אדמה,או איךבמבה!!!
שלא יקראו לזה...
תחפשי עוגיות מושלגות, קרין גורן....אביה*
עוגיות בצורתahr
2 קמח 2סוכר 0.5 שמן 1 קקאו 1 סוכר וניל 3 בייציםaima
בלי אבקת אפיה.
לגלגל כדורים לטבול כל כדור בסוכר ואח"כ באבקת סוכר.
מתכון לעוגיות רעידת אדמה\עוגיות מושלגותילדה חמודהאחרונה
מתכון מעולה!!!
מצרכים:
חצי כוס שמן
2 כוסות סוכר
2 כוסות קמח (להוסיף לבצק לפי הצורך)
1 כוס קקאו
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
2 כפיות אבקת אפיה
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
לחמם תנור על 180 מעלות
לערבב את כל המצרכים חוץ מהאבקת סוכר עם מיקסר, עד שנהיה בצק אחיד ומאוד מאוד רך, להוסיף קמח, כל פעם קצת על שניתן לעבוד עם הבצק- אבל לא יותר מדי!
לגלגל כדורים בגודל אגוז מלך ביד ובתוך כלי עם אבקת סוכר. לשים את הכדורים במרווחים גדולים על תבנית עם נייר אפיה. הכדורים מתנפחים ומתפשטים מאוד. 10 דק' לכל מגש.
(מניסיון, העוגיות יוצאות רכות אבל אח"כ הן מתקשות בחוץ).
בתאבון!! 
עלי תרד של חסלט - מישהו זוכר כמה זה עולה?בת נוגה
מנסה להחליט אם להכין מאפה עם תרד או לא ואני בעבודה.
יש לכם מושג?
תודה!!
ושאלה נוספת-חביתיות\בלינצ'ס יש לקנות מוכן למילוי?בת נוגה
המצב מתחיל להיראות נואש...
אני בעבודה ומתקשה להתרכז בה
מרוב מטלות וגבינות שממלאים לי את הראש... 
יש. לא זוכרת איזה חברות.+mp8
יתכן. אבל בודאי מוכרים בלינצ'סים מוכנים כברaima
ממש קשה לעבוד בערב חג. כל הכבוד לך!!
תודה חמודה!בת נוגהאחרונה
תיכנסי לאתרים שעושים קניות באינטרנט ותבדקיaima
תודה לכם! זה היה לעזר
בת נוגה
מקפיצה...לב שמח!
חייבת עזרה דחופה...דווקא לבשרי..
מה אפשר לעשות ואיך עם בשר טחון<?
חשבתי ע תפ"א, בשר עם בצל מטוגן ופיטריות, תפ"א, ושמנת לבישול מעל...
לאהתנסתי בזה..אין לי מושג איך ייצא...לקחת סיכון??
ממש תודה...
איך אפשר בשר ושמנת מעל???זמר הפלוגות
פרווהההההההההה...לבישול..לב שמח!
או מתוקה...לא יודעת אם יש....לב שמח!
יוצא מוצלחיהודיה מא"י
בתנאי שהקצפת צמחית לא מתוקה!
ולרוב היא כן, אז צריך לשים לב
מה עושים אם...קנינו בטעות קצפת חלבית????לב שמח!
תפא ובשר? הילכו שניהם יחד?? כיצד?לב שמח!
אשמח לרעיון בלי השמנת הפרווה....
תודההההה
עדיין רלוונטי?שמחה ד.אחרונה
הכי פשוט - פאי רועים: את מכינה את הבשר הטחון כמו ברוטב בולונז (אם את לא יודעת איך, אכתוב לך), מכינה פירה מהתפו"א, משטחת בתבנית את הבשר הטחון ומעליו את הפירה. אופיים בתנור לא הרבה זמן, רק כדי שהמנה תתייצב.
למתקדמות ובעלות סבלנות (לא אני) - פסטלים: בעיקרון אלה כדורי תפו"א ממולאים בבשר טחון ומטוגנים.
ותמיד את יכולה לעשות צ'יפס וקציצות. להיט בכל מקום על פני כדור הארץ נראה לי.
בוקר טוב! אני רוצה להכין רביולי לשבועות אני יכולהאורושקוש
להכין אותם היום ולשמור ליום רביעי?
לא מומלץ בכלל-משה ר-
רביולי קנוי או ביתי?עוגת גבינה.
ניצלוש- אפשר להקפיא טורטיה עם המילוי לחגיעל מהדרום
לק"י
ואז להוציא ולחמם על הפלטה?
הקפצהיעל מהדרום
מה את שמה בפנים?-משה ר-
ככלל אני חושב שמה שאפשר להכין במקום, רצוי.-משה ר-
הקפאה הורסת המון.
חשבתי לשים פטריות ובצל..ואני לא מתכוונת לבשל בחג..יעל מהדרום
אז זה בסדר..-משה ר-
תודה רבה!יעל מהדרום
הקפאתי, הוצאתי להפשרה ואח"כ חיממתי על הפלטהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י
יצא מעולה!
שרשור ש>בועות!! אפשר?!אביה*
בא לכם לכתוב את התפריט שלכם לשבועות?
|ספרדים שמחפשים רעיונות בטירוף|
דברים מעניינים, טעימים ולא מסובכים...
קיצור, תכתבו את התפריט ואנחנו נבחר
חן-חן!
אנחנו אוכלים חלבי בערב-משה ר-
מכינים:
פיצה.
רביולי ברוטב שמנת פטריות מוקרם.
לביבות תופ"א במילוי גבינות.
סלט יווני.
סופלה.
עוגת גבינה אפויה.
יאם! נשמע טואוובקולמוס הנפש 3>
בהחלט נשמע טובפודינג111
איך מגישים חם את הסופלה? מתי אתם מכינים אותו??קולמוס הנפש 3>
מחממים בפלטה... כמובן שמכינים לפני החגפודינג111
חלבי? כי שלנו התפריט בשרי..יעל מהדרום
כמה שחיכיתי לחג הזה...T.B
אז אנחנו בעז"ה מכינים:
רביולי ברוטב שמנת ופטריות
תפו"א מוקרם
סמבוסקים
לזניה
ולקינוח- וופל בלגי ולזניה.
אנחנומודדת כובעים
קיש עגבניות, בצל וגבינות (מרלין איילון)
גלילי חצילים (גבינות גד)
אולי פשטידת ברוקולי ריקוטה ובורגול (גבינות גד)
סלמון כלשהו
סלט חסה
קינוח? עוגת גבינה
אפשר את המתכון לקיש עגבניות הזה?...נשמע טוב!שמשי
חלבי בבוקרמוריה בשמחה
אין על החג הזה ולא רק בגלל האוכל...
התפריט שלנו (אצל אמא ואבא):
סלטים חיים
פלטת גבינות מסריחות (זה השמחה של אבא שלי...)
כדה-פיתות ממלואות גבינות
מיני בורקסים (קנוי)
פשטידת כרשה ופטריות
תפו"א מוקרמים (על בסיס בשמל) ועירית
בלינצס
ועוגת גבינה
חג שמח והרבה שפע
אוחחח איזה חג טעים הולך להיות!!|הלכה הדיאטה
|קולמוס הנפש 3>
ומה בתפריט?
מנות עיקריות:
-לשון ברוטב צימוקים
-דג נסיכה ברוטב אדום
-מוסקת חצילים ובשר
-מרק בצל (אווההה) עם קורטונים
ארוחה חלבית:
-כדורי גבינת שמנת ביתית מצופים במגוון תבלינים ותוספות
-סלט יווני עשיר
-פשטידת תירס
-סלט חסה עם מלא הפתעות...
-סלט גמבות קלויות, שום ופטרוזיליה
-יהיה גם (לא אנחנו מכינים): פיצה ביתית, פשטידת קישואים, פשטידת פטריות, לזניה, תפו"א מוקרמים, בורקסים........
עוגות וקינוחים:
-גלידת אננס
-קרמבל תפוחים!!!!!!
-עוגת פירות וג'לי
-עוגת לימון וקוקוס
-עוגת גבינה ושמנת מלכותית ב-3 שכבות (העוגה של סבתא!! יאםם!!)
-בלינצ'עעעס 
-כדורי חמאת בוטנים ופצפוצי אורז טבולים בשוקולד. |שחיתות|
[אגב לא להיבהל מכמויות הסוגים, אנחנו אחראיים על הקידוש בבית הכנסת בבוקר והרבה הולך לשם - - ]
אפשר לשתף אפילו שכבר עבר?
נדנדה כתומה.
אנחנו עושים 2 ארוחות חלבי...
ערב:
מרק בצל+קורטונים+גבינ"ץ מגוררת
לחם שום [אצבעות שום..]
מאפינס בטטה
נגיסוני תרד עם גבינה
דג סלומון בתנור
סלט עגבניות שרי עם בולגרית
בוקר:
בורקס גבינה+רוטב פטריות מוקרם
לזניה
פשטידת קישואים וגבינות
דג אמנון
2 סלטים ירוקים-אחד עם חמוציות ואחד עם פקאנים.
מנות אחרונות>> עוגת גבינה-שיש אפויה, גלידה חלבית, גליליות ממולאות בקצפת
נראלי זהו.. היה טעים, והיה הרבהה יותר מידי אוכל..
הבנתי שיש דווקא עניין לאכול בשרי..אפילו בשבועות.מירי ט.
.בד"כ עושים ארוחה אחת בשרית והשאר חלביפופקוואחרונה
אנחנו עשינו בערב דגים ואחכ מנות חלביות.
בוקר חלבי
וצהריים בשרי
היה חג ממש כיפי ברוך השם
ואפילו ירד גשם והיו רעמים וברקים באיזור השרון. תרדבתאל1
יש לנו תרד, אני חושבת שדי בטעות...
מה עושים איתו?
יש למישהו מתכונים טובים?
יש לי מתכון, אבל לא נראה לי שתאהבי..יעל מהדרום
לק"י
זה אוכל תוניסאי שיוצא בצבע ירוק..
אפשר להכין בורקס תרד.
פשטידת עלי סלק (אפשר להמיר לתרד)כלנית1אחרונה
אפיתי כמה פעמים פשטידה דומה, על בסיס עלי סלק. מאחר שתרד מתנהג בצורה דומה, תוכלי לאמץ את הפשטידה הזאת. היא טעימה, כמובן למי שאוהב את הטעם של העלים... והפטריות והבצל מסווים מעט את הטעם.
פשטידת עלי סלק
2 קופסאות קטנות פטריות (אני משתמשת בחב' פטריות טריות מטוגנות מעט)
500 גרם עלי סלק בר חלוט וחתוך
4 ביצים
2 כוסות קמח מלא (אני משתמשת בקמח 70% אבל אפשר גם קמח לבן)
4 בצלים
1 אבקת אפייה
פלפל שחור גרוס, מלח גס
1/2 כוס שמן
אופן ההכנה
מטגנים את פרוסות הבצל בחצי כוס שמן עד שהן מתרככות מעט.
טורפים את הביצים עם הקמח ואבקת אפייה מתבלים במלח ובפלפל.
מוסיפים לביצים את התרד, הבצל והפטריות, מערבבים ויוצקים לתבנית משומנת .
אופים ב180 מעלות כ-45 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה ומתקשה מעט.
עזרה בבקשהיוסלה קמצן (קדוש?)
איזה סוגים של בצקים במילוי קיימים ומה היחודיות של כל אחד. תודה רבה.
למען טובת הכלל 
אני לא יודעת, אבל יש בספרשמחה ד.
עוגות לכל עת של נירה שויאר פרק מקדים עם הסברים על סוגי בצקים והשימוש בהם.
כדאי שתמקד את השאלה שלך (מתוק/מלוח וכד')כלנית1
זה משאני מכירה בערךפופקוו
בצק פריך שזה יותר לעוגות שמרים וכאלה דברים בדרך כלל מתוקים.
בצק שמרים שזה לחם פיצות ,אפשר למלא אותו מילויים שונים כמו בשר ועוד..
בצק פריך יש מלוח ומתוק לפאי ולקישים-משה ר-
ונוסף למה שכבר הוזכריהודיה מא"י
יש גם בצק פילו
בצק לשטרודל
בצק של פסטה (רביולי, קנלוני וכו')
בצק של קרפלך
יש גם בצק כרוך, ובצק רבוך-משה ר-אחרונה
מחפשת מתכון לפשטידת גבינות, יש למישהו?משפחתית
תודה רבה!!!
בדיוק ראיתי מקודם 2 מתכונים אפשרייםבת נוגה
במדור מתכונים כאן באתר (לא בפורומים, איפה שהתחרות).
http://www.inn.co.il/Recipes/Tag/8626
יש כמה עמודים עם מתכונים (הבא\הקודם)
חפשי ואולי יעזור לך.
לי ישיוסלה קמצן (קדוש?)אחרונה
בצק
חבילת חמאה
שתי כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
גביע שמנת חמוצה
מילוי
שלש בצלים קצוצים
חצי סלסילת פטריות חתוכות
שלש ביצים
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית טימין יבש
כ 100 גרם גבינה בולגרית מגוררת
כ 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
בצק
לשים את כל חומרי הבצק ומניחים במקרר לחצי שעה ומשטחים בתבנית 26 מרובעת
מילוי
מטגנים את הבצלים עד להזהבה ולהוסיף באמצע את הפטריות ומניחים בצד
בקערה נפרדת מקציפים את הביצים ומוסיפים את התיבול ,השמנת מתוקה, והגבינה
מערבבים עם הבצל והפטריות, שופכים לתבנית מפזרים מעל את הגבינה צהובה ואופים בחום של 150 מעלות עד להקרמה
מתכון לבצק חלבי לפיצה- יש למישהו? תודה!!אביה*
בצק "המוציא"...
בצק חלבי זה בד"כ מזונותזמר הפלוגותאחרונה
כמה שמן שווה ל50 גר' מרגרינה?נעומה=)
אם אני זוכרת נכון-רבע כוס שמן..במבה!!!
רבע כוס אפילו קצת פחותמעפר אני באהאחרונה
תזכורת למי שאופים לחם לכבוד החגחסדים
אסור לאפות לחם חלבי או בשרי !
^^ יישר כח.-משה ר-
אפשר הסבר?זמר הפלוגות
מה זה הדבר הזה?
אשתדלחסדים
זוהי הלכה! ממש לא איזו אזהרה תלושה
אנחנו רגילים לאכול לחם עם כל דבר גם עם בשרי וגם עם חלבי
ולכן כדי למנוע טעויות, חכמים גזרו שלא להכין לחם שאינו פרווה
והתירו במקרה שברור שהוא חלבי ואף אחד לא יטעה לחשוב לאכול אותו עם מאכלי בשר
פיצה למשל זה לחם חלבי שקיבל צורה חדשה .ואף אחד לא יתבלבל לאכול עם בשרי
בשבועות זה חג של "משחקי חלב במטבח" ולכן ראיתי לנכון לעורר על זה וגם קצת להסביר
עד כאן להבנתי
*
הבהרה פה לא פורום הלכה ובאתי רק לעורר את מי שצריך, שישאלו מורה הוראה.
אגב- בחג זה פחות נורא כי חלק מההיתרים זה שאם אופים-משה ר-אחרונה
את זה במטרה לאכול באותו יום.. ואאל"ט צריך לאבד את מה שנשאר..
חושבת על מתכון לפשטידת קישואים ובצל...עטרה12
מה אתן אומרות על:
5 קישואים מגורדים
3 בצלים מגורדים
1/2 כוס קמח
ביצה
גביע שמנת חמוצה
מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
נשמע בסדר?
חשבתי להוסיף - גביע קוטג'/ גבינה צהובה/ גבינה יקרה כלשהי...
פשוט אין לי מושג כ"כ בגבינות שוות... אז מה לפי דעתכן כדאי להוסיף כדי לשדרג???
או שזה מספיק?
תודה.!!!
האמת שזה נשמע ממש טוב....שמשיאחרונה
אולי כדאי טיפטיפה לטגן את הקישואים קודם? תמיד אני חוששת שהם יצאו מרים...
קוטג' וגבנ"צ תמיד משדרגים!!
בקשר לעוגת גבינהיטבתה
מה עושים כדי שהיא לא תיפול???
זה היה פשוט נורא לראות אותה צונחת...
ואם יש לכם מתכון שווה אשמח לשמוע 
עוגת גבינה תמיד עולה בתנור וצונחת חזרה...עודד במיקסר
ככה זה עוגות גבינה.
העניין הוא לאפות בצורה אחידה ואיטית כדי שכל העוגה תעלה ותרד באותו אופן ולא ייוצר שקע במרכז כתוצאה מאפיית יתר של השוליים.
טיפ: מוסיפים כלי קטן עם מים בתחתית התנור כדי להגדיל את הלחות ולסייע בשמירה על קרום העוגה.
^^^ ולהכניס לתנור חםהלליש
ואופציה אחרתיהודיה מא"י
לנצל את השקע שנוצר במרכז העוגה למילוי קצפת/קרם שוקולד וכו'
ועוד אופציה שלי עובדת טוב
להשתמש בתבנית שהבלילה ממלאה ממש עד שפתה. העוגה תעלה, תרד, אבל לא ישארו השוליים המוגבהים בצדדים.
דווקא ראיתי המלצה בדיוק הפוכה, ומה שלי קרהמודדת כובעים
זה שהעוגה עלתה ועלתה ואז התפוצצה ונפלה לתחתית התנור.
התפוצצה? :Oאלעד
אם אני לא טועה-יעל מהדרום
לק"י
כדאי לתת לעוגה מכת חום בהתחלה.
ולא להוציא את העוגה מהתנור עד שהיא מתקררת.
לא להקציף את הביצים או להקציף שלמוצשרבוב
זה בד"כ שעה אפיה אז בשעה הזאת ל-א פותחים אתאקונהמטטה
התנור, וגם לאחר האפיה נותנים לעוגה להצטנן שם עוד שעה
ז"א שעתיים לא פותחים את התנור!
מנסיון שלי(הרגע הכנתי עוגת גבינה
)אייכה!
כשזה מסיים לא(!!)להוציא את העוגה מהתנור ולא לפתוח אותו עד שהיא מצטננת שם בתנור!
מצטרפת להמלצהכלנית1
אופים את העוגה כ-10 דקות ב-180 מעלות (בטוסטר אובן אפילו פחות), ואז מורידים את החום ל-160 מעלות.
בסוף האפיה אפשר לכבות ולהשאיר את העוגה בתנור עד שתצטנן.
אני שמה 10דק' ב-200מעלות ואז מורידה ל-180אייכה!
אפשר מתכון טוב ומנוסה?אורין
טיפים לעוגת גבינה שלא תיפולחוהעוקבי
ישנם 4 דברים שאני עושה כדי שעוגת הגבינה שלי לא תיפול:
1.מניחה את התבנית עם העוגה בתוך תבנית נוספת שבה יש מים ואופה באופן הזה.
2.מחממת את התנור מראש בחום גבוה 190.
3.ברבע שעה-20 דק הראשונות אני אופה בחום הגבוה הנ"ל ואז אופה עוד שעה בחום נמוך.
4.לא מוציאים את העוגה מהתנור עד שהיא כמעט קרה לגמרי. לכן אני אוהבת להכין אותה בערב לפני שאני הולכת לישון ואז היא מתקררת בתנור עד הבוקר.
2 מתכונים מצויינים לעוגות גבינה מעולות נמצאים בספר שלי ,"סוד הדברים הפשוטים" של חוה עמר. ניתן לקנות בסטימצקי ובחנויות של הוצאה לאור "פלדהיים"
אם יהיה לי זמן אכתוב את המתכונים מאוחר יותר.
ב"הצלחה רבה וחג שמח ויהי רצון שנזכה להתחבר לק"בה ולתורתו ולחבר את כל עמ"י.
^^^ממליצה בחום על הספר הזה בכללימישהי123
וכיף לראות אותך כותבת כאן, זכינו 
לכל מי שהציע לא להוציא את העוגה מהתנורנפשי תערוג
עד שהיא מתקררת לגמרי
איך אתם מחשבים את זה שהיא תהיה אפויה מספיק אבל לא שרופה
הרי שהיא ממשיכה להיות בתנור היא ממשיכה להאפות
כי הוא לא מתקרר מהר שהוא סגור
תודה
ויוטבתה
זה אכן אחד הדברים המבאסים לראות שהעוגת גבינה החמודה שלנו
הפכה לעוגת גבינה עמק 
שאלה טובה..אולי אפשר לפתוח קצת?!יעל מהדרום
שהות בתנור לא תשרוף את העוגה~א.ל
אלא רק תשמור על החום.
לדעתי, הקיצוניות הזו של להוציא עוגה מחום מאוד גבוה, לטמפרטורת החדר, הוא שגורם לה ליפול...
פותחים את הדלתניל"ס

שמים את התבנית עם הבלילה בתוךנהורה 23
תבנית גדולה יותר עם מים וכך אופים: תבנית בתוך תבנית. ובחום 150. לאט אבל בטוח.
לא יודעת איך זה קורה
אבל העוגה לא שוקעת אח"כ.
אפייה בבן מארי ב-170 מעלות-משה ר-אחרונה
חשוב גם לקפל את החומרים נכון ולא לשבור את הקצף.
מה עושים עם בקר מס' 5?קצפת
פרוסות בקר רך וטעיםחסדיםאחרונה
קושרים עם חוט כמו של כיפה כדי שישמור על הצורה בבישול
מחפשת רעיונותעדיין בדרך
א. לארוחה חלבית- אני רוצה להכין לזניה, אשמח ממש לקבל מתכון טוב (עדיף משהו שכבר נוסה בהצלחה.. יש לי אורחים ואני לא רוצה פדיחות..) חשבתי על כיוון של לזניית גבינות ופטריות או גבינות ובטטה..
ב. לארוחה בשרית- אם מכינים סטייקים, איזה תוספות אפשר להגיש? נראה לי שאורז ותפו"א אפויים זה מדי בנאלי.. ואנחנו לא כ"כ אוכלים שעועית, אפונה וכאלה.. אשמח לקבל רעיונות+מתכונים
תודה ובישול נעים וטעים!
לגבי תוספותיוסלה קמצן (קדוש?)
ממולאים נראה לי רעיון טוב
לביבות ארטישוק ממולאות
לקציצות
עשר לבבות ארטישוק
חצי קילו בשר טחון
בצל גדול קצוץ דק דק
ביצה
שתי כפות קמח מצה
רבע חבילת כוסברה רצוצה דק דק
כפית כורכום
כפית פפריקה
כפית מלח
למרק
בצל בינוני חתוך
חתיכות כרפס לפי הטעם
שתי כפות מרק עוף
שלש כוסות מים
אופן ההכנה
קציצות
מערבבים היטב את כל החומרים ושמים בתוך לבבות הארטישוק בצורת גבעה
מרק
בסיר רחב מטגנים יחד את הכרפס והבצל עד להזהבת הבצל
שופכים את המים ומוסיפים את אבקת מרק העוף
כשהמרק רותח שמים בעדינות את הלבבות ומבשלים כחצי שעה על אש בינונית
ממולאים זה מנה בפני עצמה, לא תוספת..-משה ר-
צ'יפס יכול להיות תוספת נחמדה, אפשר גם צ'יפס בטטה..
אפשר לעשות ליד פלטת מטוגנים..
אשמח לעוד רעיונות (עדיף לא מטוגן) ועוד שאלה-עדיין בדרך
בורקס פילו גבינה הולך עם רוטב פטריות? או שיש רוטב אחר שמתאים? או שעדיף בלי רוטב בכלל?
ממ לא, זה הולך עם גבינת שמנת או לבנה, אפשר גם רוטב-משה ר-
שום, וקצת סחוג, ואפשר גם בלי כלום..
לגבי התוספת אולי סלט כרוב או ירקותפופקוו
לסטייקים- אולי ספגטי עם רוטב מעניין?יעל מהדרום
אולי טנזיה? מאזן טעם של בשר "כבד"+mp8
http://www.2bjew.co.il/Recipt.asp?id=591
אני תמיד מעדיפה כשעושים בשר בקר וכד'- משהו קליל וקצת מתוק, לאיזון.
אפשר גם גזר מתוק- אם את בעניין.
כמה תוספות לסטייק:שושנה29
פתיתים, ירקות מוקפצים, אטריות עם פירורי לחם, אטריות עם כרוב..
קוסקוס, פירה.
נראה לי קצת כבד קוסקוס או פירה עם הסטייקפופקוואחרונה
דחווף. איך שומרים שמרים יבשים-אחרי שפותחים?נדנדה כתומה.
קניתי שמרים יבשים.. ואפ'פעם לא השתמשתי בשמרים. אז אני לא ממש יודעת מה עושים עכשיו..[רק בשמרית.. ולא ממש הלך לי..
]
[הייתי צכה כף, ועכשיו נשאר לי חבילה פתוחה.. איך שומרים עליה? בקירור? לא בקירור? בקופסא אטומה?]
בהקפאה, בתוך שקית/קופסה אטומה.שחרית.
תודה
נדנדה כתומה.
אנחנו שמים במקרריעל מהדרום
בתוך צנצנת סגורה במקררזכיתיאחרונה
חזה כבשmic85
אולי למישהו יש מתכון טוב לחזה כבש?
קניתי ואין לי מושג מה לעשות איתו..
תודה!
זקוקה למתכון זול לפשטידת פטריות....אלזה
כל המתכונים שאני מחפשת באינטרנט מכילים מיני גבינות ושמנות יקרות, ואני מחפשת משהו עם קוטג' וכד'.
יש כזה?
מתכון לפשטידת פטריותמשיחי
מטגנים בצל עם קצת שמן ועם 50 גר' חמאה
כאשר זה מוזהב מוסיפים שמן מתוקה ומביאים לרתיחה
במקביל
שמים בקערה:
2 קופסאות שימורים פטריות (500 גר')
2 כפות קמח
1 גבינה לבנה
1 קוטג'
כף אבקת מרק
כשהבצל עם השמנת רתחו מאחדים יחד ואופים כחצי שעה ב180 מעלות
10 דקות לפני הסיום מפזרים מעל פתיתי גבינה צהובה.
לבריאות וחג שמח!!