שרשור חדש
אפשר בבקשה רעיון לאוכל שווה טעים וזריז, מהירתאיר לי ת'נשמה

בס"ד

 

תודה רבה תזכו למצוות

=)

סטייק אנטריקוט וצ'יפסאיזה טוב ה'!!!!
דג פורל אפוי בעשבי תיבולאיזה טוב ה'!!!!

אם לא תכוויני יותר אני אמשיך לכתוב פה את הפנטזיות שלי 

 

סטייק אנטריקוט זה זריז?עדיין בדרך

בדיוק אתמול גיסי קפץ לביקור חפוז וממש התחשק לי להכין סטייק וצ'יפס, אבל אז נזכרתי שהסטייקים קפואים ולא נראה לי כדאי להכין בלי להפשיר קודם..

א. אפשר לקנות טריאיזה טוב ה'!!!!אחרונה

ב. אפשר להכין גם בלי להפשיר קודם. אבל בהחלט יותר טעים אם מפשירים.

 

ג. ההכנה עצמה די קצרה.

 

גילתי שיש לי מלא פירורי לחם לסיים לפני פסח...פודינג111

מה אפשר לעשות איתם????? למישו יש רעיונות??

חציל שניצל...אביה*

או:

לשים בבלילה של קציצות,

פשטידות,

כשעושים פשטידה- אני מפזרת  לפעמים פירורי לחם למעלה, יוצא יפה.

 

עוף בפירורי לחם (כמו שניצל) טעים סוף הדרך!

על עוף חשבתי..פודינג111

יש למישו מתכון לפשטידה עם פירורילחם?

 

ועוד רעיונות יתקבלו בברכה..

בשלי את העוף קודם, כן?דינה ל.
לא צריך לבשל את העוף קודם,אביה*

לפחות לא במתכון הטעים שלנו

מה המתכון שלך.פודינג111
אני חושבת שפעם כתבתי אותו, הרעיון הוא כזה:אביה*

 

בתבנית שמים בצל חתוך לטבעות (ניתן לשפוך עליו מעט יין לבן וסילאן, לא חייב...)

 

בקערה מערבבים את פירורי הלחם עם תבלינים (כמו של שניצל: פפריקה, כמון, מלח, פלפל לפי הטעם...)

מסירים את העור של העוף,

מצפים כל חתיכה היטב היטב בפירורי הלחם,

מניחים על הבצל בתבנית ואופים (אנחנו לא אופים עוף אף פעם עם נייר כסף, אם אתם כן אז אפשר לכסות)

אופים מחצית מהזמן, הופכים ומסיימים אפייה. (בערך סה"כ אצלנו יוצא שעה וחצי אבל אני חושבת שזה תלוי תנור)

העוף יוצר קרנצ'י וטעים, על הפלטה מחממים בלי כיסוי שלא יירטב כזה...

 

*ניתן להניח עם הבצל גם תפו"א ובטטות, לתבל אותם מעט ועליהם לשים את העוף.

 

** אם מדובר בכמות גדולה של עוף אין צורך לשים שמן כי העוף מוציא מעצמו, אבל אם הכמות קטנה- לשים כף או שתיים של שמן.

 

 

בתאבון!

תודה=]פודינג111
אוקי, כי את אופה אותודינה ל.

אנחנו מטגנים, ולכן מבשלים קודם.

 

[האפיה שלך נראית לי הרבה יותר עדיפה על פני הטיגון. ננסה.]

על סלמוןדינה ל.
לטגן את הפירורים עם מרגרינה/שמן, שומשום, א. מרק מלח פלפל- ולשטח מעל הסלמון ולאפות
אטריות- פסטה ופירורי לחםשושנה29
מה זה?פודינג111
כדי שהפירורים יצפו את העוף כמו שצריך כדאי להכניסyifat_s

את הפירורים לשקית, להכניס את חלקי העוף ולנער בחוזקה כ10 שניות. הם יצופו נהדר ככה ובשניות

תפו"א עם פירוי לחם(:*מותק*
המתכון-תפו"א עם פרורי לחם*מותק*

 

מקלפים וחותכים את התפו"א בצורת צ'יפס, מרתיחים סיר עם מים וכף שמן וכשהמים רותחים מכניסים את התפו"א לסיר עד שהמים ירתחו שוב (בערך 5 דק'..), מוצאים מהסיר (בעזרת כף מסננת..) ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. מערבבים בקערה פרורי לחם,פפריקה ומלח, מזליפים על התפו"א שמן ואז שופכים את התערובת פירורי לחם ומערבבים (דואגים שכל התפו"א יהיו מצופים).

מכניסים לתנור בחום גבוה עד שהתפו"א יוצא קריספי. תוך כדי האפייה רצוי מידי פעם להזליף עוד שמן ולערבב.

 

יוצא ממש טעים!!(:

בתאבון!!

נשמע טעים!!פודינג111
תחפשי באתר של ניקי כנפי עוף, ללקק את האצבעותדרורהאחרונה
דרוש! דחוף דחוף- מתכון לדגים (לא חלבי!)פרפר לבן

אני רוצה לעשות השבת דגים מיוחדים.

 

הדגים- פילה מושט.

 

לא רוצה רוטב מרוקאי, לא רוטב צהוב חמוץ ולא מטוגן..

 

רעיונות יתקבלו בברכה

 

אה- ואני צריכה את הרעיונות עד ליום חמישי בבוקר (כדי לדעת מה לקנות בערב..)

רוטב עשבי תיבול או לאפות אותם במיונזיהודיה מא"י

אפשר גם עם פטריות או ירקות (מוקפץ)

איך עם פטריות? ואיך עם מיונז? אפשר מתכון? תודה!פרפר לבן
עם מיונז זה פשוט וטעים.יהודיה מא"י

מערבבים את המיונז עם תבלינים (לא חובה)

מורחים על הדג ואופים. לפילה מושט מספיק 10 דקות.

 

עם פטריות, פרווה:

חותכים בצל, מטגנים עם מעט שמן במחבת עד שיהיה שקוף.

מוסיפים פטריות פרוסות. רצוי מאוד שיהיו טריות

מערבבים ומבשלים כמה דקות. מתבלים

מפזרים על הדג ואופים כנ"ל

מתכון פשוט וקלאמא...

מסדרים בתנור עם הרבה רצועות בצל (אפשר גם פטרוזיליה או כוסברה עם אוהבים).

מתבלים בשמן זית, מלח, פפריקה (אפשר לגוון בתבלינים ולימון לפי מה שאוהבים)

ולתנור בחום בינוני עד שמוכן.

מתכון קל שתמיד מצליחדרורהאחרונה

לסדר את הדגים בתבנית, לשפוך מלמעלה רוטב המורכב מ:

שמן זית

ראש שום  (אפשר חתוך אבל עדיף טחון או איך שקוראים לצורה שעושים עם המכשיר...)

מלח

פלפל שחור

שקית שלמה של כוסברה קצוצה

בתנור 180 מעלות לבערך שעה (תלוי בכמות, לבדוק אחרי 40 דק')

 

אני משרה קודם בלימון ולא שוטפת ואז יש גם את הטעם של הלימון.

 

 

מתכון עם גזר גמדיג'נדס
מישהו?
תודה!
ריבה של גזר גמדי..פודינג111

טעים ברמות.

אכלתי פעם באיזה מלון ומאז אני רק חולמת על זהמוציא לשון

יחד עם אורזדינה ל.אחרונה

או "צימעס"- גזר עם דבש וצימוקים (אצלנו בד"כ זה מוגש בראש השנה)

שרשור משלוחי המנות שלכם!!אפרתולה

שכל אחד/ת יכתב מה עשה/ יעשה במשלוח המנות שלו.

בלי נצלושים!

כל המוסיף תמונה הרי זה משובח!!יאמי

חומוס וחלה ביתיים וממתקים. זה משלוח מנות של ההוריםקינוחים רבותי!
לחמניות בייגלה וגבינת שמנתיהודיה מא"י

וכנראה גם אוזני המן

בלינצסים וליד מטבלים גבינה מתןקה מיפל וריבהעיצובית

שתיה ושוקולדים

עוגיות תמרים, חטיפי גרנולה ביתיים, בקבוק קטןג'וני63

של יין  וקצת שוקולדים

איזה כיף!*חזרזיר*אחרונה

מוס+עוגיות חצי חצי+מקופלות ומיץ

 

 

איך אתן מגישות במשלוח מנותפודינג111

פנקקים, ארוחות בוקר וכו?

כאילו אתן עוטפות תמשלוח? קצת הסתבכתי בשאלה..

קיצור איך שולחים כזה משלוח על זה?

מניחים על צלחת עם מפית יפהיהודיה מא"יאחרונה

וסוגרים עם צלופן/שקית/צלחת שמכסה וניילון נצמד.

ואם זה לשכנים צמודים, לפי דעתי אפשר גם לסדר הכל יפה על צלחת, ולהגיש תכף ומיד

איך אני יכולה להפוך את הביפנוכו של מאפינס לנוזלי?yifat_s

אני מתכוונת שבתוך המאפינס יהיה מין שוקולד מומס. סוג של בונבוניירה...

 

פשוט להכניס קוביית שוקולד? היא לא תימס ותתערבב עם המאפינס?

קחי מתכון של סופלה, מקסימום תאפי טיפה יותר...צוויג^^אחרונה
יש לי הרבה גמבות יש לכם רעיון מה לעשות איתם????עיצובית
ממולאים, סלט..-משה ר-
פלפל קלוי.. או בתנור..~א.ל
סלט פלפלים ופטריות/קלוי בתנור עם בצל וחצילים/ממולאאייכה!
ים
אפשר בסלט (מתכון בפנים) פלפלים עם חצילים, ממולאים,בין השורות

קלויים בתנור עם עוד ירקות,

בסלט רגיל או בכל סוג סלט שנראה לך זה ישתלב שם (טרי או קלוי)

ירקות:

1 גמבה,

צרור עלי סלרי,

גזר מגורר,

בצל סגול (-לא חובה)

 

רוטב:

2/3 כוס שמן,

1/3 כוס חומץ,

2 כפות גדושות סוכר,

2/3 כוס מיונז,

כפית מלח.

 

מוקפץ,בשרי או פרווהככה סתם
יש לי מתכון לפשטידה טובה, אם תרצי..משתדלתאחרונה
אפשר רגע להאיר את עיניכם ??פולארד!!!

כמה חבר'ה תותחים פתחו עצומה למען פולארד ...

חתמו בה כבר מעל 50,000 איש . זה המון .

המטרה היא להגיע לכמה שיותר .

אסתר פולארד מתעדכנת בעצומה הזו כל יום , ומעדכנת את בעלה :  

/News/News.aspx/251946

כל מי שמצביע - משפיע !

בבקשה , למען יונתן פולארד , למען עמ''י , למען הגאולה , למענכם ! - תצביעו !

 

המצב לא אידיאלי .. אבסורדי לגמריי .

אובמה מגיע בקרוב לארץ , ורוצים להראות לו את זה , בתקווה שזה באמת יעזור .

וגם אם לא (אני מאמין בעז''ה שכן) תעשו את ההשתדלות הקטנה הזאת ותחתמו ! זה באמת שומדבר !

כמה שיותר = יותר טוב !! 

 

רוצים את פולארד בבית!!!!!!!!!!!!

 

תבורכו כל מי שהצביע !!! שבת שלום !!!!

 

ותודה !!!!!!!!!!.. אוריאל

זה הקישור לעצומה -   http://www.atzuma.co.il/presidentobama

3 שאלות קטנות..הקולה טובה

1. אפשר להכין בלילה של סופלה ולאפות בראשון על הבוקר? איך עדיף לשמור- במקרר או במקפיא?

2. איך עדיף לשמור לחמניות מהיום לראשון- במקפיא או במקרר? (כמובן שלתת טיפה אפיה בראשון..)

3. יש משהו שנשרף לי בתנור, ואני לא מוצאת אותו. אבל יש ריח חזק כל פעם שמדליקים אותו.. בדקתי על הגוף חימום ובתנור. איפה עוד יכול להיות? 

 

תודה

תשובה ל-2תות

לדעתי וניסיוני - להקפיא. ואין בכלל צורך לאפות אחכ, רק לתת להן להפשיר טוב. אפשר גם לחמם אם יש צורך. 

1,2,3 אני אחשוורושאביה*

 

1. עקרונית, אפשר, אבל בגלל שיש בזה ביצים זה לא הכי בריא. אם כן- לשמור בקירור.

 

2. להקפיא מיד שהן יוצאות מהתנור, במקרר זה יתייבש...

 

3. אולי נשפך לך משהו בתבנית נגיד מתחת לנייר אפייה? או בתחתית התבנית? או על הרשת שבתנור?

אמא שלי אופה ומקפיאה את הסופלה ואח"כ מחממתכרוביאחרונה

על הפלטה

תותים!בזיליקום

איך כדאי לשמור תותים כדי שלא ירקבו עד ליום ראשון?

התותים יפים וחזקים יחסית.... לשמור במקרר בקופסא פתוחה? סגורה? אולי בתוך ניילון?

מפחדת שירקיבו...

תודה

בקופסא סגורה עם נייר סופגיהודיה מא"יאחרונה

או בקופסא בה קנית

מחפשת מתכון לעוף מתוקמחפשת מתכון

שיבושל בסיר ולא בתנור.

תודה!!!

עוף ביין? זה מתוק?פודינג111
תשקי את התרנגולת בהרבה מיץאלעד
מובטח לך עוף מתוק מתוק!
תבשלי ביין מתוק ופטריות..יוצא טעים!מרים*
עוף בקולה!הקולה טובה

את מניחה הכל פרוס (שכבה אחת) בסיר סוטאז' (ככה כותבים את זה? השטוח הגדול..) שופכת קולה עד החצי, ומים עד שמכסה. מוסיפה קינמון, פלפל שחור ואגוז מוסקט- ומבשלת חצי שעה-45 ד' מכוסה על אש בינונית.

ואז כשהוף כבר כמעט רך ומוכן- את מבשלת על אש גבוהה עוד איזה 15 ד' שיתאדה הבכל והפכת מדי פעם..

עוף עם בצל וסילאן !! טעיםם סווף הדרך !!דודה שוקואחרונה
מתכון לחזה עוף..?? משהו טוב יתקבל בברכה!אקונהמטטה
יש פה המוןיהודיה מא"יאחרונה

מההודעה הנעוצה בראש הפורום

מה אפשר לעשות עם חזה עוף? - בישול ומתכונים

איך הכי כדאי לשמור עוגות/עוגיות מהיום ליום ראשון?ניל"ס

אני רוצה להכין עוגות קטנות למשלוחי מנות ומחר לא יהיה זמן כל כך...ובמוצש"ק בכלל לא...

 

איך הכי כדאי לשמור?

אולי כדאי להכין בשלבים, בלילה בנפרד, לאפות בנפרד וכד'...?

עוגיות נשמרות יותר טוב? (אני מכינה גם ככה עוגיות לשבת היום ואולי הן יישמרו יותר טוב?)

 

עצות ותובנות יתקבלו בברכה!

הכי טוב להכין עכשיו הכל ולהקפיא.חשוב לעטוף טובזכיתי

בהקפאה

תודה על התשובה המהירה!ניל"ס

ואיך את מציעה להפשיר ומתי?

להוציא בליל ראשון ולחמם בבוקר קצת בתנור?

 

תודה!

אם זה משהו שמפשיר מהר כמו עוגיות או עוגות פריכותזכיתי

מספיק להוציא ביום א בבוקר. 

 אם זה עוגה שקופאת חזק- כמו שמרים או תפוחים אולי עדיף להוציא במוצאי ש"ק.

בכל מקרה לדעתי אין צורך לחמם שוב. חבל על הטרחה וההתעסקות. זה יום עמוס גם ככה.קורץ

והכי חשוב ביום זה- להתפלל... 

להקפיא עטוף טוב. ולהפשיר עדיף על מגבתהדס 15

בראשון בבוקר מוקדם.

עוגיות יבשות נשמרות בלי הקפאה סבבה.פלפלתיאחרונה

עוגות - בפריזר.

רק עוגיות תשימי בכלי אטום ואז הן נשארות טריות...

 

יש למישו מתכון לפתוחי אדמה מוקרמים בלי שמנת?פודינג111
את יכולה להחליף את השמנת בחלברות.
כן..מרים*אחרונה

חפשי בפורום רוטב "בשמל"

זה בלי שמנת

תעשי את הרוטב

 

תבשלי בסיר את התפו"א פרוסים

תפזרי בתבנית את התפו"א כשהם כמעט רכים

מעל..גבנ"צ

מעל את הרוטב "בשמל"

ולתנור....

משהו אולי יכול לענות מניסיון?ככה סתם

הכנתי  "שלישקס" שזה בעצם  בצק של ניוקי ,שמבושל  במים ממולחים  רותחים.,לכמה דקות ...........זה לסעודת פורים ,איך נראה לכם הכי טוב לשמור עליו?במקרר,או בהקפאה?לפני הארוחה אני מטגנת את הבצקיות עם פרורי לחם ומחמאה....בדובר על בצק שבסיסו תפוחי אדמה,זה יצא  טעים אחרי הקפאה? או עדיף במקרר ארוז טוב[יש חשש שישחיר לא?]        תודה לעונים

צריכה רעיונות לאוכל קליל וטעים לסוף הצוםיהיה טוב

חשבתי להכין מרק אולי מרק פטריות,

ואני צריכה רעיון לתוספת קלילה.

 

אשמח לשמוע רעיונות,פשוט היום אנו קונים הכל ומחר אני רוצה להכין

את האוכל לפני סוף הצום.

 

תודה.

מקפיצה..אשמח שתענויהיה טוב
לחמניות? פוקצ'ה? פסטה או משהו?פלפלתי
פסטה זה הולך עם מרק?יהיה טוב

 

כעיקרון קנינו פיתות וחשבנו לעשות מזה משהו טעיםיהיה טוב

יש לך רעיון למשהו טעים?

 

תודה!

אני גם צריכה רעיונותahr

חשבתי על

-לחמניות מתוקות/לחמניות בצל

-מרק

בסוף הציעו לי להכין מהפיתות פיצותיהיה טוב

או טוסטים.

 

מתכוןאין על ה'!אחרונה

מה המתכון למרק פטריות?

 

בקשר ללזניה..מרים*
יש לי מתכון שצריך בשבילו 2 וחצי גביעי קוטג' ללזניה
מה אפשר לשים במקום?
אשל?שמנת?או שחייב קוטג'?
נשמע שאפשר גם אשל וגם שמנת..פלספנית


כמה בכמויות?מרים*אחרונה
יש למישהו מתכון של פשטידת בצל וגבינה?הביצה שהתחפשה

בס"ד

 

משהו טוב..

 

תודה

 

אה, ורצוי לא שמן מידי

יש לי פשטידה עם פטריות, בצל וגבינה. זה גם טוב לך?רות.
בבקשה רות.אחרונה

 

2-3 בצל

2 קופסאות פטריות

1 קוטג' (אפשר גבינה במקום)

1 גבינה

2 ביצים

3 כפות קמח תופח/3 כפות קמח+כפית א. אפיה

מלח, פלפל

 

 

לקצוץ את הבצל ולטגן ולהוסיף את הפטריות.

אחרי שזה קצת מתקרר להוסיף את שאר החומרים, להעביר לתבנית ולפזר גבנ"צ

מחפשת מתכון שפורסם בעבר לחזה עוף ברוטב לבןמשתדלת

לא מצליחה למצוא אותו...

 

לא זוכרת הדיוק את המתכון, אבל זה היה ברוטב עם יין לבן.

מישהי יכולה לעזור??

 

תודה רבה!!

מקפיצה לעצמי... מישהו??????????משתדלתאחרונה
הגשמתי חלום!*חזרזיר*

מורה שלי הזמינה אצלי אירוע, חלום חיי.

200 פריטים ב13 שעות, חמישה ארגזים, נהנתי מכל רגע!

הבית היה מטורף, לא רגיל לדברים כאלו (11 חמאה, 25 שוקולד מריר, 6 חלב, 14 שמנת מתוקה וכ'ו..)

ואחותי המתוקה הכינה לי כרטיסי ביקור! שהחלום ימשיך להתגשם בע"ה..

 

 

20130216201808.jpg - מימין לשמאל: שורה ראשונה: 2 טריקולדים וטראפלס. שורה שנייה- מוס, סופלה ופחזניות ולמטה: כדורי גבינה.

20130216201920.jpg - פחזניות

20130216201948.jpg - מוס, כדורי גבינה וטראפלס

20130216202120.jpg - טריקול1 וסופלה

ברוך ה'!

 

'כל מעשה אדם יסודו מחלום וסופו לחלום, בנפשו יביא חלומו.' (הרצל)

 

וואו!נפשי תערוג

זה נראה כ"כ יפה!!

 

ואני גם בטוח שזה טעים!

 

מקסים !!ברוקולי
מדהים!!-משה ר-

נראה ממש טוביאמי

יאווו מגרה יש פה נשים בהריון!! ח.צ.גנט
ווואו!! מושקע בטרוף!!מעפר אני באה

מאחלת בשבילך שימשיכו להזמין

 

אני כבר מזמין לבת מצווה של הבת שליאיזה טוב ה'!!!!

אז מה אם זה רק עוד שנתיים. עד אז רק תשתבחי

נראה מעולהחילזון 123
יוו זה נראה מעולה!אין כמו טאטע!

התחלת להגשים את החלום,אבל וזוהי רק ההתחלה.שורק

בהצלחה בהמשך, מתוקה!

זה נראה כ"כ טוב- שבא לאכול את התמונות..יעל מהדרום
איזה כייף!! נראה מדהים וטעים!!! המשיכי והצליחי!!!אני ירושלמית

(אולי תלכי ללמוד קונדיטוריה אם את כ"כ אוהבת ושמחה מזה? תשאלי את שדרותי הוא עשה את זה...)

 

בהצלחה!! פרח

ואי ואי ואי!המוזרה
וואי, איך את עושה לי חשק להיכנס למטבח!מודדת כובעים
וואי, זה נראה מעולה ממש!!!הלליש
וואו זה נראה ממש מעולה.נחמה בין החוחים =]

מהתמונות זה ממש מגרה אז בטח שבאמיתי זה מגרה פי כמה וכמה.

ב"הצלחה ענקית עלי והצליחי בעז"ה.

|כפיים|דינה ל.

איזה יופי

וזה כ"כ כ"כ כיף לעסוק במה שאוהבים  ועוד יותר- שהסביבה מודעת ליכולותיך- ומזמינה ממך.

 

כן תרבינה הזמנות, וששמך יגיע למרחוק

וואוו, זה נראה מדהים!ממוחשבת
אפשר לבקש מתכוניםשני 22
או שזה סודי?
יכול להיות לי מגניב לקינוח לפורים לחמתי למשל הכוסיות מוס מדהים הכל שם
נראה מצויין!טל..

ונראה שגם הטעם ככה...

תצליחי!

איך שאני רואה את התמונותב.ש.

הבטן שלי מתחילה לאותת לי...

ה' ישמור! איזה ידי זהב...!

סחטיין(:דניאל!!
יקרים! (אגב, מתכון בפנים..)*חזרזיר*אחרונה
עבר עריכה על ידי *חזרזיר* בתאריך י"א באדר תשע"ג 00:51

ואוו, ת'אמת שאני דיי מודהמת מהתגובות!
(ואגב, שמתי לב שחלק מהתמונות לא נכונות להסבר שכתבתי עליהן, אבל נראלי שהסתדרתם..חיוך)

'מאת ה' היתה זאת היא נפלאת בענינו' - ב"ה!

תודה רבה! אמן! שימחתם, פירגנתם, עודדתם להמשיך ולהתקדם. בע"ה!

ועקיבא - אני מחכה להזמנה!

 

בגלל שכמה ביקשו מתכונים-

מוס /קרין גורן:

200 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס מים (60 מ"ל)
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1 כפית אבקת קפה נמס

 

ממיסים את השוקולד עם הסוכר והמים.
מקציפים את השמנת עם הקפה בקערה נפרדת.
מערבבים בעדינות את הקצת והתערובת השוקולד,
מחלקים לגביעים ומעבירים להתייצבות במקרר.
מטעויות לומדים ולכן- אם הקצף נשבר- לא להבהל! אפשר למזוג לכוסיות- להקפיא כשעתיים ולאחר מכן להעביר למקרר.
אפשר לפזר מעל אגוזים/שברי מקופלת ולעשות קישוט עם סירופ שוקולד.
 
בהצלחה אנשושס! שה' יברך אתכם. פורים שמח!