זקוקה למתכון של שקשוקה הכי פשוט לסוף הצום!ח_ו_י
בבקשהיהודיה מא"י
חותכים בצל
מטגנים בשמן
חותכים פלפל אדום
מוסיפים למחבת
חותכים עגבניה
מוספים למחבת
מתבלים - שום, פלפל שחור, אורגנו, פפריקה, מיץ לימון, מלח.
פותחים ביצים וטורפים אותן
מוסיפים למחבת ומתחילים לערבב בהתמדה, כמו שעושים חביתה מקושקשת
כשכל הביצה נקרשת, השקשויקה מוכנה
*ועקרונית אפשר להכין את הביצים שלמות, אבל אז זה כבר לא פשוט
מה שיהודיה כתבה אני גם מוסיפה עגבניותיפעת1
ורסק עגבניות.
לרגע חשבתי ששכחתייהודיה מא"יאחרונה
מופיע שם עגבניות
אפשר להמיר תמצית וניל בסוכר וניל?רות.
כןיהודיה מא"י
פשוט שמים סוכר וניל במקום תמצית וניל
אפשר לשים את הסוכר וניל במקום חלק מהסוכר הרגיל במתכון.
אם אין סוכר רגיל במתכון, לא מומלץ להשתמש בסוכר וניל
במתכון המקורירות.
צריך חצי בקבוק תמצית וניל.
כמה סוכר וניל צריך לשים?
יש סוכר במתכון.
תודה!
מה?יהודיה מא"י
איזה מתכון זה? של מה?
כי את האמת, שאם צריך כ"כ הרבה וניל נראה לי שווה להשקיע ולקנות מקל וניל. הטעם יהיה בהתאם.
אשמח אם תפרטי את כל המתכון
המתכון:רות.
3 כוסות סוכר
כוס קקאו
חצי בקבוק תמצית וניל
1/3 1 כוסות שמן
6 ביצים
2 כוסות קמח תופח
אה, ועוד שאלה..
אם אין לי קמח תופח, לשים את אותה כמות של קמח + 1 א. אפיה?
מה זה, עוגה?יהודיה מא"י
נראה לי כמות מופרכת לחלוטין של תמצית וניל לעוגה.
שקית אחת של סוכר וניל, מקסימום שתיים לטעם חזק יותר יספיקו בהחלט.
וכן, אפשר לשים קמח רגיל ואבקת אפייה
תודה! ואפשר להשתמש בחלב שעבר לו התאריך לפנירות.
יומיים בשביל רוטב?
הכנת הרוטב כוללת בישול?יהודיה מא"יאחרונה
אם כן, אז כן, אם לא לא מומלץ, יהיה טעם חמוץ
מתכון לעוגה פשוטה עם אינסטנט פודינג וניל.אור77
עוגת שוקולד קלה להכנהכלנית1
|
עוגת שוקולד קלה כוס וחצי סוכר |
לחמם את התנור לחום 180 מעלות. לשים את כל החומרים בקערה לפי סדר הרשימה. לערבב עם המיקסר עד שיהיו בועות ומעורבב טוב. לשפוך לתבנית 26 משומנת. לאפות כ 30-40 דקות. |
לדעתי די ב-11/4 כוס סוכר.
השתמשתי במיץ תפוזים במקום חלב.
באחת הפעמים לא היה לי א. פודינג שוקולד, אז השתמשתי בוניל והוספתי 11/2 כף קקאו (הקקאו שלי חזק במיוחד).
(לקוח מתוך "שטרודל")
כלנית, תודה רבה!אור77

יש לי. בלי נדר אתפנה יוןתר מאוחר להעתיק לך.עוד כינוי
תודה רבה!אור77

שאלה! - -מה זה בדיוק תבנית 26??מוחין דקטנות
זה כאלו תבנית חד"פ בנונית?
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מיהודיה מא"י
בדר"כ קפיצית
עוגת פודינגעוד כינוי
אם אני לא טועה התפרסמה פה באתר.
5 ביצים
1.5 כוסות סוכר
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס שמן
ו חבילת אינסטנט וניל
1 כוס מיץ תפוזים
להקציף חלבונים + סוכר
להוסיף את השאר במהירות איטית
לפזר מלמעלה השוקולד צ'יפס
לאפות.
בהצלחה!
עוגת פרג וניל רכהעוד כינוי
אולי מהאתר של ניקי ב או קארין גורן-לא זוכרת....
3 ביצים
כוס סוכר
2 כפות אבקת אפיה
חצי כוס שמן
קורט מלח
כוס מיץ
כפית סוכר וניל
כפית תמצית וניל
חבילת אינסטנט פודינג וניל
להקציף ביצים עם סוכר
להוסיף את השאר
לשפוך שני שליש מהבלילה לתבנית
לבלילה שנשארה להוסיף:
שליש כוס פרג טחון טרי
כף יין אדום
רבע כוס מיץ תפוזים
ולעשות שיש.
בהצלחה!
תודה רבה על 2 המתכונים נשמעים טעימים...אור77אחרונה

דרושה סעודה מפסקת לבעל חמוד...אביאלמז
שמורכבת מתפו"א (כי זה מה שיש בבית)
ועוד משהו טעים...
יש הרבה דברים בבית כן? פשוט התפו"א זקוקים לשימוש.... 
דרישות: חלבי/פרווה.
לא קשה מידי
טעים כמובן....
תודה !!!
אמממ...יהודיה מא"י
פירה עם רוטב בולנז צמחוני
או פירה עם דג/צ'יפס ודג
או תפו"א ברוטב עגבניות, + קציצות או משהו כזה.
או קציצות לבנות - זה קציצות גבינה מבושלות, שמגישים ביחד עם תפו"א מבושלים.
כופתאות פירה יאמי!שירשוראחרונה
פטריות ממולאות.איזה טוב ה'!!!!
היום קרצו לי מהמקרר של החנות פטריות ענקיות שדורשות שימלאו אותן.
אני אשמח אם יש למישהו/י מתכון לפטריות ממולאות.
תודה.
אני ממלאה במילוי צימחוני.אני ירושלמית
אבל יש באתר המטבח של איה מתכון לפטריות ממולאות בבשר.
תכתוב מה שמעניין אותך, ואני אעלה לך מתכון בעז"ה.
גיוואלד - צימחוני?איזה טוב ה'!!!!
![]()
בסוף אילתרתי משהו בעצמי. יצא מעולה!! (אין הנחתום מעיד על עיסתו... אבל אין לי השבת אורחים שיעידו במקומי.)
תודה רבה בכל אופן.
Tני רוצה לשמוע מה את שמה בצימחוניחילזון 123
וגם מה עושים אח"כ מטגנים? אופים?
אני עושה חלביכלנית1
ממלאת בביצה, קוטג' ועשבי תיבול (הרבה יותר קוטג' מביצה) ואפה בטוסטר אובן. יוצא טעים ולא מדי פטרייתי.
מצפים במשהו את הפיטריה או שמשאירים אותה ככה?חילזון 123
משאיריםכלנית1
מכינים תערובת של ביצה וחצי קופסא/קופסא קוטג' ומוסיפים שמיר/פטרוזיליה/תיבול. מניחים את הפטריות בתבניות על נייר אפיה ואופים עד להשחמה קלה. וזהו. אחרי שתנסי ותראי את הבסיס תוכלי לשדרג בציפוי פירורי לחם ועוד.
תודה
חילזון 123אחרונה
מכסה של הנפהlila317
בס"ד
ניקתי את נפה ופירקתי את החלק התחתון מהמיכסה (הנפה העליונה) לאחר היצברות קמח יבש
ניסתי להחזיר בלתי אפשרי. אני מותחת מצד ימין לא נכנס בצד שמאל וכך להפך תגידו יש אולי איזה שיטה להחזיר או שכדי לקנות נפה חדשה?
יש... להפעיל שרירים...
~א.ל
גם לי זה קרה פעם, היה סיוט.. אבל הצלחנו בסוף.. פשוט צריך להפעיל כח, להחזיק חזק במקום הראשון שאותו את מצליחה להכניס, ומשם לחבר את שאר המקומות..
גם לי זה קרה וכנראה שאיזה חלק התכווץ שם ....ahr
אין טעם שתנסי הכוח כי לא יצא לך מזה כלום את פשוט צריכה לקנות אחת חדשה!
תני לבעלך לנסות לפני שאת זורקתכלנית1
בעלי ניסה לא הצליחlila317
גיליתי שיטה שיא הפשוטה!!! קיראו-אור77
אני אנסה תודה רבה אחותיlila317
וואי איפה היית ביום חמישי זה עבד!lila317
![]()
הסבראור77
רק באלימות!!!קצפתאחרונה
זה צריך כח...אני מכניסה משתי הצדדים, עד שזה מגיע למקום שצריך להפעיל כח כדי להכניס...[אחרי כמה פעמים תתרגלי] השיטה הרטובה מעניינת, ננסה בפעם הבאה.
תגידו לי שיהיה בסדר
יוקטנה
שמתי במרק מלון במקום דלעת ![]()
יש לי במקפיא את שניהם בשקיות - נפרדות - אבל דומות...
זה מרק ירקות, עם קצת שעועית אדומה ורסק עגבניות (טריות), ותבלין חוויג'.
יהיה בסדר???
יהיה מקורי
מישהי123
סתם, אין לי מושג, אבל שיהיה בהצלחה... ![]()
אולי תגלי שעלית על מתכון מנצח?קרמבו
תספרי לנו איך יצא....
לנו פעם יצא מרק במבה..
נדנדה כתומה.
כי אמא שלי קראה שכדאי להוסיף קצת חמאת בוטנים למרק דלעת.. ויצא מקורי מאודד..
חח.. יהיה טוב..
נראה לי שיהיה בסדריהודיה מא"י
סוף כל סוף הירקות האלו דומים גם בשאר התכונות שלהם, לא רק במראה.
מה שכן, אם המרק מתוכנן לאיזו ארוחה חגיגית, אני הייתי מכינה מרק אחר.
ספרי לנו איך יצא.
ובכן, בהחלט לא מגעיל, אבל גם לא "מתכון מנצח" P:יוקטנה
את המלונים עצמם העברתי ישר לפח, ברשותכם, בלי לטעום!
המרק עצמו בהחלט סביר. אמנם, לא לאורחים, כמו שאמרת, אבל אפשר לאכול בנחת! ב"ה! איך אני שונאת לזרוק ארוחות שלמות...
וואי הרגת אותי מצחוק עכשיוlila317
מקסימום מרק טרופי ![]()
אולי אצליח לצחוק על זה בעתיד...יוקטנה
מה את עושה עם מלון קפוא? ו-ברלה, ברלה אח גדולכלנית1
אין לך אפשרות להוסיף ירק או תבלין עם טעם קצת דומיננטי בשביל להרוג את טעם המלון?
למי שקראה את הספר: ברלה, ברלה אח גדול. הוא מנסה לעשות רושם שפשוט ישימו לב אליו ולא רק לתינוק. בין היתר, הוא מוסיף חמציצים למרק, כדי לפגום בטעם והסבתא אמרה שהיא לא טעמה מרק כזה כבר שנים...
אני גם רוצה לדעת מה את עושה עם מלון קפוא? ואיזהמשתדלת
עוד דברים את מקפיא ולאיזה שימוש?
אולי פרוזן יוגורט-משה ר-
יכול להיות גם לעוגות....
לדעתי רק אל תגלי לאנשים בבית ששמת מלון-משה ר-
ותני להם לחוות דעה בלי שהם ידעו אולי את תופתעי לטובה..
כי יש אנשים שסולדים רק מהמחשבה של מלון מבושל ואז הם לא ירצו אפילו לטעום את זה....
אולי שייק פרות?חילזון 123
עם פרי קפוא זה יוצא קצת כמו ברד.
או סורבה מלון...
ויוקטנה-עכשיו תנסי לעשות שייק או גלידת דלעת זה יכול לצאת מעניין לא? ![]()
אכן, שייק פירותיוקטנה
אני מקפיאה פשוט כי לא התאים לי לעשות אז, והמלון כבר גסס לאיטו...
ווי ווי לא חשבתי על האפשרות המחרידה שהעלית!!! אני מקווה שאזכור לבדוק!!!
חח אוי!! זה לא נישמע טוב
מעפר אני באה
תרשמי על השקיות.aimaאחרונה
אולי יש לכן רעיון בשבילי??? > עוגה שווה...אהבה של אימא
מצאתי מתכון לעוגה לאחרי הארוחה בשבת, ולפי התמונה היא נראת לי פשוט טובההה...!! הבעיה היא שזה צריך להיות פרווה...... והיא ממש לא פרווה... ![]()
יש לכן רעיון איך אפשר ליצור משהו דומה אולי..? מה אני יכולה לשים במקום החלב, השמנת...
זה המתכון:
http://www.carine.co.il/htmls/page_1577.aspx?c0=14076&bsp=14082
ולמי שמעדיפה את זה ככה:
|
חומרים |
|
לתערובת כדורי שוקולד: 200 גרם שוקולד מריר 100 גרם חמאה (1 חבילה קטנה) 3/4 כוס סוכר 1 כוס חלב 30 ביסקוויטים "פתי בר" (1 חבילה קטנה) |
|
לקרם שוקולד: 2 מיכלים שמנת מתוקה 1 כוס חלב 2 כפות סירופ מייפל או דבש 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד |
|
לקישוט: 3 כפות אבקת קקאו |
![]()
גירסה פרווה -אם הבנים12
|
חומרים |
|
לתערובת כדורי שוקולד: 200 גרם שוקולד מריר 100 גרם מחמאה 3/4 כוס סוכר 1 כוס מים עם מעט נס קפה 30 ביסקוויטים "פתי בר" (1 חבילה קטנה) |
|
לקרם שוקולד: 2 ריצ' 1 כוס מים 2 כפות סירופ מייפל או דבש 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד |
|
לקישוט: 3 כפות אבקת קקאו |
לא מסובךיהודיה מא"י
רק לא בריא, ויקר
בתערובת כדורי שוקולד - מרגרינה במקום חמאה
יין אדום מתוק או מיץ תפוזים או מים במקום חלב
לקרם - קצפת צמחית במקום שמנת
ריצ'קפה או חלב סויה במקום חלב
תודה רבה לשתיכן! רק עוד שאלה -אהבה של אימא
הבנתי שמרגרינה נעשית מרה כשהיא מומסת... אז צריך להוסיף סוכר....?
פעם ראשונה שאני שומעת על זהיהודיה מא"י
מנסיון שלי> זה לא נכון..נדנדה כתומה.
אבל תשתמשי במרגרינה בלי מלח..
אוקיי... תודה רבה
אהבה של אימא
אני צריך דחוף לאישי מתכוןyedidiaz9
טעייייייייייייייייייייייייים במיוחד לתחרות בישולים
תודה
באיזה נושא??מעפר אני באה
יש מלא מתכונים אבל על במה את רוצה להתמקד?
עוגות? עוגיות? תבשילים? מאפים?
עוף ממולא!!!! יאמי!ahr
לא משהו עם תנור...yedidiaz9אחרונה
מתכון לפסטה ברוטב טונה, דלישס!אורח בעולם
קפץ לי!-מתכון אישי שלי!אורח בעולם
מצרכים:
(מתכון ל500 גרם פסטה-חבילה אחת)
פסטה,
שמן,
בצל בינוני,
5 שיני שום,
פטריות,
סלרי,
רסק,
קופסאת טונה,
לטיבול לפי הטעם: ארגנו, מלח, פלפל חריף,)
אופן ההכנה
מבשלים פסטה (אנצל את השרשור לשאול-מה עושים כדי שאחרי הבישול זה לא יעשה דביק?)
משך הבישול המומלץ: כ9 דקות.
מחממים שמן, לטיגון חצי עמוק.
חותכים את הבצל לקוביות ואתת השום לחתיכות די קטנות (לפרוס לפרוסות, ולחתוך לחצי כל פרוסה-לא לכתוש)
לטגן כ3 דקות ולהוסיף כ 3.5 כפות נדיבות של פטריות,
לחתוך את עלי הסלרי לחתיכות קטנות מאוד ולהוסיף, לערבב את הכל במחבת ולטגן עד שהבצל יתחיל להשחים.
להוסיף את הטונה ולערבב.
2 דקות אחרי שנתנו לטונה טיגון-להוסיף כ6 כפות גדושות של רסק עגבניות ולערבב הכל תוכך כדי הטיגון, תוך כדי הערבוב ניתן לטבל לפי הטעם.
אחרי הערבוב והטיבול לטגן עוד כ 4 דקות הכל ביחד ולערבב מידי פעם, שלא ידבק למחבת,
לשים על הפסטה, לערבב ולאכול.
בתיאבון!
מי שהכין אשמח לשמוע איך יצא.
תהנו!
אני גם מכינה משהו כזהיהודיה מא"י
אבל לאשכנזים בלבד
בלי הפטריות, ועם גבינה לבנה![]()
אכן טעים ביותר, מומלץ בחום
אחיות שלי הוסיפו על זה גבינה צהובה, אחרי הבישול.אורח בעולם
כדי שהפסטה לא תידבקאליש123
שמים טיפונת שמן
זה מעולה
בבישול או אחריו?אורח בעולם
בבישולרעיה ואם
לא, אחרי שמים בבישול עצמו וגם אחרי..ahrאחרונה
בטעות בעלי קנה שמן זית עם טימין ואורגנו~א.ל
ושמתי את זה כמעט בכל מה שבישלתי 
חזה עוף,
מטבוחה...
היש סיכוי להצילם?! נשמע לי לא קשור..
נשמע בסדר גמורמישהי123
זה פשוט מוסיף תיבול לדעתי...
כן?? איזה כיף לשמוע!~א.ל
בהתחלה לא הבנתי למה כל הבית מריח כאילו מישהו מכין פיצה
להבא נלמד להבחין יותר טוב 
חח טעמתם?מעפר אני באה
כן דווקא ב"ה יצא מצוין~א.לאחרונה
הייתי בטוחה שזה סתם יוסיף טעמים לא קשורים
אבל הם בקושי הורגשו..
ב"ה 
אפשר בבקשה מתכון לפנקייק?נץ1
תודה זה דיי דחוף..
מתכון של יהודיהשירשור
1 שמנת חמוצה
2 ביצים
2 כפות סוכר
כוס קמח
1/2 שקית אבקת אפייה
קורט מלח
ואפשר גם תמצית וניל
לערבב את הכל היטב עם מטרף
צריכה להתקבל בלילה נוזלית סמיכה. (אם צריך מוסיפים קצת חלב או קמח, לפי הצורך)
להוסיף כף שמן, ולערבב שוב
לטגן עיגולים במחבת נון סיטק משומנת קלות (לא צריך לשמן שוב אחרי הפעם הראשונה)
לטגן בחום נמוך משני הצדדים.
אופס ראיתי את השרשור למטה..
תודה
נץ1אחרונה
חלמונים וחלבונים בעוגה- אשמח לעזרה.שירשור
שבת שלום לכולם,
התחלתי להכין עוגת שכבות פשוטה וקלה.
הקצפתי 6 חלבונים עם סוכר
וחלמונים בנפרד עם פודינג קקאו וסוכר (לחיי הביראות
)
ואז בתנועה עקומה למדי שלי העפתי את הקערה עם החלבונים המקצפים.. 
לבינתיים יש לי רק 4 ביצים נוספות וצריך 6 ..
-מה יקרה אם אשתמש רק בארבעה חלבונים?
-אם אחליט לחכות מעט וארוץ לבסןף למכולת (כי לבקש מהשכנים החדשים ייתן לי תוית של שנוררית
)
האם זה בסדר להשאיר את החלמונים ככה במקרר?
תודה!!
הסתדרנו ב"ה!שירשוראחרונה
שלום
אני צריכה מתכון טוב לצלי בקר..יש לי כמהח.צ.גנט
בס"ד
פרוסות של בשר..
עדיפות למשהו עם תפו"א.
תזכו למצוות!!
גולשאיזה טוב ה'!!!!אחרונה
תטגני את הפרוסות עם הרבה בצל על אש גדולה במשך כ5 דקות מכל צד.
תשימי את פרוסות הבקר בסיר עם תפו"א, מים, הרבה פפריקה ותבלינים לפי הטעם ולבשל עד שהתפו"א מתרככים.
אפשר לעשות את השלב השני גם בתבנית בתנור אבל צריך להשגיח שהעסק לא יתייבש.
מתכון לכדורי שוקולדא"י לעמ"י
אשמח לקבל מתכון לכדורי שוקולד, אבל שלא יהיה צריך מיקרוגל/ גז להמיס את שוקולד..
משהו טעים ובלי יותר מדי תוספות. אני צריכה להכין את זה עם ילדים קטנים..
תודה רבה!!
זה הדיר שינה מעיניך???+mp8
ומצטערת, המתכון שיש לי לא עונה על הדרישות, אבל היה כאן פעם משהו מתאים.
בהצלחה!!
לי יש!! ממש טעים וגם בריא!!מעפר אני באה
בלי שוקולד ובלי מרגרינה:
חומרים:
חצי כוס שמן
חצי כוס קקאו
חצי כוס סוכר
כוס מים חמים
250 גר' בסקוויטים
*מערביים את כל החומרים חוץ מהביסקוויטים
*מועכים את הביסקויטים לפירורים ומוסיפים לבלילה
*לערבב הכל היטב
*לעשות כדורים
תודה אבל..א"י לעמ"י
אפשר לעשות את זה עם מים לא חמים (פושרים כאילו..)?
אשמח אם למישהו יש עוד מתכונים פשוטים וטעימים..![]()
המים החמים אמורים פשוט להמיס ת'קקאו והסוכר..מעפר אני באה
לא ניסיתי עם פושר..
אם תהיו באיזה מבנהחילזון 123
את יכולה להביא איתך פשוט קומקום חשמלי.
חוץ מזה לא נראה לי שיקרה משהו אם פשוט תערבבי טוב טוב עם מים רגילים, מקסימום הסוכר לא יימס לגמרי ויהיו בכדורים גבישים של סוכר. הילדים בטח יאהבו את זה...
לא נהיה במבנה..א"י לעמ"י
תודה רבה בכל זאת!!
אם למישהו יש עוד איזה מתכון אני אשמח ממש..
אפשר להגיע עם תרמוס המכיל מים רותחיםשירשור
הכי פשוטרעיה ואם
אתמול בערב הכנתי (שוב, בפעם ה...)
בסקוויטים
קקאו
מעט סוכר (כי הבסקוויטים מתוקים)
וכדי להרטיב
יין אדום / מיץ ענבים ומים - הכמויות לפי הטעם
אפשר גם לשפוך קצת תמצית וניל או רום בשביל הטעם
זהו!
ממש ממש טעים ![]()
ככה אני עושה כדורי שוקולדlila317
עשיתי היום עם אח שלי-רבקה...
200 גר' ביסקוויטים
10 כפות סוכר
5 כפות קקאו
7 כפות חלב
כפית תמצית וניל
100 גר' מרגרינה
מערבבים..
לדעתירעיה ואם
כדאי לוותר על המרגרינה
גם אני הייתי משתמשת פעם
עד שגיליתי כמה היא לא בריאה
ובכדורי שוקולד, גם לא נחוצה 
היה לי שלב ביניים ששמתי קצת שמן, וראיתי שגם עליו אפשר בכייף לוותר.
תרמוס?מעפר אני באהאחרונה
ארוחת ערב נחמדהרק תפילה
אני מחפשת בבקשה רעיונות לארוחת ערב נחמדה זוגית (במקום לנסוע לבית קפה...).
אשמח לרעיונות לתפריט. ואם זה דברים לא מוכרים, אשמח לקבל גם מתכונים...
תודה...
(כבר תכננתי קצת- לחם שום, מטבלים טעימים, סלט כייפי[יש רעיון לרוטב?], שוקו קנוי, מנה אחרונה-פנקייק טעים). מה עוד?...
(פסטה?)
תודה מראש!
את יכולה להכין אולי רביולימישהי123
או לזניה.
וחוץ מזה כמה שרשורים למטה יש שרשור מתכונים
אפשררעיה ואםאחרונה
איזשהו דג, אם אתם אוהבים, יש המון סוגים
ופסטה ברוטב טעים, זה גם מתאים.
או בלינצ'ס במילוי פיקנטי- תפו"א עם בצל ופטריות
למישהו יש מתכון לפנקייק..? תודה..שבלולון
פנקייק אורגינליהודיה מא"י
1 שמנת חמוצה
2 ביצים
2 כפות סוכר
כוס קמח
1/2 שקית אבקת אפייה
קורט מלח
ואפשר גם תמצית וניל
לערבב את הכל היטב עם מטרף
צריכה להתקבל בלילה נוזלית סמיכה. (אם צריך מוסיפים קצת חלב או קמח, לפי הצורך)
להוסיף כף שמן, ולערבב שוב
לטגן עיגולים במחבת נון סיטק משומנת קלות (לא צריך לשמן שוב אחרי הפעם הראשונה)
לטגן בחום נמוך משני הצדדים.
-->בת שמש
2 כוסות קמח
2 ביצים
כף סוכר
חלב/ מים עד שהבלילה נורמלית 
פנקייקס לפי ר. סירקיס/ מהמטבח בהנאהכלנית1אחרונה
1 כוס קמח
2 כפיות א. אפיה
2 כפות סוכר
2 ביצים
1/4 כוס חלב
2 כפות שמן
1 כפית וניל
עשיתי הרבה פעמים ויצא מוצלח
מחפשת מתכון לעוגיות קלי קלות+mp8
שיעסיקו ילדים משועממים עד סכנה....
משהו בסגנון בצק פריך- אפשר שני צבעים, שהילדים יצורו צורות כמה שיותר זמן ובסוף יאכלו את זה.....
עוגיות בשחור לבןיהודיה מא"י
כוס וחצי קמח
1/2-3/4 כוס סוכר (לפי הטעם)
100 ג' חמאה או מרגרינה
ביצה אחת
תמצית וניל
כמה כפות קקאו.
ללוש את הכל חוץ מהקקאו לבצק נוח. להוסיף עוד קמח עם צריך
לחלק לשניים, להוסיף לחצי את הקקאו וללוש היטב.
לשים במקרר חצי שעה. אפשר לשים במקפיא שילך מהר יותר.
ליצור גלילים עם דוגמא - למשל כמות אחת בלבן לעשות נחש, וכמות כפולה בחום, לרדד לעלה, ולעטוף את הגליל הלבן.
משבצות - 5 נחשים בצבע אחד, 4 בצבע השני, להניח צמוד אחד לשני ב3 קומות כך שיוצרו משבצות שחמט.
שיש - לערבב שחור ולבן, אבל שלא יתערבב לגמרי.
ספירלה - לרדד עלה מכל צבע, להניח אחד על גבי השני ולגלגל.
כמובן שהגלילים חייבים להיות מהודקים היטב.
לפרוס לפרוסות
לאפות 20 דקות בתנור חם.
לחכות שיתקרר כדי שיתיצב
ואפשר כמובן לעשות צורות אחרות, כיד הדמיון הטובה.
שידרוג שווה - לעטוף קוביות שוקולד בבצק
לא צריך אבקת אפיהנווה מדבר
קפץ....חסר סימן שאלה...נווה מדבר
כן צריךיהודיה מא"י
חצי חבילה
איזה רעיון גדול! קניתי..קיפי.
נשמע מעולה. שאלה-רק תפילה
כמה קפות קקאו להוסיף?? אני חייבת מדויק.. תודה.
[אני לא זורמת באפיה... (רק בבישול..)]
זה תלוי בטעם שלךיהודיה מא"יאחרונה
משהו כמו 2-4 כפות
דרוש!פלספנית
בעזהי"ת
אוכל טעים לארוחת ערב, לעצמי בלבד.
[אני לבד בבית, כולם נסעו, ובאלי משו מקורי.
ולא, חביתה עם מלא שמונצ'עס זה לא 'מקורי' אצלי, וגם לא 'סלט עם הפתעות'- כי זה הרגיל שלנו. סטנדרטים גבוהים
]
אטריות עם רוטב עגבניות, גבינה וגבנ"ץיהודיה מא"י
פיצה אישית או טוסט שווה
חזה עוף מוקפץ
צ'יפס
זה מה שעולה בשולף אולי אח"כ יהיו עוד רעיונות
אפשר זיוה עם גבינה, פירה או שניהםעידודים
מטגנים בצל ומבשלים תפוא. מועכים ומוסיפים את הבצל. מפשירים מלאווח (לעצלנים כמוני) או מכינים איזשהו בצק קליל.. אפשר לרדד את המלאווח שיהיה גדול יותר ודק ומכניסים את המלית מגלגלים, מורחים ביצה ולתנור עד שמשחים. טעים מאוד מאוד! 
למלית אפשר ורצוי להוסיף זיתים, גבנ"צ וכל העולה כיד הדמיון.. בתאבון!
זה מזכיר לי רעיון שווהיהודיה מא"י
ארוחה בטוסטר
צריך טוסטר סנדביץ, עדיפות למשולשים, אבל גם פיסים יהיה טוב.
מכינים בצק פריך
מרדדים אותו לעלה שיהיה כפול גודל מהטוסטר.
מכינים מלית - איזו שרוצים - עגבניות וגבנ"ץ עם זיתים, שמנת +, פטריות, בצל, תפו"א, בולנז (צמחוני, אלא אם כן יש טוסטר בשרי) וכו'.
מניחים את הבצק בטוסטר, ממלאים, סוגרים עם הבצק, ואז את הטוסטר. זהירות לא לשים יותר מידי מילוי כי אחרת זה נוזל
לוקח לזה איזה חצי שעה להיות מוכן, אני מניחה שזה תלוי בטוסטר
רציני?! זה לא נשרף מבחוץ? ונאפה דיו מבפנים?בת נוגה
כן, זה יוצא ממש שווהיהודיה מא"י
רק ששימי לב שלוקח המון זמן, ומדובר על מנה אחת-שתיים. לא רלוונטי להכין את זה לגדוד.
אפשר מתכון לבצק..?בת שמש
מממיהודיה מא"י
100 ג' חמאה או מרגרינה
2-2.5 כוסות קמח
כפית מלח
ביצה אחת
חצי חבילת אבקת אפייה
ואפשר להוסיף תבלינים. אורגנו או אבקת בצל הולכים יופי.
שמים את כל החומרים בקערה, חוץ מחצי כוס קמח
לשים את הכל היטב, עד לקבלת בצק נוח. אם צריך מוסיפים עוד קמח. (כל פעם מעט.
שימו לב זה לא אמור לצאת בצק כמו של חלות, אלא בצק כזה שכדי שהוא לא ידבק צריך לעבוד עם ידיים מקומחות, ולא לשבור את מתח הפנים שלו.
שמים במקרר חצי שעה לפני שממשיכים לעבוד.
וזה מתכון אחד לדוגמא, יש הרבה מתכונים שבטח מוצלחים יותר מהאילתור הרגיל (טוב לא רגיל, כבר שנים לא הכנתי בצק פריך מלוח) כל מתכון של בצק פריך לפאי מלוח מתאים.