פשטידות בצל, פטריות וכו' יש כמעט בכל אתר, מספיק להקליק פשטידת.... ומוצאים.
לפני כמה ימים פרסמתי כאן בפורום פשטידת חצילים פרווה עם אופציה חלבית.
אני שולחת לך פשטידת גבינות קצת יותר מושקעת.
לבצק- 1.5 כוס בצק תופח (או רגיל+א.אפיה),50 גרם חמאה מלח לפי הטעם ו-4 כפות גבינה לבנה שמנה. מכינים בצק ושוטחים אותו בתבנית משומנת. מקפידים לצפות בבצק גם את הדפנות.
מלית-3 גביעי שמנת לבנה שמנה(750 גרם) 1 בצל גדול, מגורד גס, 4 ביצים, 2 כפות קמח רגיל, 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק,מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מערבבים הכל, בודקים את הטעם ויוצקים על הבצק.
אופים בערך 45-50 דקות עד שהפשטידה תתיצב.
בתיאבון.