אני צריכה רעיונות לקינוח לשבע ברכות חלביאם הבנים12
עוגה כלשהי?רחלקה
נראה לי שבקיץ אבטיח ומלון זה מעולה...אילה שלוחה
בס"ד
רצוי שיהיה קר.
בקטגורית הדברים הלא בריאים אז עוגה או גלידה..
סופלה?אי''האחרונה
מתכון לעוגת חמאת בוטנים ושוקולד??בת שמש
אם מישהו מכיר משהו כזה.. או עוגיות, כל דבר עם חמאת בוטנים.. תודה!!
ישלי עןגיות ממש נחמדות עם חמאת בוטנים...נדנדה כתומה.
רוצה מתכון?
כן..בת שמש
הנה:נדנדה כתומה.
עוגיות חמאת בוטנים
לכ-35 עוגיות:
1/2 מרגרינה, קצת רכה
1/2 כוס חמאת בוטנים
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
1 ביצה
לערבב היטב (במיקסר)
להוסיף-
1 1/4 כוסות קמח
1/2 כפית א. אפיה
1/3 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
לתת להתקרר קצת במקרר...
לעשות כדורים בגודל של אגוז מלך ולשים בתבנית במרחק של כ-5 ס"מ אחד מהשני לעשות חריצים בעזרת מזלג בצורת שתי וערב לאפות בחום של 190 מעלות כ 10-12 דק'.
בתאבון!!
(מקווה שהמתכון מספיק מובן... הוא פשוט היה באנגלית ותרגמתי אותו...)
יש לי מתכון מעולה,רחלקה
בעזהי"ת.
אבל הוא בבית, ואנוכי לא.
אם את רוצה- את מוזמנת להתקשר...
[יש לך את המספר, נכון?]
[יש לך את המספר, נכון?]מה אפשר לעשות עם בשר שקצת התייבש?אם הבנים12
איזה סוג בשר?נחשונית
פרוסות בשר בקר מבושלות שקצת התייבשואם הבנים12
האם אפשר לעשות להם רוטב אחר? לרסק לקציצות? לתת לחתולים?
מתכון שמתאים גם לדגים אחרים:נווה מדבר
לשים בסיר: שכבה של עגבניות חתוכות לפרוסות עגולות, מעליהם קצת פלפל ירוק/גמבות חתוכים כנ"ל, מעליהם לפזר כוסברה (אפשר גם פטרוזיליה במקום) קצוצה.
לערבב בקערה רוטב: רסק, מלח, פלפל,פפריקה, כמון, אפשר גם עלי דפנה מעט שמן להוסיף מים ולערבב. לטבול בפנים את חתיכות הדג, לשים בסיר, אפשר לפזר עוד קצת כוסברה, עגבניות, גמבות, פלפל. לשפוך מלמעלה את רוטב (צריך כמות שתכסה את חתיכות הדג)- ולבשל עד שהרוטב כבר לא מכסה את הדג והופך להיות סמיך.
שתי אפשרויות לגיוון-
1. להוסיף גזר חתוך לעיגולים, אבל אז לפני ששמים את הדג לבשל את הירקות+הרוטב עם הגזר לבד עד שיתרכך קצת ואז להוסיף את הדג ואם אין כבר מספיק נוזלים להוסיף מים.
אפשר גם להוסיף גרגירי חומוס- אבל לבשל לפני (בנפרד) או לקנות סנפרוסט שכבר מבושל.
2. חריף- להוסיף פלפל חריף ופפריקה חריפה.
בהצלחה!
אני צריכה מתכוןן טעעעים שלפרילי =]
רוטב מוקרם לפסטהה..
הנה:קוגל ירושלמי
מתכון לספגטי מוקרם (בגבינה צהובה):
* חבילת ספגטי
* 2 קופסאות רסק עגבניות
* גבינה צהובה מגורדת
* 3 שיני שום כתושות
* מעט סוכר
* מעט מלח
מבשלים את הספגטי עד שמתרכך, שוטפים במים קרים ומסננים. (ומחזירים לסיר).
במחבת גדולה מטגנים בצל ומוסיפים רסק עגבניות, מים, שום, וסוכר.
מערבבים טוב ומבשלים כמה דקות.
כשהרוטב מוכן שופכים אותו על הספגטי ומערבבים היטב.
מוסיפים גבינה צהובה מגורדת ומבשלים על אש קטנה כמה דקות תוך כדי בחישה.
כשרואים שהגבינה נמסה הספגטי מוכן.
עשיתי פעם את המתכון הזה ואני לא ממש זוכרת אם זה יצא טעים במיוחד או טעים.
בגדול-
נראה לי שפשוט עושים פסטה ברוטב עגבניות,
מתבלים עם סוכר ומלח וכו' שיהיה טעים, ואז לקראת הסוף מוסיפים גבינה.
סליחה על החפירה^
בתאבון

אנחנו עושיםשלה שוב
רוטב רגיל לפסטה (את יכולה לראות מתכון שאלה למעלה ששמתי) ואז מפזרים גבינה צהובה ומכניסים לתנור לכמה דקות.
לא ידעתי שיש פסטה עםפרילי =]
רוטב עגבניות מוקרם..
התכוונתי לפשטה עם שמנת ופטריות.. איך מכינים?
לפסטה*פרילי =]
הנה:אורושקוש
אני מבשלת קודם את הספגטי ומוציאה ממנו את המים. אח"כ אני שמה עליו שמנת לבישול וחתיכות גבינה צהובה אם את רוצה עם פטריות תשימי גם אותם ואז שמה על אש הכי נמוכה ל2-3 דקות וכל הזמן מערבבת.
בתאבון!!!Nעליאחרונה
היי..
אני מכינה ככה ויוצא סוף הדרך-תנסי!!
עושים פסטה רגילה (מרתיחיםבמים עם מלח) מסננים,
בסיר\מחבת מטגנים בצל עד שיהיה זהוב מוספים חבילת שמנת לבישול של השף הלבן מתבלים במלח פלפל אגוז מוסקט-(אם בא) מעט מעט פפריקה (ממש טיפה פחות ממלח) ונותנים לזה כזה להתחמם כמה דק' לפני שזה רותח-או אפשר אפילו בזמן שזה רותח מוסיפים את הפסטה המבושלת,ומערבבים,מוספים גבינ"צ מפוררת (אפשר אפילו לקחת חתיכה גדולה ולפרוס פרוסות קטנות בסכין) וזהו להוציא מהגז ולהערבב שניה לפני ששמים בצלחת..
בתאבון!!!
(אני אישית אלגרית לפטריות,אבל אם מתחשק אז בזמן שמטגנים את הבצל להוסיף את הפטריות ולטגן ביחד ואז להמשיך.....)
ב"הצלחה!
אם יש לך כוחאי''ה
עבר עריכה על ידי אי''ה בתאריך י"ז אב תשס"ט 12:35
אז אפשר להכין לחמניות [את יכולה גם להכין כמות גדולה ולהקפיא, וכל פעם להוציא קצת ואז יש לך תמיד לחמניות טריות....מנסיון - זה שיא היעיל!!]
לא על הטוסט לבדו יחיה האדם..כלנית1
שקשוקה. מטגנים בצל ומוסיפים פלפל אדום, עגבניות מגוררות או קצוצות קטן ותבלינים ולאחר כמה דקות מוסיפים ביצה-2 ביצים . אפשר לאכול את השקשוקה עם לחם טרי.
פסטה עם רוטב עגבניות וקצת לפני ההגשה אפשר להוסיף מעט ג. צהובה (אם יש לך סיר חלבי פנוי) לפני החימום.
פשטידה חלבית עם פסטה וקוטג'.
לחם מטוגן: טובלים כל פרוסה בביצה ואפשר גם בחלב ומעט מלח ומטגנים.
רעיון..=)חושבת(=
משה בתיבה..
אם יש לך בעיה עם נקניקיות בשריות אז אפשר גם עם טבעול..
ממש פשוט להכין, ועם סלט זה מעולה!
המלצה,אי''האחרונה
אמנם אני לא אמא, אבל אני דודה ;) אחינית שלי מאד אוהבת את זה -
לשתף את הילדים בהכנה של האוכל [אחינית שלי כולה בת שנתים וחצי והיא כבר יודעת ל"ערוך שולחן" - ברור שאנחנו מסדרים אחריה אבל היא נהנת מזה והיא מרגישה גדולה...]
אם נגיד את מכינה משו עם בצק [לחם / פיצה / עוגיות וכו'] תני להם ללוש, לשפוך את החומרים לקערה, ליצור צורות וכו' זה גם מעביר את אחר הצהרים וגם אחרי זה יש אוכל מוכן, מעשה ידיהם, ותאמיני לי שככה הם אוכלים יותר
[כי תמיד ילדים לא אוכלים כלום, עד שהם מכניסים משו לפה הנשמה יוצאת....]
[כי תמיד ילדים לא אוכלים כלום, עד שהם מכניסים משו לפה הנשמה יוצאת....]ב"הצלחה 

יכול להיותנחשוניתאחרונה
ששינו ברכיבים כמה דברים. אולי פעם היה צבע מאכל צהוב טארטאזין והיום אין, הוציאו אותו כי זה מסרטן ברמות. גם בגבעת שאול. ובקטמון גם.
אנשים-רננוש!
בס"ד
למישו יש רעיון לעוגת שוקולד קלילה????
ו- ניראלכם מתאים לשים על עוגת שוקולד קצפת ומעל שוקולד מריר מומס?? או רק קצפת או שוקולד מריר???
כנסי...אי''ה
הנה כמה מתכונים לעוגת שוקולד: בקשר לציפוי - אם תשימי קצפת ועליה שוקלד חם [כי את צריכה שהוא יהיה מומס] אז היא פשוט תיהרס לך....
עוגת שוקולד רכה ושוקולדית
מצרכים:
6 ביצים מופרדות
200 ג` סוכר (כוס)
240 מ"ל שמן (כוס)
3 כוסות קמח
3 כפיות א. אפיה
3 כוסות מים
כוס אבקת שוקולית
חצי כוס קקאו
1/4 כוס סירופ מייפל
סירופ :
3/4 כוס מים
120 ג` סוכר (חצי כוס)
1/4 כוס סירופ מייפל
קרם שוקולד:
250 מ"ל שמנת מתוקה (ריץ לפרווה)
200 ג` שוקולד מריר
הכנה:
1. להקציף חלבונים, ברגע שמתחיל להיווצר קצף להתחיל להוסיף
את הסוכר באיטיות ולהקציף לקצף יציב. להנמיך את מהירות המיקסר
ולהוסיף חלמונים אחד, אחד.
2. בקערה נפרדת לערבב את שאר המצרכים לתערובת חלקה,
להוסיף למיקסר ולהקציף במהירות נמוכה עד שכל הבלילה חלקה.
3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 45 דקות, לצנן כמה
דקות.
4. לבשל את מצרכי הסירופ ולצקת על העוגה.
5. להמיס במיקרו את השוקולד והשמנת לתערובת חלקה ולצקת על
העוגה באופן שווה.
עוגת שוקולד מהירה וטעימה
מצרכים:
קערה א:
3 ביצים
כוס וחצי מים
חצי כוס שמן
1/4 כוס סירופ מייפל
קערה ב:
210 ג` קמח (כוס וחצי)
כפית וחצי א אפיה
200 ג` סוכר (כוס)
חצי כוס שוקולית
2 כפות קקאו
סירופ :
חצי כוס מים
120 ג` סוכר (חצי כוס)
1/4 כוס סירופ מייפל
קרם שוקולד:
250 מ"ל שמנת מתוקה (ריץ לפרווה)
200 ג` שוקולד מריר
הכנה:
1. לערבב כל קערה בנפרד ולאחד את שתי הקערות.
2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 40 דקות.
לצנן כמה דקות.
3. לבשל את מצרכי הסירופ ולצקת על העוגה.
4. להמיס במיקרו את השוקולד והשמנת לתערובת חלקה ולצקת על
העוגה באופן שווה.
עוגת שוקולד מעולה
מצרכים:
העוגה:
4 ביצים
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס קמח
2 כפיות א. אפייה
כוס שוקולית
קצת יין
1/2 קופסת ריץ'
הקרם:
200 גר' שוקולד
1/2 קופסאת ריץ' [שמנת מתוקה]
יין
הכנה:
1. להקציף את הביצים והסוכר ולהוסיף בהדרגה את השמן.
2. בקערה נפרדת: לערבב את הקמח, א.אפיה, השוקולית, היין והריץ' ולאחר מכן להוסיף את תערובת הביצים, הסוכר והשמן ולערבב היטב.
3. לאפות בחום בינוני כ- 30 דקות.
4. בנתיים להכין את הקרם: להמיס את השוקולד ולהוסיף את הריץ' והיין.
5. כשהעוגה יוצאת מהתנור, מיד לשפוך עליה את הקרם ולצנן.
.....רננוש!
בס"ד
בקשר לעוגה ה1-גם סירופ וגם שוקולד ביחד????
ואפשר במקום שוקולית לשים קקאו רגיל נכון??
לא נראה לי שיש בעיה..=)חושבת(=
לשים קצפת ושוקולד..אנחנו מכינים לפעמים וזה יוצא ממש טעים!
אבל לפני שאת שופכת את השוקולד תקררי אותו שלא יהיה חם..
כי זה באמת יכול להרוס..
אבל אם השוקולד לא יהיה חםאי''ה
אז הוא לא יהיה מומס... הוא יתקשה...
תלוי איך ממיסים..=)חושבת(=
זתומרת מה מוסיפים לשוקולד כשממיסים אותו... אם ממיסים עם שמן לא קורה כלום
וואלה?אי''ה
החכמת אותי 

כמה שמן צריך לשים?
אני עושה..=)חושבת(=
אני עושה בדרך כלל עם שמנת להקצפה... כאילו ממיסה ואז שמה את השוקולד אבל גם עם שמן זה יוצא סבבה.. לא יודעת בידיוק כמה אבל נראה לי לפי העין...
הסתבכתי...=)חושבת(=אחרונה
מרתיחה ואז שמה את השוקולד..
......אורושקוש
עוגת שוקולד פשוטה-
2 כוסות קמח
1 וחצי כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1/2 כוס שוקולית
1/2 כוס קקאו
3/4 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
3 ביצים
מערבבים הכל ביחד מוסיפים 1/2 כוס מים חמים ושמים בתנור.
ובקשר לשאלה אם אפשר לשים שוקולד מעל הקצפת. כן כמובן לחכות שהשוקולד יתקרר ולטפטף בעדינות מעל הקצפת כדאי להמיס את השוקולד עם שמנת כדי שהקרם יהיה קל יותר ולא ישקע בקצפת
אני צריכה-אפשר לתקן
מתכונים מושקעים לרוטב לספגטי!
אבל- בלי בצל!!!
מוזמנים לשפוך...
בלי בצל?!?!נדנדה כתומה.
שאלה:
זה חייב להיות רוטב?(כי ישלי משו סבבי לפסטה, אבל זה לא רוטב..)
ועוד שאלה:
את אוכלת דגים עם מוצרי חלב?(יענו טונה..)
כן אני לא סובלת בצל ברוטב!!אפשר לתקן
ואני לא אוכלת דגים עם מוצרי חלב...
ואני רוצה רוטב מושקע! זה בדיוק העניין, לדחוף הכל גם אני יודעת ולא הייתי צריכה לבקש ממכם!
ותודה על ההיענות, חמודות..
אה, חבל...נדנדה כתומה.
דווקא היו לי מתכונים נחמדים...
יש אפשרו של רוטב גבינה מושקע שכזה-עם כלמיני סוגים של גבינה... אבל אינלי תמתכון פה....
להמיס מרגרינה, להוסיף קמח ורסק עגבניות. מקופסא.בת שמש
זה יוצא ממש טעים. לגבי מידות- אין לי מושג.. :S תנסי. בהצלחה!
את בטוחה?אפשר לתקן
זה נשמע דוחה!
בלי להוסיף כלום חוץ מקמח מרגרינה ורסק עגבניות?
גם אני באותה סירה...שלה שוב
לא אוהבת בצל,
בזמן האחרון אני עושה את הרוטב דלהלן:
| ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
|
זה בערך המתכון שעשיתי תמידאפשר לתקן
(עם שינויים קלים)
אבל אני רוצה מתכון יותר מושקע...
נראה לי בלי פלפל.. זנ אמא מכינה..
בת שמשאחרונה
פרס נובל!!!ט'
למי שי/תמציא לי 7 ארוחות ערב שהן:
*לא בשריות
*לא חלביות
*ללא דגים
*ז"א פרווה 

*קלות
*בריאות
*טעימות

בתודה מראש
ט'
קרקר עם סלט ירקות ;)חשבשבת
שקשוקה (לא מומצא,אבל מה שעבר לי בראש)נווה מדבר
אם אזכר בעוד משהו, אגיד לך...
נו באמת...ט'
אני רצינית!!!
אתמול למשל הכנתי בלניצ'ס עם תפו"א וע"י זה ירקות.
אבל בזאת נגמרו לי הרעיונות ...
מרק כתוםחשבשבת
עם לחמניות פסטו.או סתם לחמניות
פשטידת איטריות עם פטריות
פשטידת תפו"א
קציצות תרד
קציצות לחם
קציצות אורז
אורז עם שמיר גזר ופיטריות
פסטה עם ירקות (כרוב, בצל קישואים)ורסק
תפו"א אדומים
תפו"א עם נקניקיות פרווה
איטריות סיניות.
חצילים קלוייום.
ועוד היד נטויה........
ההגדרה שלך מאתגרת נשמע כמו חידהאם הבנים12
תפו"א עם בטטות בתנור (עם שמן, פפריקה, מלח, פלפל, קצת א. מרק)
אורז עם בצל וגזר, אורז עם עדשים (מג'דרה)
קינואה עם גזר וסילאן
אורז עם רוטב אפונה וגזר
צ'יפס (סתם זה לא בריא אבל קל וטעים)
פסטה כמובן! עם רוטב עגבניות או רוטב פטריות
בתאבון!!
האם המשאית בדרך?
אורז עם בצל וגזר, אורז עם עדשים (מג'דרה)
קינואה עם גזר וסילאן
אורז עם רוטב אפונה וגזר
צ'יפס (סתם זה לא בריא אבל קל וטעים)
פסטה כמובן! עם רוטב עגבניות או רוטב פטריות
בתאבון!!
האם המשאית בדרך?
ירוקת מוקפצים, פנקייק, לחם מטוגןאם הבנים12
החיים שלי מאתגרים ב"ה - ועכשיו עוד יותר
ט'
תודה על הרעיונות
אני מחכה לעוד 

סלט קינואה עם ירקותחשבשבת
סלט עדשים עשיר
בורגול עירקי
אם את צכה מתכונים אז בשמחה.!!
עוד רעיון פוקצ'ה עם שמן זית וירקותנווה מדבר
חידה עוד יותר קשה:מאמע צאדיקה
מי שתמציא לי ארוחות צהריים וערב לכל יום שהן:
לא בשריות
לא דגים
לא אפויות בתנור (אין לי)
לא ירקות מבושלים (בעלי לא אוהב...)
לא רוטב\רסק עגבניות (כנ"ל)
טעימות
בריאות (חלבון מלא, אספקת כל הווטמינים)
אני רצינית לגמרי.
ירקות ופירות על האש?נחשונית
אני רצינית לגמרי. חוץ מזה: פסטות עם רוטב לא עגבניות וכן עם ירקות. ביצים בכל מיני צורות. מג'דרה מאורז ועדשים (מתאים לסעודה מפסקת של תשעה באב, אבל בע"ה לא יהיה השנה תשע"ב, אז עזבי... ) וגם מש (סוג קיטניה) וקינואה (סוג דגן) הם כולם דגנים וקטניות עם חלבון מלא. לכולם אפשר להוסיף קצת ירקות עם עם הרתיחה וזה לא יוצא "ירקות מבושלים" אלא יותר עדין ובלי רוטב. למשל: תירס, אפונה, שעועית ירוקה, גזר וכו' מה שאוהבים. ז"א מה שמשה מוכן לאכול בכל זאת... וסלט לויטמינים. אני לא מציעה דוחן כי לא ביקשת אוכל לתוכים.
רעיון שבא לי עכשיוט'
חביתה עם תירס
חביתה עם נקניקיות סויה - להפשיר, לפרוס ולהוסיף לביצים.
בלינצ'ס - קלי קלות וגם נגמר ככה...
קטניות
אורז עם עדשים (מג'דרה)
ובכלל אפשר לעשות עם אורז מלא מלא דברים:
עם תירס, אפונה וגזר, עדשים^, מלא, שקדים,
אם יהיו עוד רעיונות - אכתוב 

חהיתה עם כל הירוקים...חשבשבת
אגב את גם יכולה לטגן קצץ בצל לפני
ועוד שאלה
מה הבעיה בדגים???
הבעיה בדגים- לא אוהב... (וגם אני לא)מאמע צאדיקה
חביתותאם הבנים12
חביתת ירק עם פיתה וירקות חתוכים או סלט גדול.
חביתה עם בצל ופטריות
טוסטים
חביתה עם בצל ופטריות
טוסטים
א.בוקרקוד אבל פתוח
למישהו יש רעיון לארוחת בוקר מושקעת
החופש היגיע וב"ה יש יותר מדי זמן
תודה רבה אבלקוד אבל פתוח
אני מכין את זה ב10 דקות
אני מחפש משהו טעים של 1/2 שעה עד שעה הכנה
בעיקר להפיג את השיעמום
בכל אופן תדה רבה
הנה כמה רעיונותיהודיה מא"י
לחם טרי תוצרת בית ביחד עם סלט וגבינות. אפשר גם להכין את הבצק ערב קודם, ורק לאפות בבוקר.
פנקייק
קוראסונים עם מילקשייק/אייס קפה
איך מכינים אייס קפהynon.lo
לוקחים:דאץ
אייס, קפה, מחברים, ויוצא!!!
אני שף במסעדת ה"חומר הירוק", מכירים?< יש לכל אחד מאיתנו את זה באף.
וואוו אזעקת דיאטה ודחוף!!מיסטר דום
כמה רעיונות-אורושקוש
אני כותבת שמות של המאכליםואם תרצה אני אכתוב את המתכונים כדי שאני לא יכתוב סתם.
-עלי פילו במילוי ירקות
-פאי עגבניות וגבינה
-גרנולה
-חביתיות
-פנקייק
-ביצה בטוסט
זה מהספר ארוחת בוקר(אלינוער רבין)-שווה לקנות במיוחד עכשיו לחופש.
להכין מאפינס שונים:נווה מדבר
מתוקים, מלוחים, בתוספות שונות, קמח מלא, קמח לבן, מאפינס פיצה וכד'.
חיפוש קטן בגוגל ויש לך שפע מתכונים למאפינס, ניסיתי הרבה-ויצא טוב!
בהצלחה!!!
טוב אז אני אתן לך רעיון פשוט ותאמין לי שזה לוקחבנדא מצוי!!
לפחות חצי שעה אם לא יותר!
סלט ירקות מושקע של סבא.....מתכון לאדם אחד!
מלפפון 1, עגבניה 1, מלפפון חמוץ (1 גדול, 2 קטנים), חופן כוסברה, חצי כפית סחוג, חצי לימון ושמן זית כיד הדמיון!
את הכוסברה רק אל תשכח להשרות במים עם סבון לפני הקיצוץ!
אחרי הכנת הסלט...
לחתוך חצי או בצל שלם תלוי כמה אתה רוצה, להכניס למחבת וטגן חצי דקה עד דקה ומיד אחר כך לשפוך את הביצה על זה אפשר להוסיף תבלינים(מומלץ: פפריקה, שום, פלפל שחור, כורכום, תבלין לגריל).
אפשר להכין לחם ביתי וגם אם לא אפשר להוציא מהמקפיא לחם להפשיר ליטול ידים ולהתחיל לאכול!
עלי זה לוקח לפחות חצי שעה אם לא יותר!
סלט ירקות מושקע של סבא.....מתכון לאדם אחד!
מלפפון 1, עגבניה 1, מלפפון חמוץ (1 גדול, 2 קטנים), חופן כוסברה, חצי כפית סחוג, חצי לימון ושמן זית כיד הדמיון!
את הכוסברה רק אל תשכח להשרות במים עם סבון לפני הקיצוץ!
אחרי הכנת הסלט...
לחתוך חצי או בצל שלם תלוי כמה אתה רוצה, להכניס למחבת וטגן חצי דקה עד דקה ומיד אחר כך לשפוך את הביצה על זה אפשר להוסיף תבלינים(מומלץ: פפריקה, שום, פלפל שחור, כורכום, תבלין לגריל).
אפשר להכין לחם ביתי וגם אם לא אפשר להוציא מהמקפיא לחם להפשיר ליטול ידים ולהתחיל לאכול!
עלי זה לוקח לפחות חצי שעה אם לא יותר!
רק בסלט אין צורך להוסיף שום תבלינים! הוספת הרסת!בנדא מצוי!!
אמנם זה לא חצי שעה, אבל זה תותחי!!!אוריה .ד.
מרק יוגרוט קר, של אביגיל מייזליק, אבל ת'אמת אפשר לעשות גם בלי מתכון... פשוט מערבבים: גילה, מיץ לימון, מלח, פלפל, אפשר גם להשקיע עם ריוויון. מוסיפים מלפופנים ומלפפונים חמוצים (קצוצים דק!) ושמיר, אפשר גם אגוזי מלך וכאלו... יוצא תותח!!!!
אייס קפה- אני עושה קפה בלי מים רותחים ועם כמה קוביות קרח...
אפשר גם לטחון בבלנדר ת'קרח , תחלב ותקפה. אפשר להוסיף שמנת מתוקה, או ריצקפה..
ד"א- מזה פאי עגבניות וגבינה.?? נשמע מעניין...
לבריאות....
יפה...בחור זהב
אורשקוש-פרעוש
מה זה ביצה טוסט?
פשוט טוסט עם חביתה?
הכי פשוט-הכי טעיםקינמון
סלט יווני-
עגבניה, חסה, בצל ירוק, זיתים שחורים וגבינה צפתית- חותכים דקדק ומוסיפים קרוטונים קטנים... חבל"ז
חביתת ארמונות-
מטגנים בצל, מערבבים ביצה עם קוטג' ותבלינים ומטגנים עם הבצל- נשמע מוזר אבל הטעם סוף...
מכינים צנימים עם חמאה מלוחה ובולסים הכל ביחד...
(אמא שלי תמיד צוחקת עלי שאני מתעסקת כ"כ הרבה בלהכין אוכל עד שאני רעבה כ"כ ובולסת הכל בשניות...)
עוד...שלה שוב
פנקייקים (1 ביצה, 1 כוס חלב,1 כוס קמח ואפשר להוסיף סוכר ווניל להשבחת הטעם)מערבבים-ולמחבת...
עוגות טעימות...
מלווח עם תוספות בפנים (טונה, זיתים, עגבניות, גבינ"צ וכו')
מיצי פירות טיבעיים סחוטים
פרנץ טוסט יעני לחם מטוגן
ואפשר פשוט לקנות בייגלים מוכנים בחנות ולהוסיף תוספות שונות בבית...
אפשר להכין חביתה עם גבינה לבנהשירק
קוצצים בצל דק דק ומטגנים, מוסיפים 3-4 ביצים עם קופסת גבינה לבנה ומערבבים במחבת עד שכל הנוזלים מתאדים. החביתה יוצאת חביתת פירורים, וזה נורא טעים...
מקורי ובריאאחתעם_בטן
לדעתי מאוד בריא לפתוח את הבוקר בפירות. קל לעיכול ומנקה פסולת מהגוף. אני יורדת עם בתי כמעט כל בוקר לפארק עם סדין ופירות בפנאן...
כשיש לי זמן אני משקיעה וחותכת סלט פירות עסיסיים: מנגו, נקטרינות, ענבים, מלון, ומה שיש בבית. בעלי אוהב להוסף קוקס טחון, תמצית וניל טבעית וצימוקים ואגוזים. טעים, משביע, מלא סוכר ונוזלים לכל היום. ולקוח זמן להכין
מקווה שלא חפרתי בבריאות.. שווה לנסות
כשיש לי זמן אני משקיעה וחותכת סלט פירות עסיסיים: מנגו, נקטרינות, ענבים, מלון, ומה שיש בבית. בעלי אוהב להוסף קוקס טחון, תמצית וניל טבעית וצימוקים ואגוזים. טעים, משביע, מלא סוכר ונוזלים לכל היום. ולקוח זמן להכין
מקווה שלא חפרתי בבריאות.. שווה לנסות
הממ..דאץ
אתה מוזמן להכין לי אחת כזאת, אני אשמח.
טוב בסדר, אני אקח ממך תשלום על שתכין לי.
לינון נשמע מוזר , נשמע מושחת --אבל שווה לנסאנונימי (פותח)
הייתי אצל חברה שלי והכנו ארוחה מושחתת כזו שלקחה זמן..
אז ככה: ביצה,רסק עגבניות, בצל ירוק, מלח,מעט פפריקה מתוקה, מעט פפריקה חריפה ופלפל שחור. (לערבב ולשפוך למחבת עם השמן החם)..
לזרות מעל : עגבניה פרוסה דיי דק, זיתים (שחורים) ..
אגב - זהו מתכון שאפשר להוסיף אליו מכל הבא ליד!! (לפי טעם כמובן..)
זה הולך מצויין עם שוקולית וחלב מעורבבים היטב בבלנדר (יש אפשרות להוסיף קרח טחון)..
ויש גם אפשרות נוספת להין מפירות טרופיים דוג':מנגו עם קרח בבלנדר !!
נ.ב סליחה על החפירות!!
כמה דברים לא מסובכים מדי אבל מעוווליםםם =]אנונימי (פותח)
זה כמה דברים פשוטים וטעימים שצריכים השגחה.. דבר שלוקח זמן...
הכנתי אותם כמה פעמים וזה יוצא מעווווללהה מנסיון!
-חביתה צרפתית: לוקחים בצל וקוצצים אותו דק. מטגנים אותו במחבת ואחרי שהוא משחים ממשיכים לטגן אותו יחד עם פטריות שמפניון טריות חתוכות לחתיכות קטנות. בנתיים בקערה נפרדת מערבבים טוב כמה ביצים לפי הכמות שרוצים עם מלח וכף קוטג' לכל ביצה ששמים. אפשר להוסיף גם כוסברה קצוצה לתערובת של הביצה. מוסיפים את הביצה למחבת מעל הפטריות והבצל. מוציאים את זה.... עדיף שזה יהיה בצורת עיגול.
בתאבון!!
-מלאווח ממולא: לוקחים מלאווח רגיל ומטגנים אותו משתי הצדדים. בנתיים מערבבים בקערה נפרדת מעט שמן זית עם רסק עגבניות מלח פלפל ואורגנו לפי הטעם.
אחרי שהמלאווח מוכן משאירים אותו על המחבת ומורחים עליו את רסק העגבניות. מוסיפים גבינה צהובה בכמות גדולה יחסית על חצי מהמלאווח מוסיפים כל תוספת שרוצים. טונה, תירס, בצל, זיתים או מה שלא תרצו על החצי עם הגבינה הצהובה ומקפלים את המלאווח לחצי וממשיכים לטגן כדקה. מוצאים. יוצא מעווווללהה!! =]
טיפ: כדי להוסיף למלוואח גבינה בולגרית. משדרג את הטעם.
לכל אלה להוסיף סלט ירקות טוב, כוס לימונדה או מיץ תפוזים וקמים לבוקר מווושלם =]
זה נשמע קל אבל זה לוקח קצת זמן. בהצלחה!!
אני ישמח לשמוע אם משיהו מכין את אחד מהדברים האלה ולשמוע איך יצא לו..
(:שלזיאחרונה
ואאואו נשמע טוב וטעים..
המלצות לסיפרי בישולמאמע צאדיקה
כלה צעירה שנמאס לה לבשל פסטה
מחפשת המלצות לסיפרי בישול
פשוט, בריא, מעניין ומגוון
אם כל אחת תרשום מה הספר האהוב עליה- זה יעזור לי ממש
בעקרוןט'
לא מבשלת עפ"י ספרי בישול אלא מידע של לפני החתונה והמצאות מראשי הקודח (והוא בהחלט קודח
).
).ספר אפיה מומלץ מאוד מאוד - ממש שו"ע של המטבח ;) 'עוגות לכל עת' של נירה שויאר. מעולה מעולה!
מכירה אותו מאמא ומסבתא שלי ולא מזמן קיבלתי מתנה מבעלי - עלה בסטימצקי (שבוע הספר) 55 ש"ח.
ובכלל - הכי טוב לשאול את גוגל
|תשאלי את בעלך
|
|תשאלי את בעלך
|ממנו מצאתי מתכונים מעולים, קלים, מהירים ובריאים.
בהצלחה 

מצטרפת לט'.רחלקה
בעזהי"ת.
הכי טוב לאלתר..
אזרוק לך רעיון חביב: אורז עם קיטניות (שעועית, חומוס, עדשים, וכו'..). טעים, בריא (!) ומזין.
לגבי הספר אפיה- הוא באמת מצוין.. כל מה שתרצי- נמצא שם.
פולים ב"הצלחה!
אני אוהבת את הספריםנחשונית
חפוז / אלונה שרת, עידו למפרט (קרוב שלכם?)
בישול לשניים / ספריית רות סירקיס
המטבח היהודי של שמוליק כהן / שולה מודן
פשטידות ופשטידל / קובי בר
פשוט טעים / ג'ודי אקהאוז, דידי דמרר
ירושלים של מטעמים / רינה ולירו, סטימצקי
מטעמי תוניסיה שאילן אהב / משפחת רועה
ספר המנגל / לימור פורת, אלה קומר, מפה הוצאה לאור
ספר הבישול של הגמדים / שלומית אולצ'יק
שיחת השולחן / עמותת הורים "עשה חייל באפרתה"
ספרי בישול של
בני סיידא, אביגיל מייזליק, נירה רוסו, טובה ארן, חנה שאולוב, פסקל פרץ-רובין
אני לא סתם שופכת לך על הראש רשימה סתמית של ספרים. יש לי עוד אבל כתבתי לך רק את האהובים והשימושיים ביותר שלי.
בישול לשניים / ספריית רות סירקיס
המטבח היהודי של שמוליק כהן / שולה מודן
פשטידות ופשטידל / קובי בר
פשוט טעים / ג'ודי אקהאוז, דידי דמרר
ירושלים של מטעמים / רינה ולירו, סטימצקי
מטעמי תוניסיה שאילן אהב / משפחת רועה
ספר המנגל / לימור פורת, אלה קומר, מפה הוצאה לאור
ספר הבישול של הגמדים / שלומית אולצ'יק
שיחת השולחן / עמותת הורים "עשה חייל באפרתה"
ספרי בישול של
בני סיידא, אביגיל מייזליק, נירה רוסו, טובה ארן, חנה שאולוב, פסקל פרץ-רובין
אני לא סתם שופכת לך על הראש רשימה סתמית של ספרים. יש לי עוד אבל כתבתי לך רק את האהובים והשימושיים ביותר שלי.
כעקרון לא משתמשת בספריםחשבשבת
אבל כמו שט' אמרה עוגות לכל עת הוא מעולה
ויש עוד ספר שאני אוהבת "המטבח הקל של פסקל" הוא באמת טוב
והוואביגילי
אפשר אחד מומלץ מהנ"ל? רשימה כזו ענקית משאירה את הבלבול
על כנו!
על כנו!במטבח הל של פסקלחשבשבת
הוא פשוט מעולה ויש שם מתכונים לכל סוגי האוכל וברמה קלה לביצוע.
בהצלחה
לבקשתך אביגילי וגם לצדיקהנחשוניתאחרונה
אני מנסה לצמצם אבל זה קשה לי. כולם טובים. השאלה היא מה בדיוק הכיוון שרוצים.
ניסיתי להגדיר מאפיין עיקרי של כל ספר:
חפוז / אלונה שרת, עידו למפרט - מתכונים קצרים ופשוטים לצעירים.
בישול לשניים / ספריית רות סירקיס - כשמו כן הוא, ומאוד מסוגנן, מודרני ואירופאי.
המטבח היהודי של שמוליק כהן / שולה מודן - בישול אשכנזי טעים ומשמין.
פשטידות ופשטידל / קובי בר - פשטידות פשוטות וטובות. רק חבל שרובן חלביות.
100 הפשטידות של נירה רוסו - לטעמי יותר מסובך מהקודם, אבל מלא רעיונות טובים.
פשוט טעים / ג'ודי אקהאוז, דידי דמרר - המון מתכונים ביתיים פשוטים וטובים.
ירושלים של מטעמים / רינה ולירו - בישול ירושלמי של פעם, המון מתכונים לכל דבר.
מטעמי תוניסיה שאילן אהב / משפחת רועה - בישול תוניסאי, די מורכב וטעים טעים.
ספר המנגל / לימור פורת, אלה קומר, מפה הוצאה לאור - מתכוני מנגל טיפים ותוספות.
ספר הבישול של הגמדים / שלומית אולצ'יק - ספר קטנטן, מתכונים מצחיקים לילדים.
שיחת השולחן / עמותת הורים "עשה חייל באפרתה" - מתכונים פשוטים ומשפחתיים.
מאפיינים בולטים של ספרי בישול של
בני סיידא - הכל, אביגיל מייזליק - אפייה וסיפורים, נירה רוסו - הרבה סיפורים,
טובה ארן - אירוח, חנה שאולוב - אפייה וסלטים,
פסקל פרץ-רובין - הכל, התמחות בבישול צפון אפריקאי.
ניסיתי להגדיר מאפיין עיקרי של כל ספר:
חפוז / אלונה שרת, עידו למפרט - מתכונים קצרים ופשוטים לצעירים.
בישול לשניים / ספריית רות סירקיס - כשמו כן הוא, ומאוד מסוגנן, מודרני ואירופאי.
המטבח היהודי של שמוליק כהן / שולה מודן - בישול אשכנזי טעים ומשמין.
פשטידות ופשטידל / קובי בר - פשטידות פשוטות וטובות. רק חבל שרובן חלביות.
100 הפשטידות של נירה רוסו - לטעמי יותר מסובך מהקודם, אבל מלא רעיונות טובים.
פשוט טעים / ג'ודי אקהאוז, דידי דמרר - המון מתכונים ביתיים פשוטים וטובים.
ירושלים של מטעמים / רינה ולירו - בישול ירושלמי של פעם, המון מתכונים לכל דבר.
מטעמי תוניסיה שאילן אהב / משפחת רועה - בישול תוניסאי, די מורכב וטעים טעים.
ספר המנגל / לימור פורת, אלה קומר, מפה הוצאה לאור - מתכוני מנגל טיפים ותוספות.
ספר הבישול של הגמדים / שלומית אולצ'יק - ספר קטנטן, מתכונים מצחיקים לילדים.
שיחת השולחן / עמותת הורים "עשה חייל באפרתה" - מתכונים פשוטים ומשפחתיים.
מאפיינים בולטים של ספרי בישול של
בני סיידא - הכל, אביגיל מייזליק - אפייה וסיפורים, נירה רוסו - הרבה סיפורים,
טובה ארן - אירוח, חנה שאולוב - אפייה וסלטים,
פסקל פרץ-רובין - הכל, התמחות בבישול צפון אפריקאי.
עזבי אותך מספרים - לכי על השיטה של בעלך...אי''ה
תכתבי בגוגל איזה מתכון שאת רוצה יש מליוני [אם לא מילארדי] מתכונים מה שאת רוצה איזה שאת רוצה!! יש בלוג של מישי מ-ע-ו-ל-ה!! - http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=nikib
יש בצד רשימה של כל המתכונים באתר, זה ממש מגוון, טעים יפה, ויש לה גם רעיונות ממש מקוריים...
ב-ת-א-ב-ו-ן!
הבעיה בשיטת גוגל- צריך השראה מראשמאמע צאדיקה
ולי אין אפילו קצה חוט של מה להתחדש בו...
אז תכנסי לבלוג שנתתי לךאי''ה
שם כבר בטוח תמצאי השראה 

כדי לחסוך לך לחיצה מיותר - הנה הכתובת שוב - [ראית איזה לארג'ית אני?]
נכון - לכן אני למשל ממציאה
ט'
סתם כותבת נגיד 'אורז' ועולים מתכונים מענינים ולרוב פשוטים זולים וקלים וטעימים 

והכי טוב זה גם לאלתר - כתבתי בולונז כשאני בכלל לא יודעת מה זה ולפי המתכון פשוט המצאתי משהו דומה
תתחילי לחפש וכבר תבוא ההשראה 

בהצלחה
"מהמטבח באהבה" ו"מהמטבח בהנאה"בת שמש
של רות סירקיס. הם ישנים, אין לי מושג אם הם בחנויות, אבל תחפשי.. 

ששת - ספר גדול ומאד מקיף! שוווה!clifford
אני אנסה לברר לך על שניצלים בתנורחשבשבת
זה מתוך הבלוג של ניקי ב.. (מומלץ!)=)חושבת(=
| פורסם ב-8 בספטמבר 2008, 9:32 |
שונאת לטגן שניצלים
אף אחד לא ישכנע אותי שזה יותר טעים מאפיה. אני בכלל שונאת לטגן, עבודה מיותרת לעמוד ליד הכיריים שאפשר להכין את כל השניצלים במכה אחת בלי לעבוד קשה. הילדים היו בחופש והשניצלים כיכבו אצלי (כמו אצל כולנו בוודאי), אז למה לא לנסות להכין את השניצלים בלי כמויות השמן שיש בטיגון
זה גם יותר בריא. מי שמתחיל לאפות לא חוזר לטגן. עשיתי המון ניסיונות בזמן האחרון פעם טיגנתי, פעם אפיתי, רציתי לראות אם ירגישו בהבדלים, אני אגלה לכם סוד אף אחד לא הרגיש, השניצלים נטרפו בכל מצב.
אף אחד לא ישכנע אותי שזה יותר טעים מאפיה. אני בכלל שונאת לטגן, עבודה מיותרת לעמוד ליד הכיריים שאפשר להכין את כל השניצלים במכה אחת בלי לעבוד קשה. הילדים היו בחופש והשניצלים כיכבו אצלי (כמו אצל כולנו בוודאי), אז למה לא לנסות להכין את השניצלים בלי כמויות השמן שיש בטיגון
זה גם יותר בריא. מי שמתחיל לאפות לא חוזר לטגן. עשיתי המון ניסיונות בזמן האחרון פעם טיגנתי, פעם אפיתי, רציתי לראות אם ירגישו בהבדלים, אני אגלה לכם סוד אף אחד לא הרגיש, השניצלים נטרפו בכל מצב. שניצלים אפויים שהילדים טורפים - ניקי ב
מצרכים:
4 חזה עוף
ביצה
3 כפות שמ"ז
כפית סויה
כף סילאן
2 כפיות פפריקה
א. מרק
פש"ג
מלח
צלחת עם פירורי לחם
הכנה:
1. לערבב סילאן, סויה, כפית פפריקה, להשרות את חזה
העוף לפחות שעתיים, לא לוותר !
2. לטרוף ביצה, שום כתוש, שמ"ז ושאר התבלינים, לטבול את
חזה העוף בביצה, לטבול בפירורי לחם ולהדק היטב
3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את חזה העוף, מעל
להזליף בנדיבות שמ"ז. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני.
כל צד בסביבות 15 דקות או עד שמזהיב. אחרי שהופכים
להבריש בשמ"ז, להגיש מיד.
חחח..=)חושבת(=
בתאבון... תספרי איך יצא..=)חושבת(=
פשוט מעולהחשבשבת
תשמעו מה עשיתי היום.......
נשאר לנו מלא בשר משבת ותפו"א מבושלים
ומכיוון שממחר בערב אנחנו לא אוכלים בשר אז החלטתי פשוט למחזר אוכל (שאני מעולה בזה)
אז ככה:
טיגנתי כמה בצלים
לקחתי את כל הבשר שטפתי ופיררתי
חתכתי תתפו"א לקוביות
קישואים
סלרי (שורש)
קצצתי פיטרוזליה.
אחרי שטיגנטי תבצל הוספתי תתפו"א קישואים ופטרוזיליה וערבבתי כמה דקות על האש
הוספתי תבצל, כרכום מלח ופלפל שחור גרוס עם כוס מים.
מנמיחים תאש עד שזה מבעבע.
בתיאבון!!
תבשר^^חשבשבתאחרונה
אמ..נשמע טעים...תודה רבה...ד"ר אריק
יש למישי אולי מתכון לקוראסונים??יהיה טוב!
קוראסונים/ רוגלךאם הבנים12
המצרכים:
1 ק"ג קמח
1 שמרית או כף שמרים יבשים
8 כפות סוכר
8 כפות שמן
4 ביצים
1/2 1 כוסות מים פושרים
1 חב' מרגרינה בטעם חמאה
1 ביצה
לסירופ: 1 כוס סוכר 1 כוס מים 1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה:
מערבבים קמח, שמרים וסוכר מוסיפים את שאר החומרים ולשים לבצק חלק .
מניחים להתפחה מכוסה בנילון נצמד.
מחלקים ל4 או 6 חלקים
מרדדים כל חלק לעלה ומורחים מרגרינה מקפלים כמו בצק עלים
מכניסים למקרר
מרדדים וחותכים ל12 משולשים בערך ( כמו פיצה)
ממלאים בקובית שוקולד או ממרח שוקולד
מסדרים על תבנית ומורחים ביצה מתפיחים קצת
אופים בחום בינוני.
מערבבים את חומרי הסירופ
ומברישים את הקוראסונים מיד כשיוצאים מהתנור
בתאבון!
1 ק"ג קמח
1 שמרית או כף שמרים יבשים
8 כפות סוכר
8 כפות שמן
4 ביצים
1/2 1 כוסות מים פושרים
1 חב' מרגרינה בטעם חמאה
1 ביצה
לסירופ: 1 כוס סוכר 1 כוס מים 1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה:
מערבבים קמח, שמרים וסוכר מוסיפים את שאר החומרים ולשים לבצק חלק .
מניחים להתפחה מכוסה בנילון נצמד.
מחלקים ל4 או 6 חלקים
מרדדים כל חלק לעלה ומורחים מרגרינה מקפלים כמו בצק עלים
מכניסים למקרר
מרדדים וחותכים ל12 משולשים בערך ( כמו פיצה)
ממלאים בקובית שוקולד או ממרח שוקולד
מסדרים על תבנית ומורחים ביצה מתפיחים קצת
אופים בחום בינוני.
מערבבים את חומרי הסירופ
ומברישים את הקוראסונים מיד כשיוצאים מהתנור
בתאבון!
אם הבנים..יהיה טוב!
לכמה זמן מכניסים למקרר??
עד שגומרים לרדד את כל הבצקאם הבנים12אחרונה
קרואסוניםאורושקוש
לבצק- 1 כוס שמן
5 כוסות קמח
4 כפות סוכר
2 ביצים
1.5 כפות שמרים
1 כוס מים
קורט מלח
למילוי-שוקולד למריחה/קקאו+סוכר ושמן.
מערבבים את כל החומרים שמים במקרר שעתיים. מחלקים את הבצק ל-6 מרדדים כל כדור ומחלקים לשמונה.
מגלגלים ושמים בתנור. מרתיחים 1/2 כוס מים עם 1/2 כוס סוכר ומורחים מעל הקרואסונים המוכנים.
אני צריכה עזרה ממש דחוף מקווה שיש פה מישהי!ח.צ.גנט
בס"ד
מתכון לגלידה ביתית קלה!
אם יש למישהי רעיון אני ממש אשמח 

שמנת ושוקולד/פירותיהודיה מא"י
לגילדת שוקולד קלה - להרתיח מיכל שמנת מתוקה ולשפוך על שתי חבילות שוקולד שבורות לקוביות. לתת לזה להתקרר היטב (כמה שעות, אין ברירה) ואז להקציף (צריך מיקסר חזק, לא כזה של 50 ש"ח). להעביר למכונת גלידה או לשים במקפיא ולערבב כמה פעמים (כל חצי שעה בערך) עד שקופא. יוצאת גלידה מאוד 'כבדה'. אם את רוצה את הגלידה קלה יותר אפשר לקחת עוד חבילת שמנת להקציף, לערבב בעדינות ואז להקפיא. אפשר גם פשוט להכין קצפת בטעם שוקולד (עם קצת קקאו) ולהקפיא. להוציא רבע שעה לפני שאוכלים.
גלידת פירות. מערבבים בעדינות בתנועות קיפול קצפת, מחית פירות וסוכר לפי הטעם, מקפיאים כמו שמקפיאים גלידה.
הפירות המתאימים ביותר עכשיו הם בננות, מנגו ואפרסקים
הכי קל!-נקודות של כיסופים
כוס פרי רך (או מחית פרי קשה),
2 חלבונים (רק הלבן! החלמון הורס לגמרי!)
2 חלבונים (רק הלבן! החלמון הורס לגמרי!)
כוס סוכר (אני שמה פחות..)
להקציף עד שהקציפה(ככה קוראים לזה?!)אוורירית מאד.
מתכון מסוכןיהודיה מא"יאחרונה
ביצים לא מבושלות זה דבר מסוכן מאוד!!! במיוחד לנשים בהריון, אבל לאף אחד זה לא מומלץ. ביצים לא מבושלות הן כר פורה למחלות קשות שסלמונלה היא רק המפורסמת שבהן.
אני רוצה רעיון לארוחת ערב מושקעת...ימית1
לא יותר משעה של הכנה אבל טעים ובריא בשביל ילדים...