מישהו מכיר מתכון טוב לעוף שמתאים לחולה סוכרת?בלה
אני צריכה לארח מישהו סוכרתי ואני תמיד מכינה עוף עם דבש בדרך זו או אחרת
הבעייה היא רק הסוכרבלה
אבל אני רוצה שיהיה גם בריא וטעים מיוחד וקל עם חומרים זמינים יחסית
רעיונותאנונימי (פותח)
דבר ראשון רב המתכונים לעוף הם בלי סוכר.
אפשר להכניס עוף כמו שהו לתנור(לנקות אותו קודם כמובן) לאפות חום גבוה לבערך חצי שעה וזה יהיה מאד טעים.
ואז אפשר להוסיף תבלינים שאתם אוהבים
ואז אפשר להוסיף תפוחי אדמה וירקות(קישוא בטטה גזר וכד') לשים הירקות מתחת לעוף למרוח בפפריקה וזנגביל את העוף(ושוב לא ממש משנה התבלינים מה שאת אוהבת אבל עם פפריקה וזנגביל זה מאד טעים)
עדיף בתבנית כבדה סגורה אבל אני עשיתי גם בחד פעמי מכוסה אלומיניום ולקראת סוף האפיה להוריד.
צריך הרבה זמן אפיה()1.5-2 שעות.
אפשר להכניס עוף כמו שהו לתנור(לנקות אותו קודם כמובן) לאפות חום גבוה לבערך חצי שעה וזה יהיה מאד טעים.
ואז אפשר להוסיף תבלינים שאתם אוהבים
ואז אפשר להוסיף תפוחי אדמה וירקות(קישוא בטטה גזר וכד') לשים הירקות מתחת לעוף למרוח בפפריקה וזנגביל את העוף(ושוב לא ממש משנה התבלינים מה שאת אוהבת אבל עם פפריקה וזנגביל זה מאד טעים)
עדיף בתבנית כבדה סגורה אבל אני עשיתי גם בחד פעמי מכוסה אלומיניום ולקראת סוף האפיה להוריד.
צריך הרבה זמן אפיה()1.5-2 שעות.
חן חן לךבלה
היה לי אורח חשוב חולה סכרת שמאוד אוהב עוף הכנתי עם זנגביל ופפריקה ותפוחי אדמה ובטטות בתחתית {לא רציתי לאפות ירקות כ"כ הרבה זמן} והוא מאוד נהנה!
דרך אגב, אפשר לאדות ירקות 10 דקות במחבת עד שהם מתרככים ואח"כ לשפןך עליהם את הרוטב של העוף וזה גם יוצא טוב ומרוויחים הרבה ויטמינים
בכל אופן עזרת לי תודה.
דרך אגב, אפשר לאדות ירקות 10 דקות במחבת עד שהם מתרככים ואח"כ לשפןך עליהם את הרוטב של העוף וזה גם יוצא טוב ומרוויחים הרבה ויטמינים
בכל אופן עזרת לי תודה.
עוף טעיםאנונימי (פותח)
מנקים כרעיים ומטגנים בשמן זית משני הצדדים. מוציאים לצלחת.
שמים בתבנית (הכי טוב אילפס עם מכסה גבוה אך אפשר תבנית עמוקה או חד פ' ככה:
פרוסות של בצל ושיני שום
מעל את העוף
חתיכות של גמבה,תפו"א,ואפשר גם קישואים וחצילים
מתבלים במה שאוהבים (אני שמה כורכום, כמון, פלפל שחור ומלח) כדאי למרוח את התלינים כך שהכל מתובל
שמים בתנור לשעה-שעתיים בתבנית מכוסה
ברבע שעה אחרונה לאפות ללא המכסה
אשמח לתגובות
שמים בתבנית (הכי טוב אילפס עם מכסה גבוה אך אפשר תבנית עמוקה או חד פ' ככה:
פרוסות של בצל ושיני שום
מעל את העוף
חתיכות של גמבה,תפו"א,ואפשר גם קישואים וחצילים
מתבלים במה שאוהבים (אני שמה כורכום, כמון, פלפל שחור ומלח) כדאי למרוח את התלינים כך שהכל מתובל
שמים בתנור לשעה-שעתיים בתבנית מכוסה
ברבע שעה אחרונה לאפות ללא המכסה
אשמח לתגובות
הנה לך.רוחמה הקראסיבהאחרונה
מתכון שתמיד נשארתי עם.
2 שליש כוס קקאו.
2 כוסות סוכר.
סוכר וניל
לערבב יחד ולהוסיף:
חבילה של מרגרינה\כוס שמן.
4 ביצים.
כוס ורבע קמח.
כפית אבקת אפיה.
קורט מלח.
להשים בתנור למשך כ20 דקות מקסימום.
אני אוהבת להוסיף אגוזים.
בהצלחה!
2 שליש כוס קקאו.
2 כוסות סוכר.
סוכר וניל
לערבב יחד ולהוסיף:
חבילה של מרגרינה\כוס שמן.
4 ביצים.
כוס ורבע קמח.
כפית אבקת אפיה.
קורט מלח.
להשים בתנור למשך כ20 דקות מקסימום.
אני אוהבת להוסיף אגוזים.
בהצלחה!
זקוקה לרעיונות לארוחות היום יוםאנונימי (פותח)
שלום רב, וסליחה על הפלישה לפורום מגובש.
בזמן האחרון אין לי רעיונות.
אני ארשום כאן כמה רעיונות אבל אני צריכה עוד.
ואם יש כאן כמה באלעבוסטיות שיכולות ליעץ לי איך לארגן את הקניות שיהיה לי בבית מה שאני צריכה כשאני רוצה להכין ארוחה.
(טיפים לשמירת הסדר והניקיון יתקבלו גם הם בברכה)
עוף מכל סוג שהוא + אורז + סלט
אטריות עם רוטב בשרי (כדורי בשר או לא כדורים רק בשר טחון מטוגן קלות עם בצל בתוספת של רסק עגבניות שום תבלינים(אורגנו) מעט מים)+ סלט חסה
שניצל+פירה+סלט
גם רעיונות לארוחת ערב (מה עושים כשבשריים למשל?)
תודה רבה רבה
בזמן האחרון אין לי רעיונות.
אני ארשום כאן כמה רעיונות אבל אני צריכה עוד.
ואם יש כאן כמה באלעבוסטיות שיכולות ליעץ לי איך לארגן את הקניות שיהיה לי בבית מה שאני צריכה כשאני רוצה להכין ארוחה.
(טיפים לשמירת הסדר והניקיון יתקבלו גם הם בברכה)
עוף מכל סוג שהוא + אורז + סלט
אטריות עם רוטב בשרי (כדורי בשר או לא כדורים רק בשר טחון מטוגן קלות עם בצל בתוספת של רסק עגבניות שום תבלינים(אורגנו) מעט מים)+ סלט חסה
שניצל+פירה+סלט
גם רעיונות לארוחת ערב (מה עושים כשבשריים למשל?)
תודה רבה רבה
האמת, אצלנו לא ממש אוכלים צוהריים..בלה
אצלנו בד"כ חוזרים באחת ואז אף אחד לא ממש רעב אחרי הסנדביץ והחטיפים אז אני מכינה משהו קל כדי שיהיה תיאבון לארוחת ערב מסודרת של כל המשפחה. בצהריים אני בד"כ מכינה ירקות מבושלים או סלט עם ביצים ואפילו גבינות משהו שנראה קצת כמו ארוחת בוקר. ואז בערב אוכלים מוקדם ארוחה טובה שיכולה להיות מרק מאוד עשיר{ירקות} עם כדורי בשר או עוף עם ירקות מבושלים או אורז או כל דגן אחר אם הארוחה היא לא בשרית אני ממסיה קצת גבינת מוצרלה על דגנים מבושלים וירקות מבושלים וכולם נהנים מזה. בארוחה בשרית שופכים את הרוטב של העוף או מערבבים קצת מרק עם הדגנים{תינוקות משוגעים על זה}
מקווה שעזרתי לך במשהו, תוודה על העיצה עם הכוסמת, נראה לך שמספיק אולי לשטוף במים לפני הבישול?
מקווה שעזרתי לך במשהו, תוודה על העיצה עם הכוסמת, נראה לך שמספיק אולי לשטוף במים לפני הבישול?
ארוחות ערב פרווהאנונימי (פותח)
פסטה עם רוטב פטריות פרווה(כשממהרים-אפילו הרוטב הרעיל שקונים בשקית).
תפו"א בקליפתם מרוחים בשמן זית ומלח,עטופים בנייר כסף ואפויים בתנור.
לחם מטוגן בלי חלב.
מלאווח עם עגבניות מרוסקות (בפומפיה).
לאפות עם הילדים לחמניות אחה"צ ולאכול אותן טריות עם מגש ירקות.
סליחה שהרעיונות לא הכי בריאים...
תפו"א בקליפתם מרוחים בשמן זית ומלח,עטופים בנייר כסף ואפויים בתנור.
לחם מטוגן בלי חלב.
מלאווח עם עגבניות מרוסקות (בפומפיה).
לאפות עם הילדים לחמניות אחה"צ ולאכול אותן טריות עם מגש ירקות.
סליחה שהרעיונות לא הכי בריאים...
הנה רעיונותשובל אור
עבר עריכה על ידי פועה בתאריך י"ב אייר תשס"ז 20:59
אני עובדת במועדונית של ילדים שם הם מקבלים ארוחה חמה, הכל לקוח משם (חשוב לציין שבתפריטים הללו הושם דגש על הצריכה היומית שילד צריך לקבל)התפריט מובנה כך: מנה עיקרית (משהו בסגנון של אורז, פסטות וכיו"ב+טבעול כלשהו), תוספת (ירק כשלהו מבושל), סלטים (סלט חסה וסלט עגבניות ומלפפונים), קינוח (פרי)
אני אתן רעיונות לכל אחד מהדברים המרכיבים את הארוחה:
מנה עיקרית:
1-איטריות: עם גב"צ מותכת מעל (מכניסים לתנור איטריות מבושלות ומפזרים גב"צ מעל- ילדים בד"כ משוגעים על זה)\ עם רוטב
2-מרק ירקות צח עם קוסקוס
3-אורז (שעליו אפשר לשים את תוספת הירק)
4-פירה
5-פתיתים
6-טבעול: יש שפע ב"ה.. אפשר להכין גם משה בתיבה\קציצות וכו'
תוספת:
1-תירס מבושל
2-שעועית\חומוס ברוטב (שאת זה אפשר להוסיף לאורז)
3-אפונה מבושלת
4-כרוב מאודה
5-תפ"א מבושלים
בתאבון!
למישהו יש מתכון לחלות מקמח מלא בלי מרגרינה??בלה
חלות מקמח מלאאנונימי (פותח)
שמרים
6 כפות סוכר
להמיס ב2-3 כוסות מים פושרים(שמרים יבשים לא צריך להמיס)
ק"ג קמח מלא
(לתת לשמרים לתסוס עם הקמח - אמא שלי משאירה בשלב הזה בלי לערבב 20 דקות אני רק בודקת שהשמרים התחילו לפעול)
3 כפיות מלח
כוס שמן (יש כאלה ששמים שמן זית. אני חושבת שזה פחות טעים או אולי במתכון אחר זה כן טעים)
ללוש היטב היטב היטב
להשאיר להתפחה בכלי מכוסה עדיף בשמש או ליד מקור חום אבל לא קריטי.
אחרי שקולעים צמות לתת לתפוח גם לאיזה 20 דקות.
בתיאבון
6 כפות סוכר
להמיס ב2-3 כוסות מים פושרים(שמרים יבשים לא צריך להמיס)
ק"ג קמח מלא
(לתת לשמרים לתסוס עם הקמח - אמא שלי משאירה בשלב הזה בלי לערבב 20 דקות אני רק בודקת שהשמרים התחילו לפעול)
3 כפיות מלח
כוס שמן (יש כאלה ששמים שמן זית. אני חושבת שזה פחות טעים או אולי במתכון אחר זה כן טעים)
ללוש היטב היטב היטב
להשאיר להתפחה בכלי מכוסה עדיף בשמש או ליד מקור חום אבל לא קריטי.
אחרי שקולעים צמות לתת לתפוח גם לאיזה 20 דקות.
בתיאבון
אני צריכה כמה הבהרות..בלה
2 או 3 כוסות מים?
לערבב את השמרים{יבשים} עם הקמח והמים או להוסיף את המים אח"כ?
כמה זמן זה צריך לתפוח בערך?
אפשר להכין את זה עם קמח חצי לבן?
לערבב את השמרים{יבשים} עם הקמח והמים או להוסיף את המים אח"כ?
כמה זמן זה צריך לתפוח בערך?
אפשר להכין את זה עם קמח חצי לבן?
תתחילי עם קצת יותר משתייםאנונימי (פותח)אחרונה
ותראי אם צריך עוד. כי זה משתנה.
לגבי השמרים יבשים אני לא כ"כ משתמשת ביבשים נראה לי שבמתכונים אומרים לערבב עם הקמח, אני עשיתי פעם עם יבשים וערבבתי נראה לי גם עם המים והיה בסדר.
לתפוח בערך חצי שעה.
שכחתי להגיד שיש אנשים שמורידים את ההתפחה ונותנים לתפוח שוב ואז זה יותר אוורירי.
אפשר עם חצי לבן אבל תצטרכי פחות מים. תתחילי עם קצת יותר מכוס וחצי מים חמימים- פושרים ותוסיפי לפי הצורך.
לגבי השמרים יבשים אני לא כ"כ משתמשת ביבשים נראה לי שבמתכונים אומרים לערבב עם הקמח, אני עשיתי פעם עם יבשים וערבבתי נראה לי גם עם המים והיה בסדר.
לתפוח בערך חצי שעה.
שכחתי להגיד שיש אנשים שמורידים את ההתפחה ונותנים לתפוח שוב ואז זה יותר אוורירי.
אפשר עם חצי לבן אבל תצטרכי פחות מים. תתחילי עם קצת יותר מכוס וחצי מים חמימים- פושרים ותוסיפי לפי הצורך.
למישהו יש מושג איך מבשלים כוסמתבלה
שייצא טעים אבל קל להכנה ובריא אם אפשר.
עם חומרים זמינים.
כוסמתאנונימי (פותח)
כלל חשוב מאד- לפני שמבשלים צריך לנפות את הכוסמת בנפה או מסננת שכל הלכלוך יצא אחרת הכוסמת יוצא מלא לכלוך.
קולים את הכוסמת קצת בסיר עם מעט שמן.
כשרוב הכוסמת נראה קלוי(קצת נפתח רואים לבן) מוסיפים מים רותחים אני לא יודעת ממש כמויות אולי כמו אורז ומבשלים. הכוסמת צריך מלח לדעתי אז או ששמים מלח בבישול או שאני מגישה עם סלט שמתובל עם קצת מידי מלח ולימון בנדיבות.
אני מגישה עם סלט ירקות ומוצרי חלב קוטג' ושמנת חמוצה אולי גם גבינה לבנה (הרבה מוצרי חלב)
קולים את הכוסמת קצת בסיר עם מעט שמן.
כשרוב הכוסמת נראה קלוי(קצת נפתח רואים לבן) מוסיפים מים רותחים אני לא יודעת ממש כמויות אולי כמו אורז ומבשלים. הכוסמת צריך מלח לדעתי אז או ששמים מלח בבישול או שאני מגישה עם סלט שמתובל עם קצת מידי מלח ולימון בנדיבות.
אני מגישה עם סלט ירקות ומוצרי חלב קוטג' ושמנת חמוצה אולי גם גבינה לבנה (הרבה מוצרי חלב)
בלינצ'ס.. ולוקשאלך..שובל אור
למרות שזה מביצים..
מתכון לבלינצ'ס את יכולה למצוא בודאי בכל ספר מתכונים פשוט, ורק תצטרכי להשתמש בקמח מצה או תירס במקום.
לוקשאלאך- למי שלא יודע זה איטריות מביצים, ואת זה את עושה בדיוק מאותו מתכון של בלינצ'ס, ורק את חותכת את החביתייה לרצועות ארוכות, בצורה של איטריות.
מתכון לבלינצ'ס את יכולה למצוא בודאי בכל ספר מתכונים פשוט, ורק תצטרכי להשתמש בקמח מצה או תירס במקום.
לוקשאלאך- למי שלא יודע זה איטריות מביצים, ואת זה את עושה בדיוק מאותו מתכון של בלינצ'ס, ורק את חותכת את החביתייה לרצועות ארוכות, בצורה של איטריות.
אשכנזית או ספרדיתאור-נא
אני אשכנזית
משהואור-נאאחרונה
אני רוצה בלינצ'ס
יש מלא חמץ ואין מי שיוכל...אנונימי (פותח)
בס"ד
אני בטוחה שאני לא היחידה שנתקלה בזה-יש מלא אוכל שאסור לשמור והבעיה שאין מי שיכול כי אני בהריון (ראשון)
וממש לא בא לי לאכול כלום למרות שאני כבר בשליש השני ב"ה.לא מסוגלת לבשל או לחשוב על האוכל שיש לי בבית!!מה עושים??
ממש מעצבן כי לזרוק זה סתם כאב לב..ובעלי לא סובל שזורקים..
מכירת חמץ?משה
או שנותנים....פלפלתי
מוסרים לארגוני צדקה,נותנים לתלמודי תורה, משמחים סתם ככה ילדים ואנשים, שולחים לבתי חולים, מה בעיה???
רק לחשוב!
רק לחשוב!
...~אורית~
האחים המורעבים שלי בטח ישמחו לעזור לך לחסל...
אם את עובדת עם ילדיםיעל ל'
תמיד אפשר לשמח אותם עם קצת ממתקים
( זה מה שאני עשיתי - פשוט חילקתי הכל בבית הספר..)
( זה מה שאני עשיתי - פשוט חילקתי הכל בבית הספר..)
הנה רעיוןשובל אוראחרונה
אם באמת מדובר בממתקים:
תארגני מבצע ניקיון רחובי לכל ילדי השכנים (לא צריך מי יודע מה לארגן את זה, פשוט את רואה כמה ילדים ברחוב, ושואלת אותם), וכפרס תחלקי להם את הממתקים..
תרוויחי שני דברים- גם ניקיון הרחוב לקראת פסח וגם חיסול המלאי בבית לקראת פסח..
תארגני מבצע ניקיון רחובי לכל ילדי השכנים (לא צריך מי יודע מה לארגן את זה, פשוט את רואה כמה ילדים ברחוב, ושואלת אותם), וכפרס תחלקי להם את הממתקים..
תרוויחי שני דברים- גם ניקיון הרחוב לקראת פסח וגם חיסול המלאי בבית לקראת פסח..
הוספת טעמים ומגוונים על הפסטה.רות22
שלוש טיפים לבנתיים: אם יש ברצונכם עוד אתם מוזמנים להוסיף.
1. גבינה צהובה מגורדת + זעתר + קטשופ ולעשות בצורות סובביות.
2. רוטב פטריות על הפסטה. זה מוצלח מאוד.
3. הכנת פסטה עם גרגרי בשר.
זהו לבנתיים.
רוטב פטריות ?! בעע איך אפשר....לא חבל על הפסטה?איתן6
הגבינה עם הזעתר נשמע טוב =]
חחח בכלל לא חבל על הפסטה.רות22
אם כבר מדברים על רטבים אז יש לי גם טיפים על סלט ירקות:
לעשות בתנועות סובביות עם אלף האיים מן הסתם אתם מכירים.
ויש גם עוד אפשרות לאלה שאוהבים טחינה גולמית, לשים כף טחינה גולמית כמובן לפי הצורך לפזר מעט שמן זית/חמניות ומעט מלח ולערבב.. יהוו כמה שזה מוצלח ובריא!!!
לבריאות!
לעשות בתנועות סובביות עם אלף האיים מן הסתם אתם מכירים.
ויש גם עוד אפשרות לאלה שאוהבים טחינה גולמית, לשים כף טחינה גולמית כמובן לפי הצורך לפזר מעט שמן זית/חמניות ומעט מלח ולערבב.. יהוו כמה שזה מוצלח ובריא!!!
לבריאות!
רגע...אם ח"ואיתן6
אני לא אעשה בתנועות סיבוביות עם האלף איים...הטעם יהיה שונה? ::1
וד"א, מאיפה הניסיון??
פשוט זרקת כל מיני דברים לפסטה וטעמת?
וד"א, מאיפה הניסיון??
פשוט זרקת כל מיני דברים לפסטה וטעמת?
חחח.. כדאי למזוג בתנועות סיבוביות מאשר לשפוךרות22
אח"כ זה יהיה דוחה..
מאיפה הניסיון?? רוכשים אותו מאמא, סבתא, חברות..
וגם מהרצפטים של הדיאטות.
מאיפה הניסיון?? רוכשים אותו מאמא, סבתא, חברות..
וגם מהרצפטים של הדיאטות.
האא...דיאטות... עכשיו הכל מובן =]איתן6
ב"הרות22

אין לך רצפטים לרטבים?
לי??איתן6אחרונה
אני לא מתעסק עם רצפטים
אני רק אוכל אותם :]
אני רק אוכל אותם :]
יש לכם מתכונים מעניינים לפסח?מיסטר דום
וזה יעזור אם תגיבו מהר...
עוף עם סילאן תמרים וסויהמיכל אברהם
בתבנית מסדרים את חלקי העוף עם תפו"א ובטטה,שום,בצל,קינמון ופפריקה,
מערבבים סויה וסילאן-שתי כפות ושופכים על התבנית.
שמים בתנור ובחמש דקות אחרונות מפזרים שומשום(סתם בשביל הרושם בהגשה..)
בתאבון.
תכיני מראש הרבה חלה לרוטב...
מערבבים סויה וסילאן-שתי כפות ושופכים על התבנית.
שמים בתנור ובחמש דקות אחרונות מפזרים שומשום(סתם בשביל הרושם בהגשה..)
בתאבון.
תכיני מראש הרבה חלה לרוטב...
עם תפו"א ושומר בתנוראנונימי (פותח)אחרונה
לשים תפוא פרוסים לפלחים בתבנית. אפשר גם בטטות.
לשים מעל זה פרוסות של שומר, ומעל עוף חתוך מרוח בפלפל שחור מלח ושמן (קצת). לכסות בנייר אפיה, לשים בתנור למטה (לא במדף האמצעי, אלא קרוב לתחתית התנור) ולשכוח בחום בינוני לשעתיים שלוש.
יוצא מאוד מיוחד- הארומה של השומר וכל זה.....
לשים מעל זה פרוסות של שומר, ומעל עוף חתוך מרוח בפלפל שחור מלח ושמן (קצת). לכסות בנייר אפיה, לשים בתנור למטה (לא במדף האמצעי, אלא קרוב לתחתית התנור) ולשכוח בחום בינוני לשעתיים שלוש.
יוצא מאוד מיוחד- הארומה של השומר וכל זה.....
ועוד גירסא לבטטהמיכל אברהםאחרונה
קינמון,סוכר חום,ושמן זית.
מאפה גזר וגבינהאנונימי (פותח)
מאפה גזר וגבינה
המצרכים
6 גזרים חתוכים לטבעות
1 בצל בינוני
100 גרם חמאה
1 כוס גבינה צהובה מגורדת לפי טעמכם, אבל כזאת שידוע לכם שנמסה היטב
חבילת צ'יפס מטוגן כגון תפוצ'יפס
אופן ההכנה
מרתיחים את הגזר במעט מים עד שהגזר חצי מוכן
מסננים, מעבירים לקדירה או לתבנית
ממיסים את החמאה במחבת, ומזהיבים בה קלות את הבצל הקצוץ לקוביות, מוסיפים לגזר
מוסיפים גם את הגבינה המגורדת
מערבבים הכל לתערובת אחידה
מפוררים כמות של צ'יפס ומפזרים כשכבה עליונה מעל לתערובת
אופים ב - 180 מעלות כ - 45 דקות
אולי תשנו את השם-כינוי שלכם, זה ממש לא נעיםפועה
ובעיקר כשמדברים על אוכל..תודה.
עוף ;בבצל ואננסאנונימי (פותח)אחרונה
6-8 מנות עוף
2 בצלים פרוסים ומטוגנים
1 קופסא שימורי אננס
3 כפות אבקת מרק בצל
אופן ההכנה
שמים את העוף בתבנית מפזרים מעל את אבקת המרק שופכים את שימורי האננס עם הנוזלים מפזרים נעל את הבצל המטוגן מכסים בניר כסף ומכנסים לתנור ל30-45 ד' מוצאים את נייר הכסף ומשחים 15 ד' נוספות
בתאבון
2 בצלים פרוסים ומטוגנים
1 קופסא שימורי אננס
3 כפות אבקת מרק בצל
אופן ההכנה
שמים את העוף בתבנית מפזרים מעל את אבקת המרק שופכים את שימורי האננס עם הנוזלים מפזרים נעל את הבצל המטוגן מכסים בניר כסף ומכנסים לתנור ל30-45 ד' מוצאים את נייר הכסף ומשחים 15 ד' נוספות
בתאבון
פתחווווווו דחוףףמיסטר דום
יש לכם מתכון לחלה לשבת?
טוב..עוגיפלצת
בא לי לאכול אוכל טעים!
מה נכין? קל ולא לוקח הרבה זמן..
מה נכין? קל ולא לוקח הרבה זמן..
אני חייבת אולי איזה מתכון שאפשר להכין ממנו עוגיות בצורות של אותיות
-אשמח לעזרה כלשהיא או לרעיון מקורי...