מחכה למכונה שתגיע מעלי אקספרס.
למי יש מתכונים טובים לנקניקיות איכויות...?
מחכה למכונה שתגיע מעלי אקספרס.
למי יש מתכונים טובים לנקניקיות איכויות...?
תכלס נרראה כמו פלסטיק אבל בשרי, ממלאים בו נקניקיות

ששלחתי לך משהו זה לא הגיע...
אז צריך למצוא איך לשלוח.
או שתבואי למרים ונעשה כאן מנגל
ותני מתכון
מי בא לבשל לי לשבת??יעל מהדרום
סמטאות
אשמח למתכון
סמטאותטעימה מאוד!
עוגת "גבינה" פרווה
עוגת "גבינה" פרווה
1 קופסא בינונית אננס משומר עם הנוזלים(565 גר' בערך)
4 ביצים
1/2 כוס שמן
1/2 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 כפית אבקת אפיה
2 תחתיות פאי קנויות
לחמם תנור ל170 מעלות.
לטחון הכל עם בלנדר ידני
לשפוך על הבסיס.
לאפות בערך 35 דקות, העוגה צריכה להיות קצת שחומה בצדדים ועדין מעט רכה.
כשמתקרר לשפוך מלית אוכמניות.
אני הכנתי בתחתית פאי אחת מלאה מאוד ובעוד תבנית עגולה קטנה בלי בסיס.
זה תופח מעט אך נופל לגובה המקורי.
ואפשר לרפד לבד תבנית עגולה קטנה בבסקויטים טחונים
יעל מהדרוםערב:
מרק קוסקוס עם עוף
קוסקוס ביתי
בוקר:
אסאדו עם תפוחי אדמה (שהתפקשש, הוצאתי את הנייר כסף ושעחתי להחזיר התפו"א התייבשו 3 שעות בתנור והבשר קצת נשרף)
מג'דרה עם בצל מטוגן וחזה עוף
סד"ש:
מרק לבן
פוקאצ'ות רק עם שמנ"ז שום זעתר למעלה
ממרח זיתים
סלק קנוי מבושל מקולף שנתבל
ממרח עגבניות חריף (2 עגבניות צלויות פלפל חריף צלוי ביחד בבלנדר)
חומוס קנוי
גלידה סורבה קנוי
ואין שום דבר עם רוטב לבוקר
ואין עוגות
אבל כן יהיה טעים ומשביע פשוט שבתות אני אוהב שפע
יעל מהדרום
ומתובל עם מלח פלפל וחומץ טעים ומרענן
אז צריך להפשיר חלקית ואז זה יופי
אז עשיתי בצהריים בצק לחלות ( 2 קילו)
עמד בחוץ עד 7 בערך ושמתי במקרר ממש לא הצלחתי להתפנות אליו
עכשיו רוצה לאפות אבל יש ריח חזק של אלכוהול
לזרוק?
לא יודעת מה לעשות
תודה לעונים !!
אפיתי
יצא לא טעים
כפרת עוונות
אם הבנים12
להבא ישר שימי במקרר אם את לא בטוחה שתתפני לזהמיקי מאוסאחרונה
מעבר לזה לא ממש פרקטי להשתמש בשמן זית לטיגון עמוק גם בגלל העלות הגבוהה שלו וגם בגלל הטעם הדומיננטי שהוא נותן לאוכל..
לא בא לי עוגה בטעם חומוס אליהו
שמעתי שחומוס אליהו טעיםיעל מהדרום
פשטידה במחבת

(פויה קוקוס....)יעל מהדרום
ביתי, סלט ירקות קצוץ וסלט כרוב, ירקות על האש, מטבוחה ביתית ופיתות טריות
קמח, קורנפלור בירה/סודה קצת תיבול טובלים פרוסות תפוא בזה וישר לשמן
נועה.יש גבול לחגים ושבתות שאנחנו צריכים לבשל, לא?
ולגבי הבשר תחתכי אחרי בערך חצי שעה שעה עם סכין לקוביות כמה שיותר קטנות יפשיר יותר טוב
קבבים, קציצות עראיס.
בכמ אם את מכינה מבשר קפוא שהופשר יהיה לך קציצות יבשות אז תדאגח ךהכניס נוזלים (מים) ולחם/פירורי לחם שיספגו נוזלים. קבב זה לא יהיה אבל יהיה טעים
אפשר בעוגות גבינה במקום קורנפלור, אבל ישמר מצויין בארון לשנה הבאה ואפילו יהיה טוב יותר.
קמח שקדים=אוצר להחליף כמה כפות מהקמח בכל קלתית בצק פריך ישפר את התוצאה במאוד מאוד.
*אשתו של בעלי*להמיר במתכון אהוב ומוכר שיש לך לקמח מלא ורק להוסיף עוד מעט נוזלים לבצק

האם כל כך קשה לנקות מחבת ?
בסוף הטיגון מחכים שיתקרר לוקחים שקית סופר ושופכים את מעט השמן שנשאר בעזרת נייר סופג מנקים את כל השאריות .
קצת אמה שפשוף קל והמחבת נקיה.. לא יותר מ3 דקות כל התהליך.
ובלי קשר לאחרונה אנחנו יותר אופים שניצלים כי זה באמת חוסך זמן מאשר לשבת לטגן כמויות של שניצלים ב"ה .....
לחם מלא