אשמח לקישור לקניה באינטרנט/עליאקס
איפה קונים רינג?
ואיך אופים ברינג?
יש כאן מומחים בקהל?

תודה רבה

תבחרי מה שהכי נוח לך, עגול לגמרי, מלבן או טבעת
ולא עם תחליפים שעושים מרקם מוזר..?
נגיד קישואים, בצל, כרובית..
נערת טבענגיד לבטטה ופריטטה.
ומה זה לזניית עלים?
תודה!
ואם כן צריך להתחיל לגמור חמץ.
אז יהיה פסטות (נשאר קילו וחצי קמח דורום)
עוגיות ולחמניות (יש 4 קילו קמח)
שניצלים וקציצות (יש ים פירורי לחם)
עוגיות קוואקר (יש קוואקר)
סלט טאבולה (יש בורגול ועציץ נענע חדש)
מרק תימני (יש חילבה מוכנה במקפיא)
נחליט אם נשארים בבית ונבנה תפריט ממה שיש
אני הייתי ממש בסדר לעומתכם אני רואהיעל מהדרום
לא נגמר...
אבל קמח יגמר מהר מכינים כל יום פיתות.
נכין הרבה פסטה ביתית
עוגיות
לא ישאר הרבה חמץ לזרוק
אה וגם לא התחלנו אפילו לנקות
בעעעעעעעע
כל משפחה מביאה מהו אחד או שתיים
אבל מסרנו חבילה של חיטה.
הכנתי פיתות מקילו קמח.
קוסקוס מקילו וחצי סולת
שניצלים מהפירורי לחם (נשאר קצת נתנו לשכנים)
נשאר
3 ק"ג קמח
2 חבילות קוואקר
1 וחצי קילו קמח דורום
חבילת בורגול
זה החמץ התכלס


טוב שיש סטטוסיםיעל מהדרום
ה' אלוקינוספגטי בולונז
מרק עוף
מרק עדשים
חמין
גולש
קציצות וירקות
הודעהזה קמח שיחד עם קמח תפו"א, קמח שקדים מאפשר להגיע למרקם סביר של בצקים בפסח
לבאל

ושמן
גם הולך הרבה
סמטאותאחרונהנשמע רעיון טוב יותר מציפס.
אפשר אולי פירה?
נמאס לי ללוש![]()
להכנת בצק (לא יותר מקילו)
זה מחזיק לשנים כדאי להשקיע עוד כמה שקלים במשהו איכותי.
אחרי שמתרגלים א"א בלי ואז... כל 3 שנים מחליפים וזה יקר יותר
אמנם זול אבל קצת בקטע מחשיד...
אולי את יכולה לצלם ואני אחפש לפי זה?
משתמש למען הבורגול (אפשר עם סלט או כתבשיל עם ירקות)
אורז עם תוספות מעניינות (בלי רוטב)
פתיתים
קינואה (יש גם שחורה ואדומה אם בא לך להשקיע ולגוון, לוקח קצת יותר זמן לבשל אותן יחסית ללבנה)
ג'ריש וקטניות למיניהן..
בכללי את יכולה כמעט כל תבשיל בסגנון הזה להכין ופשוט לצרף "ערך מוסף" של עדשים, קטניות או ירקות וזה עושה את העבודה (:
יוצא מעולה ממש!! ממליצה!מנסה לעזורחוסך מקום במקפיא
ויוצא טרי וטעים ורך...
במיוחד אם יש יומיים חג...
אני עושה את זה המון.
לא רק בחגים. לפעמים גם ביום ראשון אני משאיר תבנית על הפלטה בבוקר שיהיה מוכן כשחוזרים בצהרים.
אבל כמעט כל חג אני מבשל על הפלטה החל מתפוחי אדמה ירקות עופות קציצות דגיםם קציצות עוף מה שחשוב זה לדאוג א לכיסוי טוב ב שיהיה כמה שיותר קרוב לפלטה - (תבנית חד"פ)
הרי מותר לפתוח ולסגור תוך כדי שזה פועל כי גרמא בבישול מותרת ביום טוב.
אני ששם שעון שבת מכוון אותו קצת לפני שנדלק לעמלות הרצויות (נניח שעה לפני וככה גם אם יש שבת קודם זה לא דולק סתם)
צריך לזכור להפעיל את התנור חצי שעה לפני הזמן שרוצים להכניס כדי שהתנור יתחמם. יש דברים שיוצאים ממש ממש טעימים כשהם טריים וזה עונג חג.
טוב אשמח לעזרה.. לא רוצה לקנות דברים כי עוד מעט פסח ואנחנו גם לא בבית כל החג..
אני רוצה לעשות עוגת קרמבו.. יש לי שמנת..
מחפשת מתכון בלי אינסטנג פודינג (לא וניל ולא שוקולד)
ושהבסיס והשוקולד מחומרים פשוטים שיש בבית (קמח, שוקולד מריר, שמן וכו..)
שמתי קישור של
מיקסר Kenwood KVL4102S קנווד בזאפ
מישהו מכיר?
שִׁירָהמישהו יודע ספציפית על הדגם הזה?
זה הדגם המקביל של המייג'ור שכבר לא מיובא לארץ.
אני מרוצה בגדול, מיקסר חזק עושה איתו בצקים, הקצפות
יש לי אותו שנה וחצי בערך

מסננת, מעבירה לתבנית תנור, מועכת
מפזרת מלח, שום, עשבי תיבול ושמן זית ברוחב יד
ולתנור עד שמשחים והופך קריספי
בינייש פתוח
יהודי פשוט.היי,
היו לי הרהורים היום על החיים שלי אצל ההורים, ואצלם מדי יום ראשון היינו אוכלים שאריות משבת. כך היה כל החיים שלי.
הרבה פעמים לא היה כל כך הרבה (פשוט לא נשאר הרבה, לא בגלל כסף או משהו כזה) וכל אחד היה לוקח קצת מכל תבשיל.
האם זה נורמלי?
לא רוצה לעורר אמוציות או משהו, רק לקבל פרספקטיבה.
מיקי מאוס
ודי נהנים לנו מהרעיון סוג של חופש בישול בראשון שני..
שבוע טוב,
באיזו שעה ביום שישי אתם מכינים את החמין ושמים על הפלטה? וכמה שעות בעצם הוא יושב על הפלטה?
תודה