מה אתם ממליצים?
האם הייתם קונים מיקסרבינייש פתוח
מה אתם ממליצים?
להערכתך הוא מקולקל או קרוב לזה?בינייש פתוח
משו כזהופל לימון
אפשר פשוט לשאול❤
מה הסיבה למכירה,
יכול מאד להיות שמוכרים בעקבות התחדשות באחד משוכלל יותר,
וגם אם עברו עליו כמה שנות שימוש הוא עדיין איכותי ושווה את המחיר.
(עוד יותר אם של קנווד- חברה איכותית, יש המון סיכויים שהוא עדיים איכותי ומתפקד טוב בלי פגמים מהותיים).
מצד שניבינייש פתוח
בנחלט יש. אנשים אוהבים להתחדשמקום בעולם
אם כך הם מוזריםבינייש פתוח
בכל אופן הכרעתי שעדיף ציפור על היד משתיים על העץ. כלומר עדיף מיקסר זול ופשוט, מאחד ממש טוב מיד שניה שאולי הוא מעולה כמעט כמו פעם ומצד שני אולי הפסיק לעבוד (כמו שהעריכה ופל לימון) וכל זה עוד לפני המחיר הזול יותר שלו.
כי אם עד היום הם לשו קילו ועכשיו ל2 הוא לא מצאים?מקום בעולםאחרונה
התבקשתי להכיןכלנית.
בחיים לא הכנתי לפני כן
הבעיה שלי היא שמאוד חשוב לי לנקות ממש הכל הכל מהעוף-, עור,השומן, כל הורידים הדוחים האלה..
לא מצליחה להבין איך עושים את זה בעוף שלם..
הקיצר, איך מנקים עוף שלם?
אני את עצמי אציל אבל לא נעים לי להאכיל אחרים גועל נפש.
תודה!
שוטפים חותכים קצת מה שהכי בולט וזהוחילזון 123
(אפשר גם להוריד את רוב העור, אבל קצת חבל כי זה די הורס את הטעם...)
אחרי האפיה לא רואים שום נימים ושום דבר מגעיל
|גילוי נאות...גם עוף לא שלם אני מנקה קליל...|
מי שאוכל עוף שלם לא מנקה בכזאת רמה...מיקי מאוס
בעוף שלם כדאי לנקות את האזור של הפתח אולי גם להוריד את הגרון איך שאוהבים.
ולנקות נוצות וכאלה בייחוד בפולקעס ובכנפיים
ובד"כ זהו...
אם את רוצה להשקיע בטירוף את יכולה לראות סרטונים איך מוציאים את העצמות ואז כבר מעיפים בגדול את כל מה שהוא לא בשר (סחוסים, עצמות וכו) וממלאים במשהו טעים
תודה רבה!!כלנית.אחרונה
יום רביעי... מה מבשלים לשבת?ברוקולי
איזה כיףנחשון מהרחברון
חלווה מסולסלת. מה עושים איתה ?מוקי_2020
יש לי ״כלל״ כזה, שאם אני רואה באינטרנט לפחות -3- אנשים
ששואלים על מוצר מסויים שחסר בסופרמרקטים,
אז אני אקנה אותו במידה ומצאתי.
ובאמת, נשארו 2 אחרונים, אז קניתי. (את שניהם)
נשים לרגע בצד, שכדי ״להבין״ את המוצר, חיסלתי כבר חצי ממנו, לצרכי מחקר כמובן, אבל זה ביננו...
נשאלת השאלה : מה עושים עם זה ? מעבר לזה שזה מסולסל וטעים ידנית והייתי צריך לצחצח שיניים פעמיים נוספות.
משתמשים עם זהחיות צבעונית
חח וחופשי צריך לצחצח שיניים אחרי, זה דבק
תוספת לגלידהנפש חיה.
אני ממש נהנית מהשרשורים שלך
הנורמלית האחרונה
אפשר להוסיף לעוגות שמריםבימבה אדומה
חולהההה על חלבה!! מסולסלת או לא....*אשתו של בעלי*
אוכלת אותה ככה!! איך שהיא!!
חיתוכיות פקאן וחלבה יאמי!ופל לימון
הצחקת
אמא יקרה לי*אחרונה
אבל אני לא מחובבי החלווה (והטחינה באופן כללי) אז אין לי איך לעזור
מרק עם גריסיםעלמא22
רוצה להכין מרק ירקות עם גריסים.
איזה גריסים צריך לקנות? מה עושים איתם בפועל? אני יודעת שצריך להשרות אותם, אבל לא יודעת לכמה זמן ומתי מכניסים אותם למרק.
אני משתמשת בגריסי פנינה.s83
אפשר לברור כמות, לשטוף ולבשל ואז לחלק למנות ולהקפיא ולהוסיף למרק לקראת סוף הבישול.
ואפשר להוסיף ממש בהתחלה יחד עם הירקות. (כמובן אחרי ברירה ושטיפה)
אפשר להשרות אותם במים רותחיםופל לימוןאחרונה
וכשהמיים מתקררים להוסיף למרק.
אני מטגנת בצל, מאדה את הירקות וכשמוסיפה את הנוזלים מוסיפה גם את הגריסים.
אני אוהבת את הגריסים הגדולים
מתכון ללחמניות מקמח כוסמין של צפנת קורדובה (לינק לפייסבוק)מוקי_2020
זה שהיא לא מרחה ביצה למעלה אלא השפריצה מים ושמה שומשום.
יצא לה יפהחיות צבעונית
נכון..קשה להאמין שמלא יראה ככהתפוחית 1
נכון... אין מצב כוסמין מלא חחבימבה אדומה
למען הפרוטוקול רק אוסיףמוקי_2020
שלא הבאתי את המתכון בגלל הכוסמין (זה פשוט הקמח שהיא השתמשה בו)
אלא בגלל הלחמניות שנראות טוב והמתכון המפורט.
אבל אם כבר פתחנו את הנושא.
סתם משהו בקטנה, יש הרבה שאוכלים קמח מלא ולא לבן בגלל שזה מקפיץ את רמת הסוכר.
זה נכון בעיקר שאוכלים **רק** לחמניה.
אם אוכלים לחמניה עם חביתה או חזה עוף וסלט...אז רמת הסוכר לא תקפוץ כ״כ מהר
כי העיכול יהיה מורכב יותר, מה שיאט את כל התהליך ועל הדרך גם רמת הסוכר לא תעלה יותר מדי.
👍חיות צבעונית
הרבה חושבים שכוסמין לבן זה סוג של כוסמין(אמא שלי היתה ביניהם) רק שזה בעצם כמו כל קמח לבן
חוץ מלמי שרגיש לגלוטן ואז בכוסמין לבן יש פחות גלוטן מקמח לבןאנונימיותאחרונה
אתה צודק שיש הבדלבימבה אדומה

פחמימות = סוכר. בכוסמין מלא וכוסמין לבן יש אותה כמות סוכר.מוקי_2020
זה שקצב הספיגה שלהם שונה והוא איטי יותר בכוסמין המלא, זה כמובן עדיף.
אבל מבחינת קלוריות אין הבדל. את אוכלת את אותה כמות ״סוכר״.
ואם אוכלים את זה עם משהו נוסף (משהו בד״כ עושים) אז הספיגה של השומן והחלבון גם ככה מאיטה את כל העסק.
מה שאני בעצם מנסה לומר,
שזה שצריך לשים לב ולאזן בין הקטע הבריא לקטע הטעים,
כי הבריא ממש לא אומר שזה בריא, אלא שזה פחות מזיק, *במצב מסויים*.
והטעים חשוב לפעמים כי אז אוכלים פחות = יותר בריא.
העסק הוא לא שחור ולבן. יש המון אפור.

זה לא קשור לקלוריותבימבה אדומה
קשור להרכב התזונתי שנכנס לגוף ואיך הגוף מגיב אליו.
אבל אבל...מוקי_2020
לא משנה 
יש דבר כזה לחם או משהו בסגנון ללא שמרים לא שאור ולא חלבי?אל הר המוריה
אשמח מאוד אם יש רעיון כלשהו..
תודה רבה!
את מתכוונת ''המוציא''?חילזון 123
לחם בירה זה נחשב עם שמרים?
טורטיה?
לא סגורה שהבנתי למה כוונתך..אל הר המוריה
אז לחם טחינה לא מתאיםחילזון 123
לחם בירה, אין לי מתכון ספציפי אבל בגדול לפי מה שאני יודעת בגדול זה קמח ובירה (ובחלק מהמתכונים גם אבקת אפיה) ואולי גם ביצה וכו'
תעשי חיפוש בגוגל
טורטיה זה קמח ומים אז זה יכול גם להיות בתור לחם לא?
טחינה לא בא בחשבון כי אני לא אוהבת 😅אל הר המוריה
עכשיו התחלתי כוסמין אבל בלי שמרים ומחפשת את עצמי..
טורטיה זה מטוגן?
מעדיפה באפיה.
בירה כרגע לא רלוונטי כי חזרתי רק לכוסמין, אולי אני צריכה לבדוק את זה עם המטפלת אולי זה בסדר..
תודה על המאמץ ❤
טורטיה זה כזה מטוגן בלי שמןחילזון 123
אולי אפשרי גם להכין לבד לא יודעת
יש גם מתכונים לטורטיה ביתית מקמח כוסמת או קינואה וכאלה. רק שאז זה לא יהיה ''המוציא''. זה נראה כמו לאפה כזאת.
ובקשר לבירה לא הבנתי מה הבעיה? אפשר לקחת כל מתכון ולהחליף לסוג הקמח שאת כן משתמשת לא? פשוט הרעיון זה שהבירה זה מה שמתפיח את זה.
בירה זה משעורה..אל הר המוריה
ולגבי הטורטיות, לא אני מחפשת מתכון שהוא המוציא..
טורטיה זה המוציא. אלא אם כן זה קמח תירס וכדומהיעל מהדרום
יש עם אבקת אפיההנורמלית האחרונה
(ונדמה לי שקביעת סעודה זה רק על מאפה מ5 מיני דגן, ולחםטחינה בכל מקרה הוא שהכל)
לחם כוסמין מהיר בלי שמרים – בריאלי
ולאפות כוסמת (שהכל): טורטיות כוסמת ירוקה | שחר סמיט - תזונה בריאה והרזייה בריאה
(אמא שלי הכינה גם מכוסמת חומה וגם מירוקה. יוצא ממש טוב)
תודה ❤אל הר המוריה
אין לי בעיה עם אבקת אפיה או סודה לשתיה..
ולגבי הסוגריים, בהחלט, זאת היתה כוונתי.. אני מכינה מכוסמין.
את יכולה לנסות עם חומץ רגיל ומיםהנורמלית האחרונה
אין לי מושג מאיזה מתכון טעמתי, אבל רוב הסיכויים שהוא היה פשוט. והיה ממש נחמד!
תודה ❤אל הר המוריה
הנורמלית האחרונה
תודה ❤אל הר המוריה
פיתה/לאפה - או שזה פחות הכיוון?תולעת השני
אם זה בתנור, בהחלט בכיוון, תודה!אל הר המוריה
ואם זה במחבת אבל שמח שמה שמן רק לראשון?רבע ל7
אני מחפשת משהו שאוכל להכין כמותאל הר המוריה
וגם אפיה פחות עבודה, ואני לא ממש אחת של מטבח..
אחרת כנראה כבר היה לי מחמצת בבית..
תודה על המאמץ!
נזכרתי במתכון:רבע ל7

פעם הייתי מכינה לבעלי ומקפיאה. עשינו כמה שינויים במתכון אני כבר לא ככ זוכרת.
קמח - לפעמים כוסמין לפעמים משהו אחר לפי מה שהיה בבית
הוספנו מים די הרבה אם אני לא טועה.
והשתמשנו בחלב סויה בלי מתיקות.
והמתכון:
מי שמכין וטועם את הלחם המשגע והטעים הזה
לא קונה יותר לחם מהסופר/מכולת!
לחם בריא חמש דקות עבודה הכל
בקערה אחת ללא התפחה,ללא שמרים,
טבעוני,הכי בריא והכי טעים שיש...
ובנוסף קלי קלות...והמתכון:
4 כוסות קמח כוסמין מלא
כפית מלח ים אטלנטי
כפית סודה לשתייה
כף סילאן
2 כוסות חלב שקדים
עד כאן לערבב בקערה הכל ביחד
ולהוסיף מה שאוהבים, אני הוספתי:
מעט:גרעיני חמניות,גרעיני דלעת,
שיבולת שועל,חמוציות,אגוזי מלך...
לשים בתבנית מלבנית על נייר אפייה
לפזר למעלה מעט שומשום/זרעוני פשתן
ולתנור 190 מעלות 45 דקות.
אתן תודו לי על המתכון הזה

שמים באינגלייש קייק אבל למלא רק 3/4 כי זה תופחרבע ל7אחרונה
חמוציות מוסיפות טעם טעים

מתכון מומלץ לעוגת שמרים?❤
אבל רק משהו שיוצא באמת מוצלח ורך..
*אתם מורחים שוקולד קנוי, אם כן איזה, או מכינים שוקולד למילוי?
*מתאים למלא עוגת שמרים רגילה במילוי קינמון? אם כן אפשר מתכון מומלץ למילוי קינמון?
תודה🎂🥐
זה המתכון שליופל לימון
והמילוי לרוב (מתוך עצלות להכין) ממרח שוקולד השחר, פרווה
תודה.❤
אוי אני רואה שזה חלבי.
להמיר לפרווה ייצא מוצלח?
מה זה האתר הזה? לא ניתן לפתוח ברימוןמודדת כובעים
גם הבאת לי פעם רעיונות לשימוש בחלב מרוכז והכל היה חסום בכל הרמות...
מוזר..אתר של מתכונים, בלי פרסומות אפילו אני חושבתיעל מהדרום
וואי. יש לי מתכון מטורףףףףףמשמעת עצמית
ועברתי כמה מתכונים:
לשים בקערת המיקסר לפי הסדר הבא:
2 כפיות מלח
1.5 כוסות שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 חב' סוכר וניל
2 כפות שמרים יבשים
1 ו- 3/4 כוסות מים חמוצים
להשאיר בקערה 15 דקות ללא ערבוב
לערבב במיקסר 8 דקות
מתקבל בצק נעים וקצת דביק.
להתפיח שעה.
לחלק ל4 חלקים שווים
לחלק כל חלק ל2
לרדד כל חלק למלבן לא דק לאורך
למרוח ממרח שוקולד אגוזים (צ'וקטה / השחר העולה/בלינגה)
בנדיבות.
אפשר פשוט להוסיף קינמון מעל השוקולד בחלק מהפסים.
לגלגל לנחש
ללפף שני נחשים למעין צמה ולהדק הקצוות.
להניח בתבנית אינגליש קייק.
למרוח מלמעלה חלמון ביצה טרוף עם קצת קפה נמס
לפזר שומשום
לאפות בתנור שחומם מראש על 180
בחלק התחתון בערך חצי שעה 40 דקות עד שמשחים יפה.
מעולה בהקפאה כשטרי ועטוף היטב
מים חמוצים? מה זה?ופל לימון
2 כפיות מלח לקילו קמח? נראה לי המון למאפה מתוק
😆משמעת עצמית
לגבי המלח זה המתכון.
כמובן שמה כפיות שטוחות ולא "הרים".
אל תשני. יוצא וואו!!!
זה בגלל שיש 2 כפות שמרים. זה מאזן אחד את השני במובן מסויםמיקי מאוס
יש לך מושג אם אפשר בלי מיקסר?אימוש+2
שמרים תמיד אפשר בלי מיקסר.הרבה עבודה בידייםמיקי מאוס
בטח שאפשרמשמעת עצמיתאחרונה
כמה זמן שכתוב.
ממלאת בגם וגם.מקום בעולם
אני מכינה מילוי של קקאו סוכר ביחס של כוס סוכר עלבעוז וענווה!
ואפשר להוסיף כפית של פודינג ונילמחודשת.
המתכון של חן במטבח, מנצח!!אמת ואמונה
לחם טחינה שאלה-תפוחית 1
4 נשמע לי המון ואולי לא הכי בריא (מביני הבריאות, אשמח שתאירו את עיני, האם זה בריא או לא)
מדברת על המתכון הקלאסי שרץ באינטרנט של 6 כפות טחינה..בתבנית בגודל אינגליש קייק
חברה שלי פעםאיכה
האמת שלא שאלתי כמה ביצים היא שמה, אבל הוסיפה קמח ועוד כל מיני דברים..
מעניין. תודהתפוחית 1
ביצים זה לאו דווקא לא בריא,חמדת66
תלוי בהתאם לצרכים. אבל אם לא מתאמנים (אימוני כוח) אז אולי באמת לא כדאי. מצד שני, אנלא מבין גדול אבל הטחינה יכולה להחליף חלק גדול מהביצים מבחינת ההדבקה, לא?
זה טחינה ביצים סילאן סודה לשתיהתפוחית 1
אשמח למתכון. תודהכוחות חדשים
הייבימבה אדומה
גם אני התבאסתי לגלות את זה.... השאלה אם נהרס זה נהפך ללא בריא, או רקתפוחית 1
השומן (הרב) שבו מתחמצן וזה די רעיל, כן...בימבה אדומה
אוף איזה באסהתפוחית 1
גם אני הייתי בבאסה זמן רב בגלל זהבימבה אדומה
בכללי עדיף כל מאכל שיעבור כמה שפחות עיבוד. (וממילא איבוד)
כי תחשבי שזה היה בהתחלה שומשום. עבר עיבוד ראשון להיות טחינה, זה כבר מתחיל להתרחק מהמצב ההתחלתי ואפילו בשלב הזה (של טחינה) זה כבר פחות טבעי לגוף (הגוף בנוי שהוא מפרק את האוכל, ובטחינה כבר עשינו לו את רוב העבודה)
אז כשעושים עוד תהליכי עיבוד זה מתרחק עוד ועוד מהשורש שלו. וככל שזה פחות טבעי זה פחות טוב לגוף (גורם לאכילת יתר (שזה גם גורם להשמנה) כי אנחנו מוותרים על הלעיסה, שזה חלק ממה שגורם לנו להיות שבעים וגם כי מרגיש לנו שלא אכלנו הרבה אז אוכלים עוד)
קיצר... זה היה סתם דוג' שרכבתי פה על הטחינה למה רצוי להמעיט בעיבודים של המאכלים... אם אפשר...
דווקא זה ממש מעניין אותי הדברים האלה אז תודהתפוחית 1
כשכתבת שעדיף כמה שפחות לעבד את המזון
כןבימבה אדומה
בגדול בגדול הכי טבעי לגוף להכניס אוכל חי. כמובן לא מדברת על בשר דגים וכד...
נניח בירקות ובכל מה שמהצומח... אבל בגלל שיש דברים שהבישול מרכך אותם (כמו דלעת קישוא וכד) והאיבוד מינימלי יחסית אז זה סביר בהחלט. כמובן כשרוב היום אוכלים ירקות ומשתדלים שהרוב מתוכם יהיו חיים אז זה ממש סבבה...
תודה רבה. בהחלט החכמתי
תפוחית 1אחרונה
שוקו חם בסגנון איטלקי (סרטון יוטיוב)מוקי_2020
איכס, אפילו לא מגרה. מתוק להבחילאנונימיות
^^חמדת66
נראה פצצה! נשמור לחנוכה (כי אז יש תירוץ 😁 )אם לשתיים
נראה טובמחודשת.
סוג של שוקו..חיים שלאחרונה
עושה לי צרבתרויטל.
נראה מושחת אבל יאמיטארקו
טעים!אבל הכי טעים דווקא להשאיר את השוקולד לא מעורבב כ"כחילזון 123
מתכוני עוגות בתבנית תנור (שניתכות לריבועים ולשים במנג'טים),שגרה ברוכה
מחפשת רעינוות לעוגות שהמתכון מיועד לעוגה בגודל גדול . שלא אצטרך לעשות מלא. וגם עוגות שנחתכות טוב לריבועים ואז אשים במנג'טים ושלום.
חיתוכיות למינהן..
אה.. והכל פרווה.
תודה מראש!
בראוניז נחשב?בוקר אור
חיתוכיות פירורים ריבה/ שוקולד/ חלווהאמא יקרה לי*
פצפוצי אורז בווארציות שונות כמו חמאת בוטנים טבעית ושוקולד מריר
גם מגולגלות במילויים שונים*אשתו של בעלי*
זה מקסים לשים כל עוגיה במנג׳ט נפרד.
רעיונות טובים! לוקחת! תודה!!!,שגרה ברוכה
עוגת לילה - ביסקוטים + קרם קצפת + ריבת חלב +עוד ריבת חלב.מוקי_2020







וואו מדהים!נועה גבריאל
גם אצלי במקפיא/במקרר/על השיש*אשתו של בעלי*אחרונה
גם לנשנוש בבוקר/אחה"צ
וגם שתמיד יהיה לאורחים שמפתיעים.
זה יכול להיות מאפה קר כמו עוגת גבינה,עוגת ביסקוויטים וכו'..
וזה יכול להיות עוגת שמרים,עוגיות כלשהן,עוגת טורט.
סלט תפוחי אדמה בלי מלפפון חמוץ. יש כזה דבר?,שגרה ברוכה
נראה לי הבסיס זה תפוחי אדמהחיות צבעונית
פשוט אל תוסיפי מלפפון חמוץ
בטח!*אשתו של בעלי*
על זה תוסיפי מה שבא לך...
בעלי למשל לא אוהב אפונה ומלפפון חמוץ
אז אני שמה רק גזר.
תודה!,שגרה ברוכה
אפשר לנצלש ולשאול אם הגיוני להכין את זה בלי מיונז?תפוחית 1
כן עם לימון ושמן. אבל זה יהיה טעם אחר...חילזון 123
תודה רבהתפוחית 1
אני עושה קבוע בלי מיונז, יוצא טעיםאם ל3+
המלפפון חמוץ לטעמי מוסיף המון וחבל לוותר עליו
תודה רבה! אם יש לך כוח וזמן תוכלי לכתוב ליתפוחית 1אחרונה
(ממש לא דחוף.. אפילו עוד כמה ימים)
קרמבו בננהשירלי אור
הבן שלי רוצה שאכין לו קרמבו בטעם בננה
איך מכינים?
כמו קרמבו רגיל רק להוסיף תמצית בננה למרנג איטלקיקראנץ שוקולד
וואו סחטיין עלייך שזה הבקשות של הבן שלךבוריס
כשהייתי ילדה*אשתו של בעלי*
(בנוסף לקלאסיים-וניל ומוקה).
עדיין יש. בעלי ראה כאלה בב"באמא יקרה לי*
וואלה?? מגניבוש..*אשתו של בעלי*
אאלט לפלדמן יש את הטעמים האלה.קראנץ שוקולדאחרונה
מי רוצה מיקסר מכני מאלי אקספרס?בינייש פתוח

לאמא שלי יש משהו דומהטארקואחרונה
במקום מקצף ידני, לא במקום חשמלי..
אפשר מתכון טוב ומוצלח לסופגניות?הכל עוד אפשרי
״סופגניות מושלמות שאני מכינה כל שנה !!״ (סרטון בפייסבוק)מוקי_2020אחרונה
אשמח לרעיונותציפציפ
לסוג של תפריט לשבע ברכות.
נראה לי שעדיף בשרי....
כמה אנשים?מקום בעולם
נותנת לך כמה רעיונותתפוחית 1
ואז לדעתי אפשר ללכת על התוספות הקלאסיות- אורז ותפוח אדמה, רוטב כלשהו- אפונה וגזר, או רק אפונה, אולי שעועית ירוקה.
ואפשר להכין בורקס בשר, או עוף בתנור, או קציצות ברוטב/ חזה עוף במחבת פסים.
בהצלחה! זכות גדולה לשמח חתן וכלה
תודה. באמת נשמע טוב.ציפציפאחרונה
שניצל עגלהנורמלית האחרונה
החלטתי לפנק את עצמנו.
הכנתי היום וממש לא התלהבתי מהטעם... סתמי כזה. ודווקא תיבלתי היטב את הביצה ועבדתי לפי מתכון.
למישהו יש נסיון איתו? אשמח לדעת איך למצות את היכולות של פיסת הבשר הזו
.
העיקרון החשוב ביותר הוא בשר איכותינחשון מהרחברון
זה מה שעושה את ההבדל. נתח טרי!!!!!!!!! ואיכותי. בנוסף לא לטגן יותר מידי. אה ומומלץ טיפה לימון על השניצל וגבינה טבעונית (כי אנחנו דתיים)
טוב... במגבלות הכשרות הנוכחיות, יש רק קפוא.הנורמלית האחרונה
השתמשתי בלימון - באמת ממש משדרג. תודה!
אז קפוא זה ממש לא אותו דבר ולא נותן את אותו אפקטנחשון מהרחברון
אבל הי, טוב שהלימון שידרג
אני אדע לפעם הבאה להשקיע רק במה שמשתלם
הנורמלית האחרונה
מצטער על הביאוס.;נחשון מהרחברון
אבל יש במרכז ובירושלים מקומות שמוכירם בשר איכותי בכשרויות מהודרות מאד (מחפוד ועוד) קצת יקר אבל הי, רצית להשקיע
רק ליובאוויטש
כמעט ואין להשיג טרי.הנורמלית האחרונה
דווקא פעם יצא לי לקנות והיה טריברוקולי
![]()
אבל באמת באסה
עדיף להשקיע בטרי פעם ב ולא בקפוא ולא מוצלח
תחםשי שחיטות פרטיות של חבדניקיםנחשון מהרחברון
שמעתי שעושים את זה... חוץ מזה, איזה הידורים וחומרות יש בליובאוויץ שאין במחפוד (חוץ משוחט חבדניק כמובן)
נדמה לי שהם טובלים לפניברוקולי
ובגלל שאולי השוחט לא טבל לפנינחשון מהרחברון
אז לא קונים כשרות אחרת? איך זה משפיע על הכשרות?
אני בחיים לא אבין חסידים
לא אמרתי את דעתיברוקולי
לא להאשים אותי ![]()
הוווו... בעלי שמח מאוד לדבר על הנושא הזה בדרך כללהנורמלית האחרונה
ובאריכות רבה...
אני פחות בעניינים.
והי, שוחט חבדניק זה משהו שאין במחפוד ואם מקפידים עליה, אז מחפוד לא יעזור.
זה בדיוק מה שכתבתי. שוחט חבדניק או טבילה לפני השחיטהנחשון מהרחברון
לא עושים את העוף יותר כשר
כך להבנתך ולא להבנת חסידים.הנורמלית האחרונה
אם מבחינת החסידות טבילה מוסיפה ביראת שמים והיא בסיסית, אז אפשר להבין שרוצים שהשוחט יטבול. אבל באמת שאני לא רוצה להכנס לנושא. אם זה מעניין אותך ברצינות - יש לי בעל שמבין בנושא וגיס שוחט שח(ו)קר את העניין לעומק.
א אשמח לשמוע. ב זה לא הופך את העוף ליותר כשר אלא חומרהנחשון מהרחברון
הידור תוספת טהרה קראי לזה איך שאת רוצה. אין כשר בין זה לכשרות העוף אפילו אישה ואפילו עבד כשרים לשחוט. עבד, לא חסיד לא יר"ש. זה כשר.
רוצים להדר ולהוסיף קדושה וטהרה זה מבורך אבל לקרוא לזה פחות כשר (לא את, אבל אני שומע את זה הרבה) מעצבן ממש
מזל שהוספת את הסוגרייםהנורמלית האחרונה
אשלח לך את המייל שלו בפרטי.
כתבת במסגרת הגבלות הכשרות הנוכחיותנחשון מהרחברון
כן אפשר להבין שזה עניין של כשרות אבל כפי שכתבתי לא את אמרת את זה.
כי זה מקבל חותמת כשרות מסוימתהנורמלית האחרונהאחרונה
הצילו! פעם ראשונה הכנתי מקלובהאני מאמין!
כתוב לבשל שעה, אבל זה כבר איזה שעתיים על אש נמוכה ונשארו מלא מלא נוזלים!! מה עושים?
מה זה?חילזון 123
כמה מים שמת?אהבתחינםאחרונה
הרגע הזה שחיכיתי לו כל הקיץ...!!לחם מלא
ממש מזדההטופיפי
מה זהמתוקה קטנה
אני. מכין מרק עם בלנדר ידני כי החורף הגיעלחם מלא
זה באמת היה מסובך להבין?
זה היה נראה תפוח פרוס או לימון פרוסמתוקה קטנה
לא. זה קישוא ויש גם בצללחם מלא
זה לא יוצא לך נורא דליל?חיות צבעונית
יש המון ירקות. יצא מאוד סמיך. ויש גם תפו"אלחם מלא
אני אוכלת חופשי מרקים גם בקיץ*אשתו של בעלי*
מי אמר שמרקים זה רק בחורף?!
כי הוא מאוד משביע. ובחורף רעבים יותרלחם מלא
משביע? אולי עם מלא שקדי מרק🙊יעל מהדרום
אכן. לא רק בגלל השקדים אלא השילוב של שניהםלחם מלא
מרק די משביע בלי שקדים ושקדים לבד לא ממש משביע.
אני שם בוכטות של שקדי מרק ויוצא טעים ומשביע בטירוף
![]()
^^^^כמה טוב שבאת
אנחנו אוכלים כל השנה, גם בקיץ- ומדליקים מזגןעלמא22
חשבתי שזה סו ויד (פייספאלם)בוריס
היום גיליתי שאני כל כך אוהב מרק, שכל פעם שאני מכין אותו-לחם מלא
אני בוכה ![]()
![]()
יש לכם השערה באיזה שלב בהכנת המרק אני בוכה?

