שרשור חדש
האם הייתם קונים מיקסרבינייש פתוח
מיד 2 של חברת קנווד שעולה 50-150 ש"ח? לדעתכם משתלם/הימור/גרוע?
מה אתם ממליצים?
להערכתך הוא מקולקל או קרוב לזה?בינייש פתוח
משו כזהופל לימון


אפשר פשוט לשאול

מה הסיבה למכירה,

יכול מאד להיות שמוכרים בעקבות התחדשות באחד משוכלל יותר,

וגם אם עברו עליו כמה שנות שימוש הוא עדיין איכותי ושווה את המחיר.

(עוד יותר אם של קנווד- חברה איכותית, יש המון סיכויים שהוא עדיים איכותי ומתפקד טוב בלי פגמים מהותיים).

מצד שניבינייש פתוח
אם הוא כזה טוב, אין סיבה שישדרגו אותו, ועוד במחיר כל כך זול
בנחלט יש. אנשים אוהבים להתחדשמקום בעולם
אם כך הם מוזריםבינייש פתוח
למה להחליף מיקסר טוב? הוא נועד לערבל מזון ולא ליופי.
בכל אופן הכרעתי שעדיף ציפור על היד משתיים על העץ. כלומר עדיף מיקסר זול ופשוט, מאחד ממש טוב מיד שניה שאולי הוא מעולה כמעט כמו פעם ומצד שני אולי הפסיק לעבוד (כמו שהעריכה ופל לימון) וכל זה עוד לפני המחיר הזול יותר שלו.
כי אם עד היום הם לשו קילו ועכשיו ל2 הוא לא מצאים?מקום בעולםאחרונה
התבקשתי להכיןכלנית.
עוף שלם בתנור לאיזשהו אירוע..
בחיים לא הכנתי לפני כן
הבעיה שלי היא שמאוד חשוב לי לנקות ממש הכל הכל מהעוף-, עור,השומן, כל הורידים הדוחים האלה..
לא מצליחה להבין איך עושים את זה בעוף שלם..
הקיצר, איך מנקים עוף שלם?
אני את עצמי אציל אבל לא נעים לי להאכיל אחרים גועל נפש.

תודה!
שוטפים חותכים קצת מה שהכי בולט וזהוחילזון 123

(אפשר גם להוריד את רוב העור, אבל קצת חבל כי זה די הורס את הטעם...)
אחרי האפיה לא רואים שום נימים ושום דבר מגעיל

|גילוי נאות...גם עוף לא שלם אני מנקה קליל...|
 

מי שאוכל עוף שלם לא מנקה בכזאת רמה...מיקי מאוס
וזה ממש בסדר. אחרי בישול לא שמים לב לכל הדברים האלה...

בעוף שלם כדאי לנקות את האזור של הפתח אולי גם להוריד את הגרון איך שאוהבים.
ולנקות נוצות וכאלה בייחוד בפולקעס ובכנפיים
ובד"כ זהו...

אם את רוצה להשקיע בטירוף את יכולה לראות סרטונים איך מוציאים את העצמות ואז כבר מעיפים בגדול את כל מה שהוא לא בשר (סחוסים, עצמות וכו) וממלאים במשהו טעים
תודה רבה!!כלנית.אחרונה
בסוף ביקשתי משימה אחרת
יום רביעי... מה מבשלים לשבת?ברוקולי
חלווה מסולסלת. מה עושים איתה ?מוקי_2020

יש לי ״כלל״ כזה, שאם אני רואה באינטרנט לפחות -3- אנשים
 ששואלים על מוצר מסויים שחסר בסופרמרקטים,
אז אני אקנה אותו במידה ומצאתי. 

ובאמת, נשארו 2 אחרונים, אז קניתי. (את שניהם)
נשים לרגע בצד, שכדי ״להבין״ את המוצר, חיסלתי כבר חצי ממנו, לצרכי מחקר כמובן, אבל זה ביננו...

נשאלת השאלה : מה עושים עם זה ? מעבר לזה שזה מסולסל וטעים ידנית והייתי צריך לצחצח שיניים פעמיים נוספות.
 

משתמשים עם זהחיות צבעונית
לקישוט עוגות וקינוחים, או לתוספת לגלידת חלווה

חח וחופשי צריך לצחצח שיניים אחרי, זה דבק
תוספת לגלידהנפש חיה.
אני ממש נהנית מהשרשורים שלך הנורמלית האחרונה
משתמשים בהם לאפיה ולגלידות
אפשר להוסיף לעוגות שמריםבימבה אדומה
חולהההה על חלבה!! מסולסלת או לא....*אשתו של בעלי*
מה זה מה עושים איתה??
אוכלת אותה ככה!! איך שהיא!!
חיתוכיות פקאן וחלבה יאמי!ופל לימון


הצחקת אמא יקרה לי*אחרונה

אבל אני לא מחובבי החלווה (והטחינה באופן כללי) אז אין לי איך לעזור

מרק עם גריסיםעלמא22

רוצה להכין מרק ירקות עם גריסים.

איזה גריסים צריך לקנות? מה עושים איתם בפועל? אני יודעת שצריך להשרות אותם, אבל לא יודעת לכמה זמן ומתי מכניסים אותם למרק.

אני משתמשת בגריסי פנינה.s83

אפשר לברור כמות, לשטוף ולבשל ואז לחלק למנות ולהקפיא ולהוסיף למרק לקראת סוף הבישול.

ואפשר להוסיף ממש בהתחלה יחד עם הירקות. (כמובן אחרי ברירה ושטיפה)

אפשר להשרות אותם במים רותחיםופל לימוןאחרונה

וכשהמיים מתקררים להוסיף למרק.

אני מטגנת בצל, מאדה את הירקות וכשמוסיפה את הנוזלים מוסיפה גם את הגריסים.

 

אני אוהבת את הגריסים הגדולים

מתכון ללחמניות מקמח כוסמין של צפנת קורדובה (לינק לפייסבוק)מוקי_2020
מה שאהבתי כאן חוץ מזה שהמתכון מפורט וברור והלחמניות נראות מעולה,
זה שהיא לא מרחה ביצה למעלה אלא השפריצה מים ושמה שומשום.
 
יצא לה יפהחיות צבעונית
זה נראה כוסמין לבן
נכון..קשה להאמין שמלא יראה ככהתפוחית 1
נכון... אין מצב כוסמין מלא חחבימבה אדומה
למען הפרוטוקול רק אוסיףמוקי_2020

שלא הבאתי את המתכון בגלל הכוסמין (זה פשוט הקמח שהיא השתמשה בו)
אלא בגלל הלחמניות שנראות טוב  והמתכון המפורט.

אבל אם כבר פתחנו את הנושא.
סתם משהו בקטנה, יש הרבה שאוכלים קמח מלא ולא לבן בגלל שזה מקפיץ את רמת הסוכר.
זה נכון בעיקר שאוכלים **רק** לחמניה.
אם אוכלים לחמניה עם חביתה או חזה עוף וסלט...אז רמת הסוכר לא תקפוץ כ״כ מהר
כי העיכול יהיה מורכב יותר, מה שיאט את כל התהליך ועל הדרך גם רמת הסוכר לא תעלה יותר מדי. 

👍חיות צבעונית
אמרתי את זה כי היא מציינת שזה כוסמין.
הרבה חושבים שכוסמין לבן זה סוג של כוסמין(אמא שלי היתה ביניהם) רק שזה בעצם כמו כל קמח לבן
חוץ מלמי שרגיש לגלוטן ואז בכוסמין לבן יש פחות גלוטן מקמח לבןאנונימיותאחרונה
אתה צודק שיש הבדלבימבה אדומה
אבל אנחנו אוכלים סוכר גם בלחם (שזה המוווון, כי זה כולל הסוכר שבלחם, הקמח הלבן עצמו ומבחינת הגוף זה סוכר) וגם בעוף שמים רטבים עם סוכר או קטשופ בתור ממרח ולזה מוסיפים עוד תוספת כזו או אחרת פחממתית.. ואז גם קפצנו לגמרי את הסוכר (מה שקצת יכול לאזן זה שומן איכותי כמו שמן זית, זיתים, אבוקדו, אגוזים למינהם) וגם ממשיכים להרגיל את הלשון והגוף לכמויות גדולות של סוכר ממש כמו מכור שמתרגל לכמות מסויימת של החומר אליו הוא מכור והרף רק עולה ועולה
פחמימות = סוכר. בכוסמין מלא וכוסמין לבן יש אותה כמות סוכר.מוקי_2020

זה שקצב הספיגה שלהם שונה והוא איטי יותר בכוסמין המלא, זה כמובן עדיף.
אבל מבחינת קלוריות אין הבדל. את אוכלת את אותה כמות ״סוכר״.

ואם אוכלים את זה עם משהו נוסף (משהו בד״כ עושים) אז הספיגה של השומן והחלבון גם ככה מאיטה את כל העסק.

מה שאני בעצם מנסה לומר,
שזה שצריך לשים לב ולאזן בין הקטע הבריא לקטע הטעים,
כי הבריא ממש לא אומר שזה בריא, אלא שזה פחות מזיק, *במצב מסויים*.
והטעים חשוב לפעמים כי אז אוכלים פחות = יותר בריא.

העסק הוא לא שחור ולבן.  יש המון אפור.

זה לא קשור לקלוריותבימבה אדומה

קשור להרכב התזונתי שנכנס לגוף ואיך הגוף מגיב אליו.

אבל אבל...מוקי_2020

לא משנה
 

יש דבר כזה לחם או משהו בסגנון ללא שמרים לא שאור ולא חלבי?אל הר המוריה
חיפשתי המון ולא מוצאת..
אשמח מאוד אם יש רעיון כלשהו..
תודה רבה!
את מתכוונת ''המוציא''?חילזון 123
כי יש לחם טחינה שזה לא ממש לחם...

לחם בירה זה נחשב עם שמרים?
טורטיה?
לא סגורה שהבנתי למה כוונתך..אל הר המוריה
בגדול כן, רק שאנחנו נוהגים שכל דבר שקובעים עליו סעודה זה המוציא (נגיד הלחמניות שכתוב עליהם מזונות, אנחנו מברכים המוציא)
אז לחם טחינה לא מתאיםחילזון 123
כי זה בלי קמח בכלל.

לחם בירה, אין לי מתכון ספציפי אבל בגדול לפי מה שאני יודעת בגדול זה קמח ובירה (ובחלק מהמתכונים גם אבקת אפיה) ואולי גם ביצה וכו'
תעשי חיפוש בגוגל

טורטיה זה קמח ומים אז זה יכול גם להיות בתור לחם לא?
טחינה לא בא בחשבון כי אני לא אוהבת 😅אל הר המוריה
גם כשלא אכלתי גלוטן לא הכנתי..
עכשיו התחלתי כוסמין אבל בלי שמרים ומחפשת את עצמי..
טורטיה זה מטוגן?
מעדיפה באפיה.

בירה כרגע לא רלוונטי כי חזרתי רק לכוסמין, אולי אני צריכה לבדוק את זה עם המטפלת אולי זה בסדר..

תודה על המאמץ ❤
טורטיה זה כזה מטוגן בלי שמןחילזון 123
בעקרון קונים את זנ מוכן בסופר
אולי אפשרי גם להכין לבד לא יודעת


יש גם מתכונים לטורטיה ביתית מקמח כוסמת או קינואה וכאלה. רק שאז זה לא יהיה ''המוציא''. זה נראה כמו לאפה כזאת.

ובקשר לבירה לא הבנתי מה הבעיה? אפשר לקחת כל מתכון ולהחליף לסוג הקמח שאת כן משתמשת לא? פשוט הרעיון זה שהבירה זה מה שמתפיח את זה.
בירה זה משעורה..אל הר המוריה
ואחרי שהפסקתי גלוטן חזרתי רק לכוסמין..

ולגבי הטורטיות, לא אני מחפשת מתכון שהוא המוציא..
טורטיה זה המוציא. אלא אם כן זה קמח תירס וכדומהיעל מהדרום
יש עם אבקת אפיההנורמלית האחרונה
פעם טעמתי כזה מקמח כוסמין. יוצא ממש נחמד.
(ונדמה לי שקביעת סעודה זה רק על מאפה מ5 מיני דגן, ולחםטחינה בכל מקרה הוא שהכל)
לחם כוסמין מהיר בלי שמרים – בריאלי

ולאפות כוסמת (שהכל): טורטיות כוסמת ירוקה | שחר סמיט - תזונה בריאה והרזייה בריאה
(אמא שלי הכינה גם מכוסמת חומה וגם מירוקה. יוצא ממש טוב)
תודה ❤אל הר המוריה
ראיתי, אבל היה נראה לי לא טעים ומרכיבים שאין לי בבית, קיוותי למצוא משהו יחסית פשוט.
אין לי בעיה עם אבקת אפיה או סודה לשתיה..

ולגבי הסוגריים, בהחלט, זאת היתה כוונתי.. אני מכינה מכוסמין.
את יכולה לנסות עם חומץ רגיל ומיםהנורמלית האחרונה
ובכללי יש עוד מתכונים באינטרנט.
אין לי מושג מאיזה מתכון טעמתי, אבל רוב הסיכויים שהוא היה פשוט. והיה ממש נחמד!
תודה ❤אל הר המוריה
ניסיתי היום עם סודה לשתיה וחומץ, אחותי ראתה מתכונים כאלה בקבוצת פליאו, אבל לא תפח ולא היה טעים... (אולי בעיה של כמויות, אני צריכה לשחק עם זה, אבל ככ קיוותי שיש מישהו שניסה לפני, אני אפעם לא הייתי אחת של אפיה.. אז אני בלי נסיון..)
הנורמלית האחרונה
אני יכולה לשאול את אמא שלי, אבל היא בטוח השתמשה בחומץ תפוחים וסויה. (היא מכינה לבד חומץ תפוחים, זה פשוט מאוד)
פיתה/לאפה - או שזה פחות הכיוון?תולעת השני
אם זה בתנור, בהחלט בכיוון, תודה!אל הר המוריה
ואם זה במחבת אבל שמח שמה שמן רק לראשון?רבע ל7
יש את המתכון של הלאפות לפסח של ניקי. אני הפכתי אותו לינץ' ועם קצת שינויים
אני מחפשת משהו שאוכל להכין כמותאל הר המוריה
לא כל יום להכין ומטוגן בד"כ פחות הולך ככה..
וגם אפיה פחות עבודה, ואני לא ממש אחת של מטבח..
אחרת כנראה כבר היה לי מחמצת בבית..

תודה על המאמץ!
נזכרתי במתכון:רבע ל7
לקח לי זמן למצוא אותו בטלפון אז מקווה שיעזור
פעם הייתי מכינה לבעלי ומקפיאה. עשינו כמה שינויים במתכון אני כבר לא ככ זוכרת.
קמח - לפעמים כוסמין לפעמים משהו אחר לפי מה שהיה בבית
הוספנו מים די הרבה אם אני לא טועה.
והשתמשנו בחלב סויה בלי מתיקות.
והמתכון:

מי שמכין וטועם את הלחם המשגע והטעים הזה
לא קונה יותר לחם מהסופר/מכולת!
לחם בריא חמש דקות עבודה הכל
בקערה אחת ללא התפחה,ללא שמרים,
טבעוני,הכי בריא והכי טעים שיש...
ובנוסף קלי קלות...והמתכון:
4 כוסות קמח כוסמין מלא
כפית מלח ים אטלנטי
כפית סודה לשתייה
כף סילאן
2 כוסות חלב שקדים

עד כאן לערבב בקערה הכל ביחד
ולהוסיף מה שאוהבים, אני הוספתי:
מעט:גרעיני חמניות,גרעיני דלעת,
שיבולת שועל,חמוציות,אגוזי מלך...

לשים בתבנית מלבנית על נייר אפייה
לפזר למעלה מעט שומשום/זרעוני פשתן
ולתנור 190 מעלות 45 דקות.
אתן תודו לי על המתכון הזה
שמים באינגלייש קייק אבל למלא רק 3/4 כי זה תופחרבע ל7אחרונה
וכל התוספות - לא חייבים

חמוציות מוסיפות טעם טעים
מתכון מומלץ לעוגת שמרים?

אבל רק משהו שיוצא באמת מוצלח ורך..

 

*אתם מורחים שוקולד קנוי, אם כן איזה, או מכינים שוקולד למילוי?

*מתאים למלא עוגת שמרים רגילה במילוי קינמון? אם כן אפשר מתכון מומלץ למילוי קינמון?

 

תודה🎂🥐

זה המתכון שליופל לימון

והמילוי לרוב (מתוך עצלות להכין) ממרח שוקולד השחר, פרווה

עוגת שמרים שוקולד

מילוי קינמון כמו בסינבון המצורףופל לימון
תודה.

אוי אני רואה שזה חלבי.

להמיר לפרווה ייצא מוצלח?

 

מה זה האתר הזה? לא ניתן לפתוח ברימוןמודדת כובעים

גם הבאת לי פעם רעיונות לשימוש בחלב מרוכז והכל היה חסום בכל הרמות...

מוזר..אתר של מתכונים, בלי פרסומות אפילו אני חושבתיעל מהדרום
וואי. יש לי מתכון מטורףףףףףמשמעת עצמית
לא יודעת למה יוצא מדהים
ועברתי כמה מתכונים:

לשים בקערת המיקסר לפי הסדר הבא:
2 כפיות מלח
1.5 כוסות שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 חב' סוכר וניל
2 כפות שמרים יבשים
1 ו- 3/4 כוסות מים חמוצים

להשאיר בקערה 15 דקות ללא ערבוב
לערבב במיקסר 8 דקות
מתקבל בצק נעים וקצת דביק.
להתפיח שעה.

לחלק ל4 חלקים שווים
לחלק כל חלק ל2
לרדד כל חלק למלבן לא דק לאורך
למרוח ממרח שוקולד אגוזים (צ'וקטה / השחר העולה/בלינגה)
בנדיבות.
אפשר פשוט להוסיף קינמון מעל השוקולד בחלק מהפסים.
לגלגל לנחש
ללפף שני נחשים למעין צמה ולהדק הקצוות.
להניח בתבנית אינגליש קייק.

למרוח מלמעלה חלמון ביצה טרוף עם קצת קפה נמס
לפזר שומשום

לאפות בתנור שחומם מראש על 180
בחלק התחתון בערך חצי שעה 40 דקות עד שמשחים יפה.

מעולה בהקפאה כשטרי ועטוף היטב
מים חמוצים? מה זה?ופל לימון

2 כפיות מלח לקילו קמח? נראה לי המון למאפה מתוק

😆משמעת עצמית
מים חמימים...
לגבי המלח זה המתכון.
כמובן שמה כפיות שטוחות ולא "הרים".

אל תשני. יוצא וואו!!!
זה בגלל שיש 2 כפות שמרים. זה מאזן אחד את השני במובן מסויםמיקי מאוס
מבחינת הטעם- בהרבה מתוקים שמים מלח, זה מדגיש טעמים
יש לך מושג אם אפשר בלי מיקסר?אימוש+2
אין לי מיקסר. אפשר ביד או במעבד?
שמרים תמיד אפשר בלי מיקסר.הרבה עבודה בידייםמיקי מאוס
בטח שאפשרמשמעת עצמיתאחרונה
ללוש טוב טוב
כמה זמן שכתוב.
ממלאת בגם וגם.מקום בעולם
אני מכינה מילוי של קקאו סוכר ביחס של כוס סוכר עלבעוז וענווה!
חצי כוס קקאו... יוצא טעיםםם
ואפשר להוסיף כפית של פודינג ונילמחודשת.
זה מוסיף
המתכון של חן במטבח, מנצח!!אמת ואמונה
לחם טחינה שאלה-תפוחית 1
מישהו ניסה להכין אותו עם פחות מ4 ביצים?
4 נשמע לי המון ואולי לא הכי בריא (מביני הבריאות, אשמח שתאירו את עיני, האם זה בריא או לא)
מדברת על המתכון הקלאסי שרץ באינטרנט של 6 כפות טחינה..בתבנית בגודל אינגליש קייק
חברה שלי פעםאיכה
שיחקה עם המתכון, ויצא לה בסדר.

האמת שלא שאלתי כמה ביצים היא שמה, אבל הוסיפה קמח ועוד כל מיני דברים..
מעניין. תודהתפוחית 1
ביצים זה לאו דווקא לא בריא,חמדת66

תלוי בהתאם לצרכים. אבל אם לא מתאמנים (אימוני כוח) אז אולי באמת לא כדאי. מצד שני, אנלא מבין גדול אבל הטחינה יכולה להחליף חלק גדול מהביצים מבחינת ההדבקה, לא? 

זה טחינה ביצים סילאן סודה לשתיהתפוחית 1
אז לא חושבת שטחינה מחליפה
אשמח למתכון. תודהכוחות חדשים
הייבימבה אדומה
אין בעיה עם הביצים אבל משהו אחר בעייתי... למדתי מנטורופטית שטחינה (וכל אגוז/שקד על כל צורותיו) החימום הורס אותו. וכשזה טחון (כמו טחינה או קמח אגוזים וכד) זה פי כמה וכמה נהרס... גם אני התבאסתי לגלות את זה....
השאלה אם נהרס זה נהפך ללא בריא, או רקתפוחית 1
מאבד יתרונות כמו ברזל או סידן וכו'
השומן (הרב) שבו מתחמצן וזה די רעיל, כן...בימבה אדומה
זו הסיבה שצריך לדאוג לאכול שמנים שהופקו ללא חימום (כבישה קרה)...
אוף איזה באסהתפוחית 1
ממש אוהבת לבסס דברים על טחינה (עוגות עוגיות קציצות אפילו וכו' ) תודה על המידע ⁦
גם אני הייתי בבאסה זמן רב בגלל זהבימבה אדומה
אבל התרגלתי שטחינה אוכלים 'חיה'...
בכללי עדיף כל מאכל שיעבור כמה שפחות עיבוד. (וממילא איבוד)
כי תחשבי שזה היה בהתחלה שומשום. עבר עיבוד ראשון להיות טחינה, זה כבר מתחיל להתרחק מהמצב ההתחלתי ואפילו בשלב הזה (של טחינה) זה כבר פחות טבעי לגוף (הגוף בנוי שהוא מפרק את האוכל, ובטחינה כבר עשינו לו את רוב העבודה)
אז כשעושים עוד תהליכי עיבוד זה מתרחק עוד ועוד מהשורש שלו. וככל שזה פחות טבעי זה פחות טוב לגוף (גורם לאכילת יתר (שזה גם גורם להשמנה) כי אנחנו מוותרים על הלעיסה, שזה חלק ממה שגורם לנו להיות שבעים וגם כי מרגיש לנו שלא אכלנו הרבה אז אוכלים עוד)

קיצר... זה היה סתם דוג' שרכבתי פה על הטחינה למה רצוי להמעיט בעיבודים של המאכלים... אם אפשר...
דווקא זה ממש מעניין אותי הדברים האלה אז תודהתפוחית 1
ושאלה- בישול גם נקרא עיבוד?
כשכתבת שעדיף כמה שפחות לעבד את המזון
כןבימבה אדומה
בישול זה עיבוד קל ולכן יש גם איבוד קל... צריך למצוא איזון בין מה שטעים ונוח לנו לאכול (גיוון נכלל בזה) לבין רמת האיבוד...
בגדול בגדול הכי טבעי לגוף להכניס אוכל חי. כמובן לא מדברת על בשר דגים וכד...
נניח בירקות ובכל מה שמהצומח... אבל בגלל שיש דברים שהבישול מרכך אותם (כמו דלעת קישוא וכד) והאיבוד מינימלי יחסית אז זה סביר בהחלט. כמובן כשרוב היום אוכלים ירקות ומשתדלים שהרוב מתוכם יהיו חיים אז זה ממש סבבה...
תודה רבה. בהחלט החכמתי ⁦תפוחית 1אחרונה
שוקו חם בסגנון איטלקי (סרטון יוטיוב)מוקי_2020
איכס, אפילו לא מגרה. מתוק להבחילאנונימיות
נראה פצצה! נשמור לחנוכה (כי אז יש תירוץ 😁 )אם לשתיים
נראה טובמחודשת.
אני לפעמים מחממת חלב עם קוביות של שוקולד, מערבבת וזה ממש יאמי 😋
סוג של שוקו..חיים שלאחרונה
עושה לי צרבתרויטל.


נראה מושחת אבל יאמיטארקו
טעים!אבל הכי טעים דווקא להשאיר את השוקולד לא מעורבב כ"כחילזון 123


מתכוני עוגות בתבנית תנור (שניתכות לריבועים ולשים במנג'טים),שגרה ברוכה
ערב טוב. אני צריכה לאפות עוגות לבר. לארוע.
מחפשת רעינוות לעוגות שהמתכון מיועד לעוגה בגודל גדול . שלא אצטרך לעשות מלא. וגם עוגות שנחתכות טוב לריבועים ואז אשים במנג'טים ושלום.
חיתוכיות למינהן..
אה.. והכל פרווה.
תודה מראש!
בראוניז נחשב?בוקר אור
לניקי יש בראוניז טחינה וסילאן
חיתוכיות פירורים ריבה/ שוקולד/ חלווהאמא יקרה לי*

פצפוצי אורז בווארציות שונות כמו חמאת בוטנים טבעית ושוקולד מריר

גם מגולגלות במילויים שונים*אשתו של בעלי*
כמו ממרח תמרים או שוקולד,זה אופציה.
זה מקסים לשים כל עוגיה במנג׳ט נפרד.
רעיונות טובים! לוקחת! תודה!!!,שגרה ברוכה
חיתוכיות פקאן וחלבהופל לימון
חיתוכיות גבינה ושמנת בפירוריםופל לימון
חיתוכיות ריבה ופירוריםופל לימון
חיתוכיות שוקולד ושבולת שועלופל לימון
אצבעות שוקולד ולוטוס- ללא אפיהופל לימון
חיתוכיות תפוחים מזוגגותופל לימון
חיתוכיות שוקולד צ'יפס ומרנגופל לימוןאחרונה
עוגת לילה - ביסקוטים + קרם קצפת + ריבת חלב +עוד ריבת חלב.מוקי_2020
הגעתי למסקנה, שאני הרבה יותר רגוע שיש לי קינוח ביתי במקרר. אז הכנתי עם מה שיש.

וואו מדהים!נועה גבריאל
גם אצלי במקפיא/במקרר/על השיש*אשתו של בעלי*אחרונה
יש תמיד מאפה כלשהו.
גם לנשנוש בבוקר/אחה"צ
וגם שתמיד יהיה לאורחים שמפתיעים.
זה יכול להיות מאפה קר כמו עוגת גבינה,עוגת ביסקוויטים וכו'..
וזה יכול להיות עוגת שמרים,עוגיות כלשהן,עוגת טורט.
סלט תפוחי אדמה בלי מלפפון חמוץ. יש כזה דבר?,שגרה ברוכה
נראה לי הבסיס זה תפוחי אדמהחיות צבעונית
וביצים קשות ועל זה אפשר להוסיף מה שרוצים.
פשוט אל תוסיפי מלפפון חמוץ
בטח!*אשתו של בעלי*
כמו שאמרו לפניי-הבסיס והעיקר זה ביצים ותפו"א.
על זה תוסיפי מה שבא לך...
בעלי למשל לא אוהב אפונה ומלפפון חמוץ
אז אני שמה רק גזר.
אפשר לנצלש ולשאול אם הגיוני להכין את זה בלי מיונז?תפוחית 1
כן עם לימון ושמן. אבל זה יהיה טעם אחר...חילזון 123
תודה רבהתפוחית 1
אני עושה קבוע בלי מיונז, יוצא טעיםאם ל3+
לתבל במלח, פלפל שחור, שמן קנולה
המלפפון חמוץ לטעמי מוסיף המון וחבל לוותר עליו
תודה רבה! אם יש לך כוח וזמן תוכלי לכתוב ליתפוחית 1אחרונה
כמויות לסלט קטן, כי אני אף פעם לא הכנתי אוהבת להיצמד לכמויות מדויקות של חומרים
(ממש לא דחוף.. אפילו עוד כמה ימים)
קרמבו בננהשירלי אור
שלום,
הבן שלי רוצה שאכין לו קרמבו בטעם בננה
איך מכינים?
כמו קרמבו רגיל רק להוסיף תמצית בננה למרנג איטלקיקראנץ שוקולד
וכמובן צבע מאכל צהוב(ממש מעט)
וואו סחטיין עלייך שזה הבקשות של הבן שלךבוריס
מראה שאת רמה גבוהה
כשהייתי ילדה*אשתו של בעלי*
היו מוכרים המכולות קרמבו בננה וקרמבו תות
(בנוסף לקלאסיים-וניל ומוקה).
עדיין יש. בעלי ראה כאלה בב"באמא יקרה לי*


וואלה?? מגניבוש..*אשתו של בעלי*
אאלט לפלדמן יש את הטעמים האלה.קראנץ שוקולדאחרונה
מי רוצה מיקסר מכני מאלי אקספרס?בינייש פתוח

לאמא שלי יש משהו דומהטארקואחרונה
זה ממש נוח
במקום מקצף ידני, לא במקום חשמלי..
אפשר מתכון טוב ומוצלח לסופגניות?הכל עוד אפשרי
״סופגניות מושלמות שאני מכינה כל שנה !!״ (סרטון בפייסבוק)מוקי_2020אחרונה
אשמח לרעיונותציפציפ

לסוג של תפריט לשבע ברכות.

נראה לי שעדיף בשרי....

כמה אנשים?מקום בעולם
נותנת לך כמה רעיונותתפוחית 1
אפשר לפתוח במרק אחד או שניים (נגיד מרק ירקות, מרק כתום, ולשים בצד למי שרוצה קוסקוס, שקדי מרק קרוטונים)
ואז לדעתי אפשר ללכת על התוספות הקלאסיות- אורז ותפוח אדמה, רוטב כלשהו- אפונה וגזר, או רק אפונה, אולי שעועית ירוקה.
ואפשר להכין בורקס בשר, או עוף בתנור, או קציצות ברוטב/ חזה עוף במחבת פסים.
בהצלחה! זכות גדולה לשמח חתן וכלה
תודה. באמת נשמע טוב.ציפציפאחרונה


בבקשה ,איך להכין אבקת קארי בבית הכוונה מה הרכיבים?אלפי תודותרויטל.


תודה תודה ושוב תודה.רויטל.

רק נראה לי שהקינמון לא במקום,שוב תודה רבה רבה לך.

אפשר לשחק עם הכמויותמחודשת.
והתבלינים שאת בוחרת לפי הטעם.

פשוט זה הרעיון בגדול
תודה ענקיתרויטל.אחרונה


שניצל עגלהנורמלית האחרונה

החלטתי לפנק את עצמנו.

הכנתי היום וממש לא התלהבתי מהטעם... סתמי כזה. ודווקא תיבלתי היטב את הביצה ועבדתי לפי מתכון.

למישהו יש נסיון איתו? אשמח לדעת איך למצות את היכולות של פיסת הבשר הזו .

העיקרון החשוב ביותר הוא בשר איכותינחשון מהרחברון

זה מה שעושה את ההבדל. נתח טרי!!!!!!!!! ואיכותי. בנוסף לא לטגן יותר מידי. אה ומומלץ טיפה לימון על השניצל וגבינה טבעונית (כי אנחנו דתיים)

טוב... במגבלות הכשרות הנוכחיות, יש רק קפוא.הנורמלית האחרונה

השתמשתי בלימון - באמת ממש משדרג. תודה!

אז קפוא זה ממש לא אותו דבר ולא נותן את אותו אפקטנחשון מהרחברון

אבל הי, טוב שהלימון שידרג

אני אדע לפעם הבאה להשקיע רק במה שמשתלםהנורמלית האחרונה


מצטער על הביאוס.;נחשון מהרחברון

אבל יש במרכז ובירושלים מקומות שמוכירם בשר איכותי בכשרויות מהודרות מאד (מחפוד ועוד) קצת יקר אבל הי, רצית להשקיע
 

רק ליובאוויטשכמעט ואין להשיג טרי.הנורמלית האחרונה
ואם כן אז בעיקר חלקי עוף ולא בקר.
דווקא פעם יצא לי לקנות והיה טריברוקולי

ננה-בננה

 

אבל באמת באסה

עדיף להשקיע בטרי פעם ב ולא בקפוא ולא מוצלח 

 

תחםשי שחיטות פרטיות של חבדניקיםנחשון מהרחברון

שמעתי שעושים את זה... חוץ מזה, איזה הידורים וחומרות יש בליובאוויץ שאין במחפוד (חוץ משוחט חבדניק כמובן)

נדמה לי שהם טובלים לפניברוקולי


ובגלל שאולי השוחט לא טבל לפנינחשון מהרחברון

אז לא קונים כשרות אחרת? איך זה משפיע על הכשרות?

אני בחיים לא אבין חסידים

לא אמרתי את דעתיברוקולי

 

לא להאשים אותי מסמיק-מוציא-לשון

הוווו... בעלי שמח מאוד לדבר על הנושא הזה בדרך כללהנורמלית האחרונה

ובאריכות רבה...

אני פחות בעניינים.

והי, שוחט חבדניק זה משהו שאין במחפוד ואם מקפידים עליה, אז מחפוד לא יעזור.

זה בדיוק מה שכתבתי. שוחט חבדניק או טבילה לפני השחיטהנחשון מהרחברון

לא עושים את העוף יותר כשר

כך להבנתך ולא להבנת חסידים.הנורמלית האחרונה

אם מבחינת החסידות טבילה מוסיפה ביראת שמים והיא בסיסית, אז אפשר להבין שרוצים שהשוחט יטבול. אבל באמת שאני לא רוצה להכנס לנושא. אם זה מעניין אותך ברצינות - יש לי בעל שמבין בנושא וגיס שוחט שח(ו)קר את העניין לעומק.

א אשמח לשמוע. ב זה לא הופך את העוף ליותר כשר אלא חומרהנחשון מהרחברון

הידור תוספת טהרה קראי לזה איך שאת רוצה. אין כשר בין זה לכשרות העוף אפילו אישה ואפילו עבד כשרים לשחוט. עבד, לא חסיד לא יר"ש. זה כשר.

רוצים להדר ולהוסיף קדושה וטהרה זה מבורך אבל לקרוא לזה פחות כשר (לא את, אבל אני שומע את זה הרבה) מעצבן ממש

מזל שהוספת את הסוגרייםהנורמלית האחרונה
כי לא הבנתי איך יצא מדברי שהם חלילה פחות כשרים. אגב נדמה לי שיש גם כל מיני עניינים בשחיטה עצמה, לא רק בשוחט. (וגם הם לא הופכים שחיטה אחרת לפחות כשרה! כמו בכל דבר, עניין של פסיקה)
אשלח לך את המייל שלו בפרטי.
כתבת במסגרת הגבלות הכשרות הנוכחיותנחשון מהרחברון

כן  אפשר להבין שזה עניין של כשרות אבל כפי שכתבתי לא את אמרת את זה.

 

כי זה מקבל חותמת כשרות מסוימתהנורמלית האחרונהאחרונה
ולכן זו הגבלת הכשרות הנוכחית. גם בד"ץ ירושלים ומחפוד הם לא אותו דבר ולכל אחד הגבלות הכשרות שלו, שלא הופכות אף אחת מהן לפחות כשרה, לפחות להבנתי.
הצילו! פעם ראשונה הכנתי מקלובהאני מאמין!

כתוב לבשל שעה, אבל זה כבר איזה שעתיים על אש נמוכה ונשארו מלא מלא נוזלים!! מה עושים?

כמה מים שמת?אהבתחינםאחרונה
הרגע הזה שחיכיתי לו כל הקיץ...!!לחם מלא
ממש מזדההטופיפי
התחילה העונה של המרקים וזה כל כך מפנק..
אני. מכין מרק עם בלנדר ידני כי החורף הגיעלחם מלא

זה באמת היה מסובך להבין?

זה היה נראה תפוח פרוס או לימון פרוסמתוקה קטנה


לא. זה קישוא ויש גם בצללחם מלא


זה לא יוצא לך נורא דליל?חיות צבעונית
בלי ירקות שיסמיכו יותר?
יש המון ירקות. יצא מאוד סמיך. ויש גם תפו"אלחם מלא


אני אוכלת חופשי מרקים גם בקיץ*אשתו של בעלי*
אני משוגעת על מרקים.
מי אמר שמרקים זה רק בחורף?!
כי הוא מאוד משביע. ובחורף רעבים יותרלחם מלא


משביע? אולי עם מלא שקדי מרק🙊יעל מהדרום
אכן. לא רק בגלל השקדים אלא השילוב של שניהםלחם מלא

מרק די משביע בלי שקדים ושקדים לבד לא ממש משביע.

אני שם בוכטות של שקדי מרק ויוצא טעים ומשביע בטירוף מוציא לשון מוציא לשון מוציא לשון

אנחנו אוכלים כל השנה, גם בקיץ- ומדליקים מזגןעלמא22


חשבתי שזה סו ויד (פייספאלם)בוריס
היום גיליתי שאני כל כך אוהב מרק, שכל פעם שאני מכין אותו-לחם מלא

אני בוכה בוכהבוכה

יש לכם השערה באיזה שלב בהכנת המרק אני בוכה?

יפה מאוד!!! לחם מלאאחרונה