שרשור חדש
כמה שאלות על סופגניות בבקשה.רויטל.

1 אם אפשר לעשות את זה עם קמח כוסמין 

2 אם אפשר לאפות סופגנייה.

3 כמה קלוריות יש בסופגנייה מטוגנת וכמה באפויה כמובן בערך.

תודה ענקית לעונים.

תודה רבהרויטל.


רעיונות פשוטים לשדרוג סלטים?העוגב
אני בעייתית בקטע הזה, לא אוהבת ירקות חתוכים ולא אוהבת להשקיע בסלט. מנסה לקחת את עצמי בידיים בתקוםה הקרובה-
כ ל סלט שנראה לכם פשוט להכנה/ לשדרוג באמצעות תוספת או רוטב טוב- אשמח לשמוע

דוגמאות-
תוספות של צ'יפס בטטה, בולגרית
סלט של פלפלים קלויים
ברטבים אני די לא משהו אז אשמח ליותר פירוט מבחינת פרופורציות.. תודה!
אני גרועה ברטבים
אשמח גם😁נועה גבריאל
שני רטבים טעימים ממש לסלט חסהבעוז וענווה!

חבילת חסה, 10 עגבניות שרי, סלסילת פטריות שמפיניון, חצי בצל סגול

 

כף מיונז

כף חרדל דיז'ון

1/4 כוס שמן

שן שום גדולה כתושה

2 כפיות סוכר

מעט לימון, ממש כמה טיפות

1/3 כוס מים

מלח, פלפל שחור גרוס

 

לערבב היטב בצנצנת. לשפוך על הסלט סמוך לאכילה.

אפשר, משדרג מאוד, להוסיף מקלות שקדים/גרעיני דלעת/גרעיני חמניה/צנוברים קלויים.

 

לגבי הרוטב השני: אותו מתכון של הרוטב שלמעלה, רק להוריד את המיונז ולהוסיף מיץ תפוזים סחוט. יאמי ממש

 

תודה מהממתהעוגב
מעניין, לא הכרתי מיונז בתיבול של חסה
עוקבתתפוחית 1
ממאקו:שיפוטי

1. סננו את העגבניות. העגבניות בארץ מלאות במיץ, מה שמוהל את הרוטב ופוגע באיכות הסלט שלנו. כמה דקות במסננת מעל הכיור פותרות את הבעיה הזאת, ותורמות לסלט עמיד, יציב, מובהק בטעמיו ואיכותי יותר.

2. החזירו לחיים את הכרוב האדום. אם יש ירק שמגיע לו קאמבק, זה זה. פריך, צבעוני, וטעים אפילו יותר ממה שזכרנו. תרומה מבורכת לסלט ירקות (וגם לגוף שלכם – מלא ויטמין C).

3. הוסיפו עשבי תיבול טריים. שווה להחזיק דרך קבע בעציץ קטן של בזיליקום ונענע, וגם בצרור פטרוזיליה במקרר. כשמכינים סלט לוקחים כמה עלים מכל סוג וקוצצים לרצועות דקות מאוד – הצבע והרעננות משדרגים את הסלט פלאים.

4. החזיקו במקרר רכיבים לאנטיפסטי. פעם בשבוע, כשתנוח עליכם הרוח, הכינו פלפל קלוי, בטטה בתנור, קישואים צרובים או פרוסות חצילים מטוגנות. בכלי אטום במקרר הם יחזיקו אפילו יותר משבוע, והתרומה שלהם לסלט שלכם לא תסולא בפז.

5. רכשו שקית של פקאנים מסוכרים (ואל תתפתו לנשנש אותם). כשתרגישו שהסלט לא מצליח לרגש אתכם פשוט זרקו חופן פנימה. טריק זול, זה נכון, אבל עובד כמו קסם.

6. גררו מעל הסלט ביצה קשה. בארומה עושים את זה (בסלט הירושלמי), וזה עובד מעולה. בניגוד לפרוסות או לחצאים של ביצה – כשמגררים אותה התוספת נהיית מעודנת ומחמיאה.

7. תבלו בטחינה משודרגת. מה שטוב לערבים, וככה. הכינו טחינה סמיכה יחסית, השתמשו בחומץ במקום לימון, והוסיפו שום כתוש ומעט כמון – מהיום זה הרוטב שלכם (עד שגם זה יימאס, כמובן).

תודה! בהחלט יש פה כמה דבריםהעוגב
יש מלא סלטים פשוטים בחיפוש קליל באתרים כמו מתכונים ב10 דקותבטעות נכנסתי

את יכולה למצוא הרבה

 

סתם דברים שאני עושה:

נגיד חסה, עגבניות שרי, בצל סגול, פטריות, מלפפון, כרוב לבן (אפשר גם להשמיט את ה4 פריטים האחרונים לפי מה שרוצים) ונשנושים שמנת בצל

ורוטב: (תעשי חצי כמות)

חצי כוס שמן

חצי כוס מים

3 כפות סוכר

כפית מלח

כף מיונז

כפית חרדל

כפית רוטב סויה

כף שום גבישי

מעט פלפל שחור

 

אפשר כרוב לבן עם פיצוחים ברוטב סויה (יש מלא מתכונים באינטרנט)

 

כרוב סגול כל מיני

 

ליונית צוקרמן יש כרוב לבן עם שומשום וחמוציות עם רוטב עם שמן שומשום גם ממש טעים

 

סלט יווני (חלבי)

 

חסה עם רוטב ויניגרט עם ירקות בסגנון שכתבתי למעלה עם ציפס בטטה

 

באמת יש מלא צריך קצת לחפש באינטרנט ולנסות

 

 

סלט חסה ותפוחיםופל לימון
להוסיף ג'עלה לסלטים- משדרג ומפנק ממש!

ג'עלה- תערובת של גרעיני חמניה, אגוזים, שקדים ועוד דברים כאלו.

מספיק לחתוך כמה ירקות פשוטים ולהוסיף את זה- והסלט כבר הופך למפנק ועשיר הרבה יותר.

 

אפשר גם לקנות דברים מוכנים נוספים כמו גזר חתוך בשקית ואז להוסיף לסלט ירקות פשוט- גם, משדרג את הסלט ומעשיר אותו.

 

 

תודה לכםהעוגבאחרונה
אם כתוב במתכון 2 כוסות שקדים טחונים אז מודדת שתי כוסות שקדיםפה לקצת
טחונים אחרי שטחנתי אותם?
כי זה מעפן, איך אדע כמה לטחון כדי להגיע ל2 כוסות שקדים טחונים?
לא כתןב משקל במתכון עדיףברוקולי
אין לי משקל..פה לקצת
הבנתי..ברוקולי
המלצה חמה לקנות אחד בפעם הבאה שאת רוצה לפרגן לעצמך אני קניתי פעם ב 50 שקלים ומשמש אותי
לענ"ד תטחני 2.5 כוסות שקדים ותראי אם זה מספיקיעל מהדרוםאחרונה
מאכלים מיוחדים לחג החנוכה 🕎תנו חיוך (-:
בס''ד

שלום לכולם,

לכבוד חג החנוכה הבעל''ט, אתם מוזמנים לשתף לגבי מאכלים מיוחדים שאתם מכינים לחג.


תודה מראש לכל העונים וחנוכה שמח 🙂💐
לעטקסברוקולי


בתכנון שלי-*אשתו של בעלי*
לביבות תפו"א(עם/בלי בטטה)
ספינג׳
פריקסה
לביבות גבינה
סופגניות אשל
אפשר מתכון לסופגניות אשל?יצור הודי


סופגניות אשלופל לימון

פה ואפשר גם לפרוון, אם משתמשים במעדן אלפרו במקום באשל

תודה רבה יצור הודי


מיני סופגניות, דונאטס(עם החור באמצע), זלביות, ספינג׳, צ׳ורוסהרמוניה
טוץ' - קיגל מיוחד לחנוכהופל לימון
מחפשת גםטארקו
ומחפשת רעיונות מגניבים(אפשר בצורה או בטעם) בשביל שבת חנוכה.
נגיד ספינג'ים נראלי פחות יעברו לחכות וחימום...
חלת סביבון או חנוכיהופל לימון
עוגיות מקושטות לחנוכהופל לימוןאחרונה
גבירותי ורבותי!ישראלי בדם.

אני צריך מתכון קליל וטוב לרוטב פסטו או או איך להכין פסטו.

תודה מראש.

פסטו:חיים של
עלי בזיליקום
חצי ראש שום (תלוי במידת החריפות הרצויה*
שליש כוס שמן זית
שקדים קלופים
מלח פלפל

מרסקים במעבד מזון
מה הכמות שיוצא מזה?ישראלי בדם.


מתכון לפסטותנו חיוך (-:
בס''ד
שלום לך,
מצ''ב מתכון לפסטו (הכמויות נתונות לשינוי בהתאם לצורך)
חופן בזיליקום
שמן זית איכותי
מלח גס
פלפל לבן
צנוברים (ניתן להמיר בשקדים קלופים או לשלב בינהם והטעם ישתבח)
מיץ לימון (חשוב לאיזון הטעמים)
מספר שיני שום

טוחנים במעבד מזון עד לקבלת מחית.
יש לבדוק טעמים ולתקן במידת הצורך.

בהצלחה !!
וואלה נשמע אחלה. תודה.ישראלי בדם.


בבקשה . בהצלחה בהכנת הפסטו !!תנו חיוך (-:
ממאקו:שיפוטיאחרונה

המצרכים :

  • 2 כוסות עלי בזיליקום טריים דחוסים
  • 2 שיני שום גדולות
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן (לא חובה)
  • 1/4 כוס אגוזי מלך או צנוברים
  • 1/2 כוס שמן זית כתית
  • מלח

 

 

טוחנים את הבזיליקום, השום, האגוזים והגבינה באמצעות עלי ומכתש או מעבד מזון. רצוי לא לגרוס את האגוזים לגמרי אלא להשאיר אותם בחתיכות קטנטנות. 2. מוסיפים את השמן בהדרגה, בזמן שטוחנים, מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לטחון בפולסים עד למרקם הרצוי. ממתינים חמש דקות לפני השימוש, לערבוב טעמים.

שלום, זה די דחוףאפרת גלבוע1

למישהו יש מתכון לארוחת ערב קלילה וקלה להכנה משפחתית?

 

 

פרווה לא חלבי

 

תודה

מה הכיוון?מענין
שקשוקה עם לחם ביתיאם הבנים12
אצבעות שום עם מרק אפונה או מרק כתום
וואו אצבעות שום זה רעיון!! תודהאפרת גלבוע1


פירה וקציצות טונהאנונימיות
שקשוקה
מוקפץ ירקות
אני לא אוהבתטונה אפרת גלבוע1אחרונה


חצ׳אפורי *פיתה* קליל להכנה (סרטון וידאו בטיקטוק)מוקי_2020
מתכון לסופגניות שיניב כמות קטנה,שגרה ברוכה
מחפשת מתכון לקצת סופגניות. למשפחה קטנה(שלא אתקע עם מלא שילכו לפח.. )
6-7 סופגניות.. יש כזה דבר או אין מצב?
אולי תקחי מתכון ופשוט תקטיני כמויותגיימס פוטר

עבר עריכה על ידי גיימס פוטר בתאריך מ"ג חשוון התרפפ"ו
אנחנו מגדילים אז אני חושב שזה על אותו עיקרון

כן.. ראיתי מתכון אבל שמביא לי 30 .,שגרה ברוכה
מקטינה בחצי עדיין זה הרבה. ולהקטין עוד כבר מנסיוני לא יוצא מוצלח המתכון (לא מדברצ על סופגניות ספציפית. אלא בכלל שמתחילים עם חישובי הקטנה של מתכון)
מישהו מכיר מתכון ל10 סופגניות?,שגרה ברוכה
כן מצאתי מתכון ניקי ב אומרת לחלק את הבצק ל10 כדוריםbinbin
תודה!! אעבור על זה,שגרה ברוכה
אפשר להכין קצת יותר ולהקפיא, הם כמו טריות אם מחממים בתנורופל לימון


באמת? לא ניסיתי אפפעם,שגרה ברוכה
יש לחן מזרחי מתכון ל16 סופגניותאם לשתיים
מניחה שאפשר לחלק לחצי...והמתכונים שלה מעולים בדרך כלל.
אבל שווה לך כל הטרחה בשביל זה? אולי עדיף לקנות כבר... או לחלק לשכנים
חחח צריכה את החוויה לילדים. לא רק את האכילה,שגרה ברוכה
תודה על רעיון המתכון,שגרה ברוכהאחרונה
לפני בוא הגשם הבא*אשתו של בעלי*
להתפנק ולפנק במאפה קטן ליד הקפה/תה...



נראה טוב! שלחי אחדאמא יקרה לי*


איזה יופי! נראה טובתפוחית 1
יואוווו איך טעים!אהבתחינם
זה ונס ואני מסודרת❣️
נראה מעולה!!חיים של
גמני הכנתי השבוע
👌👌👌מוקי_2020


וואו נראה מעולהאני123אחרונה
עוגת גבינה (חמה) עם אוכמניות(מתכון +יוטיוב)מוקי_2020
עבר עריכה על ידי מוקי_2020 בתאריך כ"א בכסלו תשפ"א 18:41





המתכון המקורי :
Blueberry Swirl Cheesecake Bars - El Mundo Eats

 


מתורגם מאנגלית
( יכולות להיות טעויות אז לשים לב בעיקר לסרטון ולמתכון באנגלית בלינק)
 

האוכמניות
1 כוס אוכמניות (150 גרם)
¼ כוס סוכר (50 גרם)
2 כפות מיץ לימון

הבסיס
1 ½ כוס פירורי עוגיות (150 גרם)
¾ כוס קוקוס מיובש לא ממותק (60 גרם)
קליפה מגוררת מלימון 1 ⅓
כוס חמאה לא מלוחה (80 גרם), מומסת

מילוי עוגת הגבינה
גבינת שמנת 16 אחוז (450 גרם), טמפרטורת החדר
1 ¼ כוס שמנת חמוצה (285 גרם), טמפרטורת החדר
1 כוס סוכר (200 גרם)
3 כפות קמח לכל מטרה (24 גרם)
1 ½ כף מיץ לימון
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים גדולות, טמפרטורת החדר

הכנה

אוכמניות
מוסיפים את כל המרכיבים לתבנית ומביאים אותה לרתיחה על אש בינונית.
ממשיכים לבשל במשך 5 דקות עד שהאוכמניות מתחילות להתפרק והרוטב מסמיך.
בעזרת מרית מרסקים אותם למרקם עדין.
מחממים, יוצקים קוליס לקערה ומניחים בצד להתקרר לחלוטין לפני השימוש.


הבסיס
הניחו את הביסקוויטים שלכם בשקית זיפלוק ורסקו אותם לתערובת דקה בעזרת מערוך.
 יוצקים לקערה יחד עם קוקוס מיובש, גרידת לימון וחמאה מומסת.
מערבבים הכל היטב ויוצקים את התערובת לתבנית מרובעת בגודל 9 אינץ '(23 ס"מ)
ומרופדת בנייר אפייה וחמאה. מכניסים למקפיא למשך 30 דקות.

מילוי עוגת הגבינה
מכניסים גבינת שמנת לקערה אחרת ובעזרת מערבל ידני מקציפים.
כעת הוסיפו שמנת חמוצה, סוכר, קמח לכל מטרה, מיץ לימון, תמצית וניל וערבבו הכל היטב.
שוברים את הביצים לקערה אחרת ומקציפים אותן קלות.
יוצקים את הביצים לתערובת גבינת השמנת ובעזרת מרית מקפלים ומערבבים הכל יחד.
יוצקים את התערובת לתבנית המוכנה שלנו ומורחים באופן שווה בעזרת מרית.

לוקחים כפית עם האוכמניות ומפזרים באופן אקראי מעל.
צרו מערבולות ואז נענעו את התבנית בעדינות כדי ליישר את המשטח העליון.
אופים בתנור שחומם מראש (ללא מאוורר) בטמפרטורה של 140 מעלות למשך 55 דקות או עד שהסביבה מתייצבת, אך המרכז עדיין מתנועע כשמנערים את התבנית בעדינות. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
לשים במקרר במשך 8 שעות לפני שפורסים ומגישים. תהנו!
 

יש דרך לדעת איזה ממרח שוקולד לא ישרף לי באפייה?binbin
קרה שנשרף לך?חיים של
שוקולד השחר החלבי נשרףbinbin
אני שמה פרווה את ההכי פשוטיםחיים של
לא נשרף לי
לי לא נשרף אפעם*אשתו של בעלי*
ואני אופה איתו לא מעט
הוא חשוף באפיה, או מכוסה בצק?הנורמלית האחרונה
חשוב שיהיה מכוסה, החלקים הגלויים נשרפים... אעץני השתמשתי בעבר בפסקזמן של עלית.
מגולגל בבצק (כמו עוגיות תמרים)binbin
יש לי שוקולד פסק זמן באלי לנסות לא רוצה שישרף
עכשיו אני נזכרתחיים של
שפעם הייתי עושה עם חיקוי של נוטלה שמוכרים באושר עד גם חלבי.
את המגולגל בבצק.
אוי זה היה טעים!
ועשית לי חשק עכשיו ללכת לקנות את זה😡😡
אני עושה מילוי בנפרדאהבתחינםאחרונה
קקאו, שמן, סוכר, וקצת נס קפה..
מתכונים בריאים לכל סוגי האוכלבינייש פתוח
‫לאה מתכונים בריאים‬‎ – Google Drive
עוד לא ניסיתי, נשמח לחוות דעת, במיוחד לקראת חנוכה שבואו נקווה שלא יהיה תחת סגר
ממליצה למחוק. היא מסכימה לקבל את הקובץ תמורתתפוחית 1
פרסום שלה בסטטוס לא סתם ככה.
לא הוגן שאנשים לא יפרסמו ויקבלו את זה מפה.
@בינייש פתוח
ביקשתי רשות והיא נתנה לי אישורבינייש פתוח

הבנתי. סליחה!תפוחית 1
בטוח שהיא התכוונה ל כ ל החוברת? ולא למתכון אחד?חילזון 123


אם לא הזכרתי מתכון ספציפי, ברור שהכוונה אמורה לכלל המתכוניםבינייש פתוח
דווקא כתבת מתכון, וגם היא כתבה אם ניסית ואהבתתפוחית 1
ברור שלא הספקת לנסות את הכל.
בקיצור חושבת שבמקומך היית שואלת פעם נוספת
אם הייתי רוצה לשאול על מתכון ספציפיבינייש פתוחאחרונה
הרבה יותר הגיוני לשאול האם לשתף את המתכון X מתוך מה שהיא מציעה
רעיונות לאוכל בריא שאפשר להכין בחמש דקות?מרווה כחולה
אין לי כח לזוז ולא לעשות כלום אבל לא אכלתי מהבוקר ואין שאריות משבת... צריך לאכול, אבלרק מהמחשבה על לבשל משהו נהיה לי סחרחורת...

אשמח לרעיונות! בינתיים אני עם קרקרים...
סלט טונה זריז ביחד עם הקרקריםהנורמלית האחרונה
מרק - בצל, תירס ואפונה משימורים ולתבל (כמובן שאפשר להוסיף ירקות... רק לחתוך קטן)
חביתה ובתוכה גבינה וקצת קמח - סוג של פנקייק שישביע אותך
דייסת קוואקר אם את אוהבת.תפוחית 1אחרונה
ביצה קשה
דג בתנור (שמן זית ותבלינים)
פשטידה (לקצוץ בצל לפתוח פטריות, קמח, מים, שמן ביצים מלח פלפל)


איך אתם נוהגים להכין את החמין/צ'ולנט שלכם?גיימס פוטר

אצלנו זה ככה:

  • בצל
  • קטניות-חומוס שעועית גריסים
  • בשר כתף/גרונות הודו/ עוף שלם(הכי טעים... יוצא רך בטירוף! ממש ממליץ)
  • ואז ג'חנון וביצים בפנים בשקיות קוקי
שרשור חמוד אצלנו ככה -בעוז וענווה!
בשר מס' 5 או 8
חיטה
שעועית
חומוס
תפו"א, לפעמים גם בטטה
שיני שום שלמות

סילאן, רסק עגבניות ותבלינים

וגם בצל כמובן
אצליאמא יקרה לי*

בצל מטוגן

אסאדו+ עוף

שעועית, חומוס, גריסים

ביצים

תפוא

מעט בטטות

קוגל תפו"א 

קישקע

 

אני עצמי בכלל לא אוהבת...

אבל מכינה כמויות מסחריות גם לשכנים וחברים

חחח תפתחי עסקגיימס פוטר


היתה תקופה שהכנו ומכרנו. הספיק ליייייייייייייייייייאמא יקרה לי*


אסאדו עם עוף הולך בחמין?אבןישראל
בעלי בדיוק שאל אותי אם יתאים עוף עם בשר
ולא ידעתי, אז החלטנו שנלך על בשר עד שנמצא תשובה..
מושלם. נותן טעם מצוין ומשביח את התבשילאמא יקרה לי*

אני שמה לפעמים 2-3 כנפיים או שוקיים

אפשר מתכון לקוגל שאת שמה בחמין? נשמע נחמדיעל מהדרום
המממ לא ממש מתכוןאמא יקרה לי*

בערך כך:

 

קוצצת 4 תפו"א עם בצל אחד

סוחטת מנוזלים

מוסיפה ביצה

חצי כוס קמח/ שקדים טחונים (בפסח)

2 כפות שמן

מלח, פלפל

 

מערבבת לעיסה סמיכה (מוסיפה עוד קצת קמח עם חסר)

יוצרת נחשים עבים, מגלגלת אותם בתוך נייר אפיה וסוגרת את הקצוות כמו סוכריית טופי

מניחה בתוך הסיר בעדינות וזהו.

התפו''א מגוררים?חילזון 123
כן. אני שמה בסלייסראמא יקרה לי*


אצלנו-אהבתחינם
בשר אסאדו
מוח עצם
סארה(מרוקאים יבינו)
תפוחי אדמה
חומוס
שעועית
ביצים
בטטה
שום שלם
בשקית קוקי חיטה

תבלינים שמן מלח סילאן פפריקה ומעט כורכום
עושים פרווהגאולה!

בשכבות:

גזר

בצל

גריסים וחומוס

תפוחי אדמה

שום

עלי דפנה, מלח, רוטב סויה

למה צריך בשכבות?אחדשואל

היי,

למה צריך בשכבות?

זה משנה מאם הכל מעורבב?

ולמה דווקא בסדר הזה?

תודה

אני לא בטוחה לגמרי, כך מקובלני גאולה!

נראה לי הגזר והבצל למטה כדי לשמור שהגריסים לא יגיעו לתחתית הסיר ויישרפו. הכי חשוב שהגזר יכסה את תחתית הסיר.

התפוחי אדמה למעלה כדי להשחים..

אצלנו:חיים של
סילאן
בצל
צילי גרוס ופפריקה
תפוא וקצת בטטה
קטניות: שעועית, גריסים, חיטה
עוף בשקית
קישקע בשקית
בורגול בשקית
ואם נשאר מיום שישי, אז קיגעל תפוא גם בשקית..
מישהו יכול לעלות מתכון טוב ופשוט ??? כי אין לי מושגה' אלוקינואחרונה


ילדים וילדות.. מה מבשלים לשבת?ברוקולי

 

 

איזה כיף! תודה!בטעות נכנסתי


בבקשה תביאו לי מתכון לבורקס חלבי ממש קל,תודה רבה רבה.רויטל.


לחתוךCherry
בצק עלים לריבועים,
לשים קומבינציית גבינות במרכז (אפשרי- כוס מלוחה מגוררת, שלושת רבעי כוס צהובה מגוררת, שלושת רבעי כוס גבינה לבנה, ביצה. אפשר להוסיף איזשהם עשבי תיבול אם אוהבים),
לסגור למשולש ולמעוך את הקצוות,
למרוח ביצה ולפזר שומשום,
לאפות בחום רגיל עד להשחמה בהירה
תודה רבה רבהרויטל.אחרונה


פחות או יותר כמו ש Cherry אמר. (מתכון מאתר ״מתכונים ב10דקות)מוקי_2020
יופי. זה היה אמור להיות בשירשור של הבורקס.מוקי_2020אחרונה


מתכון לרוטב תותיםחיות צבעונית
לעוגת גבינה, יש למישהו?
תותים, סוכר, מיץ לימון לטחוןברוקולי

🙄
עשיתי בסוף בלי מיץ לימוןחיות צבעונית
ברשת יש כאלה עם בישול ובלי בישול, אז התלבטתי מה עדיף

תודה!
תלוי מה הצורךופל לימוןאחרונה

אבל לרוטב/קולי כדאי לבשל עם סוכר ומיץ לימון כך הוא נשמר בצבע יפה

פה שואלים..? מכירים קייטרינג בשרי טוב בפתח תקווה?מבקש אמונה

לקנות משהו טעים לשבת.  

סופגניותזיינוקית בנשמה

רעיון לסופגניה טעימה קלילה בלי חמאה וברנדי וכו...

 

 

תודה מראש!ליקוק

סופגניה חלבית הולך? זה לא הרגילותיעל מהדרום
יש לחני אסור..מקום בעולם
הברנדי זה כדי שלא יספגו שמן. את יכולה להחליף בכל אלכוהול
של קרין מעולה. תורידי את הברנדי.מודדת כובעים


לא חייב דווקא ברנדי אפשר להשתמש בערק או וודקהקראנץ שוקולדאחרונה
וזה בכל מקרה מתנדף בטיגון,זה חשוב כדי למנוע ספיחה של שמן בטיגון..
אין סיכוי שזה ממומן ע"י חברת ג'אנקלחם מלא
שכחתי את סימן הציניות המוכר: <צ><צ><צ>לחם מלא


אלו מחקרים שכבר הרבה זמן מדברים עליהםבת 30
לא ג'אנק.
שוקולד מעלה סוכרלחם מלא

כמו שוודקה מעלה אלכוהול וסיגריות מעלות ניקוטין.

והוא לא יוריד את הסוכר כמו שבנזין לא מכבה שריפות ומים לא מייבשים כלום

ואלף מחקרים ממומנים לא ישנו את המציאות ולא ישכנעו במיוחד אם הם כל כך ספציפיים ומדברים על "אספרסו קצר עם קרואסון שוקולד". לפחות את שם החברה שממינה את המחקר הם השמיטו.

זה רק פרסוםבת 30
הם אומרים הרבה דברים אחרים גם.
העקרון הוא- מה שמשפיע עליך לטובה עלי משפיע לרעה.
נו, ואת מאמינה בזה, כאשר מדובר באנשים בריאים?מודדת כובעים

כמובן, ולא עם רגישויות, או מחלות מערכת עיכול וכו'.

 

אני לא. אם זה אמיתי אני אוכל כל הגרביים שליבינייש פתוח
אני בטוח שיש חברות שיכולות לממן מחקר על הערכים התזונתיים של הגרבים שלהם
אם יש רמות שומן גבוהותחיות צבעונית
אז הסוכר לא קופץ.
מכירה מישהי שיש לה סכרת והיא אוכלת גלידה והיא אומרת שאין בעיה עם זה
גם סיבים תזונתיים מאטים ומאזנים את ספיגת הסוכרלחם מלא

לכן אין בעיה עם פירות ובטטות בכמות סבירה בניגוד לממתקי ג'אנק ואפילו חטיפי בריאות/אנרגיה שמזיקים בכל ביס

לא ירדתי לעומק העניןבת 30
אבל כבר שנתיים בערך אני רואה את הדבר הזה מידי פעם, וזה משהו שנחקר ופותח לא ע''י מעבדת חרטה.
יכול להיות שהדוגמה שהביאו בפרסום של ''הכי טוב קרואסון שוקולד'' היא דוגמה שיווקית שלהם לפרסום, אבל ברמה העקרונית- בהחלט שאני מאמינה שיכול להיות שכל אחד מגיב קצת אחרת למזון.
והמחקרים האלה בעיקר נועדו לעזור לחולי סכרת וכד'. זה לא סתם לאנשים בריאים.

שוב, לא ירדתי לעומק הענין. אבל מההתרשמות שלי זה לא לגמרי חרטה.

כן. כי קמח מלא בסופר הוא שקר..מקום בעולם
יש בו המון פחמימות. ואם תסתכל על זה בצורה אחרת- לחם מלא מקפיץ את הסוכר לסוכרתיים.
לגבי שוקולד ורפה- זו לא הפעם הראשונה שמדברים על הפעת הקפאין והקקאו באיזון סוכר, מהסיבה שהם פשוט שומן ועוזרים לסוכר להיספג באיטיות.
גם סיבים תזונתיים בקמח מלא מאטים ומאזנים את ספיגת הסוכרלחם מלא

חוץ מזה שפחמימה שמורכבת מיותר אטומים של סוכר מתפרקת לאט יותר

העניין שהכמות שיש אותם בלחמים בסופר היא אפסית.מקום בעולם
מה פירוש שקר?בת 30
ברור שבקמח יש פחמימות...
אם אנשים ילמדו לקרוא באמת מה כתוב מאחורי הלחם,מקום בעולם
נם יראו כמה תוספות פחממץיות מוסיפים להם, וכמה הגדרת קמח מלא שם היא לא אמיתי. חלק מהקמח הור מלא. השאר? לא.
אז התכוונת ללחם קנוי מקמח מלא. לא ל"קמח מלא"חילזון 123


כן. זה בדיוק מה שכתבתי. לחם מלא -בסופר-מקום בעולם
כתבת קמח מלא אבל לא נורא...בת 30
חוצמזה שלחם קנוי הואוא באופן כללי לא כזה בריא, כי מוסיפים לו חומרים מחומרים שונים. עדיף לחם ביתי...
בדיוק על זה דיברתי מקום בעולםאחרונה
אוי אופס. עכשיו ראיתי שכתבתי -מח מלא בסופר. מחילהמקום בעולם
דווקא זה יכול להיות הגיוניהשתדלות !
יש כמה צורות של סוכר, וכנראה כל גוף מפרק את הסוכר בצורה אחרת.
לא שאני בקיאה יותר מדי, אבל יכול להיות שטכנית אתה מכניס סוכר לגוף, אבל הוא לא נספג בו, הגוף לא באמת מכניס אותו אליו. וסוג אחר של סוכר הגוף שלך כן יידע לפרק. ככה שגם אם מבחוץ נראה לך שאתה מכניס פחות סוכר, יכול להיות שזה דווקא הפוך.
מה שאנחנו קוראים לו סוכרבינייש פתוח
הוא הצורה הכי פשוטה ובסיסית של סוכר ופחמימה
...השתדלות !
פחמימות, סוכרים, שומנים, אלה לא שלושה דברים שונים?
גם עמילן זה סוכר, גלוקוז, וכו'וכו' פשוט בצורות שונות, והגוף מגיב לכל אחד מהם בצורה שונה.
ממש לאבינייש פתוח
שלושת אבות המזון הם סוכרים/פחמימות, חלבונים, שומנים.
יש פחמימות מורכבות או מאטום אחד של סוכר, או שניים או יותר. שהם שלושה קבוצות:
חד סוכר, דו סוכר ורב סוכר
מותק של תפוח אדמה
אההה נכווווןןןןהשתדלות !
חח טוב עבר זמן מאז הבגרות.
אבל זה משנה את מה שכתבתי בהתחלה? יש דברים שהגוף מפרק יותר מהר ויש שיותר לאט, וזה כנראה המקור לטענה.
דווקא אם עבר הרבה זמן מאז הבית ספרבינייש פתוח
אפשר לנצל אותו למזער את הנזקים
זה לא לגמרי חרטה בכללבוקר אור
ואין לי זמן להרחיב עכשיו, מקווה שבהמשך היום
אני די בטוחה שזה דרך פופוליסטית של הכתב להציג את הדבריםחילזון 123

וגם יש מצב שהוא לא הבין את המחקר עד הסוף
בכל אופן בטח יש בזה משהו, רק שזה לא מוצג בצורה נכונה ומדוייקת
ככה לדעתי

בכל מקרה אם תשימי לב ממש לא כתוב כאן שאספרסו וקוראסון זה בריא לגוף, או מרזה במיוחד
אלא כתוב שיש כאלה שזה לא יקפיץ להם את רמות הסוכר, זה הכל

לא כתוב לא יקפיצו, כתוב יורידולחם מלא

והאמת שבתקשורת יודעים להוציא קטעים ממחקר מההקשר ולעשות את זה בתחום האפור שלא מאפשר תביעה

לא משנה. נגיד שזה מוריד אפילו, בכל מקרה לא כתוב שזה בריאחילזון 123


זה בכל זאת לא הגיוני בכלללחם מלא

ושוב, זה כמו לצפות שוודקה תוריד את האלכוהול או לייבש משטח ע"י שפיכה של מים

זה נכון. שמעתי על זה כבר מזמןרק טוב!
זה מבטסס מחקרית. ויש אפשרות להתאים תזונה אישית ע"פ בדיקה מסוימת. לא זוכרת את הפרטים המדויקים.

בכל מקרה אל תתפסו לקוראסון אלא לכוונה.

בכתבה שאני קראתי דובר כדוגמה על מיץ תפוזים טרי. הכי תמים שיש. שיכול לעשות טוב לאנשים מסוימים, וממש לא טוב לאחרים. ולכן אין כזה דבר אוכל רע,יש דבר כזה אוכל רע לי באופן אישי וכן על דרך החיוב.
אין אוכל רע??בינייש פתוח
גם קוקה קולה יכול להיות בריא? וחומרים משמרים וצבעי מאכל? וטיגון שהורס ערכים תזונתיים?
תיזהרי שהמנהלת לא תחשוב שאת חלק מקמפיין הפרסום...
יכול להיות בהחלט שרק החלק של הקוראסון שוקולד עם אספרסו קצר (בואו תהיו יותר ספציפים ותגידו את שם החברה הכי טובה, זאת שמימנה אתכם) הוא ממומן באופן נקודתי, אבל זה מטיל צל על המחקר כולו. קשה לסמוך עליו ולהאמין שהכל אמין חוץ מהחלק הזה
תקרא על דיאטת day twoהריון_ראשון
תלמדי על הדיאטה הזובינייש פתוח
https://www.youtube.com/user/eyalmaron
רלוונטי לא רק להרזיה
תקרא את מה שצירפו לך פה למטהבת 30
ותבין על מה מדובר בצורה טובה יותר.
מה? אספרסו קצר זה לא מותגטארקו
זה סוג של קפה. כמו שיש נס קפה, יש אספרסו. הקצר זה בגלל שהוא גודל קטן.
ככה קוראים לזה
יש עשרות אלפי חברות בעולם שמייצרות קפה שמתאים לאספרסו קצר.. מה הקשר ממומן?
נו באמת...בינייש פתוח
אז מה אם יש עשרות אלפי חברות, כמה יש בישראל? כי זה פורסם פה בארץ...
ובא נניח ויש הרבה חברות ואף אחת לא תרוויח הרבה מגדילה של כל השוק (למרות שהשווקים הללו בדרך כלל ריכוזיים מאוד והחברות הגדולות יראו בקלות רווח אם העסק כולו יגדל) כמה יבואני קפה יש בארץ? כמה חברות מייצרות מכונות קפה?
וכמו שכתבתי, אם הם היו קצת יותר ספציפים הם היו כותבים גם את שם החברה של אותו קפה וקרואסון שממינה אותם ואז הטריק לא היה שווה כלום...
כבר היו מחקרים על בריאות הקפה בכללי שמומנו ע"י חברות קפה ספציפיות, כך שאני באמת לא מבין את השאלה
והנה כתבה הרבה יותר קרובה למקורחילזון 123

בלי הפופוליזם של אכילת קוראסונים
דיאטה בהזמנה | מכון ויצמן למדע


בכל מקרה כמו שחשבתי המחקר לא בא לבדוק מה הכי בריא מבחינה אבסולוטית
אלא מה מקפיץ יותר או פחות את רמות הסוכר בדם

ולא דובר שם על הורדת רמות הסוכר מתחת ל0...