נעצרו שמונה תלמידים שהפגינו מול ביתו של פקח של המנהל האזרחי
שמונה צעירים מישיבת "שלום בנייך" בירושלים נעצרו ע"י המשטרה ונלקחו לחקירה לאחר שהפגינו מול ביתו של פקח מהמנהל האזרחי בבירה. שניים מהתלמידים הם תושבי יצהר בשומרון ונריה בבנימין.
אוריין
הסנה-בוער
]
)לדבריו "מעשיהם של האנרכיסטים מיצהר, הם מעשים הנוגדים את ההלכה היהודית והמוסר האנושי ופוגעים במפעל ההתיישבות אותו הם מבקשים במעשיהם להצית ולשרוף. על ראשי ההתיישבות, על כלל פלגיה, לא רק לגנות בלשון רפה את רומסי דגל ישראל וערכיה, כי אם לדרוש את סילוקם המידי מהשומרון וכליאתם לשנים רבות בבית הסוהר".


]אחותי?!משאית שנשאה חומר בניה הוחרמה בדרכה לרמת מגרון. כך נמסר לערוץ 7.
כזכור, אתמול כוחות המשטרה הרסו מבנים ברמת מגרון. לאחר ההרס הבטיחו תושבי המקום כי יקימו את המבנים מחדש.



!) ,המרכז האוניברסיטאי באריאל, מאחזים, התנחלויות ומה שביניהם, כבישי ההפרדה, אזורי התעשיה בהתנחלויות והחרם הבינלאומי, בריוני יצהר, מחסום חווארה, הגזל המתמשך של מחצבי הטבע, גדר ההפרדה, דוח טליה ששון, מרקם חיים.
אם אתם סקרנים לשמוע ולגלות עוד על כל הנושאים הללו, קבוצת ת"א -שכם
של "לוחמים לשלום" שמחה להזמינכם להכיר את המציאות כמות שהיא
סיור באזור הכפרי של שכם
הסיור יעבור לאורכו של כביש מספר 5 ("חוצה שומרון"), באזור התעשייה אריאל ובעיר אריאל עצמה, במאחזים הבלתי חוקיים של גב ההר ויסתיים בפגישה עם תושבים פלסטינים ועם חברי "לוחמים לשלום".
הסיור יצא ביום שישי, 30 באפריל 2010.
יציאה ממגרש הרכבים של חברת "שלמה-סיקסט" במסוף ארלוזורוב (רכבת מרכז) בתל אביב בשעה 8:30.
חזרה משוערת בשעה 14:30.
הסיור אינו עובר באזורים רגישים, אינו מצריך תיאום ביטחוני כלשהו, ומיועד לכולם.
להרשמה, אנא מלאו את פרטיכם האישיים בטופס שבקישור הזה.
לפרטים נוספים, ניתן ליצור קשר בדוא"ל nablustour@combatantsforpeace.org.
|שובב|