מעצבן.
למה?
גם אצלכן זה ככה?
בואו נראה על מי זה עובד? סוג של סקר
העליתי את זה פה בעבר,חשבתי לנסות שוב
אני אקדים ואומר שבסין לגיל הרשמי מוסיפים את 9 החודשים של ההריון ,ז"א שאם את בת 25,לפי הסינים את בת כמעט 26
אז הנה קישור לחישוב הגיל שלך לפי הסינים,מכניסים את התאריך שנולדת ואח"כ את תאריך הביוץ של ההריון הנוכחי
2019 Baby Gender Prediction Calendar - Your Chinese Age at Pregnancy Year - Chinese Age Calculator
בTIME ZONE תסמנה 2
לאחמ"כ תיכנסו לקישור הזה ותבדקו בטבלה הזו אם הם צודקים
Original Chinese Lunar Baby Gender Calendar to Predict Boy or Gril before Pregnancy
יש לסמן את חודש העיבור ולא את החודש הצפוי ללידה
וכמובן שהכל לשם השעשוע,רק חשבתי לעשות סקר במקום שיש הרבה הריוניות,לראות מה הסיכויים שזה נכון
תהנו

הריוניסטית
פשיטאונראה לי יותר מדויק
וכשבאתי אחר כך לטגן זה לא יצא משהו.
למה?
יש לך אולי טיפ איך עושים את זה "כמו שצריך"?
הציפוי כאילו נהרס ונדבק לי למחבת 
בעיה...מנסה לעזורעברתי להכין שניצלים בתנור. מכינה תבנית גדולה ותוך רבע שעה זה מוכן 
זה יוצא מעולה כאילו הרגע טיגנתי אותם....
(צריכים לשים לב ולהפוך אותם בזמן ולהוציא מהר לפני שזה מתיבש)
נתתי לכמה חברות ואחיות לטעום וחשבו שטיגנתי אותם...
כך שאני לא עומדת לטגן.
מנסה לעזורנראה לי שזה תלוי בתנור ובמדית החום של כל אחת. צריכים לנסות ולראות.
אצלי-
אני מניחה נייר אפיה על תבנית של תנור. מורחת שמן על הנייר אפיה ומניחה את השניצלים צפופים אחד ליד השני. (מצופים בביצה, תבלינים ופירורי לחם)
לפעמים מזלפת עוד קצת שמן מעל לשניצלים ולפעמים לא.
מכניסה לתנור מחומם מראש על 180 מעלות ובודקת.
בדרך כלל אחרי 10 דקות (פלוס מינוס) כשהצד התחתון של השניצל מתחיל להזהיב אני הופכת אותם ונותנת לזה עוד 5 דק' בערך.
הצד הראשון יותר זמן והצד השני פחות.
צריכים להפוך את זה מהר ולא לתת לזה להתיבש/ להתחיל להישרף בקצוות.
אח"כ אני מוציאה את זה לקערה מצופה בנייר סופג וזה מתחסל בשניות ![]()
זה גם חוסך לי זמן (מאשר לעמוד ולטגן) וגם פחות שמן ופחות עבודה.
יוצא מעולה.
תנסי בתנור אצלך- אולי הוא יותר חם מאצלי או פחות
ותהיי עם יד על הדופק בפעמים הראשונות עד שתקלטי איך זה עובד אצלך...
לבריאות 
נ"ב: תוספת נחמדה לשניצלים הללו-
אחרי שאני מוציאה אותם מהתנור, אני מגבירה את החום להכי גבוה ומכניסה תבנית של תפו"א פרוסים לפרוסות דקות, מתובלים בשמן ומלח. שכבה אחת בכל תבנית.
אחרי 20 דק'- חצי שעה הם יוצאים כמו סוג צ'יפס כזה. טעים. הילדים שלי ממש אוהבים.
ואני עושה את זה ככה בכוונה (בסדר הזה)
מביאה להם קודם לאכול שניצל ומי שמסיים את כל השניצל - מקבל גם צ'יפס עם קטשופ ו/או סלט ירקות... ![]()
מנסה לעזוראשמח לשמוע אחר כך איך יצא 
ואם יש לך שאלות- אשמח גם לענות 
ניסיתי להכין אותם בתנור?
יוצא ממש טוב!! (בתנאי שמוציאים בזמן ולא מייבשים את זה בתנור)
נתתי לחברות, שכנות ואחיות לטעום והן חשבו שטיגנתי את השניצלים...
שיהיו כמה עוגות מוכנות לשבתות.הטיפ שלי לנקות עופות לפני הלידה ולחלק אותם לשוקיים, שניצלים, ירכיים וכו'
או לקנות עוף מחולק.
בעבר- הייתי קונה עופות שלמים טריים ולפני לידה מכינה לי כמות יפה לפי חלקים: שניצלים, שוקיים וכו'..
עכשיו אני קונה מידי תקופה קרטון עוף מחולק וזה מקל עליי בהחלט...
בס''ד
אם את יודעת וברור לך איזה מרקם זה צריך להיות, אז יש לי מתכון מעולה בשבילך. גיליתי שזה לא יותר זמן מאשר להכין פסטה (מדברת על עבודה נטו, לא על זמן ההתפחה):
1 ק''ג קמח
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
1.5 כפות מלח
1/2 כוס שמן
2 כוסות מים
כשהבצק תפח, לחתוך אותו ל-10 חתיכות, ולתת להם צורה של לחמניה עגולה.
35 דק' בתנור בחום 180.
עכשיו בקיץ, תופח תוך שעה ופחות. יוצא מעדן. אפשר מלא או לבן. אפשר להוסיף ביצה להברשה ואפשר בלי. אפשר תוספות מעל (סומסום, גרעיני חמניות, קצח, מלח גס וכד') או בלי כלום. אפשר להוסיף אבקת בצל ובצל מטוגן (אבל אז זה קצת יותר התעסקות). זמן הכנה של הבצק: 10 דק' (אם את מנוסה עם ענייני לחמים כאמור. יודעת מתי להוסיף קמח / מים לפי המרקם בלי להסתבך).
בפנים אפשר לשים כל מה שאפשר לשים בכריך. או לאכול עם מרק...
לאחרונה נהיה לי הרבה יותר כיף להכין את זה לדוגמה מאשר להכין פסטה (לערבב, לסנן, לערבב, לשטוף סיר + קערה וכו').
והכי כיף שקונים כבר מוכן!!
ועכשיו ברצינות-
עוף על הפלטה- מכינים המון (אם את רוצה מתכון תגידי לי), מקפיאים במנות קטנות ויוצא מוש.
קציצות- לא מטוגנות, כל שכבה להפריד עם שקיות סנדוויץ'
אורז
בשר\הודו
)
אין לי הסבראחרונהסיפור לידה!!
***
ערב שבת, אני בנחת. כנראה הלכים לזרז אותי כי יש לי תינוקת קטנטנה.
הולכת עם בעלי לבית כנסת, חוזרים, קידוש וכו', מגישים מרק ו... הוא החמיץ! זה בחיים לא קרה לי, אבל בסדר, מעבירים את זה.
2:00 בלילה, אני מתעוררת עם כאבי בטן מוזרים. אולי זה מהמרק?
צירים זה בטוח לא! יש לי עוד זמן עד התאריך ואצלנו אף אחת לא יולדת לפני שבוע 41.
חוזרת לישון, מתעוררת שוב, מטיילת בין השירותים לחדר, בעלי מתעורר ולא מבין מה יש לי.
5:30, מעירה אותו, "תקשיב, אני לא יודעת אם זה צירים או לא, אתה הולך עכשיו לוותיקין ואני לאמא שלי(שגרה בדרך לבי"כ),
אני אשאל אותה אם זה צירים".
מגיעים, אני מעירה את אמא שלי, כבר 6:00, כן. זה צירים. תענוג. בינתיים האחים הקטנים שלי מתעוררים ולא מבינים למ אני בעמידת 6 על הרצפה.
בעלי מגיע מהתפילה.
מתחילים לתזמן צירים.
מזמינים אמבולנס.
אמא שלי אורזת לנו קיגל,
ויוצאים אמא שלי, בעלי ואנוכי.
אני מבסוטית על החיים, אם זה הכאב של הצירים אז סבבה! יעבור לי בקלות, כאב נסבל לגמרי!
הגענו לבי"ח, פתיחה 5 וחצי, עכשיו אני בכלל בשמיים!
נכנסת להתקלח,
מתחברת למוניטור אל-חוטי, ויושבת מחוייכת על הכורסא.
אנחנו מריצים בדיחות,
המיילדת מסתכלת עלינו כאילו נפלנו מהירח.
היא בגישה טבעית, בדיוק כמו שאני רוצה.
הזמן עובר,
אוכלת קיגל ומקיאה אותו.
יש לי סחרחורת, מטורפת.
שותה מלא.
נכנסת שוב להתקלח, ושוב, ושוב.
בודקים פתיחה ו... עדיין 5 וחצי!
סטריפינג.
פקיעת מים.
ארטיק קרח.
וכן, אני מקיאה גם אותו. כיף חיים.
הצירים מתחזקים,
אוקי אז זה כן כואב. ממש כואב!!
אמא עושה לי מסאג'.
מתחלפת מיילדת. והיא לא בגישה טבעית מה לא היה מובן ב"אני לא רוצה אפידורל?"
המוניטור מספר לנו שיש ירידות בדופק.
"יכול להיות שנשלח אותך לקייסרי", כבר לא אכפת לי, נרדמת חזק ומתעוררת מכאב.
אני נכנעת לאפידורל.
פתיחה 7.
שולחים לקרוא למרדים. פתאום החדר מתרוקן מכל האנשים שהתרוצצו בו.
מרגישה דחף עז ללחוץ. לוחצת.
אני פתאום מרגישה שהיא בחוץ.
"אמא! היא בחוץ!"
המיילדת באה בריצה,
פתיחה מלאה,
הרבה לחיצות,
וירידה מטורפת בדופק של התינוקת.
חתכים,
ואקום,
והגברת הקטנטנה בחוץ 
רופא בודק אותה (בגלל הואקום), הכל תקין ב"ה!
פתאום אני עירנית לגמרי ומתה להתקלח!
ו... היא פשוט יפיפיה! ממש!
וואו יצא ארוך. אבל איזו הקלה לכתוב את זה!!
אין לי הסבר
אין לי הסבראבל התוצאה כיפית בהחלט!



אבל הוא עדיין חלק משמעותי מאוד מהסיפור!
2.6, המשקל המינימלי בשביל להיות בביות מלא 
מזרזים מאחוזון 10...
בסוף היא נולדה יותר גדולה..
שערי צדק

אין לי הסבר(יותר נכון, שכבתי, אבל ניחא...)
אין לי הסברהאמת הייתי בהתלבטות אם אכן לכתוב,
וממש שמחה שכן כי זה פשוט היה
מ ש ח ר ר ר ר ר ר
אין לי הסבראבל לא נורא, ב"ה!
העיקר שיצאה!
נשמע שהיה לך מהמם...
אין לי הסבראחרונה
ממש סיוט מה שאת מתארת עם הסוכר בצום. באסה!
מקווה שפעם הבאה לא יהיה לך, ותזכרי שצריך פעם בשנה לפחות לבדוק סוכר בצום
הרבה בריאות וגידול קל ושמח!
מלא מזל טוב!!!
כי לעולם חסדו
[סתם אחת]




ותודה לכן על הרעיונות על השם, יש כיוון בינתים לשם מהרשימה בע"ה לברית ביום ג'.
מחפשת רעיונות למתנה לבעלי... על כל ההשקעות והמאמצים...
יש למישהי רעיון? מתנה לבעל לאחרי הלידה?
תודה רבה רבה





השם בשימוש כברמה אפשר לקנות בסופר ופשוט לאכול??
או לטרוח רק מעט ואז יש אוכל??

היא משתעלת ומצוננת. התקררה
מה עושים?
היא משתעלת נוראא
אני נותנת רק כשהילד בריא וחיוני 100% ואפילו לא עם נזלת, כדי שהמערכת החיסונית תהיה הכי חזקה להתגבר על החומר הזר שנכנס לגוף.
באופן אישי אני מרווחת ממש את החיסונים. לא כולם יסכימו עם הגישה הזו, אבל אני מחסנת בעיקר בקיץ משלל סיבות.
א. אני יותר פנויה להיות בבית במקרה של חולי לאחר חיסון.
ב. מחלות החורף הרציניות רחוקות.
ג. אני גם ככה מחסנת בגיל יותר גדול ולא לפי הטבלה אז זה יוצא לי נוח.
מקבלת בכללית. ממש נעימה!
אבל נראה לי היא מקבלת גם בעוד מקומות
היא סופר מקצועית וסופר נחמדה. עברתי הרבה והיא חד משמעית הכי טובה
אם את כ"כ סובלת,
תסמכי על הקב"ה שיהיו לך ילדים משכמם ומעלה!!
בקרוב בעז"ה!
אתפלל עלייך בלי נדר!!
חיבוק ענק![]()
אני עצובה יחד איתך
טוב לשמוע שאתם יודעים במה מדובר ויש תקווה גדולה בעז״ה
אבל ההתמודדות כל חודש מחדש
האכזבות
הסביבה שלא תמיד מבינה ומכילה
ובסוף כל אחד הולך הביתה
ואת נשארת לבד עם הכאב
אנחנו איתך בחיבוק חיזוק ובתפילה
בעז״ה באותה מידה של צער- ה׳ יברך אותך בשמחות
![]()
ב'ה !
שבוע 8..
יש דופק יש הכל ב'ה.
משבוע 6 בערך יש הכתמות. הרופאה אמרה לי להזהר ממאמץ. לקחתי חופשת מחלה (וחופשה ללימודים (מבחן עוד שבועיים))
ואני לא מרימה את הקטנה שלי כי זה עושה לי כאבי בטן..
בחילות. בחילות. בחילות.
ניסיתי זופרן - ~
ניסיתי פרמין - ~
הכי עוזר לי בינתיים תה נענע ואומפרדקס על הבוקר..
חולשה נוראית.
כל היום זקוקה לשכב ולנוח...
לא מסוגלת לבשל.. הכל מגעיל אותי..
לא מסוגלת לעמוד יותר מכמה דק'.
לא מסוגלת להרים את הילדה..
איך מתמודדים?
לא עזר.
ועכשיו זה ממש יקר לי ומעל ומעבר לתקציב שלי..
כמה זמן הוא יכול להיות אמאבא?