קודם כל מצטערת לשמוע על ההפלה, גם אם העובר לא תקין וזה לטובה עדיין לא פשוט ...בשורות טובות בקרוב!
לגבי תזונה- הייתי מתחילה בדברים בסיסיים כמו להעשיר את התזונה בירקות ופרות, אפשר לחתוך לקוביות סלט בבוקר או בערב לפני ירקות מגוונים לכל היום ולשים בקופסאות ולתבל לפני אכילה, אישית אני אוהבת לחתוך את עגבניה ממש לפני ולא כמה שעות קודם כי היא מגירה נוזלים אבל כל שאר הירקות כבר חתוכים לי בקופסא חוץ מהעגבניה וזה לוקח בדיוק שניה. גם בזה אםשר לגוון עם בצל, פטרוזיליה, צנונית, גבינה מלוחה וכו
לבשל ביצים קשות שיהיו במקרר לסנדויץ זמין ובריא, מחזיק כ3 ימים במקרר.
לעבור ללחם מלא- יש המון סוגים מגוונים, בטוחה שתמצאי משהו לטעם שלך, שווה לנסות לחם מחמצת, דגנים וכו .
להחזיק בבית פרות שאת אוהבת והכי טוב להכין שיהיה זמין לאכילה, לדוג בעלי הרגיל בבית שכשקונה ענבים שוטף אותם מיד ואז זה זמין לאכילה כשמתחשק , לחתוך תפוח, אבטיח- לחתוך חלק בקופסא קטנה במקרר לנשנוש והשאר לשים ניילון נצמד ונשמר מעולה כמה ימים ואפילו שבוע עד שאת רומה לחתוך עוד.
שקדים/ אגוזים וכו מה שאת אוהבת, יש כאלה לא הכי יקרים ובתפזורת שמוכרים בחנויות פיצוחים או סופרים הכי טרי לטעמי.. שומרת גם את זה במקפיא או במקרר והשאר טרי ולא מתולע.
כדאי להבין ממה נובעת האנמיה- האם עשית בדיקות דם של ויטמינים? B12, ברזל? האם נוטלת חומצה פולית שחשוב בתקופת החוקיות למניעת מומים?
יש תוספי ברזל לא מאוד יקרים בכלל, לגבי B12 פצע. יודעת כמ אני קונה סוג יותר יקר.
זה בינתיים העצות.. אולי אחכ ארשום עוד.
בהצלחה