ה' שבט 20:42

מי שלא משוגע לא נורמאלי

ניצחתי ואנצח גמרתי ואגמור אני נהר המטהר מכל הכתמים, אני איש פלא ונשמתי פלא גדול, חידוש כמוני לא היה מעולם

ו' שבט 00:10

ב"ה עשיתי דרך ארוכה בזכות חלק מהאנשים כאן

ו' שבט 03:33

הפרווקטור הגדול: טטם טטם! 

​​​​​​ימח שם ערפאת

ו' שבט 19:30
ו' שבט 03:35

היה כיף ממש.

במיוחד זה שהתגלגלתי כבר בעוד ישיבה, ופגשתי ראש ישיבה שונה. זה פשוט עולם אחר.

​​​​​​​​​יהודים!!! הר הבית ביד ישמעלים ערלים! איככה אתם יושבים בבית ארזים ובית השם חרב?????ל

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ו' שבט 10:21

מי שלא משוגע לא נורמאלי

ניצחתי ואנצח גמרתי ואגמור אני נהר המטהר מכל הכתמים, אני איש פלא ונשמתי פלא גדול, חידוש כמוני לא היה מעולם

ו' שבט 10:21

​​​​​​​​​יהודים!!! הר הבית ביד ישמעלים ערלים! איככה אתם יושבים בבית ארזים ובית השם חרב?????ל

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ו' שבט 10:22

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ו' שבט 10:23

לא אמרת שאתה לא אוהב גינזבורג?

מי שלא משוגע לא נורמאלי

ו' שבט 10:25
אבל את האנשים אני אוהב אהבת נפש, קרובים אליי בדעות הרבה יותר מישיבת מוריה

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ו' שבט 10:29

אולי מלאכי השלום?

ו' שבט 10:31
הם מגיעים גם לחווה שלנו, מתכננים לעבור לשם

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ו' שבט 10:36
אני לא יודע בדיוק מה לומדים, אבל הבנתי שלומדים לאסוקי שמעתא אליבא דהילכתא, כלומר מתחילים מגמרא

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ו' שבט 10:39

@צדיק יסוד עלום לא בא לך על זה?

המעיל הקורדרוי המדהים שלך יהיה שם הרבה יותר בשימוש...

ו' שבט 10:43

זה אנשים מאד חושבים, אבל הם וונצ'פנים, אז אולי בעצם הוא פחות יאהב...

מאיפה שמעת עליהם בכלל?

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ו' שבט 10:51

טרמפ אקראי סיפר לי על זה

ו' שבט 10:57

וונצ'פן- פוסק הלכה על פי השכל שלו ומה שנראה לו נכון, ולא אחרי רב מסויים או הנורמה המקובלת.

למשל, הוא יפסוק שצריך להניח תפילין כל היום, ויעשה את זה. יש וונצ'פנים יותר ויש פחות, איש איש לפי כבודו ומעלתו

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ו' שבט 11:19

וונצ'פנים חחחח 

מאיזה שפה זה במקור? או שהוונצ'פנים הגיעו למסקנה שזה המושג הנכון וכל השאר סתם שקר.

ו' שבט 11:21
כי זה נגזר מהמילה 'ווינצ'וף' שזה קלע אבנים, שהאתיופים ממש מומחים בו, ויש מצב שהם הביאו את זה לארץ, אם כי אני לא בטוח כי גם הערבים משתמשים בו

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ו' שבט 11:23
יש שם כמה דברים מעניינים... מסתבר שמישהו בפורום ארץ מולדת חיפש הדרכה לווינצ'וף לפני 13 שנה בערך...

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ו' שבט 18:15

אז הם בעצם קייסים

ו' שבט 23:20

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ו' שבט 23:28
ו' שבט 10:53

מי שלא משוגע לא נורמאלי

ו' שבט 10:57

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ו' שבט 08:09

לא נדיר, אבל היה נחמד ומנקה את המוח.

ו' שבט 09:37

אם אתה מרוצה מעצמך כפי שאתה עכשיו, אינך מודע למי שאתה יכול להיות אם תהיה מוכן לשאוף (סדגורו)

ו' שבט 09:44

מי שלא משוגע לא נורמאלי

ו' שבט 10:30
ו' שבט 10:53

מי שלא משוגע לא נורמאלי

מי שלא משוגע לא נורמאלי

ו' שבט 10:26

זה היה אנקדוטה שמחה משבוע של שעמום בבית, שלא עשיתי כלום ושוב דבר

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ו' שבט 10:43

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ו' שבט 10:52

מי שלא משוגע לא נורמאלי

ו' שבט 22:00
ו' שבט 23:12
ו' שבט 23:21

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ז' שבט 00:08

יש לי מלא רעונות לשמות

סתם חח יש לי קטע עם שמות

איזה סטייל?

ז' שבט 08:21

יהודי

ז' שבט 19:12

מלאכי וישי

יהודה ויוחאי

שחר ואלישע 

זיו ונטע

יונתן ועקיבא

נועם והלל

מה אומרים מה הכי יפה

ז' שבט 00:13

סתם

זה שני בנים או בן ובת?

ז' שבט 08:21

כי כבר לאבא קוראים יעקב 

2 בנים

ז' שבט 09:22

אלישע וגיחזי

משה ואהרון

משה ויהושוע

נדב ואביהוא

חופני ופנחס

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ז' שבט 00:35

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ז' שבט 17:54

נחמן ונתן

מי שלא משוגע לא נורמאלי

ז' שבט 17:58

רק לא נחמן ונתן

רבינא ואשי

אביי ורבא

רבה ויוסף

סומכוס וקוסקוס

רק לא נחמן ונתן

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ז' שבט 18:03

ונתן העזתי(נראלי יש מישו כזה)

ז' שבט 18:15

רגע יכול להיות שברגע הזה הוא התבגר

ח' שבט 04:14

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 18:41
ח' שבט 18:44

ואז בא העוקץ

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 18:46

פעם חשבתי שזה תלוי בגיל, אבל לפעמים גם גיל לא עוזר.

ח' שבט 18:50

נכון, לא תאמיני אבל אני מכיר מישהי יותר גדולה ממני, שמאמינה שהבונים החופשיים שולטים בעולם!!

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 18:55

זה סותר משהו ביהדות? 

מלכות הרשעה שולטת.

אני חושבת שנתפסת על זה יותר מדי ואין על מה. אשרי שנתפסתי על דברי אמת;)

ח' שבט 19:08

שהוא לא היה מביא אותנו למצב שבו אנחנו חסרי אונים לחלוטין.

חחחח, אני נתפס על זה סתם כי זה משעשע, אם זה מציק לך אני אפסיק, זה סתם כמו שאת יכולה לומר לי שאני בכלל כופר או משו כזה, דחקה כזאתי

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 19:14

כן בונים חופשיים זה באמת מצחיק, כופר לעומת זאת פחות, אם אני אגיד את זה זה לא יהיה בקטע של דחקה.

ח' שבט 19:25

בשרשור ההוא שנקדימון הפנה לרש"י, ואני אמרתי שאכן מומלץ, שאלת אותי אם רש"י כן נאמן... זה בדיוק דחקה, למרות שאולי זה לא כופר, אבל זה דחקה מנושא שקשור לכפירות שלי

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 19:41

זה לא דחקה, זה עקיצה...

ח' שבט 19:53

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 20:00

זה היה בקטע אכזרי האמת...

ט' שבט 04:13

אני לקחתי את זה כעקיצה בצחוק

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ט' שבט 08:48

איך שאתה רוצה

ט' שבט 09:03

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 19:06

זה מזכיר לי שכשהייתי תלמידה המורה שאלה אותנו שאלה בסגנון "אם כל האנשים יגידו שהשמש כחולה ואת רואה שמש צהובה מי צודק?למי תאמינו?" אז כל הבנות כולל המורה אמרו שהתשובה זה שהשמש צהובה וכולם טועים ורק אני אמרתי שהשמש כחולה בגלל שאם כל העולם אומרים ככה אז כנראה שאני לא רואה טוב. וזה מעניין כי זה  עניין של גישה בחיים, ולב הגישה הזאת אומרת שהאמת לא אצלי.והיו עוד שאלות בסגנון שהתשובות שלי היו לגמרי שונות והייתי מאוד עקרונית בתשובות.

מה אני באה להגיד? האמת התחלתי קצת לאבד את מה שרציתי להעביר, נראלי העיקרון זה שהכל זה עניין של גישה ויש דברים שצריך להתייחס אליהם בגישה x ודברים שצריך לבוא אליהם בגישה y , צריך את שתי הגישות ולהתאים אותם לדבר שניגשים אליו.

ואתה כ"כ צפוי ובמקום להסתכל על העיקרון שניסיתי להעביר אתה תגיד שהנה אני פשוט פתי והולכת בעיניים עצומות אחרי אנשים, אבל זה לא נכון, ב"ה(ולפעמים חבל שלא..

)

ח' שבט 19:16

מכיוון שאם כולם אומרים שהשמש כחולה אז הצבע שלה נקרא מעכשיו כחול, כי השפה נקבעת על ידי העם ולא על ידי אדם יחיד.

גם לי היה סיפור דומה, התגלגלה אלינו הביתה מטבע של יד לאחים, בצבע זהוב. ולא ברור מה קרה, פתאום לכולם היה נדמה שהיא הפכה לכסף, גם לי. אבל התעקשתי שהיא זהב, ותמיד ראיתי אותה כזהב שבאור מסויים נראה כסף.

תשמעי, שתי הגישות זה חשוב ללא ספק. אבל צריך לשים לב איפה משתמשים בכל גישה.

כמו שאת רואה, שנינו משתמשים בשתי הגישות, רק הפוך.

את הולכת ראש בראש כנגד מה שכולם חושבים על הבונים החופשיים, ויחד עם העדר באמונה בצדיקים.

ואני הולך ראש בראש על אמונה בצדיקים, וזורם עם העדר שאומר שהבונים החופשיים זו קונספירציה ותו לא.

כמובן שזה לא סתם ככה, יש לכל אחד מאיתנו מערך אידיאולוגי ורעיוני שלם שבגללו הוא בחר לעשות ככה.

ועדיין, אחד מאיתנו צודק ואחד טועה. ואולי שנינו צודקים באחד וטועים באחר.

האם עניתי כמצופה?

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 19:19

איך עושים כאן מחיאות כפיים?

ח' שבט 19:24

את יודעת, למסקנה אני צודק

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 19:45

מאשר צודק

ח' שבט 19:54

גם חכם וגם צודק! יוהו!

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 20:03

גם מצחיק

ט' שבט 04:13

את רואה? באמת אני כליל המעלות!

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ט' שבט 08:47

יותר מזה נשתגע

ט' שבט 09:02

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 04:14

זה נביא השקר שהכניס לשבתאי צבי את הרעיון שהוא משיח....

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ז' שבט 18:05

מדבר על רישעות וחציפות כשאתה החצוף הגדול.

ח' שבט 04:15

אם אני חצוף זה לא אומר שלאותה גברת מותר להיות חצופה.

חוץ מזה שיש הבדל בין שטות שכתבתי בצחוק, לתשובה רצינית שפורסמה באתר שלהם. היא באמת חצופה.

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 18:44

אלם אתה בעצמך חצוף גדול אתה לא יכול לבקר מישהי אחרת בזה שהיא חצופה, ואם תעשה זאת זה עוד יותר מראה(כאילו לא מספיק) עד כמה אין גבול לחוצפתך.

אתה לא צוחק אתה רציני, ולצחוק על צדיקים זה יותר גרוע מלהאמין בדעה אחרת באמת מתוך מחשבה שזה האמת.

תתבייש לך! (עדיף כאן מאשר בעולם הבא)

ח' שבט 18:56

מה השטות הזו? אני חצוף, זה נכון, אבל החוצפה שלי לא רצינית בדרך כלל. מה הקשר? אני חצוף, נכון. היא חצופה יותר ודבריה גובלים ברשעות. בוודאי שאני יכול לבקר אותה, למה לא? את יודעת, גם את לא שיה תמימה, ועדיין את מרשה לעצמך לבקר אותי.

תתביישי את.

את אוהבת צדיקים? כלל רבני דורו של רבי נחמן רדפו אותו. אמרו שהוא משוגע.(על פי מחקרים כנראה מניה דיפרסיה) ואת, את יותר חכמה מהם?! יותר מכירה אותו רבני דורו??

את טוענת שכל חכמי הדור שרדפו אותו היו חצופים?!

(מי חצופה עכשיו?)

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 19:10

סליחה אני לא מרגישה שאני בדיון עם בחור בן 19...

דווקא מעניין אותי, למה אתה חושב שאני לא שיה תמימה?

כמו שהיה את החסידות ואת המתנגדים, כולם צדיקים כולם קדושים, אני לא במקום של לדון אותם אפילו לא לכף זכות.

ח' שבט 19:20

לא מרגיש שאני בדיון עם בחורה בת...21?

למה אני חושב שאת לא שיה תמימה? בגלל שיש לך את החוצפה לטעון שאת צודקת, ושכל חכמי דורו של רבי נחמן, כל האנשים שפגשו אותו ואמרו שהוא לא תקין, הם טועים. ודווקא את, שנחשפת לדברים שתלמידו כתב משמו אחרי 200 שנה, דווקא את החכמה שמבינה איזה צדיק הוא.

זה חוצפה. תרצי בכך או לא.

זה לא חסידים ומתנגדים, זה רבנים שרדפו אותו כי הם אמרו שהוא עוסק בכשפים ושהוא משוגע. לא כי הוא חסיד.

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 19:11

@ימח שם עראפת  @אני)))) אתם יכולים בבקשה להפסיק לריב

זה עושה אווירה לא טובה

מותר להיות עצוב לפעמים אבל גם שם אסור להפסיק לשמוח

ח' שבט 19:12

זה דווקא נחמד לי להוציא קצת אנרגיות

ח' שבט 19:23

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 19:22

אנחנו לא רבים, אנחנו מתווכחים במילים חריפות, כיאה לחברים טובים

אתה לא היית פה בוויכוחים הגדולים לפני חצי שנה, שבהם ירדנו אחד על השני עד כדי כך שנחסמו לנו שרשורים... עכשיו אנחנו לא רבים יותר, רק מתנגחים

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 19:33

בכל מקרה ההודעות שלכם עכשיו יותר טובות אבל ההודעות הראשונות ששלחתם בשירשור הזה בהקשר של הוויכוח היו נראות די כמו מריבה (לקרוא אחד לשנייה חוצפן ולכתוב תתביש לך...)

אבל אם זה לא מריבה אז הכי טוב! כנראה שסתם פירשתי לא נכון.

תמשיכו להתווכח

ח' שבט 19:37

וזה היה אחרי הוויכוחים הגדולים

חחחח, אנחנו מתכוונים לזה בשיא הרצינות, אבל זה ברוח טובה

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 19:37

וואלה אני לא זוכר איך נכנסתי לפורום הזה

ח' שבט 19:50

קבלת בפורום נוג"ה שהוא נטוש ואין מקום עם נוער פעיל, אז שלחתי לך בפרטי קישור לפורום השרוט הנ"ל והזמנתי אותך להישרט ביחד

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 19:51

מסכים ומחזק. בושה בושה בושה!

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 19:44

זה מצחיק כי אני לא זוכרת שירדתי עליך...

דווקא עכשיו המצב בעיני יותר בעייתי, אז חשבתי שאולי יהיה תועלת מהדיון, היום ברור לי שיש רק נזק(:

ח' שבט 19:53

ואז הלכנו לנסיופ נראה לי לריב, ונמאס לנו די מהר. למרות שגם אז זה היה ברוח סבבית, כאילו התכסחנו ואז סבבה

חחחח, נזק למי, את משתכנעת?

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ח' שבט 20:01

התכסחנו סבבה כי מצאנו לנו אויבת משותפת לאותו זמן.

נזק לעצמי, הדברים האלה מעצבנים אותי נורא בקלות.ובזבוז זמן כמובן.

ט' שבט 04:15

להתעצבן זה טוב, ככה את מוציאה עלי עצבים במקום על אחרים.

ובזבוז זמן? פפפ. הזמן שלך עדיין לא שווה כסף

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ט' שבט 08:46

הפוך, זה לא טוב, זה לא שאני הולכת עם עצבים ומחפשת על מי להוציא, הדיונים האלה הם גורמים לי להתעצבן ואז הורבים לי את המצב רוח.

הזמן שלי בהחלט שווה כסף

ט' שבט 09:02

יא מתנשאת, לא היית עושה עם הזמן הזה כלום גם ככה, תודי!

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ט' שבט 12:29
ט' שבט 12:37

מה היית עושה?

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ט' שבט 14:19
ט' שבט 15:33

גם אני אוהב לבהות בקורי העכביש שבפינה

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ז' שבט 19:14
ז' שבט 00:09

טבע. עגלת קפה. צבעי מים

אם אפשר ככה כל יום בבקשה

ז' שבט 07:14

אם אתה מרוצה מעצמך כפי שאתה עכשיו, אינך מודע למי שאתה יכול להיות אם תהיה מוכן לשאוף (סדגורו)

ז' שבט 19:35

בואי נשלב.

ז' שבט 10:04

קפה של בוקר עם חברה (שתי עצמאיות)

קרב חרבות (שלי ושל בעלי- סיפור ארוך)

ירי בחץ וקשת (האימון השבועי)

ז' שבט 10:21

את נשמעת בחורה לעניין, ללא ספק!

רוצה סייף עד מוות? יש לי מצ'טה, אבל היא קהה משימוש, יהיה לך ייתרון

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ז' שבט 10:30

והחרבות שלנו לא מברזל, אלא מספוג קשיח... כשנהיה מאומנים מספיק נחשל לנו חרבות.

ז' שבט 10:31

אז בואי קרב אלות עד מוות.

או שתקני מצ'טה כמו שלי, לא יקר

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ז' שבט 10:46

זה היה עם אחותי לפני ארבע שנים. היינו שנינו עם חרבות עץ, והיה לנו גם מגן אחד.

כל פעם אחד מאיתנו היה עם מגן ואחד עם שתי חרבות. הדפתי את החרב שלה פעם אחת כלפי מעלה, וחטפתי מכה בלסת... השיניים שלי כאבו חודש אחר כך

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ז' שבט 10:49

אצלנו כל סוג לחימה עתיקה מתקבלת בברכה בבית.

(אנחנו עוד מנסים להכניס ת'ילדים לזה... בינתיים בונים להם כושר)

ז' שבט 11:32

את מתנחלת במקרה? כי אם לא, על ווינצ'וף שמעת?

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ז' שבט 14:10

מה זה ווינצ'וף??????

ז' שבט 14:52

קלע אתיופי, נפוץ מאד ביו"ש.

חברים שלי מספרים מידי פעם על האתיופי תורן שפוגש אותם עם ווינצ'וף ומתלהב, ומדגים כישורי קליעה שמביישים את כל יו"ש

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ז' שבט 15:07
ז' שבט 11:33

אתם נשמעים כמו אנשים כלבבי.

(לא מדבר עם אנשים בכללי)

ז' שבט 13:32

יש סיכוי שתכתבי לי בפרטי?

ז' שבט 14:11
אתמול 23:58
לשפוך את כל השירים הגויים שאני שומע ולזעזע את כולכם דויסלךך😈😈😈😈
אתמול 23:59
היום 00:04
היום 00:23
שרק שירים דוסים הם יפים /עמוקים
היום 00:53

אין לי בעיה, רק למה אתה צריך להוכיח לנו משהו?

היום 00:57
עליתם לי על העצבים בפורים עם השירים שלכם
היום 11:38

אז תראה איזה יופי!!

איך בא לי להיות חלק מהישיבה הזאת

היום 12:16

אני דויסלה ?

אני מתלבט.

אבל משום מה לא נראה לי ששיר כזה או אחר ממש יוציא אותי משיווי משקל....

היום 12:25

משתדל לא לדבר עם בנות בפרטיתודה

ה הוא המלךך

ה הוא המלך

אתמול 18:24
זה נראה למישהו הגיוני?
אתמול 18:43
אתמול 19:53

בה היה  חורף בלי גשם אז עכשיו צריך

ה הוא המלךך

ה הוא המלך

אתמול 21:39

וחוץ מזה אני אוהבת שהכל קצת משתגע

גם כי אני שונאת שגרה ואוהבת הפתעות

וגם זה לא הגיוני שבמציאות המשוגעת שאנחנו חיים בה הטבע ישאר אדיש...

(כמובן שה' שולט על הטבע אבל הבנת;))

אתמול 22:25
פשוט לא הבנתי לאור זה שהימים האחרונים היו חמים
אתמול 23:56
אתמול 23:58

שלא יגמרו הגשמים עד תיקון הטל בעז"ה

היום 00:12
שלשום 11:47

והאם אי פעם יצא לכם להשתמש במשפט פיתגורס כאנשים מבוגרים

אז התשובה היא כן

שלשום 12:31
שלשום 19:26

יום יומי בחיים…

•כאשר אנחנו שוקלים אם לקחת מטרייה בבוקר, אנו מעריכים את ההסתברות לגשם לפי תחזית מזג האוויר.

•אם אנחנו רוצים להגיע ליעד כל שהוא בזמן, אנו מעריכים את ההסתברות לעיכובים בתחבורה הציבורית או בפקקים.

•כאשר יש מבצע של “1+1” או “3 ב-10”, אנחנו מחליטים אם באמת משתלם לרכוש לפי הסתברות השימוש שלנו במוצרים

•כשאנחנו מחליטים אם לצאת לכביש הראשי או לבחור דרך עוקפת, אנו מעריכים את הסיכוי לפקקים.

•בבחירת מסעדה, אנו משתמשים בהסתברות להנאה על בסיס ביקורות קודמות.

בסופו של דבר, הבנה בסיסית של הסתברות יכולה לעזור לנו לקבל החלטות מושכלות יותר, להפחית סיכונים ולשפר את איכות החיים שלנו

שלשום 19:33
שמעריך את ההסתברות של כל מילה להיות המילה הבאה במשפט, ואז בוחר אותה
שלשום 19:48
שלשום 20:05

שתיכן אחת

@קפיץ

שלשום 22:18
אתמול 17:18
ט"ז אדר 21:06

ועוד אחד

ועוד אחד

ועוד אחד

ועוד אחד

תפילת ליל שבת,

אבל הם לא מתפללים.

אנחנו צועקים ל-ה',

אבל הם צועקים הבלים.

הסאחים מנשקים את הסידור,

וקוראים שני פרקי תהילים.

אלה שהקפידו להשתכר בהידור,

מנשקים את כל שאר המתפללים.

אם הייתי רבי לוי מברדיטשב,

הייתי אומר שהצעקות שלהם קרעו שערי שמיים.

אבל אני לא רבי לוי יצחק מברדיטשב,

לכן רק קיוויתי שמישהו יפליק להם באחוריים.

י"ז אדר 15:16

שמפיהם יוצאים פנינים

געגוע לקירבת אלוקים

צער על שבעבודתו מחסרים

דמעות השתוקקות מבכים..

ורואים אז את טוהר ליבם

כמה הם כן רוצים להיות טובים

מגלים את עמקי אהבתם

להורים, חברים, וכל הסובבים

ודווקא בלי המחיצות והמוסכמות

אז מתגלה היופי הפנימי

אז רואים את אור הנשמות

אז אני מתחבר לאני, לעצמי.

י"ז אדר 16:09
שלשום 14:35

אתמול 11:54
אתמול 20:13
אתמול 21:13
אתמול 22:07

אל תתעמק בזה יותר ממה שאני התעמקתי כשיצרתי את הניק.

אתמול 22:14

מכירה את הפורמים בפרוג ?

אתמול 22:24
אתמול 22:43

מענין לשמוע את דעת החברה כאן על פרוג,

לאחרונה אני יותר שם.

אתמול 22:48
אני לא מכירה את הפורומים שם..
אתמול 22:51
אתמול 22:58
אתמול 23:55

פה זה נקי כזה

היום 12:14
----טויוטהאחרונה

נכון מאוד

לקח לי המון זמן להתרגל שם !

זה בלגן ענק

בפרט אחרי שאתה רגיל כאן.

אבל שווה את זה,

פי כמה וכמה אנשים,

גיוון

דירוג של מגיבים

תארים וכו'

תחומי ענין שונים

וכו

גם מזה גם מזה אל תנח ידך....

היום 11:36

יפה‭ ‬אמר
בודאי‭ ‬שהיא‭ ‬שרוטה
אי‭ ‬אפשר‭ ‬לנו‭ ‬לתאר‭ ‬בשכלנו‭ ‬
איש‭ ‬שאין‭ ‬נשמתו‭ ‬שרוטה
רק‭ ‬הדומם‭ ‬שלם
אבל‭ ‬האדם‭ ‬הוא‭ ‬בעל‭ ‬שאיפות‭ ‬הפכיות
ומלחמה‭ ‬פנימית‭ ‬תמיד‭ ‬בקרבו
וכל‭ ‬עבודת‭ ‬האדם‭ ‬הוא‭ ‬לאחד‭ ‬את‭ ‬הניגודים‭ ‬שבנפשו
על‭ ‬ידי‭ ‬רעיון‭ ‬כללי
שבגדולתו‭ ‬ורוממותו‭ ‬
הכול‭ ‬נכלל‭ ‬ובא‭ ‬לידי @הרמוניה גמורה

(מילים: הראי"ה קוק ופתשל"ג)

י"ז אדר 14:09

ואני על שלי לא מוותר

לחזור לשגרה זה מאוד מוזר

אולי הפנס בגבה היה מיותר

בקיצר אשרינו ויש לי קטע לכתוב בחרוזים

@נפגעי פורים

@מי שעוד בלוף

ה הוא המלךך

ה הוא המלך

היום 00:00

לפעמים אני מקנא במי שעבר ככה את פורים

לי מאוד קשה לאבד את הדעת

היום 12:25

גם לי קשה אבל בפורים אפשרי

ה הוא המלךך

ה הוא המלך

י"ז אדר 20:20

אך תלוי סיטואציות ומצבים.  

יש והמתנה יכולה להיות ארוכה ומלחיצה ולא קלה,

ויש מקרים שההתמדה יכולה להיות מועילה וחיובית 

שלשום 20:05
ובעצם הכל תלוי בנו
שלשום 20:12
שלשום 00:53

היא נותנת זמן לעכל/ להבשיל/ לחשוב שוב/ להתבגר/ להסיק מסקנות יש עוד המון מתנות ממנה

למרות שלפעמים עדיף לפעול ישר בלי לחכות כי אנחנו מפספסים דברים

אבל זה תלוי בסיטואציה

למה את מחכה???

כשפרח לא פורח, אתה מתקן את הסביבה שבה הוא גדל, לא את הפרח.🌺

שלשום 20:04

מהמם!

כל יום מחכה למשהו אחר(:

אתמול 02:59
ממשזיויקאחרונה

י"ז אדר 12:28

מי שלא משוגע לא נורמאלי

י"ז אדר 13:07
י"ז אדר 13:41
כולל האימוג׳י🤭

בלילה בלילה, לחכות לתשובות כדי למצוא עוד סיבה לקוות  

י"ז אדר 14:33
י"ז אדר 13:11
יוצרים שגרה שאוהבים
שלשום 14:27

זה כל הזמן משתנה, יש ימים שהשגרה באמת מצליחה ואז זה טוב ויש ימים שאני מבואס כי אני לא מצליח כלום.

לרוב נראלי שאני אוהב אבל ברגעים מסוימים ביום אני מרגיש מדי פעם שהשגרה לא טובה

שלשום 18:00

שונאת אבל מצד שני חייבת אותה 

אני חיבת גבולות חיצונים אחרת הייתי בתוהו ובוהו...

שלשום 23:07
אתמול 02:58
מתלבט אם היא אוהבת אותי

אולי יעניין אותך