הרבנים שהכפישו את הרב טאו ולא חזרו בהם. לא יכוליםקעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך כ"ו באדר תשפ"ו 11:57

לומר "ידינו לא שפכו את הדם הזה". בקשר להתאבדות שושנה סטרוק ז"ל.

אני עוקב כבר 3 שנים אחרי פרשיית הרב טאו ברשתות החברתיות.

מה שרואים זה שתמיכה של רבנים מסוימים בטענות בלי לבדוק, גרמה למקהלות "מאמינים.נות לך" שגרמה לאותם אנשים סכיזופרנים להגדיל את ההזיות שלהם, כמו גידול סרטני.

זה מתחיל בטענות הזויות על הרב טאו, וממשיך לעדויות של סכיזופרנים בעלי הזיות פסיכוטיות על כך שכביכול הרב שמואל אליהו והרב טאו הם פוגעים טקסית ומנהלים רשת של פדופילים, ומשם גדל להזיות גדולות יותר שכל זמן מקהלות ה"מאמינים לך" מחזקים אותם.

גם נראה שאותם אנשים גרמו לשושנה סטרוק להגדיל את ההזיות עד שהיא התאבדה.

זה התחיל אצלה מהזיות שהוריה יחד אונסים אותה. המשיך לכך לטענת הזיות שנועה גולדברג פעילת נגד הטרדות היא גם חברה ברשת פדופילים, והגיע לשיאו בהזיות שהוריה והרב טאו מנהלים פגיעות טקסיות ומכרו אותה לזנות בתל אביב.

כל זה בגלל מקהלת התומכים שמאמינים לה וניפחו אצלה את ההזיות כי נתנו לה גב, עד שזה גרם לה להאמין בהם ולהתאבד.

אם אותם 4 רבנים גדולים שהכפישו את הרב טאו ולא חזרו בהם, היה להםשמץ של יושרה לאמר קבל עם ועדה "טעיתי. אני חוזר בי. מתנצל" ייתכן שכל זה היה נמנע.

אז אותם רבנים  לא יכולים לטעון "ידינו לא שפכו את הדם הזה"

אתה רומז שהרב טאו קשור למוות הטרגי?איתן גיל

תתבייש לך

תקרא טוב מה שאמרתי. כתבתי בדיוק ההפךקעלעברימבאר
אברם סתיו כתב מאמרי התנצלות בכמה אתריםנקדימון

אבל אני לא יודע אם הוא "רב גדול" בעיניך, ואם אליו התכוונת.

באופן כללי מדובר בסוגיה לא פשוטה. מצד אחד ברירת המחדל היא חזקת חפות, במיוחד כאשר המתלוננים הם בעלי היסטוריה נפשית מורכבת, או כאשר החשד מפוליטיקה מלוכלכת תופס מקום.

מצד שני, לא נרצה שדברים בנושא הזה לא ייבדקו אם חלילה אכן אירע פשע. באמת מדובר בדיני נפשות.

מסובך.

הרב אברהם סתיו התנצל ויאמר לזכותו.קעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך כ"ו באדר תשפ"ו 13:07

אבל 4 רבנים גדולים ממנו מעולם לא חזרו בהם. ואפילו אחד מהם הגדיל לעשות והחמיר את המצב

החפות היא מוכרחת כמעט בטוח משתי סיבות:קעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך כ"ו באדר תשפ"ו 13:32

א. אם החשוד פגע רק ב10. אז מה הסיכוי שבמקרה אחת מהעשר תפתח סכיזופרניה , כאשר היא טוענת שהוא פגע בה בניותה ילדה? וכי הוא ידע שהיא תפתח סכיזופרניה, וכי היה לה אז סכיזופרניה והוא עבר בחברון ובדק את כל הילדות שיש להן זכזופרניה ופגע רק במי שמצא שיש לה?

הסיכוי לפתח סכיזופרניה (לא נוירוזה אלא פסיכוזה) מפגיעה היא אחדל200 בערך. הסיכוי ש"במקרה" מתוך 10 נפגעות אחת תפתח סכיזופרניה והזיות, קטן מאוד.

ב. אם החשוד פגע במאה נשים, אז לכאורה אחרי 3 שנים של פרסום ותמיכה של גדולי רבנים, היינו מצפים שעשרות נשים תצאנה בהכרזה שהוא פגע בהן. אבל זה לא קרה.

אצל שיינברג, משי זהב, קצב, ולדר, ברלנד וכדומה אחרי שיצאה אחת יצאו עשרות. כאן זה לא העניין.

היו פה 3 סכיזופרנים עם תעודות שידוע על הזויותיהם ורואים מתוך דבריהם את הזיותיהם. ועוד אחת נקמנית ממורמרת שיש לה את כל הסיבות שבעולם להשחיר מי שהיא מנסה חהשליך עליו את כל הבעיות הקשות שלה בחיים. חוץ מזה אחרי 3 שנים לא היו עוד תלונות.

איפה כל עשרות המתלוננות? למה הן לא יצאו בהכרזה?

הסיבה הראשונה שכתבת שגויה מהיסודמרגול

היא אמרה שהיא סובלת מהפרעת זהות דיסוציאטיבית.

ייתכן שזה שם אחר לסכיזופרניה.

על כל פנים, אתה יוצא מתוך נקודת הנחה שהמאורעות בלתי תלויים, בעוד שטראומות מהילדות כן קשורות בפיתוח הפרעת זהות דיסוציאטיבית.

ועל כן, אאתגר ואעלה - מה הסבירות שבהינתן הפרעת זהות דיסוציאטיבית, היתה פגיעה טראומטית ממושכת בילדות?

לגבי חזקת החפות. שושנה סטרוק האשימה את הוריה, כאשר אמה היא ח"כית בממשלה, וממש במפלגה של השר לביטחון לאומי.

נוסף על כן, שושנה פתחה תלונה במשטרה, אשר אינה נחקרה.

אם אורית אכן חפה מכל פשע, מדוע שלא תפעל על מנת שהמשטרה תזיז את עצמה ותחקור את העניין עד להכרעה בתיק? בשביל חברת כנסת שיושבת במפלגתו של השר שאחראי על המשטרה זה אמור להיות די פשוט.

בנוגע לטענה השנייה שלך. ראית איך התייחסו לנשים שטוענות שנפגעו מהרב טאו? והאם חקרו את תיקיהן בצורה שהביאה להכרעה כלשהי?

סתם לידע כללי, אחוז גבוה מאוד מהתיקים בהם יש תלונות על פגיעות מיניות נסגרים די מהר. למה פה הם לא נסגרו כל כך מהר, אבל גם לא מתקדמים אלא תקועים?

ואם מישהי נפגעה מאותו אדם ורואה איך מתייחסים לנשים נוספות שטוענות שנפגעו ממנו, וגם שהתיקים לא מתקדמים, איזה אינטרס יש לה לחשוף עצמה? או אפילו להגיע למשטרה ולעבור את החקירה (אירוע קשה בפני עצמו לקורבנות. מוזמן לקרוא על זה. בכללי, לאו דווקא בפרשייה זו), כאשר המשטרה שמה את התיקים להעלות אבק?

הסיכוי לפיתוח זהות דיסואטיבית מפגיעהקעלעברימבאר

מינית היא אחד ל200.

כלומר אם החשוד פגע ב10. הסיכוי הוא רק אחד ל20 שאחת מהן תפתח זאת.

איך במקרה דווקא מתלוננת זו מתוך 10 קרבנות פיתחה סכיזופרניה?

האם החשוד הסתובב בחברון וחיפש את הילדות שסובלות מהפרעות דיסואטיביות? איך הןא ידע למי יש?

ב. גם החרדים ביזו את הנפגעות של ולדר.

בכל זאת כשאחת יצאה, יצאו עשרות. (וכן אצל משי זהב, ברלנד, שיינברג וכדומה)

כאן מפרסמים 3 שנים מעל כל רשת חברתית ובמה אפשרית, עם תמיכה של גדולי הרבנים הליברלים.

ובכל זאת, מלבד 3 סכיזופרנים ידועים ונקמנית אחת. אין עוד תלונות.

הרי אם המתלוננת לייטית או דתלשית (ולפי הטענות הוא פגע גם לפני 40 שנה) אז החברה שלה תחבק אותה אם תצא בתלונה. וגם יש מקצת רבנים חרדלים שתמכו במתלוננות.

ובכל זאת דממה. אין תלונות.

איך את מסבירה את זה?

ג. הטענה שאורית בעלה ורב גדול פעלו יחד לפגיעה טקסית ולמכירת בתם לזנות בתל אביב היא הזויה. מה גם שלפני שנה הטענה היתה רק על ההורים, אבל כדרך הזיות, זה כמו גידול סרטני, הן גדלות. כנל אותו דפוס גם אצל המתלוננת מחברון, ההזיות מתנפחות משנה לשנה. השנה גם נוספה "עדות" כביכול שהיא ראתה את הרב שמואל אליהו פוגע בה בפגיעה טקסית יחד עם מפקחת החינוך הארצי ועוד רבנים בגלימות בכת מאגית ושבתאית

לא ענית על השאלה הסטטיסטיתמרגול

והתעלמת מהיכולת של השרה סטרוק לזרז חקירה במשטרה.

השאלה הסטטיסטית היא *בהינתן* הפרעת זהות דיסוציאטיבית, מה הסיכויים לפגיעה בילדות.

כלומר, תקח את כל הסובלים מההפרעה, תבדוק כמה מהם סבלו מפגיעה טראומטית בילדות. זה הנתון שאתה מחפש יקירי.

הרי הדבר שאנחנו עם יותר ודאות עליו זה שהיא אכן סבלה מההפרעה הזו.

בנוסף, הפרעות זהות דיסוציאטיבית יכולה להתפתח *כתוצאה* מפגיעה מינית חמורה.

כלומר הוא לא היה צריך לחפש ילדות עם ההפרעה, כי עצם הפגיעה יכולה לפתח אותה.

סיכוי של 1 ל20 הוא גבוה מאוד (5%). בהחלט לא מספיק בשביל לזרוק לכלא סתם כך, אבל בהחלט גבוה מספיק בשביל לחקור טוב.

למיטב זכרוני, במקרים של ולדר, משי זהב וכו, המשטרה פרסמה באמצעי התקשורת עידוד לנפגעות נוספות לפנות למשטרה. האם כך קרה כאן? ייתכן שכן, אבל לא זכור לי.

החקירה במקרים של החרדים הנ"ל התקיימה בקצב. המשטרה לא זרקה את התיק לארכיון על השהייה.

לגבי שאר הטענות שלך. חביבי, אתה בא פה מראש עם אג'נדה מאוד חזקה ("ונקמנית אחת", מחליט אילו רבנים גדולים מהרב אברהם סתיו וכו).

היפותטית, האם היו ראיות שהיו משכנעות אותך שקיימת אפשרות שצבי טאו פגע מינית? או אורית סטרוק?

הטענות אכן כאלו שאני לא יכולה אפילו לדמיין. אבל אם יש ספק, חייב לחקור. יוקל לי מאוד אם יחקרו בצורה אמיתית ויסודית ויגלו שאין שום בסיס לחשדות. באמת. אני ארגיש בטוחה יותר לדעת שזה דבר שלא קיים בעולמנו.

אבל אם יש בזה אמת-  חייב לחקור ולעקור את הזוהמה הזו מהיסוד.

ואם נשתוק כולם יחד ונכתוב על דף 20 פעמים "זה לא קרה, זה לא קיים, טענות שקר", אולי נצליח להרגיש בטןחים, אבל האם באמת נהיה בטוחים?

אני לא נכנסת לסטטיסטיקותאן אליוט

אבל ממה שכתבו היום עיתונאים משני קצות הקשת הפוליטית, נראה שהדברים נחקרו וללא נמצא להם בסיס.

פשוט עצוב מאוד מאוד

נחקרו ועוד איך. ידוע מעל כל ספק שקעלעברימבאר
3 מ4 המתלוננים עם סכיזופרניה והזיות. אני יכול לשלוח לך בפרטי ראיות
אז אם למישהו יש סכיזופרניה מותר לפגוע בו?מרגול

וכל דבר שאומר שקר?

אני אמרתי להסתמך על עדותה בלבד?

לא.

אני אמרתי לחקור כמו שצריך. 

אם יש למישהו סכיזופרניה והזיות זה אומרקעלעברימבאר

שעדותו לא אמינה, לא בבית משפט, ולא בבית משפט שדה של הרשתות החברתיות ששופכות דם ומכתימות שם של אנשים חפים מפשע.

ואם עברו 3 שנים ואין אף עדות. אז עוד יותר זה מעיד שלא היה פה כלום.

המשטרה חקרה כמו שצריך 3 שנים. זימנו את העדים. היה עימות של הזו מחברון עם הרב טאו המשטרה. לא מצאו כלום. גורנישט. 

והתיק נסגר? לא. למה? דווקא אוהבים לסגורמרגול

תיקי פגיעה מינית.

באמת.

אז למה לא נסגר?

כי לשמאל יש אינטרס שהתיקקעלעברימבאר

של הרב טאו ישאר פתוח ולא יזוכה מחמת הספק.

ראי ערך תפירת התיק על אחיו של זיני

אולי. אבל אתה עדיין משתיק את שושנה סטרוקמרגול

יכול להיות שהרב טאו חף מכל פשע. באמת.

אבל גם אתה אומר שזה לא אומר ששושנה לא נפגעה בילדותה.

אז למה אתה משתיק אותה?

למה אתה מצמצם את הטרגדיה הזו לדמות משנית בסיפורה (הרב טאו)?

ואני מפסיקה להגיב פה כי מבינה שאתה לא קורא את מה שאני כותבת. בכל אופן לא בצורה שבה אתה גם מבין מה אני מנסה להגיד.

מתפללת על כולנו לחברה שממגרת פשע מקרבה, ומדינה שבה בטוח ללכת ברחוב. 

לא השתקתי אותה!קעלעברימבאר

רק טענתי שמי שטען שהזיותיה (שבהחלט היו הזיות! זה שהיא טענה שכל כך הרבה אנשי ציבור עשו כת ואנסו אותה) הן נכונות ו"מאמינים לך!" גרמו לה רק להגדיל את ההזיות עוד ועוד ועוד.

היה אפשר לאמר - אנו תומכים בך שתפני למשטרה ושיבדקו.

זה לא היה רוח הדברים.

את מוזמנת לראות בתגובו תבפייסבוק על דבריה. כולם ממהרים לטעון שאכן כל אנשי הציבור שהיא נקבה בשמן אכן עשו כת אחת ואנסו אותה. הזוי!!!!!!!

נחקר אירוע המוות כעת. כלומר האם ייתכן שפלילימרגול

כשאדם נפטר מחוץ לבית חולים תמיד יש מעורבות של המשטרה

הם צריכים לברר מה היו נסיבות המוות

במקרים של התאבדות הרבה פעמים זה נסגר מהר

הם שם כדי לוודא שלא היה אירוע פלילי (כמו רצח ע"י מישהו אחר למשל)

זה מה שכתוב שנחקר

לא נחקרה התלונה שהיא עצמה הגישה במשטרה נגד הוריה. 

ברור שצריך לחקור. זה לאקעלעברימבאר

קשור לפגיעות טקסיות.

צריך לחקור כל אירוע מוות 

אבל את זה חקרומרגול

את אירוע המוות

מצאו שאין חשד לפלילים (ומקווה שאכן חקרו היטב)

אני דורשת שיחקרו את התלונה שלה.

לאאן אליוט
מדבריהם של יאיר שרקי וג'וש בריינר, נשמע שגם הם חקרו וגם המשטרה וראו שאין שום בסיס ראייתי.
את משקרת. למה?נקדימון
על החקירה בעניין התלונה של שושנה הוטל צו איסור פירסום.

על סמך מה את קובעת שאין חקירה?

בהנתן הפרעה אזקעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך כ"ו באדר תשפ"ו 17:56

הסיכוי גבוה.

אבל אין סיכוי שרב מירושלים ידע איזו ילדה בחברון סובלת מזה ואיזה לא.

והסיכוי לפתח, כמו שאמרתי הוא אחד למאתיים.

וודאי שצריך לחקור.

המשטרה חקרה לעומק את הסיפור כבר 3 שנים ולא נמצאה אף ראיה. משום מה (ובניגוד גם לרצון המתלוננת) הפרקליטות מושכת את התיק ולא סוגרת אותו אחרי 3 שנים , כי יש למישהו אינטרס. ראי ערך תפירת התיק על אח של זיני.

כלומר החשוד 95 אחוז זכאי ו 5 אחוז נאשם.

אפשר לומר זאת על כל אדם ממוצע.  חזקת החפות של 95 אחוז מבחינתינו זה 100 אחוז.

ובטח שרבנים לא יכולים להכפיש את הנאשם מעל כל במה. זה עבודה של המשטרה.

ב. 3 שנים פרסמו מעל כל במה של רשת חברתית, ויקיפדיה, ואף לעיתים בתקשורת הרשמית. דפים שלמים שפמפמו יום ביומו על זה. כולם ידעו על זה 3 שנים. ועדיין אין מתלוננות.

מוזר לא?

ג.  זה שכתבת צבי טאו ולא הרב, כבר מסגיר מראש את העמדה שלך.

לפני שנתיים וחצי  הייתי ב50 אחוז בטוח שהרב טאו אשם,ושמתי את ספריו מאחורי שאר הספרים בבית שלי. עד שנחשפתי להזיות על זה שהוא רצח 2 תינוקות בשם מנגלה והבנתי שמשהו חשוד מאוד בסיפור.

עם תלונתו של ר' וסיפורו שסירס עם סכין את הרב טאו, ושהוא בדרך לאשפוז. הבנתי את התופעה באופן כללי שמדובר פה במכת סכיזופרניה.

אחר כך כשהזו מחברון טענה שהיא ראתה בילדותה את הרב טאו מעביר את הגלימה לרב שמואל אליהו ובפגיעה טקסית הוא והרב טאו אונסים אותה ביחד עם מפקחת החינוך הארצי. הבנתי שהיא לא אמינה בעליל. כמו שהגרוש שלה אמר כבר מראש.

המתלוננת ד.ל, יש לה את כל הסיבות שבעולם להיות ממורמרת על הרב טאו. היא אלמנה ללא ילדים ובודדה. ומאשימה אותו שבגללו היא לא היתה חברה של הרבנית טאו ובגלל זה נדפקו לה כל החיים. מרמור ובדידות מוציאים מאדם את הרע.

ד. אין טענות שהיו משכנעות אותי שהזוג סטרוק יחדיו ביחד עם כמה רבנים עשו פגיעה טקסית ומכרו את בתם לזנות בתל אביב. זה הזוי ברמת חייזרים.  רב פדופיל יפעל לבדו ולא יטריד עם אנשים כי חושש שיוכתם שמו.

במיוחד שהיא טענה על נעמה גולדברג שניסתה לעזור לה וטענה שהיא בעצם פדופילית. היא היתה אשה מסכנה עם פרנואידיות ורדיפה שלהט הציבור ושלהובו אותההביא עליה את התאבדותה.

בדיוק כמו הדפוס של הזו מחברון מול מבורך. אחד לאחד

לגבי א- ראה הערתי. קודם פגיעה אח"כ ההפרעהמרגול

סביר שלא היתה לה ההפרעה הנפשית בהיותה ילדה ביישוב היהודי בחברון.

אז הפוגע לא היה צריך "לדעת שיש לה הפרעה נפשית". כי לא היתה. ככה פשוט. (אולי כן היתה, אבל זה לא היה משנה מהותית את הסיכויים)

ב. בוודאי שפרסמו בעיתונות. אבל האם המשטרה פרסמה? פרסומים בעיתונות מראים לנפגעות נוספות שהן לא היחידות. אבל כשהמשטרה קוראת לנפגעות נוספות לבוא, זה מראה להן שגם חוקרים את זה, ואולי אפילו ירשיעו את הפוגע שלהן.

האם המשטרה קראה להן?

האם היתה חקירה שהובילה למיצוי התיק?

ג. נכון. עד לפני כמה שנים קראתי לו הרב טאו. או הרב צבי טאו. היום לא מרגישה צורך.

ד. גם לי אין את המסוגלות לדמיין סיטואציה כזו. גם בעיניי זה הזוי ברמת ה"בלילה הפסקתי לנשום לשעה אבל חזרתי לחיים ואני סבבה עכשיו" (סטטיסטית דווקא סביר שיש חיים מחוץ לכדוה"א).

לצערי הרב אני יודעת בשכל שהיו מקרים בעבר שגם הם היו הזויים ברמת הרוע ובאופן בו הרוע יצא לפועל. (נניח השואה, איך ייתכן שדבר כזה קורה בהיקף כזה גדול ויש שתיקה ברמה של מדינה שלמה? כמעט יבשת שלמה… אפילו בטבח ה7.10 אני לא מצליחה להאמין. אני יודעת שזה קרה. אבל אני לא מסוגלת לתפוס את זה. לא מסוגלת.)

ה. אנשים עם מחלות נפשיות מהסוג שמערער את השפיות אכן יכולים להגיד גם דברי בדיה. ואכן יכולים להגיד גם דברי אמת. ואכן יכולים להגיד גם וגם.

אני מסכימה שאי אפשר להסתמך על עדותה בלבד.

מסכימה.

ברור.

אבל שיחקרו. שיביאו לחקירה את הפוגעים לכאורה. שיבררו עם אנשים אחרים שייתכן וידעו.

זה מה שאני דורשת.

מיצוי החקירה. 

אני חושב שאנו לא א על אותו גל:קעלעברימבאר

א. ייתכן מאוד שמישהו פגע בה מינית והמשטרה צריכה לחקור. לא דיברתי על זה.

ב. הרבנים הנל שפכו דם של איש ציבור. הם הזכירו את שמו ואמרו שיש חשד בו. הם לא חזרו בהם!

כשאר הוכחתי שהסיכוי שהוא פגע בה הוא 5 אחוז ומטה.

ג. הרב טאו מוכח ש95 אחוז לא פגע. כלומר כמו כל אדם ממוצע. אין סיבה לא לקרוא לו הרב טאו. אני יודע שיש אנשים שפספסו פה הזדמנות חייהם להשמיץ את ישיבות הקו, אבל נא להתגבר!  

ד. אין מה להשוות בין השואה שהיתה גלויה לעין לבין פגיעות טקסיות. אין שום אינטרס לפדופיל ליצור קשר אם עוד פדופילים ולסכן את חשיאותו ולחשוף את עצמו למשטרה. הוא יפעל לבד.

כן היו פגיעות מיניות בארץ על רקע מיסטי. (שיינברג לשמל) אבל זה אדם בודד , לא קבוצה ולא טקסי ולא נגע סבצינוות ההדתית!

מה גם שככל שהפע קבוצת יותר כך יש סיכוי גדול יותר למשטרה לגלות אותו.

ואפשטיין זה לא השוואה. מדובר במליארדר הולל שהזמין נערות ליווי לחבריו.

לא בכת מאגית שבתאית מיסטית של פדופילים . מה גם ששום רב לא ירצה לסכן את שמו הטוב. ורבנים פדופילים יפעלו לבד.

ה. חקרו כבר. בכל מקרה זה לא רק חזקת החפות. אלא וודאות החפות. 95 אחוז חפות מבחינת החברה זה 100 אחוז חפות. שהמשטרה תחקור אני לגמרי בעד

אז תאשים את המשטרה בראש ובראשונהמרגול

אנחנו כנראה דווקא כן על אותו הגל במקום של לחקור את טענותיה.

אין לי מושג אם הרב טאו או כל רב או איש אחר היו קשורים בפגיעות בה. אני כן חושבת שסביר מאוד שהיא נפגעה קשות בילדות.

זה כן מעלה חשד על הוריה, אח"כ על הסובבים אותם.

אני לא מנסה לצוד את הרב טאו באופן ספציפי. אני רק רוצה שיחקרו את הטענות שלה. בעיניי דווקא כדאי קודם כל לחקור את ההורים (כי כנראה נפגעה בילדות. ובילדות ההורים אחראיים עליך וגם הרבה סביבך. כמובן קיימים מקרים שההורים אפילו לא מודעים לכך שהילד שלהם נפגע)

לטענתך הראשית: בגלל כל ה"מאמינים לך" היא המשיכה עם ה"הזיות" ונשאבה לזה, מה שלבסוף הוביל ללקיחת החיים של עצמה.

אתה חושב שמה שהפעיל זה ה4 רבנים שהאשימו את הרב טאו ולא חזרו בהם? (אגב, אין לי מושג בכלל על אילו רבנים אתה מדבר)

אתה לא חושב שמשטרה שתחקור ותוכיח שהדבר בדיה היה עוזר יותר בעצירת תנועת ה"מאמינים לך"?

בנוסף, חוששתני שרוב מי שתמכו בה בכלל לא מגדירים (יותר נכון להגיד מגדירות, נראה לי שהרוב נשי) עצמם דתיים. אז קומץ הרבנים הנ"ל לא מעניין אותן במיוחד.

מה גם, שעבור רוב התומכות בה, העניין הוא לא הרב טאו, אלא הפגיעות הטקסיות (אם הרב טאו פגע בצורה טקסית אז ברור שגם הוא, אבל רוב החיצים לא מכוונים אליו. יותר מכוונים למשטרה. ואם כבר אדם ספציפי אז אמא שלה- אורית סטרוק)

אם היה חשד כלשהו אזקעלעברימבאר

אני מניח שהמשטרה היתה כבר בודקת.

ידוע שהיא סכיזופרנית מגיל צעיר היתה.

ראיתי סרטונים שלה. היא לא יודעת מה קורה מסביבה ובודה דברים מליבה בגלל הזיות. וודא ישצריך לחקור. אבל אני משאיר זאת למשטרה. אם המשטרה יודע תשהיא היתה סכיזופרנית מגיל קטן עם הזיות. לא בטוח שאפשר לחקור כל טענה. האם נחקור כל אדם בבית חולי נפש שטען שהוא רצח את רבין? אני משאיר למשטרה את שיקול הדעת.

אין אבל קשר לשפיכת דם של משפחת סטרוק, (שהשמאל תאב הדם מאוד נהנה לעשות זאת כרגע!) של הרב טאו, ושל הצינות הדתית.

ב. אם 4 הרבנים הליברלים הגדולים היו מכריזים "טעיתי" ייתכן שזה היה ממתן את מקהלת המאמינים לך. ייתכן שזה היה מקטין את הזיותיה.

פשוט רואים איך גם אצלה וגם אצל השניה מחברון, ההזיות גדלות וגדלות וגדלות כל שנה למימדים חדשים

ההורים אשמים?!שלג דאשתקד

את באמת חושבת שההורים אחראיים/ יודעים שהילד שלהם נפגע? אם זה היה המצב, לא היו פגיעות.

זה מוזר שנראה שפגיעות מיניות ככ מפעילות אותך, ואת לא יודעת דברים ממש בסיסיים על פגיעות מיניות ובכלל (שמעת פעם על ויקטימולוגיה?)

אעזור עם הסטטיסטיקהמרגול

שאלתי את הצ'אט (כאשר לא הייתי מחוברת לאף חשבון, כדי שלא יושפע מחיפושים קודמים שלי) כך:

בהינתן הפרעת זהות דיסוציאטיבית DID, מה הסיכויים לפגיעה טראומטית (/טראומטית ממושכת) בילדות?

תשובתו:

בהקשר של Dissociative Identity Disorder (DID), רוב המחקר הקליני מצביע על קשר חזק מאוד בין ההפרעה לבין טראומה בילדות — במיוחד טראומה חוזרת וממושכת.

### מה אומרים מחקרים

* מחקרים רבים בפסיכיאטריה ובפסיכולוגיה קלינית מצאו כי **כ-85%–95% מהאנשים עם DID מדווחים על טראומה קשה בילדות**.

* הטראומות השכיחות ביותר שדווחו כוללות:

* התעללות מינית בילדות

* התעללות פיזית

* התעללות רגשית קשה

* הזנחה חמורה

* סביבה משפחתית כאוטית או מסכנת לאורך זמן

### למה טראומה קשורה ל-DID

על פי התיאוריה המרכזית בפסיכולוגיה של טראומה:

* ילדים צעירים אינם מסוגלים לעבד טראומה מתמשכת בצורה רגילה.

* המוח משתמש במנגנון של **דיסוציאציה** (ניתוק בין חוויות, זיכרונות וזהות) כדי להגן על עצמו.

* כאשר זה קורה שוב ושוב לאורך שנים, חלקי זהות שונים יכולים להתפתח כמנגנון הגנה.

המודל הזה נקרא לעיתים **המודל הטראומטי של DID**, והוא המודל המקובל ביותר כיום.

### חשוב לציין

* **לא כל מי שעבר טראומה מפתח DID.** למעשה רוב הנפגעים אינם מפתחים את ההפרעה.

* יש גם ויכוח אקדמי מסוים סביב ההפרעה, אך **הקשר לטראומה בילדות הוא אחד הממצאים העקביים ביותר במחקר**.

✅ **סיכום:**

אם למישהו יש DID, הסבירות שהייתה **טראומה משמעותית ומתמשכת בילדות היא גבוהה מאוד — בדרך כלל מוערכת סביב 85–95% במחקרים קליניים.**

אם תרצה, אני יכול גם להסביר:

* למה דווקא בגילאים מסוימים מתפתחת ההפרעה

* אילו גורמי סיכון נוספים קיימים

* או עד כמה האבחנה של DID נדירה באוכלוסייה.

ממליצה ללמוד מושגי יסוד בהסתברותמרגול

לכל הפחות על השוני בין הסתברות להסתברות מותנית, וכן על המהות של כל אחת מהן.

בנוסף מומלץ לצבור ידע בסיסי על רקע של מחלות. האם קשורות בגנטיקה? מולדות? השפעה סביבתית/חשיפתית בלבד?

לרוב הרקע לא מובהק, ואז כדאי להבין מה הגורם המשפיע יותר.

למשל, האם סכרת סוג 2 מושפעת יותר מהגנטיקה או יותר מאורח חיים? (שכן היא מושפעת גם וגם)

אז את טוענתקעלעברימבאר

שהרב טאו בירר על הגנטיקה של המשפחה מחברון והגיע למסקנה שהכי שווה לו לפגוע בהן כי יש להם הסתברות להגיע לסכיזופרניה והזיות ואף אחד לא יאמין להם?

אפילו בשביל הרב טאו זה נשמע מתוחכם מדיי...

אדוני אתה קורא הפוך?מרגול

זה לרוב לא נגרם בגלל גנטיקה

אלא בגלל *טראומה*

קודם טראומה

אח"כ המחלה

יש?

לא צריך לברר כלום על הרקע של הילדה לפני, עצם הפגיעה הטראומטית עלול להוביל למחלה.

ואם נתון לנו שיש לה הפרעת זהות דיסוציאטיבית, ע"פ הצ'אט, הסיכוי שהיא חוותה טראומה משמעותית בילדות הוא 85-95 אחוז.

האם זה אומר שהרב טאו מעורב? לא.

זה רק אומר שבגלל שהיא סובלת מהמחלה, כמעט בטוח שחוותה טראומה משמעותית בילדות.

איזו טראומה? זה צריך לברר.

יש גם סיכוי שלא חוותה כלום.  

אבל כאמור, הפגיעה קודמת למחלה.

לא צריך רקע של מחלה נפשית לפני הפגיעה. 

הסיכוי שטראומה תגרום להזיות הוא אחד ל200.קעלעברימבאר

יכול להיות שאכן היתה פגיעה מינית ממישהו , לפי עדות המשפחה זה כנראה אמא שלה שלא בקו השפיות. אבל זה עניין של המשטרה.

אין לרשתות החברתיות ולגברת מבורך שום זכות להכפיש אנשי ציבור בבמה ציבורית.

הפוך גוטהמרגול

הסתברות מותנית

לך ליוטיוב בטח יש סרטון של כמה דקות

לא ראיתי בכלל מה העלתה מבורך.

ובוודאי שתפקיד המשטרה לחקור.

ובוודאי שאם פגעו בה בילדות צריך לחקור ולהעמיד לדין.

לא אמרתי שזה הרב טאו.

לא אמרתי גם שלא.

ואכן יותר סביר שזה אחד ההורים מאשר שזו דמות חיצונית (או לכל הפחות, שההורים ידעו/היו מעורבים)

אבל לא לחקור?

אתה לא רוצה לחיות במדינה בה המשטרה פועלת על מנת לשמור על ביטחונך וביטחון ילדיך?

ואם יש פוגע (או פוגעת) שעדיין מסתובבים בחוץ, לא היית רוצה שיבדקו ? לא היית רוצה שיעמידו לדין? 

ייתכן שאכן מישהו פגע בה.קעלעברימבאר

" לא אמרתי שזה הרב טאו ולא שלא"

מה זו ההתממות הזו?

אין שום סיבה שנחשוב שאיש ספציפי פגע מינית במישהו, מפי עדות של סכיזופרן.  את מוזמנת ללכת למוסד לחולי נפש ולראות כמה אנשים שם יטענו עליך שרצחת אותם 3 פעמים!

גם אני בעד לחקור. מי אמר לא לחקור?

אבל מה זה קשור לרשתות החבתריות ולשפיכת הדם שנעשת שם על אנשי ציבור, על משפחת סטרוק ועל הצינוו תךהדתית בטענות הזויו7ת על פגיעות טקסיות?

אתה מתעסק בתפל.מרגול

אני אמרתי לחקור את הטענות שלה.

כן, זה אומר לזמן לחקירה את הפוגעים שהיא אומרת שפגעו בה.

זה לא אומר חקירה שסובבת את הרב טאו.

זה אומר חקירה שסובבת את הפגיעה בשושנה סטרוק.

רוב מה שראיתי ברשת לא עסק בציונות הדתית וגם לא ברב טאו. זה עסק בפגיעות טקסיות. שזה משהו שלצערי מסתמן שקיים בלי קשר לציונות הדתית. 

כבר מזמן חקרו את הרב טאו ישר הופוך במשטרהקעלעברימבאר

כולל עימות של הרב טאו במשטרה עם הזו מחברון.

הפיצו בכל הרשתו תהחברתיות דרישה לנפגעות לבוא להתלוננן כבר 3 שנים. יום יום דפים של הזו מחברון ומשפחתה ודף נגד הרב טאו ונגד הרב שמואל אליהו (שכרגע תובע דיבה אותה וקרוב לנצחון במשפט).

אין קצה לאף ראיה כבר 3 שנים!

ב. כמובן צריך לחקור מה הביא את סטרוק להתאבד והאם מישהו פגע בה. אב לפי עדיויות השכנים. היא כבר חולה בנפשה מגיל צעיר.

ג. כבר הסברתי למה לא הגיוני שיש פגיעות טקסיות

ד. את צריכה להתנצל על שפיכת דם הרב טאו

אתה קורא מאוד סלקטיבימרגול

גם העיתונות על הפרשה של שושנה סטרוק לא סובבת סביב הרב טאו.

גם לא רוב רובם של הפוסטים.

אין לי מושג אם הרב טאו פגע או לא פגע. אין לי. אני יודעת שהתלוננו, אבל לא מכירה תיק סגור לכאן או לכאן, אז אין לי מושג.

אתה הופך את הרב טאו למרכז הסיפור של שושנה סטרוק כשזה ממש ממש לא המצב.

ואתה בוחר להאשים קודם כל רבנים שהאשימו דמות משנית שהיא האשימה (הרב טאו), במקום להאשים קודם דמות שלדעתך פגעה בה אקטיבית (אורית סטרוק)?

רק בריאות. באמת.

והלוואי. באמת הלוואי שהיא המציאה הכל. והלוואי שאין פגיעות טקסיות. שהכל המצאה הזויה. הלוואי.

באמת.

אבל כרגע, אני לא יכולה להסתמך על משאלת הלב הזו. אני צריכה את המשטרה ואת המדינה שלי שתחקור את העניין ותביא ביטחון לנו, האזרחים. 

4 רבנים ב3 שניםקעלעברימבאר

האחרונות. יצאו באמירה שהשתמע ממנה שכנראה הרב טאו פגע. הם לא אמרו "ידוע לנו על פגיעה שצריך לברר"

הם מעולם לא התנצלו. 

אחד מהם אף הגדיל לעשות ויצא בך שהיו פגיעות טקסיות ללא שום ראיות מצידו (אבל מלחץ של אשה מסוימת מקורבת אליו) וגרם לשפיכת דם כל המגזר הציוני דתי.

אין שום סיבה שאורי תסטרוק תהיה אשמה. ידוע שבתה סכיזופרנית מגיל קטן. גם אם היה פגיעה. זה יכול להיו תאחד השכנים.

הריקוד על הדם של אורי תסטרוק מצד השמאלהיום, הוא פשוט קניבלזים לשמו

אז לדעתך אורית פגעה או לא? תהיה עקבימרגול

מכירה את מה שהרב מדן אמר.

צפיתי בכל ההקלטה שהוא העלה.

הרב טאו לא הוזכר שם.

אם הטענות על פגיעות טקסיות היו כולן מתנקזות לרב טאו, דווקא הייתי ישנה בנחת יותר בלילה.

הבעיה היא שזה יותר רחב מזה.

ואם הרב טאו הוא רק דוגמה לאדם שהתלוננו עליו שפגע, והוא חף מפשע, אנחנו עדיין בצרה צרורה (כי ייתכן שיש פוגעים בחוץ)

הוא לא שפך את דמה של הציונות הדתית. כל חברה שמכבדת את עצמה שואפת להיות כמה שיותר טובה, אך גם מבינה שייתכן שגם בה יש פושעים.

למשל, קיימים גנבים דתיים.

ורב דתי יכול לבוא להגיד - היי, זה שה' ציווה עלינו לא לגנוב, ואנחנו מאמינים בו, לצערנו לא אומר שאין בקרבנו גנבים. ואני יודע על מקרי גניבה ספציפיים בקהילה.

זה אומר שגניבה זה ספציפי לדתיים?

אולי זה אומר שכל הדתיים גנבים?

לא. זה אומר שהאדם מסתכל למציאות בעיניים ומבין שבכל חברה יש פושעים. וחברה שמכבדת עצמה, מנסה למגר את הפשע מקרבה

הסיכוי שהיא פגעה נמוך מאוד.קעלעברימבאר

כמובן המשטרה צריכה לחקור את כל הנוגעים בדבר לפי שיקול דעתה.

אין לזה שום קשר לפסיטבל הקרניבורי שהשמאל עושה על חשבון משפחת סטרוק היום.

ב.  אין ראיה לפגיעות טקסיות והן גם לא הגיוניות. כי פדופיל מעדיף לפעול לבד. זה שמבורך והרב מדן אומרים זאת זה לא מעניין. מבורך עפה על עצמה שהיא מבינה בכל נושא העולם, כאשר אין לה שום נסיום ברקרמינולוגיה (וכבר טענה שטויות כמו שאם לא נעצור את התופעה אז כל אדם שני בארץ יפגע מינית במישהו אחר). והרב מדן פשוט נכנע ללחץ שלה. זה מה שקורה שאין סמכות ונותנים לכל צעיר לקפוץ בראש ונערים לא מכבדים זקנים. זה החסרון (והייתרון) של הר עציון. 

בסוף הזקנים המנוסים נכנעים לצעירים הטיפשים חסרי הניסיון.

ג. את יכולה לראות איך השמאל עט על הצינות הדתית אחרי דברי הרב מדן וכיום כמו נשר העט אל טרפו. תקראי את דברי ספי רכלובסקי בפייסבוק. פשוט עליילת דם.

תקראי את דברי משה נחמני בפייס שעכשיו הוא מבין איך התרחשו עלילות דם בימי הביניים.

ד. זה הזוי הטענה שיש פגיעות טקסיות. אין לזה ראיה וזה גם לא הגיוני. פדופםיל מעדיף לפעול לבדו

מסכים עם הדברים שכתבתקורא נלהב לשעבר

במיוחד עם דבריך- שכמו שיש סכנה לא להאמין בכלל, שיגרום להשתקה. יש גם סכנה ב'מקהלת אנחנו מאמינים לך' שעלולה להגביר את זה. כך שחוץ מחזקת חפות וכו' גם בגלל זה צריך מאד לחפש את האיזון המדוייק.

רק על ה'פגיעות טקסיות'- שכמו שכתבת אין שום הוכחה ושום צורת חיים שאמורה להחשיד דברים כאלה!!

זה לא כת כמו לב טהור או אפילו חברה סגורה מאד. הציונות הדתית על כ-ל חלקיה (המרכזיים לפחות שמוכרים לציבור) מכירים בעניין, פתוחים לתקשורת, לציבורים רחבים נוספים, מעודדים השכלה רחבה וכו' וכו'

אבל במקומות שכן יש סכנה לדבר כזה- כמו כתות ב*הגדרה מילונית* וכד'-

הרבה מהעניין זה שזה כאילו מגיע בשם הדת אז זה עוד כח להשתיק את הנפגעת. וגם להשתיק את המצפון של הפוגע לפעמים.

ולחץ השתקה של קהילה שלמה, מסגרת שלימה, יותר חזק לפעמים.

עובדה שיש את זה במקומות מסויימים- לא אצלנו- אף שתמיד כדאי להיות ערני ופתוח וכו' אבל סתם לתלות אשמה באוויר על סמך כלום זה תופעה חולנית..

לא דיברתי על כתות כמו גואל רצון וכו'.קעלעברימבאר

שם אכן יש פגיעות וידוע.

הטענה של הרב מדן היתה שיש כתות סתרים ביישובים ציונים דתיים שחוטפים ילדים תמימים מהרחוב ואונסים אותם.

זו גם היתה הטענה של סטרוק ז"ל בהזיותיה (אחרי שהיא שמעה על זה כמובן מהכנסת ומישראל היום על הפגיעות הטקסות) ושל השניה מחברון (גם אחרי ששמעה).

נכוןקורא נלהב לשעבר
רק אומר שיש כתות שזה דווקא הגיוני.

אבל בצ"ד אין שום סיבה לחשוד וכדבריך.

יש לב טהור ויש גואל רצון וישקעלעברימבאר

כמה כתות בחרדים ויש את הכת של ברלנד, ואת החצי כת של ניר בן ארצי.

הכתות הן לא כתות סתרים וכולם יודעים עליהם.

זה לא קשור לפגיעות טקסיות

בכתות יכול להיווצרקורא נלהב לשעבר

תנאים של הסתרה.

שיכול להוביל לפגיעות כאלה ושאר בישין

אבל תמיד ידוע שהכת קיימת,קעלעברימבאר

רק לא ידוע מה יש בה.

הטענה על פגיעות טקסיות היא טענה על כתות סתרים שבלב ישובים דתיים נורמלים. שחוטפים ילדים מהרחוב

מסכים איתך...קורא נלהב לשעבר
הסיכוי לפתח טראומה מפגיעה היא 95, הסיכויקעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך כ"ו באדר תשפ"ו 18:00

להגיע למצב של הזיות הוא אחד למאתיים.

המתלוננת טוענת שהרב שמואל אליהו והרב טאו אנסו אותה בפגיעה טקסית יחד עם מפקחת החינוך הארצי ועוד רבנים, כאשר הרב טאו מעביר את הגלימה שלו לרב אליהו וממנה אותו לממשיך הכת.  

כלומר הזיה וודאית.

מצב של הזיה מפגיעה הוא אחד למאתיים להגיע למצב בו אדם הוזה תכנים כאלו וכותב אותם בבמה ציבורית. הסיכוי שמתוך 10 קרבנות אחת פיתחה הזיות הוא רק אחד ל20. כלומר 5 אחוז.

אם כמובן הוא פגע במאות, אז זה הגיוני. אבל זה לא הגיוני שפגע במאות כי מלבד ה4 האלו אין עוד תלונות אחרי 3 שנים

נשמה. אסביר בצורה כרונולוגיתמרגול

הטענה שלך היא שקודם כל היו לה הבעיות הנפשיות, ואז לכאורה הרב טאו ידע את זה וכך לכאורה פגע בה.

ובגלל שזו מחלה של 1 ל200 זה מופרך.

אם אכן כך היו הדברים, זה היה אומר שבאמת הסיכוי הוא 1 ל20 בגלל שיש 10 מתלוננות.

תיאור שכזה הוא נכון אם "פגיעה טראומטית" ו"הפרעת זהות דיסוציאטיבית" הם אירועים בלתי מותנים. כלומר- אין קשר בין אחד לשני. כלומר, אם יש לך אחד זה לא משפיע על הסיכוי שיהיה לך השני.

אבל לא כך הדברים.

טענתי היא כזו:

קודם היתה ילדה חמודה שהילכה ברחבי הישוב היהודי בחברון ללא מחלה נפשית.

לאחר מכן פגעו בה בצורה טראומטית וחמורה.

בגלל הטראומה התפתחה לה ההפרעה.

כלומר, אני (והצ'אט) טוענת ש"פגיעה טראומטית" ו"הפרעת זהות דיסוציאטיבית" הם אירועים תלויים. כלומר אם אחד קיים, זה משנה את הסיכוי שהשני יהיה גם.

ולכן,

אם נסתכל על ההווה - אישה עם הפרעת זהות דיסוציאטיבית

ונשאל על העבר- מה הסיכוי שאישה שסובלת מהמחלה הזו עברה פגיעה טראומטית בעבר?

במקרה הזה, התשובה של הצ'אט היא 85-95%

הערה חשובה: טראומה ו"הפרעה פוסט טראומטית" אלו שני מושגים שונים. טראומה זה האירוע עצמו. למשל- אם מישהו נכח בפיגוע הוא עבר אירוע טראומטי. ייתכן שהאירוע לא ישפיע על נפשו בעתיד ברמה גבוהה, כך שלא נגדיר אותו כסובל מ"פוסט טראומה". פגיעה מינית חמורה היא אירוע טראומטי. ואכן לא כל מי שחווה את זה יסבול גם מהפרעה פוסט טראומטית.

אני שואלת על האירוע, לא על ההפרעה הפוסט טראומטית.

הערה נוספת: אמנם אם למישהו יש הפרעת זהות דיסוציאטיבית, הסיכוי שעבר טראומה חמורה בילדות הוא 85-95%, אך זה לא נכון הפוך.

כלומר, אם מישהו עבר טראומה חמורה בילדות, הסיכוי שיפתח הפרעת זהות דיסוציאטיבית *נמוך* מ85-95%

הבנת?

אגב, עד כאן דיברתי על פגיעה טראומטית בילדות. זה יכול להיות גם דברים אחרים. ובוודאי שזה לא מעיד על פוגע ספציפי (כמו הרב טאו).

זה רק אומר, שככל הנראה היה אירוע טראומטי בילדות, ולכן סבלה בהמשך מההפרעה.

ולכן, החישובים הסטטיסטיים שלך שגויים מהיסוד

עוד פעם. סביר להניח שאמא שלה התעללה בהקעלעברימבאר

לפי עדות כל האחים שלה.

ייתכן שמישהו פגע בה מינית.

אני מדבר כרגע אך ורק על פרשית הרב טאו,  והפגיעות הטקסיות.

ועל ההתנהגות הרשלנית של מבורך ושל 4 רבנים גדולים שגרמו נזק אדיר לשנאת חינם בארץ. כבר עכשיו כל השמאל חוגג על הדם וטוען שהציונו תהדתית היא כת של פוגעים טקסיים. 

אז אתה מתייחס לחלק השולי של הענייןמרגול

ובגלל אדם אחד (הרב טאו) מבטל תופעה פושעת שלמה.

ואפילו פוסל את המקרה הספציפי של שושנה.

אם נסתכל בארכיוני המשטרה (ואפילו בחדשות), נגיע לתלונות שווא על אונס. מבטיחה לך. בוא נניח שאותו אדם שהואשם באונס בעודו חף מכל פשע, הוא אדם שאני מעריכה.

האם זה אומר שאגיד שכל הסיפור שעושים סביב אונס הוא סתם נגד האדם ההוא שאני מעריכה?

אז נפסיק לברר על זה?

אז כל המתלוננות שקרניות?

נו באמת.

וגם פה הוא אפילו לא הנאשם המרכזי! גם מבחינת התלונות של שושנה.

וככה במחי יד אתה מבטל כל תלונה שלה ושל נפגעי ונפגעות פגיעות טקסיות. 

אבל כבר 3 שנים חוקרים את מקרהקעלעברימבאר

הזו מחברון במשטרה!

מה את רוצה מהמשטרה? היא עשתה כל שבידיה. הרשתות החברתיות והתץקשורת עשו הרבה יותר ממה שמותר להם לעשות.

אין שום ראיה לפגיעו תטקסיות. הפרקליטות חקרה, המשטרה חקרה. עיתוטנאים ביקשו ראיות מהמשטרה. לא היה כלום. גרונישט. אפס.

וגם קל יותר לעלות על פגיעה קבוציתית סדירה מאשר על פדופיל בודד מתחמק

אורית חברה במפלגת בן-גביר?! זה חדשנקדימון

מתי קרה המעבר הזה ממפלגת סמוטריץ?!

אני שמח שטעית בפרט הזה כדי להוכיח את הפוזיציה ממנה ואיתה את באה לדיון הזה. לא בקשת האמת וידיעת העובדות מעניינת אותך כאן.

בנוסף, מעניין מאיפה הקביעה שהמשטרה לא עושה כלום עם החקירה הרי הוטל צו איסור פירסום שמשמעותו היא שאין לנו מושג מה קורה עם החקירה. ואני שגם את זה אמרת כי שוב אנחנו רואים שאת לא באה ממקום של אמת אלא ממקום של פוזיציה ושל אג'נדה שסימנה את המטרה לפני יריית החץ.

ככל שטענה היא חריגה יותר כך הראיות הנדרשות לה הן גבוהות יותר. עוד לפני שמסתכלים על פרטים כאלה ואחרים בסוגית עלילת הדם על הרב טאו, עצם ההאשמה לאחר 30 או 40 שנה היא דבר שברור לכולם שלא סביר שיהיה ניתן לבירור והתפקיד שלו הוא מלכתחילה רעש תקשורתי בלבד.

סיפור הרב טאו הוא דווקא ראיה נפלאה לכך שאף אחד מעולם לא חיפש ראיות. גם התומכים והתומכות הכי גדולים "הבינו" סוף סוף שמדובר בשקרים והזיות ברגע שהם עצמם הפכו לקורבן של המעלילה. אבל ישאל השואל: למה? מה קרה? איך העובדה שהיא מעלילה עליהם מלמדת גם ההאשמות על הרב טאו הן עלילה? הם ידעו לעשות פלגינן בין סיפור המקור הנאצי ח"ו של הרב לבין סיפור הפגיעה המינית, אבל לא יודעות לעשות פלגינן כשהן הופכות למטרה?

פתאום כן יש חשיבות למצב הנפשי של האישה החולה; פתאום לא צריך יותר לעזור לה לחשוף את ה"אמת"; פתאום פשוט נחשפה המערכת המשומנת של מכונת הרעל. הן ניצלו אישה יולה למטרותיהן ולא למטרת האמת, וכשזה נהיה מעיק אז נטשו את האישה.

פתאום הצדק כבר לא מעניין. אה?

דווקא העניין עם הנאצים לא גרםקעלעברימבאר

לי לערער באמינותה. למרות שכבר היה פה משהו מסריח.

כי זה שהיא מאמינה בקונספריציה לא אומר שהיא לא צלולה בדעתה. וותמיד ייתכן שפדופיל יספר לילד שהוא נאצי כדי להפחידו.

מה שגרם לי לערער באמינותה הוא 

א. הסיפור שהרב טאו רצח את אחיה התינוקות. לא אופייני לפדופיל

ב. העניין ששום מתלוננת לא התלוננה חוץ מ3 סכיזופרנים וודאיים. אחרי 3 שנים.

ג. לבסוף ההזיה עם הרב שמואל אליהו לפני חצי שנה הוכיחה לי מעל כל ספק שיש כאן 0 אמינות

מתנצלת על הטעות. אז הם שרים באותה ממשלה, מספיק?מרגול

אני באמת לא בקיאה בזה, רק יודעת שהיא בהחלט בקואליציה, וזכור לי שהיא גם שרה.

והאמת, שכן הרב טאו לא הרב טאו זה פחות מה שמפריע לי בעניין.

ממה שיצא לי להיחשף בנוגע לזה, הוא היה דמות משנית.

ובכללי, מדובר פה באישה אחת. (שהיא עולם ומלואו כמובן, אבל מיד אסביר).

בי יותר בוער עניין הפגיעות הטקסיות, שבכללי לא מספיק נחקר ולא בצורה טובה.

זה לא עניין של צדק לאישה אחת שהרסו לה את החיים, וגם לא עניין של להתנקם בדמות (ציבורית או לא) ולהרוס את התדמית שלה.

זה עניין של- אני רוצה שילדיי יחיו בעולם כמה שיותר בטוח. האם העולם בטוח? לא. אבל האם אני מצפה שיפעלו בשביל למגר את הסכנות ובשביל להעלות את הביטחון? בהחלט.

מהמעט שראיתי בכללי על הנושא, זה לא עניין שעלה רק בארץ הקודש, וגם לא רק בקהילות דתיות.

אני יכולה להבין למה זה עשוי להיות נפוץ יותר בקרב אנשים שמאמינים בדת (גם דתות אחרות, כן? בשיח גלובלי למשל)

אבל אני רוצה חיים בטוחים.

ואני רוצה להרחיק מהחברה פוגעים.

אין שום הוכחה לפגיעות טקסיות.קעלעברימבאר

אין שום סיבה שפדופיל יפעל בפגיעה טקסית ויחשוף את עצמו לאנשים אחרים ובכך הוא מסכן  עצמו להחשף למשטרה.

זה שאיפשהוא בעולם זה היה פעם אחת. לא אומר שזה נפוץ ולא אומר שהיה בישראל

איזה ניתוק.. וואוואני:)))))

תקשיב אני חושבת שממש עדיף לא לדבר על דברים שאתה לא יודע בבירור. לא לכל דבר בעולם יש הוכחות וזה לא מה שקובע אם קרה או לא. כשאתה טוען טענה כזאת אתה בעצם מבטל את כל הנשים\ אנשים שנפגעו. 

זה לא נושא באהלן אהלן.

תודה לך.מרגול
אבל אין שום אשה שנפגעה בפגיעה טקסית. אשמחקעלעברימבאר

אם תביאי לי שם כזה.

כתבי עיתון דרשו מחברי כנסת ופרקליטו תומשטרה מידע על פגיעות כאלו. לא נמצא שום מידע על זה!

ח"כיות מבוהלות של המי טו עשו מהוהמ על לא מאומה. ועשו וועדה בכנסת על דבר שלא היה ולא נברא. מזל שלא עשו וועדה על השתלטות חייזרים

תפתח את הועדה של הכנסת יש שם שהתראיינו בשמןמרגול
בשמן המלא

בהצלחה.

(כמובן שקיים סיכוי על כל אחת מהן שהיא לא באמת נפגעה. קיים. אבל כשבאות כמה וכמה שלא הכירו אחת את השניה ולא שמעו על המקרים אחת של השניה ומתארות תופעה דומה, הסיכוי שכולן ממציאות הוא נמוך. בטח כשמדובר על משהו שבחיים לא הייתי יכולה להמציא בדמיון שלי)

ותבדקי אצל עיתנאי בשבע שביקשקעלעברימבאר

מהכנסת מידע על ראיות על פגיעו תטקסיות. וקיבל כלום ושום דבר מעבר לתיאוריות בנושא.

הוועדה בכנסת זה כמה ח"כיות של המי טו מבוהלות שעשו וועדה על דבר שלא היה ולא נברא.

ממליץ לקרוא את הפוסטים של משה נחמני בעניין בפייסבוק

אז על מה הרעש? רק בגלל אישה אחת?אני:)))))

ושתדע לך שאם נראה לך שזה סבבה לנשים להתלונן על פגיעות אז אתה ממש טועה.

עד שאישה בא ומתלוננת זה כנראה כי באו מים עד נפש, לרוב לא יתלוננו וגם לא יספרו לאנשים. או שבכלל יכחישו.

אז די תפסיק לדבר כאילו אתה יודע ומבין הכל. 

מה בגלל שהמשטרה אמרה אז נאמין? די אנחנו כבר אחרי זה. אנחנו יודעים שאפשר לטייח דברים.

כשהיה אתקעלעברימבאר

משי זהב, ולדר, קצב, שיינברג, ברלנד.

כשאחת יצאה, עשרות נשים יצאו והתלוננו.

כאן 3 שנים מהדהדים את הסיפור מעל כל רשת אפשרית. חוץ מ3 סכיזופרנים שידוע שהם הוזים בוודאות, ונקמנית אחת, לא היתה שום עדות

מה את מציעהזיויק
לא הבנתי
תראי מהאמצע על פגיעות טקסיותקורא נלהב לשעבר
מסכים עם הדברים שכתבת - אקטואליה וחדשות

יש את זה בעולם. אבל אין שום סיבה לחשוב שזה אצלנו. אדרבא תמיד לפתוח עיניים אבל הוא אומר לך שגם לומר לכולם ש'כן, מאמינים, צריך לבדוק' - זה עצמו מחמיר את התופעה של ההזיות.

זה לא ניתוק זה איזון. אם לכל טיעון ישר יאמינו זה יפגע בהרבה אנשים תמימים באמת וגם יגרום לכל תלונה לקבל תווית של נחמה טאנה כך  שזה גם פגיעה במתלוננות.

צריך את האיזון מכל הסיבות...

את לא בקיאה בכלום, אז למה להשתלח?נקדימון
על הפרשיה הוטל צו איסור פירסום לפני חודשים. אז למה החלטת שלא עושים עם זה כלום? והשאלה החשובה יותר היא מה תאמרי אם המשטרה תגיד שבאמת לא היה כלום. האם סימנת את המטרה מסביב לחץ שכבר ירית?
דווקא הרבנים שטענתיקעלעברימבאר

שהם גדולים הם 4 רבנים ליברלים ידועים שבוודאות גדולים מהרב אברהם סתיו וזקנים ממנו בהרבה. והם מעולם לא התנצלו. אז הם לא יכולים לטעון "ידינו לא שפכו את הדם הזה" . במחילה מכבוד תורתם שליט"א

לכאורה אתה טועהשלג דאשתקד

כל הטענות האלה לא יכולות להיחקר במשטרה כי יש להם התיישנות בריבוע.

כמובן שאפשר להגיד שהנה שום דבר לא נבדק, או להגעד שהנה היא נזכרה באיחור גדול והרוצה לשקר ירחיק עדותו.

לפחות לטעמי, משפט - בכל פורמט - חייב להתקיים במסגרת של "קשוט עצמך ואח"כ קשוט אחרים". אם אין דרך לבדוק, אין דרך להכפיש.

מזעזע ממשזיויק
אנסה לכתוב את הנלע"דשלג דאשתקד

לפני כמה שנים הייתי מוקף בפמיניסטים ופמיניסטיות מכל המגדרים והמגזרים. מתוכם היו כמה וכמה שהם תלמידי הרב טאו בדרך זו או אחרת, ושמתי לב שלכולם ברור אנס ופגע וכו.

דיברתי איתם לא מעט, על הרב טאו וגם על תפיסות מגדריות אחרות. אציין שהתוצאה הייתה שכמה מהם/ן פשוט העדיפו לא לדבר איתי אבל היו שהם/ן חברים מאוד טובים שלי עד היום. מכל מקום, בנושא הרב טאו הבנתי ככה:

1. בראש פמיניסטי "נאור", פגיעה מינית זה דבר מאוד כדאי ומוצלח וחשוב מאוד שיקרו כמה שיותר כאלה. זה מוסיף כסף ופרסום, זה מאפשר עוד ועוד העלאת גרה של הנושאים האלה וציטוט של אותן סיסמאות לעוסות. בהינתן סיפור כלשהו שמאפשר שגבר פגע מינית, העדיפות היא שהסיפור יהיה אמת.

מכאן והלאה, השמים הן הגבול: הוא העדיף לפגוע במשוגעת שלא יאמינו לה; היא וכל חבריה משוגעים בגלל מה שהוא עשה להם; היא יכולה להיות גם משקרת וגם צודקת וניתן לקבוע באופן שרירותי מתי היא כך ומתי כך; כל התהיות והבלבולים ושקרים וההתנהלויות התמוהות של כל הצדדים, לא מוכיחות בשום צורה שהרב x לא עשה y ביום z; נשים מתביישות להתלונן ואחרי 40 שנה הן לא מתביישות להתלונן. לא חשוב כמה מה שנענה לך הגיוני, העיקר תבין כבר: הרב טאו אנס.

2. יש הרבה מאוד מקום לשבירת מוסכמות, חיסולי חשבונות והרס מעמדות. אם מדובר באדם חשוב, בפרט אם מדובר באדם שגם ככה לא בא לי טוב בעין, אז מאוד חשוב לטעון שהוא אנס כדי להוריד אותו כדי להגיד "דאפילו לגברא כוותך לא חניפי ליה". ואז נוצרים גלגלי שיניים שמניעים פרדוקס אינסופי: ככל שאתה חשוב אתה בהכרח אנס כדישלא תהיה חשוב ומישהו אחר יהיה חשוב כדי שהוא יהיה בהכרח אנס וכו וכו וכו. רק נקווה ששום קציצה לא תיגנב מהמטבח, כי המבשלת שם די אכזרית.

בקיצור, אף אחד לא אנס (נ בפתח) בגלל שהוא אנס (נ בקמץ), אלא האינטרס הציבורי והמשמעות הפוליטית של הפרסום, הם מחליטים מי אנס, איך ולמה. באותה מידה, במצבים מסוימים הם יידעו להחביא אותך כמו אתרוג, וכל האינטרסים יילכו לעזזאל.

3. הכי הזוי, שיש סחף ציבורי לא נורמלי לומר משהו, וחסר לאדם שיפקפק בזה. גם בקרב אותם חברים שלי, הרבה לא האמינו לרגע לסיפורים על הרב טאו אבל היו חייבים להודות בהם (אגב, גם אני עד היום לא מאמין לסיפורים על הרב ברלנד, וגם על אחרים יש לי שאלות. אבל תכלס אני לא אעז לפתוח על זה דיון, כי אסור לנו באמת לשאול שאלות...). וככה צומח הטירוף.

הנס של הרב טאו זה שהמטורפת התחילה לכרות את העץ שעליו היא ישבה, ואז פתאום כל ה"אני מאמינה לך" נזכרו שלא צריך להאמין לכל דבר...

למה אתה סובר שברלנד לא אשם? לכאורה נראה שכןקעלעברימבאראחרונה
מכתב של רב שמואל אליהו על שלילת קיום פגיעות טקסיותקעלעברימבאר

חשובזיויק
זה שאין הוכחהoo

לא אומר שזה לא קיים/ היה קיים

עלילה זה על מישהו ספציפי וזה יכול להיות בעייתי

לדון על דבר כזה שאולי מתרחש בלי שמות ספציפיים

זה חשוב

בעיניי לפחות

אפשר גם לדון על חייזריםזיויק
אפשר לדון על הכל
יש על זה לא מעט דיוניםoo

יש מכתב גם על זה

או שעל זה אפשר לדון חופשי?

אפשר לדון חפשי על הכלקעלעברימבאר
כל עוד לא מדביקים הכפשה לאדם או למגזר? סבביזיויק
אבל ה'מכתב' מדבר על תופעהoo

לא רק על מקרה ספציפי

וככה גם התשובה

גורפת

איבדתי את הרצף של הדיוןזיויק
😄
המכתב בהודעה הפותחתoo
אני בעדוזיויק
לפדופיל יש אינטרס לפעול לבד. כדיקעלעברימבאר

שהמשטרה לא תעלה עליו.

אין לו אינטרס לחבור לקבוצה.

מה גם שקל יותר למשטרה לחשוף פשע קבוצתי מאשר פרטי

כיoo
אין דבר כזה א**ס קבוצתי
אונס קבוצתי זה לא קבוצה שפועלת באופן שיטתי, אלאקעלעברימבאר
חד פעמי ללא תכנון.

פדופיל שבאופן יזום מחפש קרבנות, לא יעשה זאת בקבוצה

טיעון נסיבתי שלא מוכיח כלוםoo
אני לא מבינה למה אתה מחפש הגיוןאני:)))))

בדבר לא הגיוני. גם הטענות שלך כבר לא הגיוניות.

כי פדופיל יחשוש ממשטרה. אםקעלעברימבאר

הייתי עושה פשע. ברור שהייתי פועל לבד. אלא ם כן זה מאפיה שעוזרת לי לעשות כסף. אבל לא הדין בפדופיל. בטח לא כת שחוטפת ילדים מהרחוב. מה כם שכשפושע הייית יחושש שחברי יסגירו אותי לשמטרה. ואם אני רב גדול. בטח שהייתי פועל לבד ולא מסכן את שמי הטוב

לגבי כתות שפוגעות בבני הכת, וודאי יש כאלה - גואל רצון ולב טהור

אני נגיד לא מסכימהאני:)))))

הרבה יותר קל להצטרף לקבוצה,אם הם יסגירו אותי אני יכולה להסגיר אותם גם, כולם באותה ביצה. בקיצור זה שאתה לא היית פועל ככה לא אומר שזה לא הגיוני.

בכל מקרה רב גדול לא יהיה חבר בכת כזאת, כיקעלעברימבאר

חושש לסכן את שמו.

הוא יעדיף לפעול לבד

ברור שצריך לחפש הגיון כמו כל דבר בחיים.קורא נלהב לשעבר

זה הדרך לבחון דברים ועל פיהם להתנהל בצורה שקולה נכונה וצודקת.

ובענייננו: אנחנו יודעים שהמשטרה הפכה כל אבן לחפש דברים כאלה- והיא הופכת כשזה האשמות כאלה על הציבור הדתי ועל רבנים- ולא מצאה!

עיתונאים שונים שעוסקים בזה, וישושו למצוא משהו כזה, בדקו ולא מצאו!

בית דין חשאי ומקבל כמו של הרב אליהו, חקר ולא מצא!

וכבר אמרתי שאין בצ"ד תנאים שמאפשרים להעלים טקסים אפלים כאלה מבלי שיחשפו.(בכתות שונות יש, אבל אנו עוסקים בצ"ד כרגע)

אז זה עם סבירות אפסית כמו קיומו של הקוף הענק ההוא בג'ונגלים (המכונה 'סטי') והנחש העצום- שאיני זוכר את שמו -באגם ההוא, ואפילו פחות! כי שם תמיד אפשר לטעון שלא ראו אותו כי הג'ונגל ענק, האגם גדול ועוד טיעונים משונים, אבל פה זה מתחת לאף שלנו!

אז איזה חוצפה זו לבוא ולהאשים ציבור שלם בדבר נורא כזה!

מילא יבוא ויגיד- זה דבר ממש רחוק אבל תמיד כדאי לבדוק, כי תמיד צריך להיות עירני בנושא פגיעות מיניות, ולא עולה כסף להיות ערני לסביבה, אז ניחא. אבל לומר שהוא מזהיר מהתופעה הזו כעובדה קיימת, זה הוצאת שם רע חמורה מאד על ציבור שלם!

מאיפה לך אינטרסים של פדופילים?אני:)))))

בקבוצה יותר קל להיות פדופיל, זה מסודר יש יותר ביטחון שלא יתפס כשזה שיטתי, כולם שומרים על כולם, אם יש כאלה בצמרת אז זה בכלל מקל.

מלכה לייפר פעלה לבדזיויק
רקאומר
זה לא מוכיח כלום, סתם זרקת שםאני:)))))
הבאתי דוגמאזיויק
זה הכל
מה גם פדופיל יחשוש שחבריו ידליפוקעלעברימבאר

לקהילה וייביישו אותו. גם אם לא למשטרה.

ב. איך זה שהמשטרה שמנהלת מעקב על פדופילים ועל מאפיות וכנופיות לא הצליחה למצוא כת כזאת?

תגיד כל מה שקורה בעולם הגיוני בעינייך?אני:)))))
כן. מה לא הגיוני?קעלעברימבאר
שהורה יפגע בילדיו נגיד?אני:)))))

משהו כאן הגיוני? שרב פוגע? שמורה פוגעת? שהורגים אחד את השני? וכו וכו

יש בעיות נפשיות. אבל גם הסוטה הכי גדול יודעקעלעברימבאר

לפעול בחכמה שלא יתפסו אותו.

וקבוצה בטח . אז היא לא תתאחד ותסתכן שיתפסו אותה, לכן לא יווצרו קבוצות כאלו. ומי שמספיק טיפש ליצור קבוצה כזאת, גם מספיק טיפש לחשוף את עצמו למשטרה בסוף

יפה אז גם אתה מודה שאדם חכם לא יתפסו אותואני:)))))

יכולים להיות דברים מתחת לפני השטח שאנחנו לא יודעים כי מן הסתם ידעו לפעול שלא יגלו, אז אל תדאג גם פגיעות טקסיות יכולות להתקיים והם מספיק חכמים כדי שלא יתפסו אותם.לא צריך לתת להם עצות\רעיונות.  בקיצור ישמעו אוזניך מה שפיך מדבר וכו'

אדם חכם לא יעשה זאת בקבוצה, אדםקעלעברימבאר

טיפש יתפסו אותו. והסיכוי שכמה טיפשים יחברו יחד הוא קטן מאוד.

המשטרה מנהלת ריגול אחרי פדופילים באמצעים משוכללים. על המאפיות היא יודעת , רק לא תמיד קל להרשיע מאפיונרים כי הם מסתירים את הפשע ומתחזים לעסקים שהם עושים כאילו זה חוקי. או שולחים בעילום שם מתנקשים לחסל מישהו. וגם שם יש הרבה יותר תחכום כי זה רווח של הרבה כסף וכמו חברה שעושה כסף.

אבל פדופיל קל להרשיע, חטפת ילד אין פה יותר מדי חכמות בבית משפט. 

מה גם שבשיל כסף הרבה אנשים ביחד יתאגדו למאפיה כי רוב האנשים אוהבים כסף. אבל רוב האנשים לא פדופילים וסוטים

לא ממש מדויקשלג דאשתקד

קשה להיכנס לראש של סוטים וכדו'.

אגב, קרא את הכתבה הזו:

https://www.makorrishon.co.il/nrg/online/15/ART1/665/266.html

שים לב שהארגון אפילו לא התכחש לאירוע. רק טען שהמשתתפים ידעו מה בתוכנית...

דיברתי על כך שאדם שלא רוצה שהמשטרה אוקעלעברימבאר

הקהילה ידעו שהוא עשה זאת. יפעל לבד.

מי שמספיק טיפש לפעול בקבוצה, מספיק טיפש גם לפעול באטינטרנט וליפול לידיים של המשטרה שמפעילה סוכנים שמתחזים לילדים באינטרנט.

הסיכו ישכמה טיפשים יחברו יחד נמוך מאוד.

ב. ככל שיש יותר פושעים בקבוצה, כך הסיכוי של המשטרה לדעת על זה יותר גדול. אלא אם כן זה מאפיה מתוחכמת שכבר פעילה שנים ומגלגלת מיליונים של כסף

אולי היא שואלת האם לא יכול להיות שבמקום כלשהו בארץקורא נלהב לשעבר
קבוצה של ארבעה פושעים נגיד, יקחו ילדים של משפחות תמימות מאד, כאלה שגם אם ההורים ידעו הם יפחדו לדווח הלאה, כי הפחידו אותם על עונשים משמים/ ברצח/ הפסד כספי גדול וכו'.

כך שבבעצם אולי הטענה שמשהו כזה כן יכול לקרות גם כשאין כת מוכרת במקום כי הם קבוצה קטנה שיכולה להסתתר כך שלא ידעו עליה אפילו הקרובים והשכנים.

והם יעדיפו טקס כזה דווקא בגלל הקבוצתיות כמו שהיא אמרה. עובדה שבכת אנשים כן מעדיפים לעבוד יחד ולא כל אחד לעצמו.

יש הבדל בין פגיעה בתוך הכת, שםקעלעברימבאר

אפשר לפגוע חפשי כי אנשים כבר מחונכים שנים לציית לראש הכת ולא להתלונן.

לבין כת שחוטפת אנשים מחוץ לכת.

קשה לטעון שמה שתיארת יקרה לאורך זמן בלי שזה ידלוף בסוף. זה אולי יכול להיות בקהילות סגורות. אבל גם שם האדמור או המנהיג אמור לדעת מזה והוא לא ייתן לזה לקרות. כמובן הוא יכול לא להתלונן למשטרה אלא לסגור את העניין בתוך הקהילה, אבל זה אומר שהכת הזאת תתפרק כי שום אדמור לא יראה שחוטפים ילדים מתחת לאף שלו ולא ינקוט אצבע

טריגר טקסי פגיעה מינית--קורא נלהב לשעבר

להבנתי (והיא מסתכמת בשאלה בכרום מצב ai...) אם הם עושים ממש את הטקס המדובר זה מאד מוסדר. זה לא שחוטפים סתם ילדים ברחוב. מדמיין את זה כמו מולך ח"ו.. שזה רק אנשים עם טירוף ושיגעון יכולים להגיע, דבר שיכול לקרות בכתות סגורות, אבל סבירות אפסית בקהילה נורמטיבית.

מקרה יותר סביר (באופן יחסי, זה גם קיצוני מקרה כזה) זה פשוט של התאגדות מרושעת לפגוע מינית בקטינים בקבוצה קטנה שמחפה אחד על השני ומגבים זה את זה. והם מתאגדים כך מהסיבות שהזכרתי.

אבל א- זה כבר יותר כמו הרחבה של פגיעה מינית במשפחה, עם סבירות נמוכה בהרבה בגלל שזה כמה יחד.

ב- זה לא להאשים בטקסים מיניים שזה סופר חולני מופרך.

לכן אני לומד זכות שהרב לא ידע בדיוק מה זה הטקס המדובר ויותר כיוון להזהיר מהשני. אבל גם פה זה רחוק שיש אפילו מהסוג השני כמו שהרחבנו הרבה והיה צריך לשון יותר זהירה לדעתי

עוד פעם:קעלעברימבאר

בלב טהור היו נראה לי דברים דומים. אבל אלו כתות ידועות למשטרה. אין  הזה חידוש. הם לא חוטפים מהרחוב אלא זה ילדים בתוך הכת.

ב. אם הם יחטפו ילדים מחוץ לכת בסוף זה ידלוף.

ג. אם זה בקהילה סגורה והאדמור משתיק זאת. בכל זאת הוא ידאג שהכת תפורק

ד. אז הרב מדן טוען שיש כתות כמו לב טהור בציונות הדתית?  אז שיזהיר מכתות לא מפגיעות טקסיות. מה אנחנו אמורים לעשות בדיוק אם המידע הזה שהוא נתן לנו?

ה. האשה הידועה מאלון שבות שלא אזכיר את שמה, לזכרוני כבר שנה מבלבלת את השכל על פגיעות טקסיות בפייסבוק שלה (מאז שהמתלוננת הידועה הפכה את עצמה כנגדה. והזאת מאלון שבות, במחילה (שהיא אמנם אשה חכמה ואידאליסטית) יודעת לבלבל את השכל בחוסר בקיאותה בקרימונולוגיה, היא לא פרופסורית לקרימונולוגיה. למשל בהנחה שלה שאם לא נטפל בפגיעות אז כל אדם שני בארץ יהפוך לפוגע מינית). מכיוון שהרב מדן אמר שהיא זו ששכנעה אותו לצאת נגד הרב טאו, אני מניח שהיא גם לחצה עליו כאן ועשתה לו מצפון

ניסיתי לתאר קבוצת אנשים קטנהקורא נלהב לשעבראחרונה

שפועלת עם כמה עקרונות משותפים לכת. כת שלימה זה המון אנשים זה חסר סיכוי בציבור שלנו.

ד- מקוה שהרב מדן לא חושב שיש קהילות כמו לב טהור בצ"ד.. ועל כל פנים הוא הזהיר מהטקסים לא מהכתות אז צ"ע למה התכוון.

הלוואי שמישהו יברר מולו...

ה- יש סברא בדבריך. על סמך המתלוננות הנ"ל הוא מצא לנכון לצאת בקריאה לחקור את הרב טאו, אז לצאת בקריאה כללית כזאת  זה פשיטא..

(בתור ק"ו זה בעייתי ההקבלה פה אבל כסברא עדיין אפשר לקבל את ההשוואה. המבין יבין ומי שלא ידלג על הסוגריים...)

אבל עדיין אולי הוא לא הבין עד הסוף מה זה כי זה ממש מופרך.. כאמור הלוואי שיבררו מול הרב

צריך להוקיע את הדתי עלוב הנפש הזה אוקעלעברימבאר
כאדיוט גמור . ואז נאמר "יאיא פינק שישלחו לו רפואת הנפש"

או כרשע מרושע . ואז נאמר "יאיא פינק ימ"ש "

בכל מקרה את העלונים שלו צריך לשרוף ובטח לא להכניס לבית הכנסת.

עלוב!

כזה מטומטם. אפילו סלוגן הוא לא יודע לחבר.קעלעברימבאר
מזל שלא כתב "לזכות חפים מפשע זאת לא היהדות שלי"
נראה שהוא גם רשע וגם מטומטם. אבל אני מעדיףקעלעברימבאר

להיות רבי לוי יצחק ולטעון שהוא רק מטומטם.

בעצם דבריו די מוכיחים זאת

אני מסכים איתושלג דאשתקד
היהדות שלו ושלי מאוד שונה!
פאולוס:קעלעברימבאר

ברית מילה זאת לא היהדות שלי!

מניח שהבנת את הציניות שלי שלג דאשתקד

הכאב הוא שבנאדם כזה מסוגל לומר את זה עלינו.

מן הראוי שאנחנו מזמן היינו אומרים את זה עליו ומוקיעים אותו.

כן גם אני הייתי ציניקעלעברימבאר
הכאב שה' ברא אדם כזה מטומטםקעלעברימבאר

מילא שיבחר סלוגן אחר, אבל כמה מטומטם אדם יכול להיות?

מעניין אם יש מדור מיוחד בגהינוםקעלעברימבאר

לשקמה ברסלר ויאיא פינק.

או שמא הם זכאים ישר לגן עדן בשל טמטומם הרב בעולם הזה? אני לא יודע. לעיתים כל הנוירונים מתנזקים רק בחצי הריאלי של המוח והשאר ריק. אולי זה המצב אצל ברסלר? נדון אותה לכף זכות

הייתי הולך על 'נפל בפח' (ביטוי) של השמאלקורא נלהב לשעבר
או כי הוא לא פיתח חשיבה עצמאית, ואז הוא אכן אדיוט, או שנפל מרצון כי זה טוב לפוזיציה שלו.

הצד השווה שבהם שלא הייתי מתרגש ממנו לטוב או לרע..  הוא לא מישהו שאנשים בצ"ד יחלמו אפילו ללמוד ממנו.

כאילו מכל אחד אפשר ללמוד אבל...

יש עוד בתי כנסת שמכניסים את הזבל שלו יחד עם עלוניקעלעברימבאר

השבת

נכון אבל מיעוט קטן, שגם מצביעים לו כל בחירותקורא נלהב לשעבר
כמו שיודע מי שעוסק בזה, אבל אנשים כאלה לדעתי זה לא כי הוא צ"ד אלא כשמאל ליברלי עם יהדות לא מחייבת. בשונה מכאלה שילכו עם בנט כהנא ליברמן וכדו' שם זה יותר אידיאולוגי ויש יותר מה לדון וכו
חובה להפיץ שהאדם אוקעלעברימבאר

אדיוט שתופר תיקים לחפים מפשע, או רשע שתופר תיקים לחיפם מפשע.

להכנס לכל בית כנסת כזה ולקרוע מעל הבימה את עלון השבת שלו!

הוא כותב זמני הפגנות קפלן בראש העלוןקורא נלהב לשעבר
הוא מושמץ ועומד מיותר לפרסם ומי שאוהב זבל כזה שיבוסם לו...
זה מילא. הפעם הוא פשוט שותף לתפירת תיק נגדקעלעברימבאראחרונה

חף מפשע.

הוא אדיוט לגמרי או רשע לגמרי!

אני חושב שיש הרבה מקבילות בין ספר שמואל למצב כיום,קעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך כ"ז באדר תשפ"ו 19:46

ורדיפת שאול את דוד.

דוד זה הציונות הדתית.

שאול (שכמובן היה צדיק גמור)  זה הציונות הישנה.

כיום נחה עליה רוח ה' רעה והיא משתגעת ומבקשת לרדוף את הציונות הדתית מתוך שגעון רדיפה שהצ"ד תשתלט על המדינה, תוך הפקרת בטחון המדינה לפשיטות פלשתיות.

יונתן בן שאול זה ביבי, לוין, יינון מגל ואברי גלעד ודומיהם.

כהני נוב זה החרדים.

יואב זה נערי הגבעות הקנאים.

אבנר זה גנץ אייזנקוט ואנשי המרכז.

דואג זה הפרוגרס.

הזיפים זה בנט.

(לא אומר מי זה נבל הכרמלי, ומי זה אביגיל).

מיכל זה הרבנים הליברלים שלא אוהבים את החוצפה של נוער הגבעות ודומיהם.

איש בושת זה לפיד.

צריך לזכור שדוד היה "ממלכתי" ולא התפתה לשלוח ידו במשיח ה', גם כשהיתה לו הזדמנות, וגם כשידע שבטחון ישראל יופקר כל עוד שאול שולט ומפנה את מרצו לרדוף את דוד ולא את הפלשתים. 

"או יבוא יומו ומת (מזקנה זקן ושבע ימים), או ה' ייגפנו, או במלחמה ירד ונספה" ההזדמנות להחלפת האליטות עוד תקרה מעצמה, ונראה שהשמאל בשגעונו מזרז את גסיסתו בעצמו

מעניין..קורא נלהב לשעבר
לדעתי דוד זה כל הגוש המסורתי שמרני. הצ"ד, וגם רה"מ נתניהו, לוין, ודומיהם.

יונתן בן שאול זה אנשים ישרים בשמאל. למשל שמקבלים את רצון העם.

אחיטופל זה אהרון ברק...

למה כהני נוב זה החרדים?

אני מאד מחזיק ממיכל, כשאני קורא שם או שומע את השיר של ביני "מיכל בת שאול" אני מרגיש הזדהות עמוקה עם דבריה... לדעתי זה ממלכתי קיצוני. אולי הרב טאו.. אולי הרב יעקב לבנון...

ביבי הוא חילוניקעלעברימבאר

אשכנזי שאינו מסורתי. מייצג את  הציונות הישנה. ובכל זאת אוהב את המסורת ואת הלאומיות ואת הצינות הדתית. לכן הוא כמו יונתן בן שאול. רק בזכות יונתן דוד שרד. כי יונתן משנה למלך אביו והודיע לדוד מתי שאול רודף אותו. התכנון היה שיונתן יהיה משנה לדוד. אך נהרג בגלל חטא שאול שדרש באוב. אך חזל אומרים שמפיבשת בנו היה רבו של דוד ויועצו הקרוב.

גם רק בזכות ביבי שהוא מהציונות הישנה, המסורת מצליחה לעלות על בימת הפוליטיקה. (ואני כלל לא ביביסט).

כנל יריב לוין, יינון מגל, אברי גלעד. הם אינם דתיים ולא מסורתיים במקור. 

ב. אנשים ישרים בשמאל זה כמו אבנר שחצי תמך בדוד חצי התנגד לו. כמו אייזנקוט וגנץ.

ג. אחיתופל הוא לא בנדודי דוד אלא במרד אבשלום. בא נאמר שאחיתופל זה פרופסורים מסוימים בציונות הדתית, שהיו נחשבים כחכמים ויודעי תורה, "ואתה אנוש כערכי אלופי ומיודעי. והדבר אשר דיבר אחיתופל כאשר ידרוש איש באלוקים, גם לדוד גם לאבשלום". אבל בסוף התברר שכל תורתם מן השפה ולחוץ ופרצו פרצות בעריות בישראל (נגיד פרופסור צבי זוהר ועוד שלא אזכיר את שמם, הם לא ידועים אך מעצבים את המדינה לרעה הרבה יותר ממה שהציבור חושב). והם הכי רשעים כמו דואג (הפרוגרס).

ד. החרדים מתעסקים בפולחן של המשכן ולא מבינים מי נגד מי. כשהשמאל יאשים אותם שהם עזרו לציונות הדתית. הם יאמרו בשיא התמימות "חשבנו שהשמאל והציונות הדתית חברים! הרי הרב קוק תמך בציונות החילונית". הפרוגרס (דואג) במובן מסוים הכי מתנגד להם כי הוא רואה בהם את מייצג היהדות הישנה והבסיס לכל דבר. אבל זה נכון שכהני נוב זה לא אחד לאחד, כי לא היו חרדים אנטי ציונים בימי שאול. לא היה מושג כזה. אבל שמאלנים ליברלים כמו אחאב היו.

ה. מיכל אוהבת את דוד אך נרתעת מגינוניו. הוא יותר מדי חוצפן וארצישראלי לעומת שאול אביה. מפזז ומכרכר בכל עוז לפני ה'. לכן זה הכי הזכיר לי רבנים ליברלים שלא אוהבים את החספוס של נערי הגבעות אבל בסוף כן אוהבים אותם (נגיד הרה"ג משה ליכטנשטיין שליט"א שנרתע קצת מכל העיסוק במלחמה יותר מדי , והוא עדין נפש). מיכל כלל לא ממלכתית, היא גורמת לדוד לברוח משאול אביה ושאול שואל אותה "למה רימית אותי ביתי"?

ביבי מסורתי מאד. (מהרצף הנוכחי שלו כראש ממשלה-קורא נלהב לשעבר

כולל גם השנים שלפני ממשלת בנט לפיד) ולא משנה מה יגידו מר ליברמן וחבריו.

הוא מחבב את היהדות, מכבד, מקיים חלק מהמצוות.

ואם בצד הפרטי זה עוד לא משהו, ברמה הלאומי והאמונית הוא בריבוע מסורתי- שם שמים שגור על פיו *באמת*,מחובר לתנך ולשורשיו וקשור מאד לנצח ישראל. זה מסורתי. לא קניידלך ורעשנים.

והוא מי שהחליף את הציונות הישנה לזו עכשיו אז הוא דוד..

והיו עם דוד 'אנשים ריקים' שזה יכול מאד להתאים לשאר החברה שהזכרת- ציונות, התלהבות, וגם חסרונות כאלה ואחרים...

גנץ ואייזנקוט הם לא הישרים, לא.. יותר נראה לי מה שכתבתי אבל יש עוד מקום לדייק אז עוד נראה..

כנ"ל על שאר האותיות

ה- דווקא בגלל שהיא מעריכה את דוד ומצילה אותו היא הכי ממלכתית. ומה שמבקרת זה מתאים לרב טאו וזה לא מוריד מההערכה ומהאהבה מאומה.

גם יונתן אהב את דוד כנפשו.קעלעברימבאר

נפש ינותן דבקה בנפש דוד.

גנץ לעיתים מסכים ללכת עם הימין. כמו אבנר שבסוף יתפקח ויראה שאיש בשת הוא אדם ריק (אך לא רע, אלא איש טוב סך הכל). גם בסוף גנץ יבין שללפיד אין מה להציע מלבד סיסמאות נבובות, אבל הוא לא אדם רע לפיד. לאט לאט המרכז מבין שהקפלניסטים הזויים וחלק מהמרכז מבינים שהצינות הדתית היא היחידה שיכולה להוביל את המדינה. גם לאבנר זה לקח זמן. לפני תמיכתו בדוד הוא הרג 300 איש מיהודה במלחמה מיותרת.

ה. היא לא ממלכתית כלפי שאול אביה.  בעוד שהר המור לא יסרבו פקודה לעולם ולא ישלחו ידם במשיח ה'(כלומר מערכות המדינה), גם אם הוא רודף אותם אישית (אבל על הפרוגרס הם יצאו כמו שדוד יוצא נגד דואג בתהילים).   לדעתי הר המור ומרכז זה חלקים בדוד עצמו. החלק התיאורטי והמעשי.

אם אפשר לנצלש קצתקורא נלהב לשעבר
זה נושא יקר לי...

ה- והיה ארון י-הוה בא עיר דוד ומיכל בת שאול נשקפה בעד החלון ותרא את המלך דוד מפזז ומכרכר לפני י-הוה ותבז לו בלבה.

אולי זה החטא שלה.

ותצא מיכל בת שאול לקראת דוד ותאמר מה נכבד היום מלך ישראל אשר נגלה היום לעיני אמהות עבדיו כהגלות נגלות אחד הרקים.

כל כך נכון! טענה כל כך חזקה!

ויאמר דוד אל מיכל לפני י-הוה אשר בחר בי מאביך ומכל ביתו לצות אתי נגיד על עם י-הוה על ישראל ושחקתי לפני י-הוה...

למה מציין שבחר בו מאביה ומכל ביתו?

ולמיכל בת שאול לא היה לה ילד עד יום מותה.

זה גם עונש לדוד..

והשיר של ביני כ"כ יפה פה שזה מדהים...

אם לא מתאים אני אמחק תגיד מהר..קורא נלהב לשעבר
מתאים אבל מסכים רק עם חציקעלעברימבאר

ודאי זו טענה חזקה. זה מייצג את יוסף ובנימין.

אבל למלכות, ה' לא בחר בבני רחל, אלא בבני לאה.

ביהודה שחטא אבל נפל וקם וחזר בתשובה ויודע לקדש גם את הנפילות והצדדים הגסים של החיים.  מלך אמור להחיל את האתוס הקדוש האלאומי במסגרת פוליטית הכי חומרית שיש

לדעתי גם את דוד זה צריך לייצג.קורא נלהב לשעבר
זה נכון כל מה שהוא אומר למיכל- כך צריך לחשוב ועם זאת צריך לדעת גם שהוא לא יכול למחול על כבודו, זה כבוד שמים.

זה קצת תפיסת גלות לחשוב שנכון לוותר על החיצוניות ואין לזה גם יכולת המשכיות בלי זה ולכן נענש כך. נ"ל..

דוד אומר שדווקא זה שהוא רוקדקעלעברימבאראחרונה
עם העם, זה עצמו כבודו.

ודווקא זה שהוא שפל בעיניו, זה כבודו, כי מלכות דוד לית לה מגרמא כלום. ודווקא בגלל זה היא היחידה שיושבת על כסא ה למלך.

"ונקלותי עוד מזאת והייתי שפל בעיני, ועם האמהות עמם אכבדה".

דווקא בגלל שמלך בית דוד הוא כולו כלי ריק לקבלת מלכות שמים, אז כבוד מלכותו היא להיות עניו לחלוטין

אני חושב (ושמעתי מהרב שרקי)קעלעברימבאר

דוד הוא אדמוני עם יפה עיניים. שופך דם מטעם הסנהדרין. יש בו חוצפה של משיח ועוצמו תחיים שקיבל מהחוצפה דקדושא של רות וממואב.

רק הוא מסוגל ללכלך את הידיים כדי לטהר את כנס"י לבעלה, בלי ליפול. הוא היחיד שיכול לקדש את כל המציאות כולל הנפילות וגם לחזור בתשובה.

בעיני בית שאול (חוץ מיונתן) זה לא עדין מספיק. שאול ומיכל (וגם שמעי בן גרא) הם הקודש שקצת מתעלה מעל המציאות, היסוד, לא המלכות שמתפלשת בקדושה בתוך המציאות כמו דוד. לכן  הם אוהבים מאוד את דוד אבל יש להם גם רתיעה מסוימת ממנו.

איך הרב שרקי אמר "מיכל ראתה את דוד מכרכר ומפזז, ושאלה - "מי זה המזרוחניק הזה?"   "

מיכל אמרה לפי חזל  שמקובלנה מבית אבא שאפילו אצבע של אדם לא מגלים מתחת לבגדים -עדינות טוטלית שלא יכולה להזדהות עם חוצפא דקדושא של המשיח

כבר לא נתן לערוך אז ראה פה גם--קורא נלהב לשעבר

זה נושא יקר לי...

ה- והיה ארון י-הוה בא עיר דוד ומיכל בת שאול נשקפה בעד החלון ותרא את המלך דוד מפזז ומכרכר לפני י-הוה ותבז לו בלבה.

אולי זה החטא שלה. למה לבוז..

ותצא מיכל בת שאול לקראת דוד ותאמר מה נכבד היום מלך ישראל אשר נגלה היום לעיני אמהות עבדיו כהגלות נגלות אחד הרקים.

כל כך נכון! טענה כל כך חזקה!

ויאמר דוד אל מיכל לפני י-הוה אשר בחר בי מאביך ומכל ביתו לצות אתי נגיד על עם י-הוה על ישראל ושחקתי לפני י-הוה...

למה מציין שבחר בו מאביה ומכל ביתו?

אולי כי זה מהלך הפוך. זרע בנימין שמרחל שזה המהלך הגלוי אז שאול יפה תואר וגבה קומה אבל זה לא יכול להחזיק ודווקא דוד שמיהודה שמלאה שמוכן להשפיל לפעמים את החיצוניות יכול להחזיק כל השנים.

ולמיכל בת שאול לא היה לה ילד עד יום מותה.

זה צער גם לדוד כמובן.. אולי כי שניהם צדקו בשניהם לא דייקו מספיק מעשיהם..

והשיר של ביני כ"כ יפה פה שזה מדהים...

תחושה רעה לגבי המלחמהרועישםטוב

אני מרגיש בימים האחרונים שהמלחמה הזאת תהיה שוב פעם סבב ולא באמת ובתמים מלחמה

שתעיף את השלטון האיראני וסוף סוף יהיה פעם אחת בחיים שלי נצחון אמיתי ולא רק דחייה

לסבב הבא שאז האויב הרבה יותר מחומש, חכם ויודע איך להתנהל.

והנה במקרה קראתי שגם ניר דבורי אומר את זה.

הערב הנוראי של ניר דבורי חשף משהו עמוק יותר על המלחמה הזאת | גיא מרוז

ניר דבורי הוא אחד מכתבי התבהלה, יאוש ודכדוךהסטורי
ואתה משום מה מהדהד את התבהלה, יאוש ודכדוך.

הקב"ה לא הבטיח לנו כמה זמן ומאמץ אנחנו עוד צריכים עד הגאולה השלמה. עד אז יהיו עוד סבבים בוריאציה כזאת או אחרת, נגד האויב הזה או האחר. התפקיד שלנו אינו לפרשן מהצד ובוודאי שלא לזרוע דכדוך ויאוש. יש *איסור מהתורה* לירא בשעת מלחמה.

עם ישראל חי ומנצח. בשנתיים וחצי האחרונות שינינו את מפת ישראל ומפת העולם. רוב ככמעט כל ראשי הטרר שונאי ישראל, ירדו שאולה.

האיום הכמעט מיידי, של אירן גרעינית שמשמעותו ח"ו שואה, הוסר במבצע עם כלביא וכעת משלימים את המלאכה. חסרי סבלנות כמותך, התלוננו כל כך, על זה שלא סיימו. עם קצת סבלנות, היית מבין שהיו צריכים להיערך לכך - מבחינת תכניות, אימונים, חימושים. לכן עשו הפסקה ופייק מו"מ.

בנתיים החזרנו את כל החטופים (מי היה מאמין)! כשאנחנו נשארים עם פרימטר מאוד רציני ויושבים על 'רכס השבעים' השולט ברצועה. המשכנו להחליש את חיזבאלה ולבסס את האחיזה בבשן.

עוד רבה הדרך, אך אחד לא משלה את עצמו שמחר בבוקר גר זאב עם כבש ונמר עם גדי ירבץ. אבל קצת עין טובה לא תזיק...

הפלת משטר זה תהליךמרדכי
בס"ד

על פי הערכות זה משהו שיקח בין שנה לשנה וחצי. לא ארה"ב ולא מדינת ישראל מתכוונות להיות כל הזמן הזה להיות בלחימה מול איראן. מה שכן, האפקט של הלחימה כעת היא התשתית שתביא בהמשך להתקוממות גדולה יותר של העם האיראני אל מול משטר חלש הרבה יותר.

אגב, גם ההתקומומות הקודמת לא הייתה יוצאת אל הפועל בזכות 'עם כלביא'.

הנה זה מתחילרועישםטוב

בהתחלה אמרו נצחון נצחון נצחון נצחון נצחון, מילואים מילואים מילואים מילואים מילואים, יחד יחד יחד יחד 

וכל שאר האמירות כאילו שעכשיו זו המלחמה הגדולה, אם כל המלחמות, שאחריה יהיה נצחון אמיתי,

שינוי אסטרטגי בכל מה שקשור לבטחון וכל מה שכל ישראלי שפוי רוצה כבר עשרות שנים.

ולא עברו שבועיים, וכבר הופכים את זה באופן רשמי ל"סבב".

פעם הבאה, אחרי שסין וצפון קוריאה יעזרו להם לבנות הכל מחדש, הפעם הרבה יותר עמוק

כך ששום פצצה לא תוכל להגיע אליהם, יהיה מלחמה פי הרבה מאד יותר קשה.

כל מה שקורה עכשיו - לחינם. הבל הבלים. בזבוז זמן, כסף. הרוגים ופצועים לשווא.

דובר צה"ל: "כל יום במלחמה מרחיק את הסבב הבא"

זה לא לשווא אף פעםמשה

גם אם נלחמת והרחקת את זה בשנתיים, בינתיים היה לך שנתיים של שקט. זה לא "ניצחון מוחלט" אבל אני חושב שהשגי המלחמה עד עכשיו לא רעים בכלל. אפילו בצד של עזה.

זה הרבה יותר משנתייםסודית
איראן בודדה את עצמה כשהחליטה למקש את מיצרי הורמוז. העולם יסתדר בלי הנפט שלה. יהיה יקר אבל יסתדר. לעומת זאת אי אפשר לאכול ולשתות נפט.  צריך להזיק לאתרי הגרעין כמה שיותר, כדי שקודם יגמרו להם המים והאוכל. זה מצור בלי שהצטרכנו להטיל אותו.

מזמור לתודה! 

שטויותנקדימון
הסיבה שיצאו למלחמה עכשיו ולא בעוד כמה חודשים זה כי גילו שאיראן הבינה כמה עמוק מסוגל להגיע הטיל מעמיק של ארה"ב ושהיא החליטה בעדבות זה לחפור עמוק יותר ושם לעבוד על הגרעין. במצב כזה האטום היה עניין וודאי, ובהתחשב בחומר המועשר שלהם, אז זה היה ממש עניין של שינוי מאזן הכוחות במזרח התיכון ובעולם בכלל.

איראן הייתה סוחטת את כל האזור, מכריחה את ארה"ב לנטוש את כל הבסיסים, ולקינוח הייתה כנראה פותחת מלחמת עולם בכל מקרה (או בהחלט משמידה את ישראל).

לכן, ארהב הביאה לפה למעלה משליש של הצבא שלה, ועוד היד נטויה. ללא החלפת משטר האסטרטגיה האיראנית תמשיך להתקדם, ובכך לא עשינו כלום.

לכן, המלחמה הזו לא תוכל להסתיים בלי שלטון חדש על איראן. וגם אם פתאום ייראה לך שעוצרים, זה יהיה שלב מחושב מאוד שיביא בעקבותיו את הקץ האיראני. כמו ש"עם כלביא" הכין את השמיים האיראניים למללמה הנוכחית, התחיל פגיעה אנושה בגרעין, ועיכב דרמטית את תיכנית הטילים הבליסטיים. עכשיו עושים שימוש בנצחונות של חודש יוני.

ולגבי טראמפ? הוא אוהב לבלבל את התקשורת, ואולי גם קצת את האויב (למרות שלאויב יש מודיעין, כך שההצהרות למעשה מכוונות אל ההמונים). תבחן את המעשים שלו, לא את הלוחמה הפסיכולוגית שלו.

עם ישראל חי!

מה יצאנחלת

לקב"ה   אם א נ ח נ ו ננצח ונביס את כל אויבינו?

האם זה השלום שהקבה" מתכוון אליו באומרו: "ונתתי שלום בארץ...."

אולי זה לא נגמר לגמרי ונמשך ונמשך, כי הקב"ה רוצה שנבין משהו?

אולי יש יותר מדי כוחי ועוצם ידי? אפילו טראמפ, כשהוא מודה, הוא

מסיים "ובמיוחד לקב"ה"?

אומנם יש המון סד"ש, ברחמיו עלינו, אבל האם לא נדרש מאיתנו,

לפחות, להבין שיש מישהו מלמעלה שמנהל הכל?

האם היעוד שלנו הוא לחסל את אויבינו וזהו?

למה בכלל הגענו לארץ הזו?

לא מבין מה את רוצה ומה הקשרנקדימון

למה שהמשתמש שאל ולמה שאני עניתי.

אגב, לידיעתך, הרמבם כותב במפורש בהלכות מלכים ומלחמות שהמלך המשיח יילחם לישראל.

אל תנצל"שי בבקשה. אם את רוצה דיון על הקב"ה בהקשר של מלחמות ישראל, תפתחי פוסט עצמאי.

ובכל מקרה לא הייתי רץ להחליט להקב"ה למה הוא עושה כל מיני דברים. אולי הייתה שואה דווקר כי כל מיני התנגדו לעלייה לארץ? אולי בכלל יש מלחמות כדי לאפשר לנו להרחיב את גבולנו?

בכבשי דרחמנא למה לך??

א. מה זה תנצל"שי? ב. איפה מאת השם היתה זאתנחלת

עם התייחסות למה שהזוהר, הגאון מוילנא, הרמח"ל וחז"ל כותבים לגבי תקופה זו?

לא אני מחליטה חס וחלילה לקב"ה, אבל יש התייחסות לתקופה זו במגוון מקורות

שלנו. אתה יודע, מדינת ישראל אמנם נולדה לפני פחות ממאה שנה, אבל היהדות

בהתייחסותה להיסטוריה, היתה הרבה הרבה לפני זה.

מבינה שאתם  מתייחסים לאיך זה פועל הגיונית וטבעית - מהלכים צבאיים וכו'

אבל אין פה איזו התעלמות ממהלך רוחני, מחלקים נוספים וחשובים (הכי)

בפאזל הענק שאנו רק פירור זערור ממנו?

האם אין כאן איזו השפעה של "כוחי ועוצם ידי עשו לי את החיל הזה?....".

נצל"ש = ניצול שרשורפ.א.
משתמשים ב"נצל"ש" כשרוצים להעלות נושא חדש, שאלה או הערה בתוך דיון קיים (שרשור), כדי לא לפתוח הודעה חדשה לגמרי.

ובאמת הנושא שאת מעלה מתאים לפורום בית המדרש ולא לחדשות ואקטואליה 

אוקיי הקב"ה. כדי לקשור את הכל אליךנחלת

ולקחת גם אותך בחשבון, אאלץ לפתוח פורום חדש.....

מקווה שלא אכפת לך ותמשיך לתת לנו סד"ש ועצות טובות

איך ומתי להילחם באויבינו-אויביך........ולא רק בבית המדרש,

רכונים מעל הגמרות....

יש לי בעיה קטנה, הקב"ה - לא יודעת איך לקרוא לפורום החדש הזה

שבו ניזכר ונזכיר "מי עשה כל אלה".

יש למישהו רעיון?

תודה פ.א.  - מסביר הכל בסבלנות ובפירוט לבורת ועמת הארץ שכמותי!

את רודפת אחרי שד שחור-לבן שהמצאתנקדימון

או שדוחפים לכל מקום איזכור של אלוהים ורק אז הוא קיים בתודעה ורלוונטי בהנחות היסוד שלנו,

או שלא מזכירים את אלוהים ואז זה אומר שכופרים בו ומתעלמים ממנו ופויה...

אין שום קשר. אף אחד לא חייב לדבר על חיסכון והשקעה וגם לומר מה לאלוהים י ו צ א מזה. אין שום צורך לשאול שאלה על נישואין או גירושין ולהזכיר מה לאלוהים י ו צ א מזה. ולא נדרש לשאול שאלה על חיסכון והשקעה ולשאול מה לאלוהים י ו צ א מזה. גם לא להתייעץ בנושא מתכונים לשבת ולשאול מה לאלוהים י ו צ א מזה.

גברת, אל תנצל"שי. רוצה לפתוח על זה דיון? תפתחי פוסט חדש.

יש פורום בית המדרשרקאני
תפתחי פוסט נפרד בשביל זהנקדימון
אין לי מושג מה את רוצההסטורי
הקב"ה ציווה עלינו להילחם.

לשאול מה יצא לו מזה, זה כמו לשאול מה יצא לו משמירת שבת...

מה יצא?איתן גיל

ורדפתם את אויבכם, ונפלו לפניכם לחרב.

וגם: ה' איש מלחמה.

וגם: מלחמה לה' בעמלק.

מלחמה נגד אויב זה לכתחילה.

ולגבי ונתתי שלום בארץ, דהיינו שלום בין איש לרעהו.

עושה שלום במרומיו הוא יעשה שלום עלינו (=ביננו)

כאשר תלויים בטראמפ. בעיה מובנית.shindov
באמת כואב הלב שאנחנו מכסחים להם את הצורהאיתן גיל

שתה מים.

בדוק ומנוסה.

"לצמצם את האיום ולדחוק אותו ככל האפשר"רועישםטוב

איזו נפילה, איך מלנצח הגענו אל - "לצמצם את האיום ולדחוק אותו ככל האפשר"

בזיון של מלחמה. בזבוז זמן טוטאלי. עוד כך וכך שנים

יהיה מלחמה פי עשר במקרה הטוב יותר קשה, ופי הרבה מאד עשרות או יותר יותר קשה.

לא מפילים את חמינאי: המטרה החדשה והצנועה של צה"ל במלחמה מול איראן | דיווח 

האירנים עדיין מסוגלים לשלם לך?!הסטורי

סליחה על החריפות, אבל אין הסבר אחר לרצף ההודעות  המטומטמות שלך, אלא שאתה מרגל אירני שמייצג את האינטרס האירני ומנסה לייאש אותנו מהמלחמה.

קודם כל - כדאי לא להתרגש מכל כותרת ומכל ציטוט. הרבה פעמים האמירות לתקשורת, הן הישירות והן המודלפות - אינן כי מי שאומר אותן חושב שזאת המציאות אלא כי הוא מנסה להשיג משהו בהכרזה הזאת.  טראמפ אלוף ממש בלהגיד דבר והיפוכו כדי להוביל תהליכים כאלו ואחרים, אבל זה נכון על רבים.

פתחת כאן כאלו שירשורי הבל, על בסיס בדלי ציטוטים שהתבררו תוך שבועות ולפעמים אפילו ימים או שעות כקשקוש, שכדאי לנשום לפני שנלחצים מכל ציטוט.

ובכלל, אפילו אם לא נסיים את כל המערכה מול אירן בסבב הזה, מה השטויות הללו שהכל בזבוז?!

בעם כלביא הצלנו את מדינת ישראל משואה. אירן היתה שבועות ספורים מפריצה לגרעין ואם למדנו משהו משמחת תורה תשפ"ד, זה שכשהאויב אומר שהוא רוצה להשמיד אותך - תאמין לו. הצלת עם ישראל משואה, אינה בזבוז, גם אם נשארים אויבים.

בנתיים מה שמתברר, זה שגם אם היתה מחלוקת טקטיטת על המשך מסויים - היה תיאום מוחלט בין נתניהו לטראמפ, על כך שאחרי התארגנות מתאימה, תהיה תקיפה נוספת.

בחודשים הללו שאתה היית עסוק בלקטר כאן על כך שלא סיימנו, אחרים במקום לקטר, עסקו בהתארגנות למלחמה...

על הדרך בינתיים ניצלנו את המומנטום, החזרנו את כל החטופים, נגיד זאת שוב *החזרנו את כ-ל החטופים. העמקנו שליטה בגבול הצפון בדרך גם כוננו יחסים עם סומלילנד שזה צעד משמעותי מאוד מול החות'ים בפרט וגם אסטרטגית בין לאומית - שאנחנו לא מכירים בגבולות הקולוניליים, קריטי להחזקה שלנו בצפון הגליל ובבשן.

בסופו של דבר, החלפת שלטון שתהיה באמת אפקטיבית, צריכה להגיעה מעמי אירן. הפרסים, הכורדים, הבלוצ'ים ועוד. הנסיון של ארה"ב ואחרים לכפות שלטון על עם בכל מיני מקומות כשל וכשל עם הרבה אבידות.

בדיוק כמו שמלחמת השחרור לא היתה בזבוז, למרות שנשארו לנו אויבים, בדיוק כמו שמלחמת קדש לא היתה בזבוז, בדיוק כמו ששת הימים לא היתה בזבוז, למרות שאחריה היתה מלחמת התשה ומלחמת יום כיפור - גם המכות שנותנים לאירן אינם בזבוז, אפילו אם העבודה לא תסתיים בסבב הזה.

הפוך, זוהי בדיוק ההגדרה של ניצחון.נקדימון
ישראל שינתה את איראן, ישראל שינתה את המזרח התיכון, ישראל שינתה את המשוואה האזורית, ישראל שינתה את עצמה.

כל מלחמה עתידית תהיה רק יותר קלה, כמו ששאגת הארי קלה יותר בזכות ההצלחות המדהימות של עם כלביא. בשונה מסיפורי אגדות, ניצחון הוא תהליך איטי, עקבי, מתמשך ונחוש. ניצחון דורש תחזוקה. ניצחון הוא אצל מי שידו על העליונה.

האם ניצחנו במלחמת העצמאות? האם ניצחנו במלחמת ששת הימים? בוודאי. המלחמה שאחריה לא משנה את ניצחון המלחמה הקודמת.

בהיסטוריה של האנושות, ניצחון מעולם לא היה רק השמדה טוטאלית והגליה. צריך לשכתב את ההיסטוריה בשביל לטעון טענה כל כך מטופשת.

מה גם שניצחון או הפסד זה מאזן שסופרים בסוף, ולא באמצע.

מה גם שהפלת המשטר תלויה בעם האיראנינקדימון

אם בסופו של דבר הפחד יכריע אותם, או שנגלה שלמעשה הרוב דווקא לא רוצים הפלת המשטר אלא רק הקלה מהדכאנות החריפה,

אז לא יעזור כלום. הפלת משטר לא תתרחש.

אבל זה לא סותר את הניצחון, את השמדת פרויקט הטילים, את השמדת הצי הימי (אתם מבינים מה זה 60 ספינות מלחמה?), את חיסול מדעני הגרעין,

את חיסול הצמרת הבטחונית והמנהיגותית, את הפגיעה המטורפת בבסיג', את שינוי המשוואה האזורית, וכן הלאה.

אם הסרנו את האיום אז ניצחנו.

אם נצטרך לתחזק את הניצחון, זה רק אומר שאנחנו עדיין לא חיים באוטופיה.

אבל הלוואי שנראה במפלת הצוררים ובעליית תקופה חדשה גם בתוככי איראן.

כן בסדר תמיד יהיו לנו אוייביםמשה

אבל השאלה מה הם יוכלו לעשות.

איראן עכשיו יורה בערך עשירית ממה שהיא ירתה ב"עם כלביא". וזה לא כי היא לא רוצה אלא כי היא לא יכולה. עזה מוכה וחצי ממנה זורבב כבר. זה לא אידיאלי ולא מה שהייתי חולם אבל זה ממש עוול לא להכיר בטובה.

כן תהיה מלחמה עם איראן שוב. אז מה?

הבזיון נמצאoo

בשנים הארוכות שהדרום חטף וכולם שתקו

בסטנדרטים הנמוכים של הגנה על הגבולות שהיו פה

מלחמה זה לבל אחר

לתקוף ולהלחם באויבים

זה הרבה יותר טוב ממה שהיה קודם

כן איראן הצטרפה לסבבים

וטוב שכך

ראינו מה קורה כשמנסים למנוע את המלחמות 

בתקופה שהדרום חטףמשה

היו עיתונאים שכתבו ש"אם החמאס יפגע בתל אביב אז יעשו משהו".

ספויילר: תל אביב (וראשון לציון, ופ"ת) חטפה. וזה לא עשה כלום.

בהתחלה כן הגיבו כשזה הגיע למרכזשוקולד לבן
בהמשך התרגלו ולא הגיבו גם אז
הגיבו. חחחחמשה

יותר כמו לשים כיפת ברזל גם בתל אביב איפשהו.

אני מדברת על לפני כיפת הברזלשוקולד לבן
במבצע הראשון הגיבו כשזה פגע בדרום, אבל אחריהם הגיבו כשפגעו בתל אביב. ברגע שהקימו את כיפת הברזל הפסיקו להגיב 
כן. כיפת הברזל נועדה כדי שלא נצטרך להגיבמשה

וכך גם כל מערך ההגנה סביב עזה, שרובו (למעט הגדל העילית) עבד גם ב7.10. אם החמאס היה מצליח קצת פחות, היינו הודפים אותו קצת ושם זה היה נגמר עד לנסיון הבא.

כיoo

מי שלא מסוגל לשמור על שדרות וישובים

בוודאי שלא יכול לשמור על ת"א

למרות שנתיים וחצי מלחמות

הצפון נמצא במצב בלתי אפשרי

כלומר עדיין אין יכולת מספקת לשמור על גבולות המדינה 

זה בערך המצב מאז ברחנו מלבנון ב2000משה

כל מי שהיה קשור איכשהו ידע את זה ורק חיכה לרגע שבו זה יתפוצץ. אני אישית הייתי בפיקוד העורף ב-2018 והזדעזעתי ממה ששמעתי שם.

מעניין מה שמעתנפש חיה.
וייתכן שזו התשתית לחוסר תפקוד שגרם את 7.10
פקע"ר?משה

על כמות הטילים שירה עלינו חיזבאללה במלחמה הבאה. ועל ההשלכות הטכניות של זה. דווקא פקע"ר עבד כמו שצריך.

אוקיינפש חיה.

בכל מקרה

מאחורי הקלעים מעניין לדעת מה הלך שם....

שב"ש

הייתי שם ב2018משה

והיה שם הסבר טכני שפעם כתבתי שכשאני הבנתי אותו חזרתי לאוטו וקיללתי את אהוד ברק על הבריחה מלבנון. קיללתי כל כך !.

תפסיק לצרוך את התקשורת של השמאל ופתאום תהיהזיויקאחרונה
אדם שפוי
הפצ"ר בוגר וקסנר ביטל את כתבי האישום נגד כח 100איתן גיל

לא מאהבת מרדכי.

הוא התלבט והתבלט, ונסוג.... אחר ששוכנע שהחשודים לכאורה לא יוותרו על הזמנת המארה למסור עדות בפני בית המשפט.

שמור לי ואשמור לך בחלונות הגבוהים.

כרגיל אתה מחליף טיעון,הסטורי
במקום להודות שהפצ"ר עשה את הדבר הנכון ואתה שבאוטומט תקפת אותו ואת ממניו יצאת פיתה, אתה מתחפר בקונספציה שהמצאת.
מתי תביןאיתן גיל
לא פשוט להיות בעת ובעונה אחת גם בעד סמוטריץ' וגם בעד מיארה.
רפואה שלמההסטורי
גם לך, רפואת הנפש והגוף, לפי הסדר הזהאיתן גיל

ברור שעשה את הדבר הנכון מבחינת השכל הישר, אבל כבוגר וקסנר נקודת המוצא שלו היתה לחסן את מיארה מפני דרישה למתן עדות בפני בית משפט, לבקשת הלוחמים.

את המשקולת הכבדה הזו הוא הסיר מעל צוארה.

איפה החלפתי טיעון?

אם הוא היה עושה מה שמיארה רוצההסטורי
הוא היה נאחז בכתב האישום.

הוא עשה את הדבר הנכון, כמו שבעוד אין ספור צמתים, כמו שהעידו כל אלו שעבדו איתו, עשה את הדבר הנכון. אפשר להיות פחות אובססיביים.

אם הוא היה נאחז בכתב האישוםאיתן גיל

עורכי הדין של החשודים היו מזמינים את מיארה למסור עדות, והיא הרי עושה הכל כדי להתרחק מהתיק הזה, שלדעת היועצת המשפטית של משרד המשפטים, ולפי החלטת בג"ץ עצמו היא מעורבת ונמצאת בניגוד עניינים.

הפצ"ר הציל את מיארה כפי שהיא רצתה שיהיה

אבל עורכי הדין של החשודים, הם שדרשו לבטל אתהסטורי
כתב האישום.

מיארה לעומת זאת, מוכיחה פעם אחר פעם שאינה יודעת לרדת מעצים עליהם טיפסה, אפילו כשבג"ץ בעצמו זורק אותה בבושת פנים.

לא פליגאאיתן גיל

ביטול כתב האישום גובר על המוטיבציה להביך אותה, ולחשוף את ניגודי העניינים שלה. עם זאת יתכן שהמילואימניקים יתבעו את המדינה, או אז תבחן מחדש שאלת הזמנתה להעיד.

בג"ץ אכן זרק אותה כמה פעמים, ועדיין הוא שומר עליה מפני פיטוריה המתבקשים. 

בקיצור, בנית תילי תילים של קונספירציההסטורי
להאשים אותו, כשעשה מה שהחשודים רצו.
הוא עשה מה שהמארה רצתהאיתן גיל

וזה שירת את החשודים

עכשו הבנת את זה?

שבת שלום

כפי שציינתי, אין סיבה להניח את טענתךהסטורי
היות שמיארה אינה אחת שיודעת לרדת מעצים עליהם תיפסה.

אבל אם כדבריך המצב אבסורדי, כמו בסיפור על 'למה יש/אין לך כובע'.

אם הוא היה מסרב לבקשת הנאשמים ומשאיר את כתב האישום ההזוי - היית תוקף אותו שבגלל שהוא... הוא ממשיך,

עכשיו כשהוא נענע לבקשתם, אתה מסביר מתחת לאדמה, למה זה שהוא נענע לבקשתם זה בעצם נגדם.

דחילאק, אי אפשר לקבל את זה שהוא, כמו שהעידה עליו אורית סטרוק, פשוט ענייני?!

התיק נגדם נסגר מחוסר ראיות ולא מחוסר אשמהאיתן גיל

נמתין עד שיוגש כתב אישום נגד הפצרית לשעבר, אם יוגש.

איך שלא יהיה יש פה סיפור מסריח 

בזה אתה צודק, אבל זה לא קשור אליוהסטוריאחרונה
ולא בידיו.
היתה לו ברירה?זיויק
לא
מתי יתקפו את אתרי הגרעין?כמו🐌תמס
למה זה לא קודם להכל?
אין צורךאיתן גיל

המשטר באירן על סף קריסה. להמשיך לפתח את הגרעין כבר לא בראש שלו.

לא מצחיקכמו🐌תמס
העברתי את שאלתך למשרד ראש הממשלהנקדימון
ולאחר התייעצות עם טראמפ הוא יחזיר תשובה רשמית.
כן תוקפיםברגועאחרונה
רבותי הקונספציה נמשכתאיתן גיל

פועל יוצא מהסכמי אוסלו הארורים קבלנו תאגיד טרור דו ראשי: אש"ף וחמאס. בעוד אש"ף לובש חליפות ועיקר זמנו מופנה לעשיית דה לגיטימציה לישראל במוסדות בינלאומיים, חמאס מופקד על המאבק המזויין ששיאו היה בשבעה באוקטובר.

למראית עין, הם מסוכסכים ביניהם, אבל למראית עין בלבד. 

אותה הגברת יושבת מעבר לגבול הצפוני. לבנון כמדינת אויב, לא רוצה ללכלך את ידיה, ועל כן מסרה את תיק הטרור נגד ישראל לידי חברת בת- חיזבאללה.

והאירנים מממנים.

זה הפיל הגדול שבחדר שאנחנו לא רואים.

לבנון לא מוציאה את חיזבאללה אל מחוץ לחוק ולמדינתה, כפי שמתבקש שיהיה, ועל כן ממנה אנחנו צריכים לגבות את מירב המחיר.

לבנון מאד יפה אפשר להשאיר שטח בידינוכמו🐌תמסאחרונה
בדיקת ביוץ ...חיובי?נר לרגלי דברך

ממש אשמח לדעת מבעלות נסיון

תודה נשים יקרות

נראה לי שהתבלבלת בפורום....יעל מהדרוםאחרונה

אולי יעניין אותך