מצאתי הודעה שמישהו כתב בתגובה באתר ואני חושב שהיא מצדיקה העתקה לכאן (לא מסכים עם כל מילה, וכאמור - לא אני כתבתי. רק הוספתי כמה אנטרים):
מי שגדל במשפחה שמרנית, ולא התחתן עד גיל מסויים, יהיה לו כמעט בלתי אפשרי להתחתן. זו המציאות.
למה? בגלל הרבה סיבות. הרכב האוכלוסייה משתנה (גברים הופכים להיות לייטים). נשים לעיתים הופכות למרירות ולא נשיות.
שיטת ההיכרות בעזרת דייטים אינה אפקטיבית בגיל מבוגר. יש עוד סיבות רבות, וכולן מובילות למסקנה אחת פשוטה:
בדור הבא יהיו הרבה גברים שלא יתחתנו לעולם, ונשים שיישארו רווקות לנצח, והרבה מאוד עצב ואומללות וציניות, וכנראה גם התאבדויות רבות.
צריך להפנים זאת. יש אלפי רווקים מבוגרים, ובדור הבא הם כבר יהיו אחרי גיל פנסיה. בלי משפחה ובלי הורים ובלי סיבה לקום בבוקר.
אני לא אומר שלא צריך לדאוג לרווקים. כמובן שצריך. אבל במקביל צריך להתחיל לחשוב מה אנחנו עושים לא בסדר שהביא אותם לידי כך.
בסוף אנחנו אשמים. הציבור שלנו. תאהבו את זה או שלא. יש לנו באג רציני בחינוך איפשהו לאורך הדרך.



עושה ב"ה ספירה לאחור לחברה, אבל אין לי הרבה רעיונות לעומת ה30 ימים😅