עצומה למען סא"ל אייזנרקטיף שנית
לא בטוח שצריך כל כך לרחם על הפסיכופט הזה...היהלום שבכתר
יש לו נסיון במסעות אופניים בבקעה, במסע משכם ליריחו הוא הפך רוכבי אופניים ונכנס בהם עם הגיפ שלו וגם עקף אותם ופתח את הדלת שלו והם נכנסו לו בדלת והתהפכו, והם לא נסעו על2קמש...
אתה הוזהקטיף שנית
למה הוזה?ארץ הקודש
הבחור לא גרם טוב ליהודים, עכשיו חוננו הפסיכופטים יבזבזו כסף לייצג אותו, בקאסר אל יהוד למרות שהוא הרשה בבית משפט הוא שיקר ודפק את החבר'ה למעצרי בית.
זה לא קשורקטיף שנית

הסיפורים שלו על הדלת של הגיפ וההפיכה של רוכבי האופניים פשוט לא קרו

לא דיברתי על הסיפורים של ההפיכהארץ הקודש
אני פשוט לא מכיר ולא ראיתי,אבל לגבי קאסר אל יהוד זה המציאות,ואני חושב שלאדם כזה לא צריך לעזור,וסתם כדרך אגב עצומות לא ממש מועילות.
תסגור איתו חשבונות אחרי זהקטיף שנית

כשאתה עוזר לו, אתה עוזר לכלל חיילי צהל, ולכל מי שמתמודד עם האירופאים המסריחים האלו

לא קרו? אה, סליחה, המצאתי אותם.היהלום שבכתר

היית שם?

היהלום שבכתר צודק.אנונימי (פותח)

המקרים האלה באמת קרו.

אני הייתי אחד מאלה שהתהפכו בגללו.

רק זה לא שהם נתקעו בדלת, אלא שהוא פתח ת'דלת וקפץ על מישהו בלי שהיה מוכן והעיף אותו הצידה.

מ--ד--י שבוע אנרכיסטים מחו"ל מתפרעים בגוש עציוןעדינה

תוקפים חיילים מדי שבוע!!1 חיילים נפצעו כלום אפס דיווח בתשקרת השמאל. מה שקורה ליהושדים בשומרון לא מעניין אותה . יש לה אינטרס שללא  לפרסם זאת אלא את עלילות השקר של הערבים כולל רועה צאן שהכבש "נשחט" אחרי שתקפוהו .תמיד הם מתבלים בכבש שחוט את העלילות שלהם כדי שיראה אכזרי יותר וזה הופרך בביהמ"ש תשקרת השמאל לא תדווח את תוצאו תהעלילה. 

היא מגויסת שנים וכולה כתבים עורכים מגישים מנחים מראיינים עוינים ומקשים בנימה של תלטונה וטרוניה על מרואיין הימני ומצודדים בשמאלי ואפשר לכתוב ספרים. מהאזנה של שנים.

הם לא ידווח על אבני םובקתבי"ם יויום לעבר יהודיםבשומרון כול לאוטובוסים שאלו רק את נהגי גוש עציון ונהגי האוטובוסים ,לא על התנכלויות לחקלאים יהודים הרבה פעמים ולעיתים הרבה פעמיןם לאותו חקלאי למשל ליד שילה .

הם רק מביאים את גרסת השקר של הערבים וזה הוכח כשקר לא פעם. הם בעד הערבים ונגד היהודים דרך קבע.

הם מנסים להראות "רעים וטובים" דרך קבע. זו תשקרת עוינת. "קול ישמעאל" ויש אלפי דוגמאות מהרידו ומהטלויזיה(אין לי, אבל יש טורי ביקורתויש לעיתי םחדשות ערב ברשדיו) "קול ישמעאל" ללא ספק

מי עשה את זה?~אילתוש~
מי עשה את זה? שלום אייזנר?!~אילתוש~

ה-ת-ש-ק-ר-ת לא מביאה את כל מעלי האנרכיסטים שנים אזעדינה

אי ןשום תמונה שלמה, לא מצדיקה את ההכאה אע,פ שאיני שופטת כי הוא הוכה גם כן וניזוק ואחרי שעות כבר אין סבלנות אבל זה מצטלם רע והם באים במכוון עם מצלמות וחבל שהוא לא דחף אותו קלו תוהמשיך אבל---- איל והתשקרת היתה מדברת על מעללי האנרכיסטים שני םבגוש עציון ובשכונת שמעון הצדיק(היא מביאה רק עלילות שקר של הערבים- מגויסת לטובתם ונגד היהודים וזואיננהדיבה אלא תופעה רבת שני ם,לצערי..)

א-----זז    לא הי מסמפטים אותם ומרחמים עליהם וא---ז היתה קמה קו לזעקה להרחיקם ולא לאפשר להם לשחק בחיילים. 

הם לא יהודים שמפגינים אלא גויים שנגד המדינה ומפיצים עליה דיבה ובאים במטרה לפגוע מכל הבחינות!!

האם זו שמועה?! אז זה לשון הרע!!! האם יש לך מקור ראעדינה

מקור ראשון?1

כן.‏ אני מקור לילדים.היהלום שבכתר
ה א נ א ר כ י ס ט י ם כבר שנים עושים צרות והתשקרתעדינה

התשקרת לא מראה לא מדברת לא כלום...

הם ה--ו--ד--ו בלי בושה בתשקרת שהם מקבלים כסף על העדינה

הפגנות ה"גדר" מהאיחוד הארופי כך שגם אחרי שביהמ"ש הזיז את תואי הגדר בגלל אירגוני שמאל (אין לי עמדה בעניין הגדר כי אין לי די מידע אבל בלי קשר..) הנקודה היא שגם אחרי שא י ן  צ ו ר ך  בהפגנות _שתיד היו אלימות)

הם ממשיכים לבוא בגלל הכסף מהאיחוד

כל שבוע אנרכיסטים אחרי בילעין" מקנחים" בנוה צוף ובעדינה

ובכרמי צור, מנסים להיכנס לישובים עם פעילי שמאל קיצוני והעריבם ותוקפים את החיילים שמנסים למנוע מהם להיכנס. מדי שבוע!!! אפס דיווח בתשקרת השמאל על תופעה קבועה חוץ מבילעין.. החיילים לכל היותר מפזארים במדמיע באין ברירה. אפס עצורים!!! אפס צוי הרחקה, כמובן!!! אפס גינויים. התשקרת לא עושה מזה ,סיפור". תראו תראו תוקפים חיילים .אפס מילו תביקורת או גינו יעל פעילישמאל קצוני שהרבה פעמים אינספור הגיעו עם העריבם ועלו לשכונות בשטחי ישובים ("מאחזים") ותקפו באלו תובממוטות ברזל המון פעמים. חוץ מההתנכלויות שלהם ליהודי שכונת "שמעון הצדיק" ו"כפר השילוח".

התשקרת אוהבת אותם 

מ נ י י ן ה מ ק ו ר ש ל ך ?1 ואולי אתהעדינה

מציא או שטעית עם סמח"ט אחר. ראית אותו ?! 

היהלום שבכתר אתה מדבר שטויייייות~אילתוש~
למה ככה??~פיצקי~
חתמתי-משה ר-
ה' משלם על פשעיםdan_land

אני לא נכנס לדיון אם צריך או לא צריך לעזור לו.

אבל מי שפושע נגד ארץ ישראל- במיוחד 'דתיים-מתנחלים' עם כיפה-ה' משלם לו...

לא נעים לאמר-אבל מגיע לו!

ולגבי אם צריך לעזור לו או לא-

אם הוא יכפר על הפשע הקודם(והוא יכול) אז יש מה לדבר...

בעברית פשוטה, יש דין ויש דייןמושיקו

^^^^^^^^66
התשקרת לא הראתה אינספור מקרי אלימות קשים בסירטוניםעדינה

כלפי יהודים דתיים כולל חרדים. כי יש לה מטרה- שלא יסמפטו אותם והכל בזכותה

הוא לא טעה זה מה שהיה צריך לעשות~אילתוש~

בסרט רואים רק מה שהוא עשה שברו לו 3 אצבעו ומרפק ואז איך הוא יחזיר עם אצבעות שבורות?! אז הוא לקח תנשק הוא בן אדם טוב |מכיר אישית| וחובה לעזור לו

חתמתי!אנונימי (פותח)

ממש מתקדם מהר..

לכבוד ימיו האחרונים של הסמח"ט אייזנר בתפקידאנונימי (פותח)

הבנאדם לא בדיוק חובב יהודים ואוהד התיישבות אז גם לא הכי נורא

הוא גם לא כזה צדיק ע"ע קסר אל יהוד ומסע אופניים(שלאריאל דוד

הגרעינים...)

אני לא יודע על מה אתם מדבריםא. יהושע

שלום אייזנר הוא אחד מהקצינים שיותר יש מה להתגאות בהם. מידיעה.

הייתם צריכים לשמוע איך הרב זלמן מלמד דיבר עליו.

חוץ מזה, הוא בכלל מילואימניק!קשקשן על הגג
אם הארץ כותבים עליו כך...מושיקו

מח"ט הבקעה, אלוף-משנה נוחי מנדל, מסר מידע שקרי לבית המשפט המחוזי כדי להפוך החלטה של בית משפט השלום לשחרר לביתם את הנאשמים בפריצת גדר צה"ל סמוך לגבול ירדן לפני כשלושה שבועות. כך עולה ממסמכים שהגיעו לידי "הארץ".

ב-12 בדצמבר באו כ-15 פעילי ימין לאזור אתר הטבילה קאסר אל-יהוד בגבול ירדן, חתכו את גדר תיל שהקיפה מנזר נטוש, נכנסו אליו וביקשו להקים בו מאחז. בלילה הורה אלוף פיקוד המרכז, אבי מזרחי, לפנות מיד את המתבצרים ולעצור אותם.

למחרת, ביקשה המשטרה להאריך את מעצרם של כל המשתתפים במעשה. שופט בית משפט השלום בירושלים עודד שחם קבע כי המעשים חמורים, אך אינם מצדיקים המשך חקירה במעצר. המשטרה ערערה לבית המשפט המחוזי. לקראת הדיון במחוזי, הגישה המשטרה מכתב לשופט שנכתב על ידי סמח"ט הבקעה, סגן-אלוף שלום אייזנר, בשמו של המח"ט, אלוף-משנה נוחי מנדל. במכתב פורטו השלכות המעשה, ובית המשפט התבקש להחמיר בעונשם של המתבצרים.

בין היתר, נכתב כי "המפגינים גרמו נזק כספי משמעותי בפגיעה בגדר ובפגיעה במערכת האלקטרונית המתריעה. הפגיעה אינה רק נקודתית... חשיבות מיצוי הדין עם הפוגעים מהווה מסר חשוב".

השופט אריה רומנוב קיבל את טענותיו של מנדל, הפך את החלטת השלום והורה על הארכת מעצרם של כל המשתתפים באירוע. עם זאת, מעדות הקצינים במשטרה, שהגיעה לידי "הארץ", עולה כי הם לא סברו שהנזק מהאירוע משמעותי כל כך, והמידע שנמסר לבית המשפט אינו אמת. מנדל העיד כי "הנזק הכלכלי הוא כמה מאות שקלים, שעות של עבודה וחלק ברזל מזערי. רק חוטי התיל נפגעו. הנזק תוקן היום בצהריים. במקום הוצבו ארבעה חיילים עד לתיקון הפרצה בגדר". הסמח"ט העיד אף הוא כי "הנזק הכלכלי כמה מאות שקלים".

נגד 15 משתתפי הפעולה הוגש כתב אישום לבית המשפט השלום בירושלים, באשמה של היזק בזדון לרכוש צבאי. עו"ד יצחק בם, המייצג חלק מהנאשמים, מסר בתגובה ל"הארץ": " חבל שבצה"ל יש קצינים שבמלחמתם לא נרתעים מכזבים".

מדובר צה"ל נמסר: "המידע שנמסר על ידי המח"ט והסמח"ט נמסר על פי הבנתם ושיפוטם של כל אחד מהם בעת מסירתו".

http://www.haaretz.co.il/news/law/1.1609498

נוחי מנדל היה פעם מפקד בא"ח 933משה

שהיינו אצלו (קבוצה של חיילים שהיו אז מש"קי יהדות בחטיבת הנח"ל, ובניהם רב"ט כותב שורות אלו) בלשכה והתלהבו מזה שהוא בחור דתי ומאמין ובלה בלה בלה...

נו טוב.

כמדומני שנוחי מנדל פיקד על הריסת מצפה יצהרyaad123

הוא היה מג"ד חרוב,

ונתבע לדין תורה אצל הרב ליאור

ולא הגיע בגיבוי הרב אבינר.

טוב או לא טוב זה לא משנהאנונימי (פותח)

הוא לא יהיה סמחט תוך יום יומיים

גם הרב מלמד הוא אחד הרבנים המבינים בצבא...היהלום שבכתר
לא היית במסע אופניים משכם ליריחו ובקאסר אל יהוד אזארץ הקודש

אתה לא יודע שאין כ"כ במה להתגאות בו.

העם דורש שלום עכשיו!אהוד
תותח על, הלוואי בכל צה"ל מפקדים כאלה...-משה ר-
טיפש על, הוא לא רואה כמה מצלמות?אלחנן
השעו אותו-משה ר-
הוא בנו של הרב בני זצ"ל...אהוד
מה אתה אומר...חתכת סקופ הבאת עכשיוorenzauda
עבר עריכה על ידי orenzauda בתאריך כ"ד ניסן תשע"ב 00:41

לא הוגן שלא להראות גם את התנכלות האנרכיסטים שעות שעדינה

ששגעה אות וכנראה.. ונכון, זה רע אם הוא פגע אבל אל תשכח ושנשברו לו אצבעות וגם זה מכה חזקה 

כולם לחתום לתמיכה בסמח"ט>>>אביה7
עצומות של בני טיפש עשרהאנונימי (פותח)

זה דבר שמאוד עוזר

וואו, ופתחת ניק רק כדי להגיד את מה שיש לך עליו?אהוד

כןאנונימי (פותח)

ישך בעיה? תפתח נגדי עצומה

חבל שההנהלה נותנת לכל זב חותם לפתוח פה כמה ניקים.אהוד

ולא חוסמת שכמותך...

אהוד,הבה לא נתחיל את הדיון מחדש. זה די פסה..אלירז
אני יודע... אני יודע...אהוד

ככה נראה שיש כמה אנשים עם אותה מחשבה וכו'...

זה רק מוריד מערך האתר.

לא התכוונתי ספציפית להנהלת הפורום, אלא למערכת הרישום שנותנת הרשמה כה קלה ופשוטה, ללא אימות מייל פעיל וכו'. שקצת יקשו על הטרולים. ולא יעשו להם חיים קלים.

דא עקאאנונימי (פותח)

אתה לא אדמין או מנהל. ואף פעם לא תהיה. אתה סתם בכיין טרדני בלי יותר מדי חיים 

אז...דעתך לא מעניינת אף אחד

הו, כנראה שאתה גם יודע מי אני...אהוד

מי שמסתתר מאחורי ניק, ופותח חזית אישית. לא שווה יותר תגובות.

הדבר היחיד שכתבתי בתגובה להתקפה שלךאנונימי (פותח)

( שהיתה ללא שום התגרות אגב ) זה שאתה בכיין נקבתי טורדני. אה..וגם שאין לך חיים.

אם זה גורם לך לחשוב שאני מכיר אותך....הבדיחה כותבת את עצמה. צוחק

מה שאתה עושה כרגע זו התבכיינותאנונימי (פותח)

ועד כמה שידוע לי דווקא בכי גורם לזיבת חוטם

קפוץ לי...אהוד
מחי דמעתך וקחי ממחטהאנונימי (פותח)

אתה נקבתי וילדותי לאללה. תתבגר ותתגבר

לא כ"כ מהר תומכים בו,הוא זבל לא קטן..אלירז
סוף סוף עושים קצת את התפקיד שלהם!דוד חי

הוא מחזיק את הנשק הפוךקטיף שנית
איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!טאטע!!

מחזק...

איפה זה?מה עשו לחייל/מפקד?חסוי123
מצאתי את המקור..אני מקוה שזה לא יופנה אלינו מתישהוחסוי123

http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=read_count&om=20819&forum=scoops1&viewmode=threaded

תמונות: איך חיילי המילואים עצרו מסע אופניים פלסטיני  

אמש, בקעת הירדן: פעילי שמאל, פעילים זרים ופלסטינים השתתפו במסע אופניים מהכפר עוג'ה שנועד לשבור את "המצור", ולפרוץ ליישובים הישראלים השכנים.

אבל בניגוד למצופה מכוחות הבטחון בימים כתיקונם, הפעם הם נתקלו בחיילי מילואים שלא דפקו חשבון לפעילים - עצרו אותם בכח רב ואף השליכו לתעלה הסמוכה את אופניהם.

ליצירת קשר: mordechai.brener @ gmail.com

וידיאו מהאירועמושיקו
לא ראיתי שם דבר אחד שלא הופנה נגדינו עד היום..אוהב יהודים
ולעניין הסמחט הזה, לא יודע למה, אבל ישר ניזכרתי באירועי קסר אל יהוד, ודוגרי מגיע לו..
והלוואי שגם המחט שלו נוחי מנדל יחטוף קצת, על מעשיו בפינוי מצפה יצהר..
מי שנגד שלום אייזנר הוא שמאלני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~אילתוש~

הסיפור המקורי הוא שאמרו לו בשבת לשמור שהגויים האלו לא יעברו שם שלא יעשו בלאגן. הוא עשה מחסום באו השמולנים התחילו להרביץ לו הוא חטף ועוד איך שברו לו 3אצבעות ואת המרפק הוא ריחם עליהם ולא ירה ורק הרביץ לו עם הנשק כי האצבעות שלו היו שבורות

כולם לחתום היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הבנאדם הזה היה מפקד בגירוש מכפר דרום!!!י"ל

יש דין ויש דיין!!!! ו...אילתוש...לחתום כדי שיפנה גם את מגרון...

ואי טוב!! הייתי בעוג'ה שבוע שעבר ... מגניב.האלי גאלי
אפשר קישור לווידאו עוקף רימון?קשקשן על הגג

באופן קבוע אם משהו יכול להביא....

קח, מקווה שיעבוד לך.אני17
עוקף רימון?קשקשן על הגג
כנס>אני17

תעתיק את זה-https://www.youtube.com/watch?v=uL-GmYBNDqY

כשמוסיפים sאחרי הhttp בצורה כזאת httpsישי .א.אחרונה

וואלק גם אני הייתי בעוג'ה מלא ערבים איכס...י"ל
התפקיד של רובה הוא לירותdan_land

ולא לשמש מחבט בייסבול.

לכלוא את החייל המכה! ברובה יורים ולא חובטים!

אז בשביל זה יש לך מחבט באוטו?חגי לנדסברג
לא נורא......לפחות זה......קשקשן על הגג

תאמינו שגם מחסנית בפרצוף זה לא כיף....
אגב, היה לאותו קצין שם עוד הרבה דברים מעניינים שהוא עשה שם.......

הוא ממש לא צדיק הוא רשע מרושע!שמוליק פיין

בס"ד

זוכר אותו טוב מקאסר אל יהוד..מוכן לבוא ולהעיד נגדו..!!

עלו והצליחו (הרב ליאור) עלו והציתו (חיילי צה"ל)לפרוש כנפיים

בשורות טובות לכולנו!!!! והכי חשוב תחייכו...

חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך חיוךחיוךחיוך

אבל הוא לא יכל אחרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~אילתוש~

אייזנר בחסימת כביש 1אנונימי (פותח)
כן הוא די פסיכופט...היהלום שבכתר
יש לו נסיון במסעות אופניים בבקעה, במסע משכם ליריחו הוא הפך רוכבי אופניים ונכנס בהם עם הגיפ שלו וגם עקף אותם ופתח את הדלת שלו והם נכנסו לו בדלת והתהפכו, והם לא נסעו על2קמש..
שקר. ראית את זה בעניים שלך או שזה מהפוליטיקה?~אילתוש~
אני לא מבין למה הטמבל חוזר לעמוד מולוkatif

מלאך

סתם תהיתי לעצמי, הרי בהרבה פינוייםalezish

חוטפים מכות חזקות, למה רק עכשיו הארץ כותבים על זה <צ>

הסמח״ט שלא רצה מסע אופניים של יהודים -משכנות הרועים
קיבל מסע אופניים של פרו פלשתינים אלימים. מידה כנגד מידה.
רק שבמסע אופניים שלנו הוא השתמש בג'יפ להרביץשמשון ר

ולא ברובה. ונראה לי ג'יפ זה קצת יותר כואב...

לשמשוןאם זה נכון) למי בתשקרת אכפת ממך,היא שמאלניעדינה

היא שמאלנית וכל הטרראם והברברת והדיונים יום שלם, הגינויים מקיר לקיר :הנשיא רה"מ אחרי התשקרת כמובן, שרים והאו"ם עוד מעט (היו מקרים)הזעזוע אימרי המוסר של "איפוק" ולא משנה מה עשו הוא צריך להתאפק ו."צביעות" אינה מילה להגדיר את התשקתר הישמעאלית "דוגמא אישית מצד מפקד. -לא תקף אליך, אתה סתם אדם יהודי דתי ולא שמאלני קיצוני או אנרכיסט "טוב". אינך בצד שלהם ואני כותבת שאת משני םרבות של האזנה לצערי. את חטאי אני מזכירה היום אבל כל הדיבורי והמוסר הזעזוע והגיוניים וה"חלעשות עניין" -רק לצד אחד. מובן שהוא יושעה מידית ולא שוטר מעמונה עם כל הסירטונים הקשים יותר מזה.

מסכימה~אילתוש~

יש תמונות שלו מפריע ליהודים?י"ל
סתם "תהית"?! עשרות שנים התשקרת השמאלנית מגויסתעדינה
ל"שלוקי": מניין לך?! הוצאת דיבה!! האנארכיסט יםשיגעעדינה

שיגעו אותו. גם הוא בן אדם וזו קצ תאשמתם. כי הם באו במטרה לפגוע. אין מה להשוות לעמונה על מפגינים שבאו נגד פינוי ושוטרים עם מגיני גוף שחורים קסדות נסגרות, מכוסים כל גופם,אלו תברזל וסוסים

לא מראים את כל הסרט שמאלנים עשו אותו לרעתו!!!!!!!~אילתוש~
ש א ל ה :למי יש הסרטון שמראים מישהו אומר: יש לכם אעדינה

"יש לכם אלות.. תשתמשו בהם (או אתם יודים מה לעשות..בהן) יש איזה מישה ובתפיד בכיר במשטרה ,זכורני.. למי יש הסירטון 

ניסו שחם אאל"ט-משה ר-

או שזה היה בכלל בעמונה, יש מצב שאולמרט אמר משהו דומה...

יאיר נווה לפני עמונהעוקר הרים
הציטוט הנ"ל הוא של ניסו שחם בכפר מימון לפני הגירושyaad123

מילים לא משהו, לא לבעלי אוזן רגישה

מי זה השני אם הכיפהי"ל
שוטרים בעמונה לא הודחו מידית למרות סירטונים קשים יעדינה

איפה ואיהפ צביעות אכיפה סלקטיבית, תשקרת מגויסת ועוד ועוד ועוד וזה מצב של שנים בכל התחומים

למשל חסימת כביחשים

תקשרת צבועה ורעה. האשימה בעמונה אנשים שעמדו ולאעדינה

ולא עשו כלום. התנגדו פאסיבים בעמידה, לגרוש מהישוב עמונה והשוטרים מיד התנפלו ישירות . וקבוצה של שוטרים !!! לפעמים התנפלה על אדם אחד והיכתה באכזריוץ התעללות !! לשם התעללות או התעלל תלשמה, בקיצור!!  והתשקרת העוינת המגויסת?! היא האשימה את המפגינים. השוטרי םאמרו שהמפגינים נהגו באלימות. שקר. השוטרים היו מכוסים מכף רגל ועד ראש. קסדות סגורות קסדות!! מגיני גוף שחורים כמו דלתות, סוסים ואלות פרשים. מה הם עושי םצחוק? רואי םבברור התעלו תואכריות ותלונו תשל בנות שלא טופלו ולא התיחסו בתשקרת בכלללאא. סליחה על הביטויים "עונית וכו'.. שנים אני מאזינה ויש לי ביקורת נוקבת על המגישים של תוכניו תהאקטואליה החד צדיים ,הכתבים לעניני שטחים כווולם גם אחרי שמתחלפים נחברים רק שמאל הם מדביקים "תארים" ומגינים ולא מביאים אובייקטיבית. תמידנ ת הצד הערבי ותמיד מעליממים את כל כהתנכלויות הערבים מכל הסוגים

אין מה להגידש.ש.ש

אאין

יש מה להגידיודלה

יאאאש

סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י
מה אתם אומריםסבכי החשתי
יש איזה אקסיומה שגדלנו עליה שכדאי לקנות דווקא מוצרים מהארץ כדי לחזק את התוצרים של הארץ, אבל אולי בעצם נפלנו למניפולציה שמביאה אותנו לקנות מוצרים שלא על בסיס נוחות וטעם טוב, מה שמעודד את היצרנים לדחוף את החכי"ם לחוקק חוקים שמקשים על יבוא, מה שמקטין את התחרות, מעלה את המחירים, ואנחנו מקבלים מוצרים סוג ד'.. הבנתי למשל שאמצעי הטכנולוגיה בתחום החקלאות בארץ מיושנים יחסית לעולם, ויש הרבה מכס על פירות וירקות, ושאנחנו מקבלים את הסוגים הפחות טובים ואת הא' א' חקלאים מייבאים לחו"ל.. כל מיני פיסות מידע שמתחברות לי לאחרונה ואני מתחיל לחשוש שמנצלים את היותנו אידאליסטים לטובת קבוצות אוכלוסיה קטנות
אכן צריך לתקןאמלתרא

בשביל זה יש לנו אפשרות להרים את קולנו.

וזה ע"י שנקנה מוצרים שכתוב עליהם פרי זה גדל באדמות ארה"ק ונתקיימו בהם מצות התלויות בארה"ק.

ולברר עד כמה שאפשר אצל בעלי מכולת מאיפוא בא זה ומאיפוא זה, וכך לחבר בין שורש המוצר להקונה

בנתיים בגץ הרשע מתיר לכתוב מציור בישראל אפי' מייבאים

לא נראלי הבנת למה אני מתכווןסבכי החשתי
אני טוען בדיוק הפוך, בגלל שזה קודם כל ביזנס, בזה שאתה קונה מוצר שלא על בסיס נוחות אלא על בסיס אידאלים אתה מעודד חוסר השקעה במוצר מצד היצרן והתייקרות שלו. אם ברור לחקלאי שאתה תקנה את התפוחים שלו לא משנה מה כי אתה אידאליסט, לא נראה לך שהוא יעלה את המחיר? לא נראלך שאת התפוחים הטובים באמת הוא ייבא לחו"ל כי שם הוא באמת מתמודד עם תחרות? מנצלים את האידאלים שלך בשביל לגרוף עוד כסף על חשבונך
אני לא חושבת שאנחנו שםבונים מגדלאחרונה
אין מספיק אידאליסטים כדי שירוויחו רק מהם.

כל הקטע של סימון תוצרת הארץ על מוצרים עלה ועדיין המגוון רחב וזה בתחומים מאוד מצומצמים קיים בכלל.

כשנגיע לשם נדבר...
אהלן, שאלה לגבי החלת ריבונות ביושפו הדובון
זהו חוק ימני וחשוב לעם ישראל ולארץ ישראל נכון? (מפלגת הציונות הדתית תומכת בו ומנסה להעלות אותו ביום ראשון הקרוב..)
עכשיו לשאלתי,
יש בעיה שאם אנחנו מחילים ריבונות ישראלית בכל יו"ש אז אנחנו בעצם מספחים אלינו גם את כל הערבים שגרים ביוש וזה אומר שחוץ מהיהודים שהופכים לתושבים רגילים כמו שצריך להיות גם הערבים שם מקבלים יתרונות לא?
מדובר על החלת ריבונות על שטחי היישובים היהודיים.אריאל יוסףאחרונה

מצילים מחילולי שבת בכבישים!!!!בימאית דמיונות

משרד התחבורה משיק את סקר התחבורה הגדול
העברה לדף(<בקישור הכחול)

*הודעה חשובה*

משרד התחבורה השיק עכשיו סקר, שבין מטרותיו כנראה להראות שרוב הציבור מעוניין בתח"צ בשבת.

יתכן שככל שיהיו יותר משתתפים שלא יצביעו בעד תח"צ בשבת זה יסייע להמשך שמירת השבת בתח"צ בישראל.

שימו לב למילים "סופי שבוע", זה שם מכובס ל"שבתות".
חשוב להתנגד לכל סוג של תחבורה ציבורית בסופי שבוע, גם לבתי חולים ולצרכים חיוניים.

הי מארגנים איזשהי הפגנה על מה שקורה בחברון?בימאית דמיונות

ריכוז אירועי חול המועד פסח תשפ"באריאל יוסף

@מרדכי - היו שנים שהעלית לכאן ממש לוח...

חומש -

יוצאים מן המיצרים - טיקצ'אק

יריחו - Jericho News | חדש ביריחו | אירועים מתוכננים

חברון - 

רמת מגרון - 

הקבלת פני רבו של רבני הציונות הדתית - בהרשמה מראש

הקבלת פני רבו לגדולי הציונות הדתית - טיקצ'אק

הסעות לצעדת חומש -אריאל יוסף
קריאת הרבנים לחומש -אריאל יוסף
עבר עריכה על ידי אריאל יוסף בתאריך י"ט בניסן תשפ"ב 01:21
צעדת הדגלים>>>אריאל יוסף
עבר עריכה על ידי אריאל יוסף בתאריך י"ט בניסן תשפ"ב 15:21