בסקירת מערכות הרופא שאל אם אנחנו רוצים לדעת ואמרתי שלא, כי זה באמת באמת לא משנה והסקרנות כ"כ כייפית אז הוא רשם על פתק.
בעלי כ"כ רצה לדעת בעיקר כי ממש שיגעו אותנו עם הניחושים וידיעות (הבטן עגולה אז זה בן וכד')
הוא הציע שרק הוא ידע ואני לא הסכמתי בשום אופן (שאתן לו את ההנאה להטל בי כל פעם ולרמוז שזה בן ויום אח"כ שזה בת... אין מצב!!
)
החלטנו לפתוח את הפתק ואכן, איפשהו זה הרגיע אותי קצת, רציתי בת בכורה אבל היה לי כ"כ קל וטבעי לקבל בן.
בכל מקרה בהחלט הייתי מעדיפה את ההפתעה הראשונה.
כמובן שלא סיפרנו לאף אחד בשום הריון.
בהריון השני כבר הייתי חייבת לדעת אם זו בת. ב"ה עוד בן (מקסים ומדהים כמובן)
בהריון השלישי הגיעו תאומים- כמובן שחייבים לדעת אם יש בת אחת לפחות! ב"ה גם כשבאה בת היא הביאה איתה בן (מה שפתר את הדילמה אם לעשות בריתה כי חייבים ברית...
)
והקטנצ'יק שהגיע לפני שנה, עד הבדיקה היה ברור לי שיהיה בת, פשוט הרגשה כזו. מזל שביקשתי לדעת כי לא רציתי לצפות לבת ולהתאכזב. ב"ה מהרגע שידעתי שזה בן נקשרתי אליו מאוד ועזר לי לדעת .
(אם כי, לא היה לי כח לעוד ארוע לארגן, פשוט אין כח אפילו לחשוב על זה עם 4 בבית (והוא בא מיד אחרי התאומים)
הקב"ה שמע לתפילתי/מחשבתי (ויש להזהר בזה מאוד!!!!!!!!!) והוא נולד בשבת, הברית הייתה בשבת כשהוא השתחרר ביום שישי בצהרים בגלל צהבת גבוהה כך שממש לא ידענו אם תהיה ברית ואת מי נזמין עד הרגע האחרון, הברית הייתה קטנה כפי שרציתי אך עם הרבה הרבה יותר כאב ראש... אז לדעת מראש שזה בן כדי להתארגן לברית- ממש לא במקרה שלי...)
סליחה על האורך והפירוט,
סתם רציתי לשתף...
העיקר שיהיה לך הריון קל, בריא ,מלא אנרגיות חיוביות ושיתוף מלא שלך ושל בעלך, וכמובן לידה קלה בעיתה ובזמנה.
שיעבור בכייף לשניכם, ואני חושבת ששווה לחכות להפתעה!