הצליווו...אנונימי (פותח)

בס"ד

שלום!!!

אופפפפפפ אני עצובה!!...[כולכם מכירים אותי בשם אחר..]

תקישבו למה!!

א.אני מאוהבת..ויש לי חבר ואני יודעת שאם ההורים שלי ידעו אני שחוטה גמורה!

ב.אני מרגישה שבגלל שאני הכי גדולה בבית אני משרתתתתתת!!!!!כול היום אני צריכה לעזור לנקות לבשל לקלח וכו'..ואני רק בת 16 בערך..אני מתמוטטת

ג.שונים אותי בבצפ'ר..ורוצים להעיף אותייי כי אני חוצפנית!!...

ד.אני לא מצליחה בבגריות....בשוםדבר!! כול דבר שאני עושה לא מצליח לייייייייייייייייייייי

ה.אני גרה בבית דוס!!...ואני שונת את זה........אופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

ובקיצור!! אני בדיאון בבקשה אל תתדבקוו ממנייי זה סיוט!!!!!!!

החיים שלך באמת בקנטים...-Rעות-

בס"ד

אחותי?

החיים יפים!!...תכניסי לך טוב טוב לראש..

בחיית תעזרו לה הבנאדם ...שבר כלי..-Rעות-

בס"ד

נוו..איפה אתם אח..ב.ש. לב שבור להבת כוח!!..

אלופי התשובות..

כמה כייף להיות דודה ולא אחות גדולה...אני הכי קטנה איזה טוב לייי

אה..ושחכתי גם את אפחד!!..-Rעות-
רעות את אחת המנחמותמיסטר דום
והתומכות שיש מה את מודיעה לך שהחיים שלה בקאאנטים מה היא צריכה אישור בשביל זה לא!! היא צריכה נחה ומזה הדרך שלה לקבל אותה אנשייים!!
כנסי יקירתילהבת-כוח

לא סתם אנחנו מבקשים מהקב''ה, "אל תסתר פניך ממני". יש מצבים שבאמת אנחנו לא רואים אותו, לא רואים את ההשגחה. מרגישים הכי לבד בעולם. בלי הקב''ה לצידנו, בלי המשפחה, בלי אדם לדבר איתו.
מסופר על אדם שהגיע לשמיים והראו לו את כל חייו על גבי שטח חול. רוב הזמן היו את כפות רגליו ועוד זוג של הקב''ה. אך בזמנים הכי קשים, בצורה מפתיעה- היו רק זוג כפות רגליים אחד. האיש תמה מאוד.. הקב''ה ענה לו. ברוב הזמן, הלכתי לצידך, החזקתי לך את היד. אבל בזמנים הקשים, נשאתי אותך על הכתפיים שלי, הושעתי אותך מקרוב.
אךך, באמת שיש הרבה צרות. הרבה תחושות רעות, הרבה חוסר הסתדרות עם אנשים, הרבה קושי. אבל יש גם הרבה כוחות להתגבר על הדברים האלה.
זה נכון, זה באמת נכון!- הקב''ה לא(!!) נותן לנו צרות שאנחנו לא מסוגלים לעמוד בהם.
זאת עובדה שיש צרות, זה דרך הטבע, העולם לא מושלם. אבל מה היינו עושים בלי הקב''ה? בלי הכוחות שהוא מעניק לנו? היינו אבודים לחלוטין!!
הקב''ה אוהב אותנו, לא משנה מה. אהבה שלא תלויה בדבר, אהבה אמיתית. האהבה הכי אמיתית שיש... בואו כן ננסה לקבל את הצרות ולהתגבר עליהם, לעבור אותם ולצאת יותר חזקים... תאמיני שהשם הוא איתך תמיד!

למה בעצם כלכך מפריע לך לגדול בבית דוסי? זה הכי שווה! שוס להיות דוס.. ובכלל, מה זה בעצם דוסי? ששומרים על המסורת ביתר דיוק?.. תנסי לחשוב על זה, מה בעצם באמת מפריע לך בעניין..
זה נשמע לי שאת ממש צריכה לדבר עם הורייך, את מפחדת להגיד להם על חבר שלך, ואת מואסת בזה שיש לך כל כך הרבה אחריות כבת בכירה. את צריכה להסביר להם שממש קשה לך, שאת חייבת את ההבנה שלהם, את העזרה שלהם. הם ההורים שלך והם אוהבים אותך, את צריכה לנסות לתקשר איתם- בלי עצבים, בלי כעס, פשוט להיפתח אליהם למרות הקושי, ולדבר!! אם היכולת לתקשר איתם תיסתם, יהיה לך הרבה יותר קשה. תאמיני לי שזה באמת קשה להסתדר עם ההורים, במיוחד בגיל הזה. אבל אנחנו מחוייבים לירא מהם, לכבד אותם.
את אמרת בעצמך, רוצים להעיף אותך בגלל שאת חצופה. אז למה שלא תפסיקי להיות חצופה? זה לא שהם לא מודיעים לך למה רוצים להעיף אותך, ב''ה זכית שיכוונו אותך. ואת לא רוצה לעוף, תאמיני לי שעם כל הקושי של המסגרת והבגרויות, יהיה הרבה יותר קשה בלי. אדם זקוק למסגרת, ולא שווה לוותר על השכלה בגלל מעט מרידות בגיל הזה.
בנוגע לבגרויות, תהיי בטוחה שאני אהיה בדיוק במקום שלך. אני לא מסוגלת ללמוד, זה מלחיץ אותי, ואני לא יודעת כיצד ללמוד. אבל אין ברירה, חייבים. זה באמת לטובתך, ואל תדאגי כשהילדים שלך יהיו בבית ספר- אני כשרת החינוך אשנה את כל המערכת, ולא יהיו יותר את הטופסים הממררים האלה. אבל עד אז, צריך להשתדל, וצריך ללמוד, וצריך לחרוש קצת.. הרבה! אבל יש בך את הכוחות, את כוח ההתמדה. את צריכה פשוט לחפש אותם. לעשות את המיטב שאת יכולה!.

ב''הצלחה יקירתי, ובשמחה את יכולה לפנות בשיחה אישית.

אמממ...גייטל רייזל

אני רואה שזה פה באופנה לעשות לכל הודעה כינוי אחר..אשקול זאת גם, אני גם צריכה לכתוב פה כמה דברים שאנ'לא רוצה שמי שמכיר אותי יקרא..

בקיצור, עצובה, תהי בשמחה... (מעניין, חצי מהדברים שאת כותבת: או שאת גרמת לעצמך (חבר..) או שאת סתם רואה ת'דברים לא טוב...למשל, בגרויות..מזה לא מצליחה? לא מקבלת 100? נו, באמת, זה לא נקרא להצליח...ואני יכולה לכתוב עוד על ההודעה שלך-אבל...אין לי כח לחפוווווור עכשיו..)

אח...איפה אתה?? צריכים אותך פה!!

*זה לא נקרא לא להצליח..גייטל רייזל
את מאוהבת בחבר או במישהו אחר??לולה=]

וחוצמיזה אולי תנסי לדבר עם אמא שלך, אני חושבת שגם לה היה פעם חבר וגם היא פעם הייתה מאוהבת, אולי היא תבין....

וזה לא יעזור להתבכיין(אין כוונה להעליב), אולי זה יעזור לפרוק,אבל בקשר לביה"ס תקחי את עצמך ביידים, דברי עם המדריכה (אם יש אחת כזאת) היא שם כדי להבין אותך ולעזור לך!!!

ואת לא חייבת להיות כל הזמן בבית, תצאי ממנו לחברות או משהו כמה שיותר, ואם את בבית, אז פשוט תסתגרי בתוך עצמך,תיהי אדישה, אל תתיחסי לזה שהוא דוס, למרות שלדעתי,בסופו של דבר, בית דוס זה באמת טוב...

אני חושבת שאם תביאי את זה לאמא שלך\אבא שלך (למי שאת יותר מתחברת) לאט לאט שיש לך חבר, משהו כמו "אתם אוסרים עלי לדבר עם בנים?" ואח"כ, אם אני יודעת לשוט בעצמי, ואני מספיק בוגרת ואחרית לעצמי, ויש לי גבולות, אז אפשר להיות בקשר עם בן שמכבד אותי ומבין אותי???"

אני מקווה שעזרתי, ולא  חפרתי שעה בשכל...

ב"הצלחה!!!!!

=[זה לא זה...אנונימי (פותח)

בס"ד

אופפ...

זה בכלל לא פשוט ללכת לאמא ולאבא ולהגיד להם היי יש לי חבר..ממש ממש לא!!..נראלי לא הבנתם אני חיה בבית ד-ו-ס!!משווו מפחיד!!                                                                                                                                                      אמ..סוג כזה שעד גיל 19 שקחי מעניין של בנים!!.."מה הבת שלי בגיל 16 עם חבר???!!!!!!"-יהרגו אותי!!                           [יש לי בדוד'ע שיעני גילו שיש לה חבר בכזה גיל..כולם היו ב-ש-ו-ק!!..]אבל אני אוהבת אותוו!!ואני לא רוצה להפרד ממנו......

--------

וזה לא קטע של לצאת עם חברות...יש לי מלא אחים קטנים..אז אני תמיד צריכה לרוץ מהאלפנא ב1 לפתוח להם תבי'ת..ולחזור..ו..כול היום להיות בביסיטר.. וונמאס לי מיזה!!!!!!!!!!!!!!! אין לי בכלל נערות..מגיל קטן אני כבר מיני אמא...

כול היום דורשים ממני ודורשים ודורשים ובלי לברוח!!! ולהעלם..

ואתם לא מיבנים איזה בית דוס!!..מתנת יומלדת של גיל 16 שהייתה קנו לי פלאפון כשר!!לא מתחברת לסגנון בכלל בכלל בכלל לאאאאא!!

מה אני עושה אלוקים..

הבצ'פר זה הבעיה הכי קטנה שלי..מבחנתי שיעפו אותיייי זה הדבר האחרון שמעניין אותייייייי

אופסייי..[נשלח לי לפני שסיימתי לכותב..]אנונימי (פותח)

בס"ד

אייך רעות הזאות אמרה..החיים שלך בקנטים!! בול..!!

זה חיים אלה?

מה הבעיה?מאנדאו

א.תכניסי להורים שלך לראש [או בראש]שחבר זה לא דבר רע ,להפך זה מה שאלוקים רוצה!!

ב.יש עוד הרבה אנשים שהכי גדולים בבית [כמוני]ופשוט תלמדי\תחנכי את אחים שלך גם לעזור![יש הרבה דרכים...]

ג.ולגבי בית דוס..פשוט תכניסי להורים שלך שכל אחד על פי דרכו!

אופפפפפפפפאנונימי (פותח)

בס"ד

אוייש...

תכל'ס אתם יודעים כמוני שזה לא כז'ה פשוט!!!

מה להגיד להם אלוקים רוצה..-נכון אלוקים רוצה אבל בגיל שזה היה למטרת נישאוים לא עכשיו!!

בקיצור החיים מסבוכים!!!!!

הצליוווווו

וואלה, אני מזה מבינה אותך...גייטל רייזל
זה בסדר!!גם אני לא מבינה את עצמייייייאנונימי (פותח)
זה לא היה ציני..גייטל רייזל
טוב אני ממש ינסה לא מבטיח כלום...מיסטר דום

בואי נצחיל מהבית שאת מרגישה עבד אני חייב להגיד לך של וואלקם טו דב קלאב בגלל שאת הגדולה ואני יודע שזה מבאס טילים... אבל אל תתפלאי שמצפים ממך ליותר שאת הגדולה בבית ואפילו שאת רק בת 16 גם ההורים בני אנוש טועים וכו'  ואולי הם מעריכים אותך אובר על המידה אני בטוח שאם היו יודעים שהם מעמיסים הם לא היו ככה..אולי תנסי לדבר איתם אבל שהם לא ירגישו מותקפים כי ברגע שאדם מרגיש מותקך הוא נכנס למצב הגנה ואז רק תסבכי הכול..

תבואי יפה גזה תדברי תגידי להם שזה נטל ומעמסה ולא אכפת לך לעזור אבל את רק בת 16 ויש לך עוד חיים וגו'...

ג. אולי לא שונאים אותך חשבת על זה ותאמיני שפה חריף שנון זה ברכה...אבל השאלה איך את משתמשת בו את יכולה לטוב ולרע חכימנו אמרו שבכל דבר יש את הרגע והטוב חוץ מהגאווה שהיא שורש המידות הרעות...תלמדי לתעל את היכולות דיבור והתבטאיות שלך לחיובי..

ד. זה רק נראהל ך ככה עכשיו כי את בסיטואציה קשה ושלא נראה לך שיהיה לה סוף אבל תזכרי שתמיד בקצה המנהרה יש אור ותהיי פוזטיבית ותלמדי להפריד בין בעיה שבעיה בבית לא תפריע לך לנהל אורח חיים תקין ובריא כי אפחד לא שווה שתתיאשי בגללו והשמחה זה הדרך הכי טובה להתמודד היאוש זה הבריחה האולטמטיבית והקלה כי יאוש גורר יאוש כלל...הכי קשה זה להיות שמח ובאמיתי אפילו שקשה זה החכמה...

ה. אם כל כך האורח חיים בבית מפריע לך קומי ושני את זה מה את מצפה באמת שהכול אחרים יעשו לך תסמכי על עצמך גם!!

תתני לעצמך צ'אנס לגדול לפרוח לצמוח להשתפר להשתנות לזכור שכל עוד הנר דולק יש לו תקנה....

אופפפפפפפפ אתם לא מבינים אותיייייייייייי אפחד!!אנונימי (פותח)
כי את לא נותנת לנו להבין!!!-Rעות-אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך