כבר כמה שבועות לא נחנסתי לפורום הזה..ילץ

ועם כן אז לא קראתי..

אבל  מה שיש לי להגיד שאתם פשוט מסכנים..אני פשוט מרחם עליכם...

מזה כול ההודעות.. "דם" "מוות" "כמה רוע" "החיים בקנטים" "סיגריות" "ריקנות" "הצילוו" "הרגל" "מבחן"  "אוףףףף" ועוד שלל רעיונות יצרתיים של הנוכחים כאן... לא נמעס? כול היום לחשוב שאתם הכי מסכנים בעולם?, הכי אומללילים?, הכי קשה?,

דייייייייייייייייייייי נמעס, תגידו תודה שאתם בכלל : בחיים כי יש כאלה שלא, ואני אפילו מכיר כמה.

תנסו להסתקל אל הצד הטוב.. (מי שאין לא אבא שלא יסתכל מכאן.)

תנשו שניה לדמיין שמתקשרים אליכם ואומרים שאבא נהרג...תדמינו את זה טוב...

אחרי שבכיתם... תפגשו אותו איזה כייף לא? איך תתיחסו אלו?

ולמה זה שונה מלפני זה כשאיתם בדיכאון עצבנים אל כול העולם, ואז פגשתם אותו? איך היה היחס? איך הוא מרגיש?

קיצור..(כי יש עוד מעת תפילה)

רק לשנות את החשיבה.. זה קשה אבל הרבה פחות מאשר לשקוע בדיכאון...שהיה ברור.

"אני לא אומר שזה קל אני אומר שזה האמת"

מחשבה לנקודה .

יש גם צדדים חיוביים אצל כל בנאדם..Michal1

ת'צדדים שהוא שמח, ת'צדדים שהוא פשוט מרגיש בהאי..

אבל.. פה אנשים כותבים את הצרות.. כי.. זה מין פורום שנועד (פחות או יותר) לעצות וכאלה..

כך שאם תיכנס לפורום אחר, אולי תראה הודעות הרבה יותר שמחות.. יכול להיות גם מאותו בנאדם שכתב אתמול ת'הודעה הכי מבאסת פה.

אוף.. אם אני אמשיך (ויש לי מה) זה בחיים לא יגמר.. אז.. מקווה שתסתפקו בזה עד לפה..

אליעד-ס'תום ת'פהמתו"ש
למה?Michal1
זה בסדר, הוא יודע למהמתו"ש
טואוב =]Michal1
מסכימה עם אליעד ממש!!כווולם לקרוא!במיוחד המתאבדים!תהילה=]...

אליעד- שכויייייייייייייייח!!!

כתבת יפה!!

באמת מה יש??גל התפרקויות או שזאת העונה??

אתם כל הזמן תקועים בתוך הבאסה ובגלל זה אתם לא יוצאים ממנה לשניה!!!!

אני אומרת לפתוח פורום התאבדויות ואוףףףףףףףףףףף ועוד כל מיני התפרקויות למיניהם.

המתאבדת, המתאבד, חסרת חיים, עלוב החיים, ועוד כל מיני...אתם מוזמנים להיות המנהלים..מה שכן אני בטוחה שבחיים לא תצאו מזה בגישה הזאת... תפתחו תעינים תסתכלו בעין קצת יותר טובה...מה שכן..את ה' אתם לא עובדים בצורה הטובה.

תמיד בשמחה!! תשכחו מהצרות קצת!! לכולם יש צרות ומשומה לא כולם מתים להתאבד...

"מתים להתאבד"....חח...וואלה..נחמד..

יאללה....חברים בהצלוחה בחיים..צאו קצת מהדיכאון....מוזמנים לדבר איתי אולי נצליח לעשות לכם קצת מצב רוח!!

אני חושבת שאתם נלחמים במשהו שלא צריך מלחמה.הי.
כאילו,אני גם ממש בקטע שדי כבר לדיכאון וזה!
אבל הבנתי שטבע האדם הוא להתלונן על החיים..לחשוב שהוא הכי מסכן וכו'
מי שמצליח ליהיות שמח בדרך קבע אז אחלה,שיעזור לאלה שלא..!
קיצור אנשים, קחו ת'חיים בקלות,צחקו על העולם לפני שהוא יצחק עליכם,ויאלה...הכל לטובה! 
תהילה:אנונימי (פותח)
נשלח בטעות המשךאנונימי (פותח)

תהילה את מוזמנת לפתוח פורום המטומטמים ואת תיהי המנהלת

אני לא רוצה להעליב אותך כמובן אבל זאת את שכתבת תשובה מטומטמת, לא אני

המתאבדת כנסי-מתו"ש

בס"ד

אני מסכימה איתך אבל זה לא יפה ולא נכון להתבטא בצורה כזאת, קחי לצומי...

תשובה מטומטמת?!תהילה=]...

כולה ניסיתי קצת לצחוק מה יש??

אז אתם כל החיים בדיכאון מה אסור לצחוק קצת?! בחייאת כל דבר אתם לוקחות קשה..

לא שאני מזלזלת או משו...נכון גם לי יש רגעים מעצבנים ודיכאוניים אבל אתם לא נראלי מנסות לצאת מזה!!

כולה ניסיתי והצעתי לשפר תמצב רוח מה יש?!

איזה כבדות.

או! הינה מישהו נורמלי שמבין מה הולך פה!! אני בעד!חיימשוגעים!!
...אנדרלמוסיה

ברעיון אליעד צודק- זה די מעצבן ומדכא לראות הודעות הצילו, או לראות שאנשים לא יוצאים מהבאסה ופותחים עיניים כדי לראות כמה טוב יש כשמסתכלים שניה מסביב,

אבל לא לשכוח שכולנו עברנו את התקופות האלו.. שקשה. זה איזשהו שלב כזה שהכל נראה רע יותר ממה שהוא,, וכשמתבגרים טיפה זה נראה אחרת, וצריך להבין את מי שפותח את ההודעות האלו..

אני נגד...~H.L~

אני לא מבינה מה כואב לכם שאנשים קצת מתבטאים פה ומתפרקים....

במקום לרדת עליהם כל הזמן ולהגיד יאללה אתם והדיכאון שלכם , החיים יפים  וכל מיני דברים אחרים שלא עוזרים להם בשיט...

וואלה אז אפשר קצת להיות נחמדים ולנסות להבין, ולתת צומי.... אם זה מה שהם צריכים ....

וזהו .... סליחה עם היייתי קצת בוטה...

יומקסים!!!!!....... אוהבתותכם.....!!!!

יאללה אליעד,המלכה של העולם

כאילו שאתה לא רצית כך עד ליפני כמה חודשים..

מה אתה בא ומטיף לנו?! כל אחד והצרות שלו..

גמאתה היית ב-ד-י-ו-ק אותו הדבר!!..

ווווואי תפסיקו להטיף.. כל הכבוד לאליעד!!מיטל
ל- ~H.L~ ולכל אלה שחושבים כמוהה כנסו לפההnamber 1

אני בעד עם אליעד (אליעד ישר כח....)

די כבר לחשוב כאילו החיים בזבל ושכל החיים הם חרא די כברררררררררררררררררר

תאמינו לי שה' שונא את זה הוא פשוט שונא שאתם כל החיים חושבים רע אם החיים היו רעים ה' לא היה מביא אותם הוא רוצה שכולם יהיו שמחים!!!!!!!!!!

וכל מה שתחשבו זה נכוןןןןןןןןןןןןן

(סתכלו על החתימה ותבינו לבד...)

לכל המתלוננים הפורום נועד למטרות אלו.....לב שבור

ובכלל לכל אחד יש תקפות בחיים ויש אנשים שעברו עליהם דברים שלא הייתם רואים אפילו בסרטים.....אז אם אין לכם מה לומר אל תגידו.....כל אחד והמסלול שלו בעולם.

מסכימה מאוווווד עם לב שבור!המלכה של העולם

אל תדון אדם עד שתגיע למקומו..

יש כאן אנשים שעוברים דברים קשים..

גמאני לא בתקופה הכי טובה של החיים'שלי..

ואני לשמשינוי לא רוצה למות.. ולא חושבת שהעולם חרא..

יש בו דברים חרא..

אבל לא כולו..

ותדונו לכף זכות את אלה שכותבים כאן..

אממ... לא יותר מידי מסכימה...חיוכים

אז נכון שהעולם הוא באמת לא כזה מגעיל, יש בו גם המון דברים טובים, אבל מלעשות, הבנאדם עובר עכשיו תקופה לא קלה, קשה לו... תקראו רגע את הכותרת של הפורום ^ "נוער וגיל ההתבגרות" אז הנה הם עכשיו בשלב הזה, אפשר לומר מתבגרים... ואז לפעמים קשה, תמיד קשה כשפתאום עוברים שינוי, ולומר את האמת 'התבגרות' זה תהליך שלוקח הרבה זמן, ויש בו ירידות ועליות, ושוב פעם נפילות ושוב פעם קמים... אז הבנאדם נמצא עכשיו בתקופה הזאת, הוא ראה את הכותרת של הפורום, והיא בדיוק מתארת את מה שהוא עובר עכשיו, את התקופה הזאת, אז הוא רוצה שתעזרו לו, ואפילו לא לעזור, הרבה פעמים זה סתם להתפרק, מה אכפת לכם? אולי במקום זה תנסו לעזור לו?! במקום שתקשקשו שטויות, ובאמת יש דברים שהם תת רמה... מה אתם יודעים?! אולי רק בזכותכם הבנאדם יבין את המשמעות של החיים, רק בזכותכם הוא יהיה אדם טוב יותר, רק בזכותכם העולם לא יראה לו שחור כ"כ... רק בזכותכם הוא לא יתבייש בחולשות שלו... לויודעת מה... יכולים להיות כ"כ הרבה דברים רק בזכותכם!!

עד כאן חפירתי בעניין...

כמה דברים...ילץ
א) רחלי.. אמממ.. שותק.

ב)אודיה בבקשה אל תתעריבי, עם כן אז גם אני יתערב.

ג) אוקעי יש ירידות יש עליות...ופורקים כאן...אבל אולי תנסו להיות קצת יותר אופטימים...אנשים שכותבים לפעמים קצת מגזימים, ואפילו מאמינים להגזמונות..וזה לא טוב..קיצור עם תגידו "אין בעיות הכול בסדר" אז עם הזמן זה באמת היה ככה..

לדוגמה : היום היתי אל גשר המיטרים אבל הבעייה שיש לי פחד גבהים..ומזה פחדתי לעבור..
באתחלה אבא שלי ניסה לשכנה אותי, אבל אני בשלי : "די אני מפחד..אררר.."
ואחרי חמש דקות תפסתי את עצמי "עם הרכבת יכולה לעבור אז גם אני" ת'אמת שזה לא מחייב=}
אבל עברתי..

חייבים לשנות ת'חשיבה!.

אני רוצה לחשובננסי
אני מאמינה שאנשים בפורום מחפשים תשובות.  הם רוצים לדעת מדוע הם עצובים לפעמים או קצת מדוכדכים.  אני התרשמתי שזה כדי לפתוח דלתות ולגדול מזה.  וגם בכדי להכיר את עצמם יותר טוב.  במיוחד כשרואים את התגובות, אנשים בדרך כלל מנסים לעזור ולתמוך.
ננסי כמה שאת חכמה!!מיסטר דום
כאילו כל מה שאנחנו כותבים את מתמצטט לכמה שורות!!
מה שבטוח!!כולם צודקים....-Rעות-

בס"ד

מה שבטוח!!

רעות..נכון..אבל איך זה מתקשר למדובר?ילץ
קפץ..ילץ
אנשים..שתי דקות תשקעיו...ילץאחרונה
http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=10493
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך