היי אנשים אני חדשה פה....רציתי לשאול אותכם שאלה...אנונימי (פותח)
טוב אני צריכה טיפה עזרה....
יש לנו מחלה ממש נפוצה במשפחה שלי....כאילו ממש! סבא שלי מצד אמא וסבתא שלי מצד אבל חולים בה..קיצר התחלתי בערך לפני חצי שנה לראות סימפטומים של המחלה אצלי..וזה ממש מפחיד אותי! אני מש לא וצה שיגלו אצלי את המחלה כי זה יהרוס לי את החים!!כאילו ממש!!אני לא אוכל ללכת לשום מקום ואני אצטרך ממש להזהא מה אני אוכלת ובכלל אין לי כוח ואני לא רוצה שיסתכלו עלי ויגידי" אהה אתי..היא חולה ב...."וקיצר אניי מש ממש ל רוצה שזה יקרה לי- ואני יודעת שאם אני אתעלם מהסימפטומים המחלה לא תברח אבל אני עדיין לא מסוגלת לספר להורים שלי!!!! ואל תגידי לי לספר כי אתם לא יודעים עד כמה זה יהיה לי קשה!! אז יצר אני ממש לא יודעת מה לעשות!!!!!!!!! מה אתם אומרים???
תשובה..מוריה!!
קודם כל ברוכה הבאה..

דבר שני אין לך ברירה את חייבת לספר לא משנה כמה זה קשה....חוצמזה לא בטוח שזה יקרה גם לך...

אבל בכל מקרה את חייבת לספר....או שתלכי לבדיקות לבד...ואז אם ח"ו יש לך את זה אז תספרי לאמא שלך...

המשך יומטוב ורפואה שלימה
תאמרי לאמא שלך ולכי להיבדק....~H.L~
בעז"ה יהיה טוב .... בהצלחה....!!!!
עדיף לך לעלות על זה עכשי'ו.הסנה-בוער
לה"ו.
חמודה, זה ממש ממש ממש מצער! באמת! 
אבל יש עוד תקו'וה שזה לא זה- תפילות אפע'ם לא הזיקו לאף אחד...
אבל בכל אופן, כדאי ללכת להבדק, כי אולי גילוי של המחלה- אם יש לך ח"ו- יגרום לפגיעה חמורה יותר.
בשורות טובות נשמה =]
א, לא בטוח שאת חולה את לא רופאה!עדיאל
ב' גם אם כן תפילה יכולה לעזור שלא תחלי בזה. ג' גם אם כן אז מתמודדים בדרך כלל הפחד הוא גדול והמחלה קטנה...
גם אני חשובת שאת צריכה לספר להורים...חיוכים
וזה הדבר שהכי כדאי לך, בטוח שזה יהיה ממש קשה! ובכל זאת... תארי לעצמך שבסוף יגלו את המחלה הזאת אצלך בשלב מאוחר יותר, ואז כבר המצב יהיה קשה יותר, ואת כ"כ תתחרטי שלא אמרת אז, פעם, כשזה רק התחיל.... אז היה עוד אפשר להציל את המצב, ועכשיו זה הרבה יותר קשה... וכבר אין הרבה סיכויים...
תארי לעצמך מה היית מרגישה, דפוקה לגמרי... היית שואלת את עצמך כל הזמן 'למה לא היה לי את השכל והאומץ להתגבר על הבושה ולספר להורים? למה?'
באמת שאני חושבת שהדבר הכי חשוב הוא לספר להורים!! וחוץ מזה בכלל לא בטוח שיש לך את המחלה, וגם אם יש, בשלב הזה, כנראה היא ממש בהתחלה, ויהיה הרבה יותר קל להתגבר עליה!!

שיהיה בעז"ה בשורות טובות!!
יש הרבה סימפטומים, זה לא אומר כלום!gross
טוב...אנונימי (פותח)
א- כל אני די בטוחה שיש לי אותה...כאילו למה שפתאום יהיו לי סימפטומים כאלה....
ודבר שני אני לא מתביישת..אבל הקטע הוא שזה פשוט מחלה שא"א להתגבר עליה....מחלה קרונית ולכן אני יודעת שאני משוגעת..אבל אני רוצה לחיות את החיים שלי..להיות ילדה נורמלית בתיכון בלי שום מגבלות..וחוצמזה אני גם מפחדת שאני לא אתחתן..אפאחד לא רוצה להתחתן עם מישי חולה....

טליה,אוסנת

לכל אחד יש מחלה כרונית, גם אם היא לא מוגדרת רפואית. לכל אחד יש את ה"קונץ" שלו, ומה שמגביל אותו בחיים.

אם לך יש סוכרת, לדוגמא - וזה מגביל אותך כשאת הולכת למסעדות, אז אחרים לא יכולים ללכת למסעדות בגלל שהם יותר מדי מקובעים ולחוצים.

אף אחד הוא לא "ילד נורמלי בתיכון", ולכל אחד יש דבר שמגביל אותו. אז נכון, זה יותר מעיק וקשה כשיש מחלה - אבל אולי בגלל זה נחסכו ממך בעיות אחרות...

לעניין ה"אני גם מפחדת שאני לא אתחתן" - מאוד מקובל לומר ש"מי שלא ירצה להתחתן איתך לא שווה אותך". אני לא אומר את זה - אבל אני כן אומר, שהרבה בנות עם מחלות כרוניות התחתנו בלי שום בעיה. בדיוק בגלל הסיבות שציינתי לעיל^... האם מישהו יעלה על דעתו לא להתחתן עם אשכנזיה, כי היא עלולה לחלות בסרטן העור? ככה אנשים גם לא עושים יותר מדי חשבון לגבי מחלות שלא ממש מפריעות למהלך החיים התקין (גם אם אלו זריקות אינסולין, זה לא נקרא "מפריע למהלך החיים התקין"... אפשר לחיות עם זה בנחת!).

שיהיה בהצלחה! לעידוד ותמיכה - הקישי 4.

שברור שאת מספרת..מיסטר דום
תתגברי על הפחד זה עוד יותר מסוכן לא לדבר להיבדדק ולפנות לטיפול!!! לא מסתירים ומעלימים כאלה פרטים....
בארור שזה לא נעים וקשה-- מנסיון!הירהורי הלב
אבל זה לא ישפר את המצב, ככה עם באמת יש לך ת'מחלה המצב רק הידרדר,
אולי עכשיו יש עוד אפשרות מניעה!!!
אממ..טליהילץ
ה' יעזור..
טליה ...-Rעות-

בס"ד

טליה..

את חייבת ללכת להבדק!! ולהגיד להורים שלך..אין חוכמה לברוח מהמציאות!!

אם זה משו שאת מפחדת שיפגע לך בעתיד..ואם תסתרי את זה ותתטפלי בעצמך בצורה כזאת שהיה לך חיים פחות או יותר נורמליים וטבעיים..

פשוט תשמרי את זה בסוד!!ה' לא מביא לאדם נסיון שהוא לא יכול לעמוד בו..

מתפללת להצלחתך..

ותתפללי.."אלוקים לא משיב ריקם תפילותיה [דמעותיה] של בת מלך..שבוקעות את כול הרקיעים.."

אחות מה החלטנו??מיסטר דום
ותראי זה סתאם בריחה מהמציאות את לא מתמודדת חשוב להתמודד עם המציאות כפי שהיא ולא לתת לחיים לעבור בנדמה לי...
הכן..מיסטר דום צודק!-Rעות-
את חיי'בת להגיד להורים שלךאנונימי (פותח)

את חיי'בת חיי'בת חיי'בת ללכת להורים שלך ולהגיד להם.

נכון, זה נורא קשה, אבל הם יודעים לטפל בדברים הרבה

הרבה יותר ממך, ואם לא תגידי להם, יש מצב שהמצב שלך

רק יחמיר.את חיי'בת להגיד להם.

אני מאחל לך רפואה שלמה בעז"ה

נו אחותי...מה החלטנו?-Rעות-
טליה!SIMI
סורי...קפץ...SIMIאחרונה

אני בשוק!!!

למה את לא מדברת???

טליה, יקירתי!!

ברור שאת מספרת.

המחלה ח"ו ובעז"ה שלא תיהיה לך, לא תעלם רק בגלל שאף אחד לא יודע מזה.

ההפך! זה רק יחמיר ח"ו את המצב.

תיהי חזקה! אוהבים אותך!

דברי איתי באישי...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך