הם יעני צדיקות שרק עושות דברים טובים אז תפסו אותי על זה ועכשיו עושים לי חרם....
אין להם סיבה לעשות עלייך חרם...אבל הם צריכות לעזור לך להיגמל!!!!
את חייבת להפסיק פשוט חייבת...
ישלי חברה בבצפר שהיא מסתובבת עם בנות בכיתה ט פריקיות ערסיות מה שאת רוצה זה הם...קיצר היא אמרה לי שהם מעשנות וכבר תפסו אותם...החברה שלי רזתה בטירוף היא לא אוכלת כלוםם!!!! היא כל הזמן עייפה ואחרי שהיא מעשנת מריחים את זה!!
ותחשבי על זה שאם יקרה לך משוו חסר וחלילה כולם יצטערו על זה שהם לא שיכנעו אותך להפסיק!!!
את מעשנת בגלל שאת רוצה את זה או שזה פוזה ליד הילדים שאת מכירה?
ובחתימה שלך...החיים שלך לא חסרי כל זאת את שעושה אותם ככה!!!..את יכולה להסתכל על החיים ממשקפיים ורודות כאילו איזה יופי והכל ואת יכולה להסתכל על החיים במשקפיים שחורות איזה חרא ולמה בכלל שאני חיה...והחיים לא מושכים אותך למטה זאת את שנותנת להם למשוך אותך!!!!
בס"ד
לא לשים פס?
להמשיך לעשן אם בא לך?
ממש לא..
לעשן עד כמה שזה חופר זה סתם סיכון חיים, ותכלס גם סתם בשביל פוזות..
בוודאי שהן לא צריכות לנדות אותך.. אבל כנראה שאם זה מה שנתן לך ה'(את החרם הזה) כנראה שרק ככה תוכלי להבין שאת לחייבת להפסיק..
אחותי- שום דבר טוב לא יוצא לך מזה.. אני יכולה להבין את גודל ההתמכרות שלך לזה..- אבל תרצי את יכולה.
ואת רוצה נכון???
יופיי חחחח
ממש רוצה להפסיק
בס"ד
להפסיק היא לא הייתה שואלת פה!!
בס"ד
זו לא טענה מוצדקת..
להיות מי שאתה באמת זה לא לקחת את הבלי העולם שיצר הרע לימד אותך ולהגיד "לא לא אני אוהב את זה, זה אני.."
אתה סתם אימצת לעצמך רצונות- אבל זה לא אמיתי.
אני בטוחה שרבי זושא התכוון למה שאמרת..
מעשן ולכן הפסקתי לדבר איתו ועכשיו אני מתחרט על זה והוא לא מסכים לדבר איתי
דרך אגב אני נגד עישון בכל נישמתי!!!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים