מלחיץ
מוזר
הייתי בבית. ואז .ת. ו.ש. הגיעו לקרוא לי והלכתי איתם ואז הגענו למקום שזה הרגיש חצי כלא. זה היה נראה שהם מכירות את המקום הזה טוב ומרגישות שם בבית אבל זה לא חופשי. לא יכולתי לבחור לא להיות שם. היה שם עוד בנות בגילי... ואז החלטתי לחפש דרך לברוח, אבל היה ברור לי שאני לא יכולה כך סתם ללכת הביתה.. ואז ת. וש. שהרגישו שם כבר בנות בית החליטו שיוצרים לטיול קצת בחוץ. ואני החלטתי שזאת ההזדמנות לברוח. משום מה חשבתי שאני עם כפכפים של טבע נאות שם אז לא ידעתי איך ארוץ. ואז מצאתי את הסנדלים שלי. לא ידעתי אם אצליח לברוח. ואז הגיעה לשם מישהי שלא הכרתי. חברה של ת. והיה לי ברור שהיא לא יודעת שבעצם אנחנו סוג של כלואות שם. אז בזמן שת. וש. התארגנו ליציאה. אמרתי לה בלי להסביר שאני חייבת לברוח משם. ואני הולכת לנסות עכשיו כשנצא לטיול. היא שאלה אם זה קשור לחגית קצובר(אין לי מושגגגג מאיפה בא השם הזה!) שהיא ידועה ככזאת שחוטפת כל מיני צעירות ולאיודעת מה עושה להם ואמרתי לה שלא נראלי כי לא ראיתי מישהי בשם הזה. סכמנו שאני מנסה לברוח ואם אני לא מצליחה אז שתודיע לאנשים איפה אני. ניסינו לחפש דתיים שלובים מי היא מכירה שאני מכירה שהיא יכולה להודיע לו והגענו לת. (ת. אחרת) וכך סכמנו. ואז יצאתי עם ת. וש. והם קצת התעקבו בכניסה לבניין, אני יצאתי בטבעיות ואז לפני שהם שמו לב התחלתי לרוץ לרוץ לרוץ מהר מהר שלא יתפסו אותי. הם דלקו אחרי כדי לתפוס אותי אבל רצתי מהר אז הספקתי להגיע הביתה. וזה בכלל לא נראה כמו הבית שלי אבל זה היה הבית. ואז הגעתי לדשא מאחורה ות. תפסה אותי. איכשהו הצלחתי להשתחרר ולהגיע לדלת. צרחתי הצילו ומהר צ. פתחה את הדלת כשת. כבר אוחזת בי שוב ואיכשהו הם העיפו אותה והשאירו אותה בחוץ ונעלו את הדלת... הם ישבו כולם מסביב לשולחן. אני רצתי לאבא שלי והתיישבתי עליו צורחת שמנסים לתפוס אותי. וצרחתי על כל מי שהיה בבית שירוצו לשמור שלא יכנסו מדלתות וחלונות אחרים כי חוטפים אותי..הם הספיקו לשמור על חלק מהפתחים אבל אז חגית הזאת הגיעה נכנסה מאיפשהו, היא הייתה דתייה נראית דוסית עם כובע כזה וחצאית ארוכה וזה...והיא ניסתה לחטוף אותי בכח וצרחתי ובכיתי והחזקתי חזק את אבא שלי וכולם נבהלו והיה בלאגן ואז נראלי מישהו בעט בחגית הזאת והפיל אותה ואז התעוררתי.