שאלה לאנשים נשואיםעובד על זה
לאחרונה התחילו לדבר איתי הרבה על כל העניין שלי החתונה וכל הזמן אני שומע את הבקרוב אצלך וכאלה. קיצר, עלתה לי שאלה. החתונה מורידה את הצורך בחברים? או אולי מגבירה אותו? אני חושב לתומי שאם אני נכנס לברית נישואין עם משהי, היא בעצם נהפכת לחבר הכי טוב שלי ואז אין לי צורך בחברות מטורפת עם משהו אחר. אבל אז עלו לי שאלות על מה שחשבתי. קיצר, אני קצת מבולבל. משהו יכול לעשות לי בבקשה סדר בכל הסיפור הזה?! תודה!
אולי בהתחלה*אשתו של בעלי*
בגלל ההתלהבות,אתה עלול להרגיש שאין לך צורך בחברים נוספים מלבד אשתך,אבל זו הרגשה זמנית לגמרי.
לאט לאט ועם הזמן אתה תרגיש את הצורך בעוד חסרה ואנשים סביבך.
נכון שיש סביבך אנשים אחרים במשך היום(בעבודה או בלימודים),ונכון שמאוד יכוליות שהיא "החבר הכי טוב שלך",אבל מעבר לזה אתה תרגיש שבא לך לפעמים לפגוש חברים נוספים ל...סתם זמן כייף ופנאי.
בהתחלה באמת לא מרגישים צורךאמא לנסיך קטן
בחברה..אתם מרגשים שלא צריך אף אחד וכל העולם סובב סביבכם.. זה עובר.. אבל אף פעם החברה לא תחזור להיות מה שהייתה( ברוב המקרים) פשוט מחוסר זמן במיוחד אחרי שכבר יש ילדים
נשמע קצת עצובכמה טוב ה'
ב'ה אני נשואה כבר מספר שנים עם יותר מילד אחד.
נכון שיש צורך בחברה, אך נראה לי , מההרגשה שלי הוא דועך.
בהתחלה לא קיים, אחר כך מבצבץ וכעבור זמן ומספר הילדים דועך..
זה הופך להיות חברות מסוג אחר אולי..
סוג אחר?עובד על זה
איזה?
אני צרכן חברתי גדול. תמיד חשוב לי להיות בקירבת חברים, ובכללי אני טוב בזה ואוהב את זה. מעבר לזה כמובן שיש לי חברים ספציפיים מאוד טובים. בגלל הרצון לקרבה אין סופית עם משהו אני מקווה שאוכל למצוא את זה באישתי. ואולי אשנה את השאלה: האם הנישואים עם אישה ממלאים את החוסר בקרה אין סופית למשהו? האם שתהיה לי את האישה שאתה אחלוק את המיטה והצלחת והכסף לא יהיה לי צורך ברדיפה אחרי קירבה ואהבה עם חברים?
לא ככ הבנתי את כוונתךלאיאומן
במשפט צורך אינסופי בקרבה עם מישהו. אני חושבת שזה תאור שמראש יותר מתאים לזוגיות מאשר לחברות. זה נשמע לי כמו צורך באינטימיות, וזה משהו שוודאי נועד להמצא בתוך זוגיות.
אם מה שהתכוונת לומר שאתה אוהב להיות מוקף חברים, אז אני מציעה לך למצוא אישה שגם אצלה קיים כזה צורך וגם יוצרת קשרים חברתיים בקלות. חברויות שנוטות לשרוד הן בדרך כלל עם אנשים שהסטטוס שלהם דומה לשלך. נניח, כשהייתי רווקה החברות היומיומיות שלי היו רווקות. אחרי החתונה היה לי קל יותר לשמור על קשר רציף עם חברות נשואות שהבעלים שלהן הסתדרו עם שלי וכשנולדו הילדים החברות היקרות ביותר לליבי הפכו להיות אלו שהילדים שלהן משחקים יפה עם שלי, ואפשר לצאת ביחד כמשפחות לטיולים או להזמין לשבת... טוב לי לברתית בעיקר כי לבעלי ולי יש מוטיבציות חברתיות דומות מאד, מניחה שזה מורכב יותר אם צד אחד צריך המון חברה וצד אחר מעדיף תמיד את השקט שלו.
בדיוקעובד על זה
המטפל שלי פעם אמר לי שיש לי נטיה להפוך חברות לזוגיות. כאילו אני לא יודע להשים את הגבול במקום הנכון. בדיוק כמו מה שכתבת בהתחלה.
אז בעצם אתה שואללאיאומן
האם זה יעבור, ובתוך זוגיות תקבל את הצורך הזה ולא תזדקק לו עוד מחברים? זאת שאלה מעולה. רוצה רק לומר שלפעמים גם זוגיות קטנה מלהכיל את כל הצרכים הרגשיים, ויש אנשים שנמצאים בזוגיות טובה ועדיין מרגישים שהצורך הרגשי שלהם (- בקרבה, בתשומת לב, בהכלה...) הוא ״בור ללא תחתית״. זה מסוכן כי זה מתכון להרבה תסכול הדדי, ולכן אני מציעה לך לנסות לברר (עם עצמך, בטיפול) מה השורש של הצורך הזה שלך? מה אתה מחפש בעצם, מה הקרבה שאתה כמה לה מספקת מבחינתך? בהצלחה רבה.
מסכימה עם כל מילה של "לא יאומן"תקווה_לעתיד

תיקח את זה איתך להמשך

תבחין בין צורך לבין יכולת.סתם 1...
ככלל מה ששאלת הוא מאוד אישי ותלוי באדם. לא משתנים בנפש יום לאחר החתונה. כמו שהיית לפני החתונה כך תהיה אחריה.
לאורך זמן דברים כן משתנים, צרכים משתנים וגם יכולת. כשיש ילדים ופרנסה, טבעי שלא תהיה יכולת לתחזק קשרים חברתיים כמו לפני החתונה.

עם זאת הצורך בחברים לא פוחת כלל והאדם תמיד ירצה לחזור למצב אידיאלי מסוים. מכיוון שרוב שכבת הגיל שלו תהיה במצבו- נשואים, ילדים, פרנסה- אז ברור שהמצב לא יכול לחזור לעולם לאותו מצב של טרום חתונה אבל הרצון כן.

וגם האדם משתנה. הצורך בחברה רבה ומגוונת ירד גם בלי להתחתן לדעתי. אדם חברותי הוא אדם חברותי אבל ההבדל בין גיל 20 ל-30 והלאה יהיה קיים בין נשוי בין לא.
ממש כךמותק 27
מסכימה עם כל הנאמר.
אני הייתי מוקפת במלא חברות לפני החתונה. הן עדיין.
אך אם לפני החתונה הייתי מדברת בימממה עם 8-10 חברות ושיחות ארוכות כי יש זמן, אז אחרי החתונה זה פחת ודעך. היום בקושי יש זמן לשיחה אחת ביום עם חברה אחת.
אציין שגם כל אחת בשלב אחר בחיים, יש כאלו שעדיין רווקות והיו חברות ממש טובות שלי אך אחרי החתונה והלידות הן הרגישו פחות בנוח לדבר על הצורך שלהן בבן זוג וכו', לכן הקשר דעך.. ותחומי העניין השתנו..
יש חברות נשואות שטרם נכנסו להריון, ולדבר איתן בנושא ילדים לא תמיד מתאים עם כל אחת,.. אז נושאי השיחה השתנו רק לשיחות בנושא חיפוש עבודה ומעברי דירה,ייעוץ עניני משפחות וכו'..
ויש חברות שבאמת באותו שלב כמוני אך לא תמיד מוצאות את הזמן לדבר כי הן עסוקות בבית עם הילדים ואז כשמגיע הערב הן עם הבעל שלא רואות כל היום...
בקיצור ברוך ה' הייתי רווית חברות והייתי הכי בטוחה בעולם שהן יישארו כל הזמן אם זה לשתףאותי בעולם שלהן או אם זה לשמוע אותי.. אבל ברגע שהחיים מנווטים כל אחד למקום מסויים , הדברים נראים קצת אחרת...
ואתה מוצא מעגלי חברים חדשים.. בעיר החדשה, חברים מהגן של הילדים, מהמעון וכו'...
בהצלחה

את יודעת שלי זה עצוב כי כרגע לשמוע אתעובד על זה
שיבוא היום וכבר זה לא יהיה...
אבל אין הרבה מה לעשות עם זה... זה מציאות
נכוןמותק 27
ממש עצוב. אבל כל החיים מתנהלים וכך סובב העולם.
לי היה מאוד קשה להכיר בזה ולקבל זאת אחרי החתונה.
שפתאום בוקר אחד כבר אין חברות שמתקשרות יותר מידי כי מפחדות שלא יהיה נעים או לא מתאים או בדיוק את בשיחה עם בעלך וכו'..
אחרי שאתה משקיע בכל כך הרבה חברים ופתאום בן רגע נעלמים להם.. ממש מבאס..
שלא לדבר על זה שיש כאלו שמתחתנים ונעלמים ולא מכירים אותך בכלל..
אספר סיפור שקרה לי עם חברה טובה .
3 שבועות אחרי חתונתי בצפון הארץ, התחתנה חברתי הטובה, במרכז הארץ. לא היה לי רכב או טרמפ לנסוע לחתונה, רק ברכבת. הגעתי ממש בהתחלה ולא יכולתי להישאר דיי הרבה זמן מכיוון שהייתה רכבת אחרונה כשעה וחצי אחרי שהגעתי.. משכך ביקשתי מחברה שתקפיץ אותי לרכבת שלא אפספס את הרכבת האחרונה לצפון הרחוק.
לא רציתי להתארח אצל אף חברה כי הרגשתי לא מתאים להשאיר את בעלי לבד בבית שאנחנו פחות מחודש נשואים, אין עניין לישון אצל חברה כשאת בחודש הראשון לנישואייך. ולכן העדפתי לחזור.
הרכבת לא הגיעה לתחנה האחרונה שהייתי צריכה בצפון הארץ אלא עצרהתחנה אחת קודם ומשם היו אמורים להיות שאטלים לתחנות הבאות.
אבל מכיוון שהייתי האחרונה ברכבת, זה לא היה. ירדתי מהרכבת בשעה כה מאוחרת בעיר שאיני מכירה בה אף אחד, בלי סוללה בפלאפון.
איכשהו הסתדרתי עם איזה מישהי וביקשתי ממנה שיחה לבעלי לעדכן אותו במצב בנוסף גם לא היה לי כסף כדי לעלות בכלל על מונית...
בעלי הזמין מונית וכשהגעתי הביתה הוא שילם לו..
אחרי כל הטירחה הזו, החברה הזו כלל לא מדברת איתי.
משהתחתנה ועד היום כ5 שנים, לא מרימה צלצול טלפון. ניסיתי כמובן לחייג אליה ולשמור על קשר אך היא מסננת, מדברת שיחות קצרות וחטופות פעם בשנה וחצי בקושי. אפילו כשהיא ילדה שמעתי רק מחברה אחרת..
ממש פוגע.
ולחשוב שפעם היינו חברות טובות.. שלא האמנתי שכך משתנים האנשים.
בנוגע לחברה שלךשריקה

היא יודעת את המאמצים שאת השקעת כדי להגיע לחתונה שלה?

מהצד שלך ברור שאת מאד מאד השקעת והתאמצת,

אבל אם לא יצא לך לספר על זה, יכול להיות שיש פה אי הבנה גדולה מאד, שבעצם היא כל הזמן הזה בטוחה שהגעת לחתונה שלה רק לשעה וחצי אפילו שאתן חברות ממש טובות?

ממה שאת מתארת זה נשמע התנהגות שיכולה להיות דווקא בגלל שהיא פגועה ממך, ולא רק ניתוק קשר בגלל חתונה.

לא בטוח, אבל אולי...

יכול להיות שכדאי לך למצא דרך להעביר לה מה שהיה שם,

וסתם, פשוט לפתוח מולה את הנושא של הניתוק ולראות מה יש לה להגיד.

נשמע שכואב לך, ובצדק,

ואולי יש דרך לפתור את זה.

מסכימהמותק 27אחרונה
אך אין אפשרות להשיג אותה לשיחה. תמיד היא ממהרת לאנשהו או עסוקה אומרת שהיא תחזור וזה לא קורה..
אז כבר דיי הורדתי הילוך מזה..
עד כמה תגיע ההשקעה..
באופן כללי אישה וגבר הם שונים.לפניו ברננה!

חברות עם אשה ממלאת מקום קצת שונה בנפש מאשר חברות עם גבר.

ולכן לדעתי תמיד יהיה צורך בחברים שאינם בן הזוג.

מסכימהroth

בחודש הראשון הכל מיותר.אתגר מתמשך

אחרי 3 חודשים בערך מנסים לקשור קשרים בחזרה.

צריךסופת שלגים
אבל רק בקטנה
אני אישית לא רואה סיבה שהחתונה תשנה.יאיר~
אומנם אני לא נשוי-אבל, לדעתי הצורך בבן זוג והצורך בחברים הוא שונה מאוד, למרות שאולי יש בו קצת דימיון בצורה מסויימת.
תמיד היה קשה לי ההגדרה של אנשים שהבן זוג הוא "החבר הכי טוב שלי" נשמע לי קצת מוריד בערך של הקשר. יש לי כבר מספיק חברים טובים שאותם אני אוהב ומעריך, אז חיפוש בן זוג הוא בסה"כ חיפוש אחר חבר נוסף שיהיה יותר קרוב? לא נשמע לי סביר. מתנצל על מה שאולי ישמע לאנשים טיפה כמו קלישאה, אבל לעניות דעתי הקשר עם חברים, טובים ככל שיהיו, הוא קשר בין אישי בעוד הקשר עם בן הזוג הוא תוך אישי והרבה יותר עמוק.

נשואים טריים בתחילת הקשר קצת מאבדים את הקשר עם החברים וזו תופעה מוכרת, ואולי גם מבורכת כי הם מושקעים פיזית ורגשית בקשר אחר שהוא חשוב הרבה יותר, ולכן הקשר עם החבר נחלש. ולאחר כמה חודשים שהקשר מתבסס לרוב חוזרים לחדש קשרים עם החברים. ככה לפחות אני רואה בסביבה שקרובה אליי.
גם באופן הפרקטי הפשוט קשר הנישואים לא יכול וצריך לענות על צרכים מסויימים שהקשר עם חברים עונה עליהם. לדוגמא, פעולות מסויימות שבד"כ בן הזוג לא כ"כ מתעניין בהם( לדוגמא שופינג) לאישה יהיה הרבה יותר נוח, לרוב, לקחת חברה טובה מאשר את בעלה.
זה נכון שלאישה יהיה יותר נוח לצאת לשופינג עם חברהמותק 27
אני רואה את זה כשאני יוצאת עם בעלי לשופינג..
כשהייתי יוצאת עם חברות בעבר לקניות זה היה אחרת לגמרי..
היום עם בעלי אני דיי מרחמת עליו שהוא יוצא איתי לשופינג.. וזה לא שאנחנו יוצאים כל חודש חלילה...
ממש לא
פעמיים בשנה מספיק.. אבל גם בזה מרחמת עליו
אלרגיות למזון אצל ילדים - מה קורה בגינת משחקיםאריק מהדרום
עבר עריכה על ידי מנהל בתאריך ג' בתמוז תשפ"ו 14:05

כשאין צורך לערוך אז אין צורך לערוךאריק מהדרוםאחרונה
הסרטון הזה טוב יותר בלי ספויילרים.
נופש לטיפול זוגי ורגשי משולבכי אני אני
מישהו מכיר מקום לנופש שנותן קבלה על טיפול זוגי או נפשי? רוצים מקום נחמד עם בריכה וכל השאר פחות משנה.. אם יש אופציה לבוא עם ילדים עדיף כי כרגע אין ביביסיטר..
למה ללכת עקום .העני ממעש
למה עקום? לא מסתירים את הרצון לנצל מימון שזכאיםפ.א.

אליו לטובת יציאה לחופשה משפחתית 

בדיוק כמו הכנסים השנתיים של לשכת רואי חשבון ולשכת עורכי הדין באילת, ועוד גופים מרכזיים במשק - נופש שנתי משפחתי, שממומן בחלקו כהוצאה מוכרת של השתלמות מקצועית מוכרת למס.  

לא עקום..כי אני אני
חלק מהטיפול שאנחנו צריכים כרגע לשיקום שלנו זה נופש ביחד ומאד זורם לנו מקום שנותן באותה חבילה גם איזשהו טיפול שגם הצבא מכיר בו כמו סדנא זוגית, ספא וכו ולכן נשמח לשמוע😀
אם כך אז חוזר ביהעני ממעשאחרונה
המלצות לצימרחושבת בקופסא

מקווה שזה מתאים לשאול פה ויהיו מספיק תשובות.

יכול להיות שעדיף לשאול בהו"ל.

אנחנו רוצים לצאת לצימר זוגי מהתקציב שנשאר לנו מהמילואים וכנראה נוסיף קצת.

מחפשים צימר חדר אחד לזוג, עם ברכה פרטית (באמת פרטית, שלא רואים אותנו ואנחנו לא רואים אחרים)

עם ארוחת בוקר יהיה נחמד אבל לא חובה.

תקציב של סביבות 1,000 שקל לילה, (נחמד אם יהיה בפחות) שני לילות בסוף אוגוסט כנראה (אני מקווה שלא יהיה עמוס או יקר מידי בזמן הזה, אין לנו כל כך אפשרות אחרת)

אזור בארץ: לא ירושלים או המרכז ממש, ולא צפון רחוק ודרום רחוק. אולי בשולי המרכז?

אנחנו מתניידים באוטובוסים.

עדיפות אם יש אטרקציות, מסלולים ודברים מעניינים לעשות באזור שאפשר להגיע אליהם באוטובוס.

אשמח לעזרה כי ממש לא מבינה בזה.

מומלץ ממש ממשכנפי נשרים

צימר במחסיה, עלה לנו 1000 לסופש

כל המתחם מגודר ורק שלכם יש בריכה וגקוזי פרטיים ומטבחון נוח.

אפשר להוסיף 200 ולהישאר גם מוצש עד ראשון בבוקר

תודה רבהחושבת בקופסא

אפשר להגיע בתחב"צ?

מחיפוש מהיר ראיתי שיש לפחות 4-5 צימרים ביישוב הזה. התכוונת למשהו ספציפי?

אשמח לעוד תגובות

עוקבתרוני 1234
אני אשמח להמלצות גם למקומות שלא צריך תחב"צ, בכל רחבי הארץ.
לא מאוד בקי, אבל ברחבי יו"ש יש המוןהסטורי
אולי צימרבוס שומרון באלון מורה יכול להתאים.

(לא הייתי שם, רק ראיתי פרסומים)

נראה לי פחות הכיווןחושבת בקופסא

אנחנו כנראה יותר מידי עירוניים בשביל זה, אין ברכה פרטית, וגם לא נראה שיש אופציות מה לעשות באזור מסביב.

אבל תודה, אשמח לעוד תגובות. 

ממליצה בחום על צימרים נוף החאן בכפר אוריהנגמרו לי השמות

הנה הקישור: נוף החאן, צימר בכפר אוריה | Weekend

היינו אומנם עם שלושת הילדים ולא רק זוג, אבל גם לזוג זה שווה בהחלט לדעתי.

אני זוכרת שהמחיר היה נמוך יחסית למקומות אחרים ויכול להיות שדווקא כן יתקרב לתקציב (לא יודעת לגבי אוגוסט).

הבעלים של הצימר מקסימים.

יש שם בריכה שווה שפרטית בשעות מסוימות שאתם שם (בעל הצימר מסביר הכל כאשר מגיעים. בגדול כאשר זוג או משפחה רוצים להיות בבריכה ויש במתחם עוד זוגות אחרים אז או מחלקים מראש שעות ואז יש לכם שעות רק שלכם.

או נכנסים בלי לקבוע כאשר פנוי ואז סוגרים את הדלת של הבריכה עם הווילון וכך זה סימן לאחרים שתפוס ולא נכנסים )

יש גם ג'קוזי גדול בנוסף. גם בחלק מהצימרים בפנים וגם ליד הבריכה עם מפתח ודלת וכנ"ל כאשר זה מתחלק לזמנים שהם רק שלכם).

זה באיזור צרעה ואשתאול, נוף מדהים, הרבה מסלולים. יש גם סניף איקאה קרוב אם שייך

ומרכז של חנויות אוכל וכו' באיזור (לא בכפר אוריה עצמו אבל קרוב).

לא יודעת לגבי תחב"צ.

אנחנו נהנינו מאוד וממליצה

תהנו המון

איזה כיף ❤️

שמעתי על צימר הראל בשבי דרוםפצלושון

700 ללילה

נראה מאד יפה

טוב, אז וויתרנו על הבריכהחושבת בקופסאאחרונה

כרגע מחפשים צימר באזור באר שבע או דימונה בלי בריכה, במחיר של עד 1,200 לשני לילות.

(גילינו שאפשר להזמין ברכה פרטית בנפרד מהצימר באזור. זה חוסך המון כסף)

אשמח להמלצות בכיוון.

מישהי חייבת לי כסף ולא נעים לי להזכיר להפשוט אני..
עבר עריכה על ידי פשוט אני.. בתאריך כ"ב בסיוון תשפ"ו 19:59

אבל עם חוסר נעימות לא הולכים למכולת, לכן הזכרתי למדינת ישראל בכל זאת...

כן חברים,

לפעמים מומלץ למלא דוחות להחזר מס 😀

יש עוד הטבה לניצול בעניין זיכוי מס רווחי הוןזמירות

בטופס 1301, בנספח שממלאים על השקעות בשוק ההון לפי טפסי 867, יש אפשרות לסמן שההכנסה היא מרכוש שהיה בבעלותך שנה לפני הנישואין - וזה כולל מניות או תיק השקעות.

ואז לייחס לבן הזוג חישוב בנפרד או לבת הזוג חישוב בנפרד על הרווחים בשוק ההון. 

כך שאם מי מבני הזוג נכנס לנישואים עם הון מסויים, ואפשר להוכיח את מקור ההון, אם פקיד השומה יבקש הוכחות - אפשר לנצל הטבת מס זו בפקודת מס הכנסה. 

מישהו מבין טוב בליסינג?חזקה בעורף

אנחנו מתניידים בשני רכבים. בעלי מקבל מהעבודה רכב+דלקן של 7 מקומות, שלרוב נמצא אצלו. ויש לנו רכב פרטי שלנו (5 מקומות שלרוב נמצא אצלי) עד עכשיו הרכב הפרטי שלנו היו רכבים זולים ודי מתפרקים, לא כ"כ השקענו ברכב כי הוא שימוש בעיקר אותי לעבודה (ממש קרוב לבית) ובהקפצות של הילדים (שוב, לרוב נסיעות ממש קצרות)

עכשיו ב"ה כבר תקופה שהרכב 7 מקומות לא מספיק לנו❤️ אז הרכב הפרטי הופך להיות גם להרבה נסיעות (לשבתות ולטיולים) הרכב הנוכחי כבר מתפרק וכבר תקופה שאנחנו מחפשים רכב ממש טוב שיחזיק מעמד לאורך זמן. הקצבנו עד 50,000 אבל לא מוצאים משהו שמספק אותנו מבחינת הנתונים של הרכב😬

התחלנו קצת להתלבט אולי כדאי לנו להשקיע בליסינג. מצד אחד מרגיש לי קצת כמו לזרוק כל חודש כסף לפח. מצד שני, נותן לנו שקט נפשי עם הרכב (קצת זקוקים לזה)

אבל בסופו של דבר, לא באמת מבינים בליסינג עד הסוף…

נשמח לשמוע איך זה עובד. יתרונות וחסרונות.

למה צריך להתייחס כשרוצים להתחיל? על מה לשים דגש? מאמינה שאנשי מכירות של הליסינג יידעו ל"סובב" אותנו טוב, כדי להרוויח, אז רוצים לבוא כמה שיותר מוכנים מראש.

תודה לעוזרים🙏🏻

לא בדיוק מה ששאלתפשוט אני..

אבל אני מכיר אדם שהקים עסק למציאת רכבים יד 2, לפי תקציב וצרכים. הוא בעצמו מחפש את הרכב, בודק אותו, עושה משא ומתן עבורך על המחיר וכו'.

נעזרתי בו כבר פעמיים, וזה אחרי שהגעתי אליו דרך אח שלי שרכש דרכו. השירות עולה 3,300 ש''ח.

לדעתי, רק על מציאת תקלות שבאף מכון מורשה לא בודקים, הוא לגמרי שווה את המחיר. במיוחד אם אתם כמוני לא מבינים ברכבים .. והוא גם מילואימניק אז בכלל כיף. 

אני לא מכיר אותו אישית ואין לי שום אינטרס...

גם אנחנו נעזרנו במישהו כזהבארץ אהבתי

לנו זה עלה 2000 אם אני זוכרת נכון (אבל היה לפני כמה שנים, אולי העלה את המחיר מאז).

ממליץ גם על ארי ויילר1223334444
זה בדיוק הבנאדם 🤩פשוט אני..
גם אני ממליץ עליו, בחום רבדוד100
+972 54-532-0036
הוא נותן שירות בכל רחבי הארץ?רוני 1234
תודה! נחשוב גם על זה.חזקה בעורף
נשמע שזה לא נכון לכם ליסינגזיויק
תודה על התגובה. יכול לפרט למה?חזקה בעורף
כי הרצון שלכם זה ברכב טובזיויק
זו לא סיבה מספיקה לליסינג עם כל הכבוד..
ליסינג אף פעם לא יהיה משתלם לאדם הפרטינפשי תערוג

עלות של ליסנג פרטי הבסיסי יהיה כ2000 שח לחודש בהתחייבות ל3 שנים.

עם סכום כסף כניסה ויציאה

כך שתשלמו כמעט 60-70% מערך של רכב חדש

אבל בסוף התקופה לא תשארו עם רכב

בליסנג תפעולי זה יעלה כמעט פי 2 כל חודש

כן, חברות הליסינג תמיד מצחיקות אותיפשוט אני..
''ירידת הערך - עלינו''.

נו בטח עליכם, רק שאני צריך לשלם פי 2 מירידת הערך בשביל שזה יהיה עליכם... 

ליסינג זה דרך בעיקר לקנות את ההתחמקות מה"דרעק"משה

לכן עכשיו הלוביסטים של הליסינג נלחמים בתוכנית של מירי רכב (לא שגיאת כתיב) להפחית את כמות הטסטים למכוניות יחסית חדשות מפעם בשנה לפעם בשנתיים. בסוף ה"לחם והחלב" שלהם זה  אנשים ששונאי תחזוקה של מכונית.

אולי ישתלם לכם רק להשכיר רכב לטיולים ושבתותרוני 1234אחרונה
אני מניחה שזה רק פעם בכמה חודשים
חיבוקחדווית

יש לי חברה סופר סופר קרובה,

חברת נפש כמו שאומרים..עברנו הכללל ביחד..

ברגיל היינו מתחבקות חיבוק ארוך (יכול להיות כמה דקות) מלא משמעות ,צורה לבטא את האהבה ואת הקשר העמוק ומשמעותי, מתוך אהבה נקיה.

עכשיו אני מתחתנת עם הבחור שלי.

ואני לא יודעת מה לעשות.

האם זה סבבה שאני ככה מתחבקת איתה באמת מתוך אהבה כנה ואמיתי? האם זה משהו שאוכל לעשות גם אחרי החתונה. הרי למרות שיש לי את האיש שלי אני עדיין רוצה את החיבוק דווקה שלה, כמו שאני עדיין רוצה תחיבוק של אמא
מה אתם אומרים על זה

פשוט לעדכן את האיש שלי ואז זה סבבה??

מה אתם ממליצים, הכל זה יכול פשוט להמשך כרגיל?
וגם בכללי איך מנהלים חברות כלכך קרובה אחרי החתונה 

משהו לא מסתדרפשוט אני..

לפני שבוע העלית פוסט על כך שחברה טובה שלך מתחתנת, ולך זה קשה כי את עדיין רווקה.

ועכשיו תוך מספר ימים את כבר מתחתנת בעצמך...? 

היא לא כתבה שהיא מתחתנתזיויק
אלא שאלה מה יהיה אחרי שתתחתן מתישהו
''עכשיו אני מתחתנת''פשוט אני..
שאלה טובהמחפש אהבה
ואלה יפה שאתם עוקבים ושמים לבחדווית

תכלס השאלה הקודמת היתה לחברה שלי שרצתה לשאול... (חסום לה משום מה)

אם לא היית מתייחסת לזה כעניין זה לא היה חייב להיותפתית שלג

אבל אם באמת את מתייחסת לזה כמשהו גדול שיכול להשפיע על הזוגיות שלך- אז כנראה זה באמת עניין שצריך לפתור. קודם מול עצמך, ואח"כ מולו.

בגדול בעיה בהגדרה זה לאSevenאחרונה

הרי זה לא אסור..

אבל כן נשמע לי מוזר שאת זקוקה לחיבוק ארוך מחברה כדי להרגיש את האהבה המיוחדת והנקייה בינכן...

בד"כ נשים מבטאות רגש באמפתיה בלהכיל אחת את השניה פחות יצא לי לחבק חברה שעות ברגיל (לא מדברת על מקרה קיצון נניח שמישהי מאבדת אדם יקר ואז נותנים לה חיבוק ארוך אלא כהרגל בינכן של חיבוקים ארוכים)

כן נשמע לי יותר נכון לשמור כאלה דברים לבעלך ובהמשך לילדים...בהצלחה

מכירים את די סיטי במישור אדומים?ברגוע

האם יש שם חנויות במחירים טובים?

מחפשים בעיקר ספה ומיטת ילדים, אולי גם שולחן אוכל ותנורים

הייתי שם לפני שנה, זה היה בעיקר בית קברות לעסקיםפשוט אני..

אבל במג'יק קאס העברנו הרבה שעות מאוד מהנות

תודהברגוע
ואולם שמחות של ארועים חרדייםמשה

זה חור עולם. חוץ מברכב אין דרך להגיע לשם וגם אין סיבה.

אם אתם מהאיזורנפשי תערוג

שווה אולי לקפוץ

לנסוע ספיישל אני חושב שבירושלים יהיה יותר מבחר ובמנעד מחירים גדול יותר

תודה, יש לך המלצה על חנות מסויימת בירושלים?ברגוע
לא.נפשי תערוגאחרונה

אבל לפני שרצים לחנויות

90% מהחנויות ממציגות את הדברים שלהם באינטרנט

מציע לעשות את השוואת המחירים באינטרנט ורק אחרי שנסגרים על משהו ספציפי לנסוע לראות אותו פיזית

מודעות לאתגרים בקדושת הזוגיות במרחב הזוגימחפש אהבה

נראה לי שהשאלה מורכבת משתי חלקים, אחד מופנה לגברים שבינינו ואחד לנשים:

לגברים: האם אתם משתפים את האישה שלכם באתגרים שאתם חווים מול נשים אחרות?...

לנשים: האם אתם מעוניינות שהבעל שלכם ישתף אתכם בנושא הזה? שיהיה פתוח עד הסוף?

האם קרה לכם שהוא שיתף אותכם, ומה היתה תגובתכם [המודעת והלא מודעת..]?

לא בדיוק אבל בערךפשוט אני..

אני משתף בצורה קיצונית.

זה העלה את הזוגיות שלנו עשרות מונים למעלה,

פתר הרבה מאוד בעיות שהיו לנו (בעיקר לי),

ושחרר הרבה מתח וחרדה.

גם אצלנו יש שיח פתוח בתחום הזהנעמי28

אבל זה הגיע עם השנים, לא חושבת שהיינו בנויים לזה בשנים הראשונות.

צריך ביטחון עמוק אחד בשני ובמקום שלנו, חוסר שיפוטיות וקבלה, לא רק בתחום הזה.

צריך המון נפרדות והבנה שלא כל מעשה שהשני עושה קשור אלי. 

למה הניסוח פה שזה תמיד מהצד הגברי?ירושלמית במקור
מה הכוונהזיויק
למה הוא שואל אם הגבר משתף ולא אם האשה משתפתפשוט אני..
אין סימטריה אבל שאלה טובהזיויק
נו, אשמח לשמועמחפש אהבה
(הוא לא אמר על השאלה שלך שהיא טובה אלא על שלי)ירושלמית במקור
זה מה שהתכוונתי. מוזמנת לשתף מהצד השנימחפש אהבהאחרונה

אולי יעניין אותך