הסיפור הוא על בת (מוגלגית כמונו
) שלא האמינה שיש קסם, היא חשבה שזה נמצא רק בסדרת הארי פוטר וכדומה,ואז היא נפגעת באמצעות קסם ויוצאת לחפש את אוכלוסיית הקוסמים בעולם כדי שיעזרו לה.
אם אני אמשיך את זה אשתף כאן.
סמטת האגסים הייתה שקטה וריקה, שמש צהריים חמה קפחה מעל, נראה היה שאף אחד לא רוצה לצאת לרחוב בשעה שכזו , אפילו חתולי הרחוב הסתירו פניהם מפני השמש מתחת לגגות הפחים. מעבר לעיקול הרחוב אפשר היה להבחין בנערה צעירה מתולתלת בעלת שיער אדום כאש שנראית עצבנית למדי, היא הלכה במהירות בהליכה שהפכה די מהר לריצה. הסיבה לכעסה התבררה די מהר כשלאחר שתי שניות הופיעו מאחוריה שני בנים מצחקקים בעליזות "הי אליסון מה המצב" צעק אחד תוך כדי צחקוקים "עוד פעם עלתה לך האש לראש?" והשני מגיב בשמחה "אמרתי לך שלא הכול בסדר אצל הילדה הזאת" "כן לגמרי...פסיכית ממש ראית מה היא עשתה שם בכיכר?", "אתם מוכנים לסתום כבר?" אליסון הפסיקה בריצתה והסתובבה לעברם בעמדה יציבה ללא פחד כלל, בצורה שהיה ברור מאוד יד מי תהיה כאן על העליונה, "יש לי שיער אדום-יופי לי" אמרה במעט מרירות "וכפי שאמרתם האדום עלה לי לראש אז כדאי שתתחפפו מכאן וכמה שיותר מהר" הבנים בהו בה בהלם קל "וואו לתגובה כזאת לא ציפינו, מפתיע אה?" "כן, משהו חדש, לאליסון יש פה גדול, מזל טוב אלי!" אמר הנמוך יותר בגיחוך קל וקד לעברה קידה עמוקה עד כדי גיחוך, " אבל יש לך בעיה קלה- בעינינו זה לא כל כך מוצא חן ונעשה הכול כדי לשפר את המצב" אליסון הביטה בהם זחוחה מעט הבנים נראו בטוחים בעצמם ברמה מוגזמת כאילו חשבו שיוכלו לשנות בה משהו, ומגוחך בעיניה היה לחשוב שהם אלו שישפרו את המצב "ומה בדיוק תעשו על מנת לשפר את המצב, פעם ראשונה שאתם רואים אותי, אתם לא מכירים אותי ואני לא מכירה אתכם, ולפי מה שאני רואה אתם שתי צוציקים שברח לכם כנראה איזה בורג, אם תרצו יש מוסד לילדים כמוכם בהמשך הרחוב אני אתכם סיימתי- יום טוב. " ובצעד קליל סובבה את פניה והמשיכה ללכת, מאחור היא שמעה את הגבוה יותר אומר " אתה יודע מה- ממש בא לי לסתום לה את הפה" והשני מגיב "למה לא? לך עם זה" היא שמעה את הגבוה אומר בלחישה קלה "סילנציו" ולאחר מכן קול פקיעה קלה והיא חשה תחושה קלה של חנק ולאחר מכן כלום, אלי הרגישה שמשהו ממש רע קרה עכשיו, היא הסתובבה באיטיות אחורה ושתי הבנים נעלמו כלא היו.
מה אתם אומרים?