ואווו כל הכבוד!!!!!!!!!בהצלחה!...קוקי...!
ממשממשממש בהצלחה!!yal
בהצלחה ענקית.רוצה להיות חופשיה
מזל טוב!!!!!חיימשוגעים!!
ואוו בהצלחה..אז את עוברת לאלכוהול?סתאם צוחק..מאנדאו
כל הכבוד לך!!!!קוגל ירושלמי
כחח כל הכבוד ..אם זה קשה לךמופי=]]
כל הכבוד מתוקה
)ואחת עם חצאית

כל הכבוד!!המלכה של העולם
המון בהצלחה!!!כיפה אדומה!!!
אוף למה זרקת? היית יכולה להביא לי שאכטה...=(~~אני~~
חחחח רעות את והשטויות שלך.........................כיפה אדומה!!!
תקשיבו, אנשושים...(לא מיועד לחסרת חיים)מתו"ש
), אז שתדעי שאותך פספיצית (
) זה כן הורג!!!!!! (ואם את רוצה לדעת למה אז תמסרשי
) אולי ככה אצלך...אף פעם לא עישנת סיגריה אחת????מתו"ש
מה הקשר!!??סתם אחת!
קצת לא הורג, אבל ממש ממש הורס...לולה=]
אשריך!!!הירהורי הלב
מעריצה אותך, שנזכה להגיע לדברים גדולים כאלו....
בהצלחה.~~אני~~
אם כבר מדברים אז..מאנדאו
בראשית פרק א, פסוק כט - "ויאמר ה' : הנה נתתי לכם את כל עשב זורע זרע אשר על פני כל הארץ - לכם יהיה"
הרבה יהודים עדיין מאמינים שמריחואנה היא סם מסוכן, ועל פי דעתם עישון מריחואנה אסור עפ”י הלכה עקב נזקי הבריאות. אבל עפ"י מחקרים מדעיים רבים שממצאיהם חוזרים ונשנים קנביס הוא פחות מזיק לבריאות הגוף מאשר אלכוהול או מוצרי טבק. אין למריחואנה התמכרות כמו זו של סיגריות ומוצרי טבק, ולא ניתן לקחת מנת יתר. ובנוסף לכך עישון מריחואנה אינו גורם להתנהגות אגרסיבית או אלימה, אלא, התנהגות יותר רגועה ומחושבת, בניגוד להשפעותיו של אלכוהול. אם מותר לאנשים נבונים (בוגרים על פי חוק- גיל 18) להנות מאלכוהול ומוצרי טבק, למה קיימת דחייה משפטית כלפי מריחואנה?!
אלכוהול ידוע כמוצר המעלה את סיכויי האלימות בין אנשים, ולא מוכר לי אף איש החולק על עובדה זו.
שתיית אלכוהול עלולה לעיתים לפגוע בתפקוד השותה הן מבחינה נפשית, והן מבחינה פיזית, וכמובן, כמו הנ"ל- מבחינה חברתית. אך, בכל זאת, אלכוהול יושב על מדפי המרכולים, ונמכר ללא בעיה לאלה הרוצים בכך.
אין טעם להכניס את מריחואנה ל"רשימה השחורה" של סמים מסוכנים, מכיוון שרמת המסוכנות שלה לא אפילו מתקרבת לזאת של סמים כבדים (סמים "אמיתיים"), ואף השימוש בה יותר בטוח מאשר הרבה מאוד תרופות שניתן להשיגן ללא מרשם בבית מרקחת הקרוב לביתך.
--------------------------
דברים ד:ט"ו - "ונשמרתם מאד לנפשתיכם"
זאת הטענה המנחה למתנגדי השימוש במריחואנה למטרה כזו או אחרת שאינה רפואית. חשוב מאוד לציין שעישון כמות שקולה של מריחואנה ללא תוספת טבק או כל תוספת אחרת אינו גורם לנזק בריאותי לטווח ארוך, ואף מאפשר שיפור הבריאות במקרים מסוימים, עם נזק מינימלי לראות. קיימת עוד שיטת עישון, וזאת עישון דרך מכשיר אדים מיוחד ללא נזק לראות באף צורה!
http://he.wikipedia.org/w/
אפשר גם לאכול בלי שום נזק בריאותי בכלל! מטגנים בשמן או חמאה, מסננים ונותנים לקרר. אח"כ אפשר למרוח על לחם או להוסיף לכל מתכון שדורש שמן או חמאה.
עלינו להעלות את רמת המודעות במדינה שלנו, גם מבחינת שימושו התעשייתי והרפואי, שימושים כגון טיפולים בגלאוקומה (פגיעה בעצב הראייה) טיפולים באנרוקסיה (הפרעת אכילה),שיכוך כאבים, וכן קנאביס כבסיס לסוגים שונים של שמן וצבע.
בנוסף לכך, קנביס מהווה תחליף לתרופות נגד בחילות שונות (בד”כ, תופעות לוואי של כימותרפיה), כך למשל את הסם קודאין-שידוע כאחד הסמים הממכרים ביותר
--------------------------
יש מספר רב של יהודים בארץ, וכן ברחבי העולם - כאלה שמעשנים, ואף כאלה שלא מעשנים - שמודעים לעובדות האמיתיות של הצמח קנאביס.
צריך להרחיב את מודעות הציבור היהודי כדי שהרבנים והפוסקים שלנו (ובתקווה שגם הממשלה) יכירו בכך שאלה הבוחרים להנות מקנאביס אינם נרקומנים ואינם צריכים להיחשב כפורעי חוק! אלא כיהודים מהמניין, הרוצים לממש את זכויותיהם כיהודים וכאזרחי המדינה
בא לי לברר את זה,הירהורי הלב
צודקת!!!!סתם אחת!
ואו...איזה שירשור ישן..שרון.
חע..כי לא היתי שם שנים אז היה באה לי להסתקל ואז..סתם אחת!
עיקר הבעיה בסיגריות זה עצם ההתמכרות ולא הבריאות.חילא דמשכנא
התחלה טובה. אני ממליץ גם על החלפת הכינוי שבחרתזית שמן ודבש
הרבה בהצלחה! כל הכבוד על ההחלטה!!!כיפה אדומה!!!אחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים