הלב לא שקטשם הלב שקט
כמה אני כמהה לאחד שיגיע
אני מוצאת את עצמי בחצי שנה האחרונה חושבת המוןן המון על זוגיות שאני רוצה לבנות כבר
אני כואבת כאב יום יומי של חוסר בחצי מהנשמה שלי
אני רוצה אהבה טהורה ואמיתית עם בעל אחד שיאהב אותי ואני אותו ונהיה זה לזה
שימלא בי את כל מה שחסר ויצליח להעריך את הנשמה שלי כמו שה' אוהב אותי ומעריך את המאמצים האמוניים שלי
שידע לתמוך בי בנקודות התורפה שלי ולי לא יהיה חשש לשתף אותם איתו
שאני אצליח למלא אותו בכל מצבורי האהבה שבי ואבנה איתו את האישיות שלנו כל אחד לחוד ואת הביחד כאיש אחד
ואני באמת מרגישה שיש לי הרבה מה לתת ויש לי ככ הרבה מקום להתמלא
אז למה אני רק בת 17 וזה לא הגיוני להתחתן?
ואני מבינה את האי הגיון הזה כי יש לי לגמור שמינית ושירות ומדרשה ולימודים ולבנות את עצמי בצורה שאני אהיה מוכנה באמת לקשר כי אולי כל התחושות האלה זה רק תחושות סתם של רצון באהבה ולא, אני לא באמת מוכנה?
זה קשה ואני צריכה כל יום, כל שעה, להתגבר כארי על הלב שלי שרוצה כבר את האיש המקסים שלי
שירות ומדרשה?פוסעת
למה לחכות ולמרוח ככה הרבה?
מדרשה זה ללא ספק לא מריחהאוויל מחריש

זה כמו שבנים בדר"כ לא יוצאים בשיעור א' רק שאצל אישה שנה במדרשה היא משמעותית כמו כמה שנים בישיבה...

זה לא אותו דבר בכלל.פוסעת
ונניח שעושים מדרשה, למה לא מדרשת שילוב?
מה את יודעת על ישיבות?אוויל מחריש

אני לא יודע כלום על מדרשות, לכן אני מצטט מדברי רבותיי שמכירים את שני הצדדים טוב יותר, באופן כללי זה קשור לרעיון שהאישה רוחנית יותר מהגבר ואז בלאו הכי קל יותר לכוון אותה לאמת...

כלום.פוסעת
אני חושבת ששנה המדרשה ועוד שנה בשירות לאומי זה בזבוז
זה משהו אחר כבר, ונראה לי שעשינו פה מה שנקרא נצל"ש?אוויל מחריש

אבל אין לי מושג בזה בכלל אז פתחתי שרשור בצעירים מעל עשרים, אפשר לדון בכך שמה אם יש מה להוסיף

אז להתחתן בשמינית?שם הלב שקט
רצון זה דבר טובאוויל מחריש

הבעיה מתחילה כשצריך לממש אותו. תקבעי מטרה, תביני איך להגיע אליה בכל מישור אפשרי ותתחילי להתקדם, ואז תגלי כמה את רוצה באמת, ויותר חשוב כמה את מוכנה.

לגבי שירות + מדרשה + לימודים, לפי מה שאני יודע המדרשה זה החלק המשמעותי, לפי מה שידוע לי הרב אבינר מתנגד לשירות ארוך מידי בשביל שיכולו להתחיל ללמוד מוקדם יותר, ואפשר להתחתן בזמן הלימודים.

מטרה באיזה תחום?שם הלב שקט
דיברתי בצורה כלליתאוויל מחריש

כאן המטרה שלך היא להתחתן, שזה שווה ערך להיות בוגרת מספיק בכל התחומים, עכשיו את להבין איזה עבודה לעשות בכל תחום

ממ.. מזדההלהיות בשמחה!!!
וואי נשמה אני ממש מבינה אותך.אניייי
לדעתי תשקיעי את הזמן כמו שאמרת בפיתוח האישיות וגם ביצירה ועשייה. אומרים שהיצר הזה הוא היצר שגורם להתחדשות ודוחף אותנו לעשייה בעולם.
בנוסף, את הרצון לקשר עמוק ופתוח שמקדם אותך, אין סיבה שלא תוכלי למלא ע"י קשר כזה עם חברה קרובה...

תזכרי שככל שעסוקים יותר יש פחות זמן לחשוב ולשקוע בזה

אוהבת אותך ומאחלת לך בהצלחה
תודה אבלשם הלב שקט
אבל כל הפתרונות שלך הם מדברים על לדחות בצורה כזו או אחרת את הרצון הזה.. זה לא מה שאני רוצה:/
כעיקרון אני ממש מבינה ומזדהה ויש לי מה לומר לך אז תקראי...הכל ברצון

שבוע שעבר יצאתי בערב לסיבוב ובדרך חזור ראיתי מישהי מהיישוב שלי שלפני שהתחתנה היה לי קשר ממש טוב וחזק איתה ומאז החתונה... פחות.. הלכתי  אחריה ואחרי בעלה והם היו כאלה יפים ואמיתיים שקצת קינאתי בה שהיא כבר בגיל .. וזה... ואז פתאום עלתה לי מחשבה מהפכית שכל הזמן הזה שאני עוד לא מספיק גדולה בשביל חתונה זה זמן באמת מתוק מתוק ונדיר שאפשר ואפילו חיבים לנצל. לעבודה פנימית אמיתית. כן לבד. בלי תמיכה ועיניים בורקות. פשוט לעבוד על המידות שלי .ללמוד לסרוג יותר טוב ועוד מיליון דברים שיש להשתדרג בהם... ה

ניסוח שלי יצא גרוע אבל מקווה שמשו מזה נגע לך איפושהו... מברכת אותך שה יאיר לך את הדרך ותרגישי שלמה קודם עם מי שאת ואחרי זה הוא יבוא. בדיוק בזמן הנכון. כמו שרק ה יתברך יודע לכוון....

וואו מהמם תודה, נגעת בי;)שם הלב שקט
ממליצה לך.לקחת את הזמן לבנייה אישיתנפש חיה.
אם תרצי תתייעצי עם מי שמכיר ץעדיף עם ההורים.
מזדהה איתך לגמריטוב לי בחייםם!!

את פשוט מדהימהה!

וואו וואן.. מזדהה בטירוףמדבר הלב.
את לא לבד.
תדעי שזה חלק מהקשיים בדור של אתחלתא דגאולה, דור שאפילו התנאים לא רצו לרדת אליו.
אז אנחנו נבחרנו להיות בדור הזה, בפינצטה. דור שבו הכל חיצוני כ''כ.
כל שנותר לנו הוא להאמין בבורא עולם שהוא אבא שלנו. אב רחמן!
לצפות למשיח ולגאולה השלימה!
במהרה!
חזקי ואמצי! "שמחי בת ציון"!!
וואו,איזו מדהימה את..לא תמיד יוצאגיטרה אדומה

לחשוב על המיוחדות של הדור שלנו..תודה שהארת אותינשיקה

בשמחה ממש. למדתי את זה בדרך הקשה מדבר הלב.
ב''ה שמעתי שיעורים שהאירו, ביררו וחידדו לי את העניין.. יכולה לשלוח לך באישי סיכום של אחדמהם..
וואי אשמח ממש!!גיטרה אדומה

שלחתי מדבר הלב.
אפשר גם לי בבקשה?יהודי-ה

תודה רבה!!יהודי-ה

וואלה זה אני.,,,,,,,,

חתונה בגיל צעירעדי בוצר

עם מאוזנת ובראיה ורואה את עצמך מתחתנת בגיל כזה למה לא תלכי על זה בכל הכוח ותתחני השנה או שנה הבאה למה לא רלונטי?

כי היא בשמינית, להתחתן בשמינית/תחילת שיעור א' זה לא טוב...אוויל מחריש

לכי קודם לשנה למדרשה/שירות לאומי ואחרי זה כבר תהי סגורה על עצמך יותר... 

ועד אז?שם הלב שקט
לחיות בלי אהבה?
תעשי מה שאת יכולה להתקדם... כולנו פה באותה סירה...אוויל מחריש

חתונה בגיל צעיראנונמי
מי אמר שזה לא טוב בגלל שהחברות שלך לא עשו את זה..עם מרגישה בנויה באמת מתוך אמת ולא מתוך קודי להקים בית תעופי על זה אל תחכי אף אחד
התגובה שלך מוכיחה הכלאוויל מחרישאחרונה

זה שיש לך מחשבה בכלל שזה קשור לסביבה זה כבר מראה על בעיה. באופן כללי העניין הזה הוא מאוד אישי, מלבד זאת יכול להיות שיש אנשים שבנויים ביחס לחברה אבל לא מספיק ביחס לעצמם... (או להפך, פחות הייתי ממליץ לשים את עצמך מהם...)

אין ברירה אלא לחכות..יאירוש
בינתיים להמשיך לעלות ולעוף קדימה! קשה אבל זה מה יש..
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימוןאחרונה

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך