אנשים...זה מלחיץ...ד"ר אריק
בס"ד
עוד כמה שעות מדורות ולשבט שלי אין קרש אחד.......
אוקי שבט שלי!!!!!!!!!!!עושים את הרעיון של ש"י:
שורפים ת'אולפנא!!!!!!!!!!!!
או שעושים ת'רעיון של וחנישה????????מנגל חשמלי?לא מה ניראה לכם????????אין חשמל לבזבז במחוזותינו... (ואני מצטערת מקרב הלב...אני פשוט לא יכולה בלי בדיחות פנימיות...יש לי רעיון....פשוט תצחק גם אתה...בלי להבין...הסוגרים האלה נועדו ללבן כהה...) בעצם גם אין קרשים לבזבז....מה לעשות?קוסקוס להתחיל לצייר מדורה... ואפי... להתחיל לכתוב שמות של אויבינו.... ואריק (זאת אני???????!!!!!!!!!) לכי לישון...חחחחח...
תגיד מאיזה אולפנא את?בת אל123
כל החים את כותבת בדיחות פרטיות....
ואגב תקחו קרשים מהשבטים הקטנים.... תמיד עושים את זה, לא?
אוקי...ד"ר אריק
בלי נדר,בלי נדר, בלי נדר...אני יותר לא יגיד בדיחות פנימיות כדי לא לפגוע באנשים.....ובקשר לאולפנא אני יסביר:
האולפנא שלנו עשויה מקראוון (אופס...אמרתי עוד בדיחה פנימית...הכתרה תשס"ט....)אז כן...אפשר לשרוף אותה...
וואי את כזאתי כיתה ח...... אני טועה??????סמיילי!

אומרים חיינוקה או חיינוקית..טימון!

או טרמחי"ת.. [טרום חמשושית]הסנה-בוער

חחחח...טרמחי"ת...אהבתי...ד"ר אריק

לא בקטע הרע כן??סמיילי!

אה...ככה:ד"ר אריק
כן כן וכן....אני מאולפנא צביה....לא,לא חדרה ולא ירושלים וגם לא עופלה...צביה .(אני לא מפרטת יותר... כי זה עלול להגיע לאבא שלי ואבא שלי לא ישמח שאני ישרוף לו ת'אולפנא  )...איזה כיתה זה שבט הרו"אה? ח' לא?.. כן אני בכיתה ח'...למה?איך רואים?לפי החפירות שלי?חחחח...ויש לי המון בדיחות פנימיות...כן... זה בזכות חברות שלי...כיאלו כל מי שיש לה בחתימה את ש"י חברה שלי...וקצת יותר מזה...חחח...ובעצם...אין תקציב לאולפנא לתבוע אותנו... (חחחח)..ש"י...קדימה תעבירי קשר...(שלא יעבור...חחחח)...שהמקום למדורה (שעדין אין לא מקום ולא קרשים) הוא באולפנא...גם לתהילה ורעיה...מסרי ד"ש בשמי...
איזה צביה??? במרכז???אנונימי (פותח)

אריאל!!!!!! את עושה לנו בושות!!!!!!!!smile1
די כבר יש לנו קרשים וזה שאת לא מעודכנת זה לא סיבה לחפור לכל העולם.....

אני לא קשורה אליה, דרך אגב.....
קוסקוס:ד"ר אריק
בס"ד
בפעם הבאה שאת אומרת משהו על משהו אחר...תסתכלי על השעה....חחחח...ודבר שני:
יש לנו קשרים!!!!!!!!!!!3 שעות ורבע לפני המדורה!!!!!!!!
יש לנו גם מקום?????האולפנא כיאלו?.??
לא...אני לא מהאולפנא מרכז...אלה מהשומרון... מתנחלת גאה...וקוסקוס...אם אני עושה לך בושות אז מה זאת הכיפה של בן דוד שלי?הא???????חחחחחח....מי שמדבר....כתום ותכלת...אדיר...נקרעתי...(וזה לא בדיוק בדיחה...זה..לא משנה...שתהיה בדיחה...)
אוקי...עם כבר מדברים על מדורות:חיה בסרט!
בס"ד
אנשים שגרים בעיר הם פשוט מסכנים!!!!!!!! ריבונו של עולם איך את עושים מדורות?איפה?יש לכם קרשים? אתם נושמים בכלל? בירושלים או בבני ברק או באלעד או בפתח תקווה... או בכל עיר אחרת....הצליו...עצה שלי באו לעשות קצת שמחה אמיתית בשומרון... בהתנחליות...ליד הערבים... קצת שמחה, ולהכיר "בשכנים" שלכם לא תזיק לאף אחד....
אנחנו עושים חיים!!! והמון!!!אפרת...!
ברור שיש פוווווווווווווללללל קרשים...(לא שאני אוספת.....)
ויש גם פוווווווווווווול מקומות לעשות ת'מדורות...ובקיצור בערים הכי שווה להיות ולחיות!!!!!
בואי פעם אחת לעיר ותראי....
הי!!טימון!
בעיר יש המון קרשים, בערים בעיקר בונים ובגלל זה יש קרשים. לפי זה ביישובים צריך להיות פחות קרשים כי פחות בונים ביישובים מאשר בערים, לא?? |חופר|

ממש לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!ד"ר אריק

נראלה צביה רבבה..שלבוקית

יש מצב שאת :ד"ר אריק
טלי מיקיר?טלי שח?כן אני מהאולפנא שלך...חחח...הי,הי...אמרו בלי בדיחות פנימיות...חחחחחח
וכן...ממש רואים שאנחנו מאותה האולפנא...ד"ר אריק

אהמ..אהמ...עדן!!!
אריק יש לנו מקום למדורה וקצת קרשים (בזכותי!!) ולמה לא לשרוף ת'אולפנא?!כאילו שאבא שלך אוהב ת'חור הזה.. והילדים הקטנים יעשו הכל כדי לא להביא לנו קרשים (קרציווווות!!!!)...[sombady nobady to love...חחח..והמבין יבין...חחחחחחח]
וגמאני לא קשורה אליה...עדן!!!
ב"ה....
תעשו מדורה אמריקאית....הירהורי הלב

עדן...ליתר הדיוק אני לא קשורה אליך...ד"ר אריק
בס"ד
עם הפדיחה שעשית לי ולעדי ומה שאת ועדי עשיתם:"פטימה השמנה...."
ומה זה מדורה אמריקית???????בכל מקרה הסתדרנו....
מותק החלטנו ששנה הבאה עושים מנגל חשמלי....עדן!!!
והשיר של הפטימה היה מוקדש לערבים (ולהדס ולאפרת ולך ולתהילה ורעיה וכו' וכו' חח..) אבל נכון שזה היה מצחיק?!..חחחח....ושרית תזכרי שהחייל אמר שאם אנחנו מתאבדות זה באחריותו...חחח...[איפה הקטשופ?!?!..חחח...]
מה עובר?!?!?!נדנדה כתומה.
בסוף נשארתן עד הבוקר לא?
חחחח שבט של שרוטות.....(או שאולי זו רק את-אריאל...חחח)
תהיו בריאות..יהיה טוב!
וסתם לידע כללי.. בעיר ממש שווה!!
ויש לנו פווול קרשים.. וגם המון מקום לעשות מדורות..
ומה זה מדורה אמריקאית?!
את זה תגידו לחברות שלי...ד"ר אריק
בס"ד
אני ברוך ה' שורדת עם המחלות שלי...איך שהוא...ואם יש לי פה כבר את המקום:עדן,ש"י,עדי,יסכה,הדס ונאוה... ותהילה...תהילה את ממש חסרת אחריות...את מדריכה שלנו או מה??? זה ממש לא בסדר שאת לא נתנת להם את 7 הכדורים שלהם בל"ג בעומר...זה היה אסון טבע נוראי....
ומקום?איכס...בטח נחנקתם בתוך העיר אחרי זה....ד"ר אריק

כעע...בסוף נישארנו עד הבוקר..עדן!!!
ואנחנו מכחישות כל קשר לאריאל!!!!!!!!!
^^זה היה לרבבה בנשמה...^^עדן!!!

אפשר להבין למה כל הזמן יורדים אלי?ד"ר אריק
בס"ד
זה ממש לא בסדר!!!!!!!!!!!אני לא שרוטה...זה החייל...א'...וב':
אני ממש,אבל ממש לא שרוטה!!!!!!!!!!!
פטימה את בעצמך!!!!!!!!!!לערב פה את וליד חסן? או את פוחאד חסן?????????הא? מה ניראה לכם?
יש עלי מספיק בדיחות!לא צריך יותר....לתת דוגמאות?כי זה לא יגמר ...הרשימה
עדן אלסה היקרה!!!!!!!!!!!!!ד"ר אריק
בס"ד
לתת עוד פרטים?כי אני יכולה...איך זה שאנחנו לא קשורות?אה..ברור...את ... ואני... (בדיחה פנימית...סתם לא... זה מה שאנחנו...ואני לא מעונינת לפרט פה...)

אוקי....הבנתי.ד"ר אריק
בס"ד
בפורום "בראש צעיר" אסור לתת בדיחות....פנימיות או לא פנימוית.צריך להיות כל הזמן בדכאי.....
ואני מבקשת סליחה מ:לבן כהה,יסכה מלאך,עדן,עדי,אורית,מהמנהלים,וכל מי שפגעתי בו,בין עם זה בכוונה,בצחוק, בלי כוונה.וגם לארנאו וכל אלה שפגעתי בהם ושאין לי מושג איך פגעתי בו או בה. סליחה, סליחה,סליחה,סליחה ושוב סליחה.ואם יש משהו שחושב (או חושבת) שפגעתי בה במידה מסוימת ורוצה שאני יבקש ממנה\ו סליחה אני יעשה את זה בשימחה (רק שאני לא הקב"ה....לא,אפילו לא קרובה לזה...ואני לא מנחשת בעצמי במי פגעתי בלי כוונה או עם כוונה) אז תשלחו לי בשיחה אישית ואני יכתוב את זה פה בפורום... אם העלבתי\פגעתי בפומי (הלבנת חבר ברבים) אני אבקש סליחה ברבים.סליחה והמשך יום נעים -אני-. 
אריאל איך רואים שאת צינית...חחח...לא הולך לך...עדן!!!
ואם מישו פה בדיכי אז זאת את לא?!...חחח...
יש מצב שאני צינית.ד"ר אריק
בס"ד
אבל זה כבר ממש לא מצחיק אותי כל הקטע הזה...שולחים לי מסרים:לא לרשום יותר בדיחות פנימיות... אז חברות שלי...תורידו את הקשופט ואת השרית מהחתימות שלכם....וכן אני הבנתי..אני רק לא רוצה שזה היגרר למצב כמו שאני עשיתי...
מה זה מפריע לך?!..עדן!!!
תעשי כמוני וכמו יסכה-להתכתב בפורום כמו בשיחה אישית [ואז רחלי צריכה למחוק את הכל]..חח... סתם...ויסכה את מזה דוחה רחלי לא פרשה בגללי היא פרשה בגלל שרה!!!(ואני עזרתי...)..ראיתם ת'חתימה שלי?! תודו חזקק!!
אוקי...אני לא רוצה להיסתבך פה עם אף אחד.ד"ר אריק
בס"ד
אני מוותרת על הרעיון...עזבו אותי...תצחקו כמה שבא לכם...לי יצא כבר כל הכיף מהפורום הזה... זה סתם לא כיף...סתם מבאס....אני סתם מקבלת על הראש פה מכלום....אז...תמשיכו עם בא לכם... אבל לא אני.....תהנו לכם....
תמשיכו לחפור ....רבי נחמן
עד שהאולפנה ברבבה תיבנה הבית כנסת החדש כבר יהיה בנוי!!!
וזה אומר לפחות אחרי ראש השנה(אני לא סגור האם זה ראש השנה הקרוב...התש"ע)
חמודים...תמשיכו לצחוק על האולפנא שלנו...ד"ר אריק
בס"ד
בסדר...אתם צוחקים לי על האולפנא (ומזלזלים לי באבא שלי....)אז אני יורדת עליכם שבית הכנסת היה מוכן עד ראש השנה...מה ניראה לכם?הא? עד שאנחנו נתפלל שם אני היה כבר נשואה ולנצר היה בר מצווה והיה מנין ברחוב טל שמים.....so?צוחק מי שצוחק אחרון...
אריאל הכל לטובה אין לך מה להתבאס..שמני כחותם
שמידט זה לא יעזור היא תמיד מבואסת נכון אריאל?!.חחעדן!!!
עכשיו כל מי שכתבה בשירשור הזה כותבת לית*ל!ש
מכתב התנצלות על רכלנות והוצאת שם רע ודיבה וכו' וכו'!!! מובן?!
על החתום:
זאת שלא נתנה כדורים לאף אחת.
אויש.את כזאת חפרנית...שירושקי
כ"כ אופייני לחיינוקיות  שלנו לפתוח שירשורים דביליים כאלה...
איפה ההיגיון?איפה החיים שלך?איפה?????
עאמות, מה אני יאמר לכם,פשוט עאמות,!!!
אנחנו יודעים שהיא חפרנית...[ואני לא קשורה אליה...]עדן!!!
האולפנא תיבנה יותר מהר מהבכנ"ס הוא בכלל לא זז!!!עדן!!!
ותהילה-זאת לא אשמתי שהבאת לי כדור שינה במקום כדורי הרגעה בגלל זה נירדמתי בתוך האש...חחחח...חחחחח....סתם...אני אתנצל אח"כ..(אולי...)
אנשים...להרגיע!!!!!!!!!!!ומהר!ד"ר אריקאחרונה
בס"ד
אסור לחפור מדי פעם?הא?עדן ותהילה...חכו חכו מה אני הולכת לעשות לכם... ואם כבר אמרו לי לעשות את זה בשיחה אישית...בא לי לעשות שיחה אישית מהפורום...מה אכפת לכם?ריבונו של עולם....ניראה לי שאני עכשיו זאת שצריכה כדורי הרגעה ...נכון עדן אלסה מאמי,כפרה,חמודה...שלי... נכון תהילה פלד?ואה...עדי...לא רוצה שאני יזיכר אותך?;)
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך