הרגשה של שמאלני עליכם למה אתם שונאים ת'ערבים למה??אנונימי (פותח)

אהלן
אני מרגיש שאתם הנוער הימניים הקיצוניים ממש משניאים ת'צמכם על השמאלנים ועל הערבים
כאילו מאיפה נובעת כל השינאה לערבים למה אתם חושבים שהם לא בני אדם ??
זה דוחה אותי לפעמים לדבר איתכם שאתם ככה שונאים! וחושבים שהם אינם בני אדם!
תשנו את צורת החשיבה שלכם על הערבים ותסבירו לי למה אתם ככה מלאי שנאה !
מצטער אם הפרעתי לפורום אבל אני מרגיש שאני חייבת להבין למה אתם כ"כ מלאי שנאה ומתנהגים ככה!!
תודה על המידע !!
הרועה לא יאהב את זה...אוסנת
הערבים הם בני אדם. האפיפיור הוא בן אדם. הרוסים הם בני אדם. האמריקאים הם בני אדם. כולם בני אדם.[השמאלנים לא קשורים לפה]
אבל זאת הארץ שלנו.
אז מי שלא מפריע - שישאר (ויש עוד כמה תנאים). אבל מי שמפריע לנו להקים פה מדינה יהודית מהפרת עד הנילוס - שילך. ואם לא מרצון, אז בכח (ע"י צבא מדינת ישראל בלבד!).

אנחנו לא שונאים שמאלנים, אנחנו מאוד משתדלים דווקא להתעלות מהמריבות האידיאולוגיות ולאהוב אותם.
אבל לפעמים זה קצת קשה, ולפעמים בלהט הויכוח, מגיעים לשנאה.

אני לא חושבת שאנחנו מלאי שנאה. אנחנו חדורי אידיאולוגיה. ומרוב שזה חשוב לנו, אנחנו נלחמים על זה.

תודה ששאלת.
וואי, בנאדם, שה' יברך אותך בבריאות!!!טל_טול
לך לפורום א-ח-ר! של אנשים בגיל שלך.. הם גם היו פעם נוער "ימני קיצוני"!
די להטריד ואני מציעה שתגוון את השאלות ותפסיק לשנות את הניק שלך כל פעם למשהו אחר.

ואם כבר אתה שואל-
למה לשנוא?
תתאר לעצמך אתה נכנס הולך לך ברחוב, לא משנה איפה, פתאום בא מחבל- ערבי חמוד מקסים מתוק אדם מדהים (כפי שהשמאלנים אומרים..)- ויורה בך. הורג לך את החברים הכי טובים.
מי מה זה נובע, ההרג הזה? משנאה!!!
אז למה שאנחנו לא נשנא כאלה יצורים, אני לא מבינה?
אהבתי.הרועה

(תגובה לשמאלן החוקר)קוגל ירושלמי
בוא אני אסביר לך מאיפה כל השנאה.~~אני~~
 ני אסביר לך מאיפה כל השנאה

קורדם כל לפי איך שאתה כותב נראה שאתה לא גר בארץ ישראל. משום שאם היית גר בארץ, היית מסכיל ומבין את השנאה. לי נראה שאתה חי במן בועה ששמה תל-אביב או משהו כזה, מקום שלשם לא מגיעים הקסאמים, הקטויושות, הפיגועים..שם אתה בטוח. אתה לא יודע מהם הערבים האמיתיים, הרוצחים הארורים האלו. וזה מה שמביא אותך לחשוב שהם בני אדם.

לפני 6 שנים היתה בארץ אינתיפאדה איומה. אני הייתי אז בת 9, היום אני בת 15.
הבה ואתאר לך חיים רגילים של ילדה בת 9, מתנחלת, מימים קשים בא"י, ימים שבהם הארץ היתה באמת שותת דם.
כשאתה בן 9 ורואה את ההורים שלך מתיישבים כל יום ליד הטלויזיה ומתחילים לבכות כי עוד 10 אנשים נרצחו היום, אתה לא מאוד מבין. רק מבים שקורה משהו לא טוב בארץ.
הפיגועים ממשיכים, הארץ מתמלאת דם של יהודים קדושים. לאט לאט זה מגיע גם למשפחה שלך. כשאתה בן 9 ומודיעים לך שאנשים משמשפחה שלך נרצחים, אתה לא מאוד מבין, רק מבין שמשהו מאוד לא טוב קרה, כי ההורים שלך לא אמורים להתמוטט מרוב צער, והאנשים שראית לפני שבוע לא אמורים להיות עכשיו בדרך לקבר.
כשאתה בן 9 ומודע לכך שהילד איתו שיחקת לפני שבוע אצל סבתא עכשיו אכול תולעים, בקבר, ושם הוא יישאר לנצח (עד לתחיית המתים) אתה מבין שזה לא אמור להיות ככה. כי 1/5 מהמשפחה שלך לא אמורים להיות עכשיו בקבר, כי המוח שלהם לא אמור להיות מרוסק בגלל מחבל ארור מסריח, וכי הם היו צריכים לחיות עד גיל 90 כמוני וכמוך, ולא למות בגיל 10.

ועד כאן עניין הכאב העצום, שאותו אי אפשר לתאר ואני לא מאחלת אפילו לאויבים שלי להרגיש.

כשאתה מגיע לגיל 15 אתה מתחיל לחקור, מחפש ומוצא את שמו של חיית האדם הארור המסריח שבגללו 1\5 מהמשפחה שלך בקבר, ובגללו יש חלל עצום במשפחה שלך, ובגללו ההורים שלך כל יום בוכים., ובגללו המשפחה שלך לא תחזור להיות כמו שהיתה מימים ימימה.
כשאתה עוצם עיניים ונזכר ביקיריך שנרצחו, ברגע הראשון אתה מתמלא כזה כאב, צער עצום שאותו לא ניתן לתאר במילים. כל מה שאתה רוצה הוא להגיע לגן עדן ולהיות יחד איתם... ברגע השני אתה מתמלא שנאה עצומה, שנאה כזאת שאותה לא ניתו לתאר במילים, לארור מסריח נתעב ארור שבגללו יקיריך עכשיו אכולי תולעים, בקבר, ולא יחזרו עוד לעולם.
אתה מבין שזה לא אמור להיות ככה. נמאס. פשוט נמאס. נמאס מהפיגועים. אני לא יודעת מה איתך, אבל אני שומעת על פיגוע ובוכה. כי כואב לי , וכואב לי עוד יותר כי אני יודעת שהמצב לא אמור להיות ככה. אתה מבין שזה לא אמור להיות ככה. שהאנשים מלאי האור שראית שבוע לפני כן אמורים להיות עכשיו איתך, לא בקבר. ועוד יותר כואב הלב כשאתה מבין שיש אחר ארור מתועב שאחרי לזה שעכשיו הם אכולי תולעים, ושלא יחזרו עוד לעולם.

ברגע הראשון אתה מתמלא כזה צער עצום, ברגע השני שנאה עצומה. והמילים לא מספיקות כדי לתאר עד כמה.

יש אנשים בארץ שחוו את השכול על בשרם, והסתכלו למוות בעיניים. הם אלו שצודקים בשנאה שלהם, השנאה שלהם היא אמיתית, מוצדת כמו שאין כמותה. שנאה לארור נתעב שריסק בשנייה את החיים שלהם. ואל תגיד לי שהשנאה לזה שהרס את חייך ורצח שליש מהמשפחה שלך היא לא מוצדקת.
אולי ההורים שלך לא בוכים כל יום, אולי אתה לא נקרא משפחה נפגעת טירור. אולי לך לא היה את היום שבו הודיעו לך שהאנשים שראית שבוע לפני כן עכשיו עם ראש מרוסק, שהילד איתו שחקת אצל סבתא עכשיו אכול תולעים. אולי אתה לא ראית את ההורים שלך מתמוטטים מרוב צער,  אולי החיים שלך עדיין שלמים.  אולי אין לכם  חלל עצום במשפחה על אלו שלא יחזרו, ואצלך לא מדליקים כמה נרות כל שבת לזכרם של יקיריכם שנספו בפיגועים. אבל יש משפחות שכן. והשנאה הזאת לזה שהרס את החיים שלהן היא שנאה שאתה לעולם לא תבין. התגלמות השנאה הכי שנאתית שיש. והיא שנאה מוצדקת שאין כמוהה. וכואב לי הלב עליך שאתה חושב שאנחנו שונאים את הערבים סתם. אנחנו שונאים את החיות אדם שריסקו את החיים שלנו, שרצחו בשניה אנשים צדיקים שלא מגיע להם למות.

וכן, יש שנאה. שנאה עצומה. בוא נגיד שאם אותו מחבל ארור היה פה, הייתי לוקחת מקלף, מקלפת את העור שלו ותולה לייבוש. אח"כ הייתי חוקחת מספריים וקוצצת את האצבעות שלו. אח"כ הייתי מרסקת את המוח שלו בבלנדר, ואז נותת שהציפורים יכרסמו. (למרות שמסכנות הציפורים- בטח הן יקיאו מהגועל נפש מרוכז שנקרא 'מוחו את אחמד'..)
אולי זה נשמע קצת מגעיל התיאורים, אבל תאמין לי שהסבל של משפחות נפגעות הטירור לא משתווה לכאב ולצער שניראה בתיאורי המלבבים מה הייתי עושה למחבל. זה צער בלתי יתואר, דברים שלעולם לא תבין. שנאה כזאת שכל מה שאתה רוצה כשאתה חושב על המחבל זה למות, כי אין בל מקום להכיל את כל הכאב על יקיריך שעכשיו בקבר ולעולם לא יחזרו. ובבקשה עכשיו תשתוק ותפסיק לטעון שאנחנו שונאים את הערבים סתם.

ההורים שלי בחיים לא למדו אותי לשנוא אף אדם בעולם. אנחנו לא קיצוניים, בכלל לא. ההורים שלי שוחרי שלום. ובוא נגיד שאם היה מובטח שאם יפנו את כל היישוב שלנו ימנע פיגוע, ימנע מוות מבנאדם אחד, היינו מתפנים ברצון. אבל הבעיה היא שאנחנו למודי ניסיון וסבל הרבה יותר ממך. אנחנו מבינים. אנחנו מבינים שעכשיו לא אמור לבוא הצער על האכזרים השפלים, אלא השנאה העצומה.
אני החלטטתי לשנוא אותם בכל נפשי ומאודי כשהחלו תקופות הפיגועים. ובמיוחד כשהפיגועים התקרבו אלינו בקרוב ממש. כי כשאנשים מהארץ שלך נרצחים זה כואב מאוד, אבל אתה איכשהו שכוח וממשיך בסדר היום. כשזה מגיע למשפחה שלך, לבית שלך, ליישוב שלך, אתה כבר לא יכול יותר. הצער גדול מידי. אתה מתמלא בכזאת שנאה, הרגשה שחייבים לעשות משהו. פשוט נמאססס!!!

תחזור לפה אחרי שתתפכח, חתיכת יפה נפש שפל.

עלק "חוקר"... אתה נשמע גג בן 15...=)
עושה דוקטורט בלחקור אותנו, אה?
אידיוט.

כי הם רצחו את אבא שלי.מתו"ש

ושלא יהיו אי הבנות-מתו"ש
בס"ד
אנחנו ישנו בכיף בשבת בבית בלי לעשות רע לאף אחד והוא (והוא לא היה עצמאי) נכנס לבית ומכניס לאבא שלי כדור בצוואר!!! כאילו-ניראה ישראלי עושה דבר כזה!!!!!!! ואם כן זה חריג ומראה על מחלה נפשית...
אין שום שנאה פשוט כתוב "הקם להורך השכם להורגו"מאנדאו

שמואלני חקרן ושקרן......-Rעות-
בס"ד

בטח שיש שנאה!!!
בס"ד

יש שנאה ענקית..לרוצחים המתועבים האלה..

ואתה שמאלני שקרן..

חפש לך כתובת אחרת להוציא עליה את תסכוליך הרבים!!..אין לי ספק שאתה סובל מבעיות נפשיות ותסבוכים עמוקים ...כואב עלייך פשוט כואב
---------
אני לא מבינה אותך איזה מוח אטום וסתום!!...
תכניס לראש חזק "עשו שונא ליעקב"-תפסיק לחפש אצלהם מעלות אנחנו שונים אותם!!!
וגם אם תהיה המעריץ הכי גדול שלהם..תדע שהם שונאים אותך ומתים להכניס לך איזה כדור למוח המזופט שלך...
מעניין אם תגיד להם שאתה שמאלי..הם יניחו אותך לנפשך..תפסיק לחיות בנדמלי תפסיק!!!!
הם שונאים אותנו..וזה ההדי..
-------
כשחושבים על זה מעניין למה במחנה הפליטים בעזה אין אירגון בעד היהודים אין שמאלים ימניים...שם כולם שונאים אותך שנאת ממוות...
ופה בישראל כל התלאביבים מה האהבה הענקית שלכם להם מה.????????
מילא זה היה הדדי...אבל הם שונאים אותנוו שונאים מתי תקלטוווווווו

אז מה קורה לעם שלנו..מתי יתעררו..מהבועה מתי??????

האמת...-מז'ה עצבנתה אותי..אבל רציני!!!!!!!!
ה' יסלח לך...
"...אבל אני מרגיש שאני חייבת להבין"קוגל ירושלמי
גם לכם זה לא נראה טוב?
"השמאלן החוקר"?תפוזה 1
בס"ד

זה לא אותו אחד, איך קראו לו? שבא לעשות פה פורבוקציות לפני בערך חודש?
שמאלני/משועמם/אנערף יקר, חלאס.
קשה לי להגיב מרוב גועל...סמיילי!
יש לי המוווווווווווווווון מה לרשום.. אני פשוט לא מסוגלת...
צודקת!!..מילא היתה אומר היחס לחילונים או לשמלאנים!סתם אחת!
ערבים??!!!!לא צריך להיות גישה ביכלל!!!!!
תגובהאנונימי (פותח)
בס"ד
מי שלא שונא את השמאלניים (את מעשייהם...) ואת הערבים (אותם שרעים...)- שיבדוק את אהבת ישראל שלו!!! ומהר!  "אוהבי ה' שנאו רע"
לא שווה התיחסות ותפסיקו להשפיל את עצמכם בעניין....קראתיךאחרונה
עזבו,באמת עזבו.....
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך