אל תבהלו!! אבל תגיבו ברצינות!שרון.

בזמן האחרון עלו לי כולמני מחשבות בראש בקשר למוות. דוגרי הגעתי למסקנה, שזה לא כ"כ נורא למות, ואני באמת לא מבינה למה אנשים כ"כ מפחדים ובורחים מזה. אני לא הולכת להתאבד, טוב לי (פחות או יותר, כמו כולנו) בחיים, אבל אם אני אצתרך למות, אני לא אצטער על זה כ"כ ולא אפחד(אני מקווה, עוד לא ניסיתי...)סה"כ, אומרים שלמי שמת טוב בשמיים, ורק הבאסה בעיני למות זה הצער שזה יגרום לאלו שנשארו כאן בלעדי-ואני בטוחה שיהיו כאלה שיהיו עצובים עלי....

להמ אנשים לא רוים למות כל כך? מה רע?? סה"כ, אם אתה מת, זה אומר, שזהו, נגזר עליך להפסיק לחיות פה, ולעבור 'לעולם' טוב יותר(לפי השמועות...) אז מה הבעיה? 

שוב, אני לא רוצה להתאבד, אבל בשבילי, אין בעיה למות. רק בשביל האחרים שמכירים אותי תיהיה ממש בעיה אם אני אמות, לא??    

אני לא פוחדת מהמוות, אלא מ-מתו"ש
בס"ד

הדרך שאמות ומללכת לבלתי נודע, כי תכלס-אפחד לא יודע באמת מה יש שם למעלה....
בעיקרון,פגזניקית גאה!
את צודקת.
אין מה לפחד מהמוות.
הרב קוק אומר שזהו חזיון שווא, ושאין מה לפחד.
זה לא אומר שצריך להתאבד, כמו שאת אומרת.
אין באמת בעיה.
אנשים רגילים לפחד מדבר שהם לא מכירים. זה טבעי.
מי שלומד הרבה אמונה ותורה מבין שהחיים באמת הם בעולם הבא, ופה אנחנו רק כדי ליצור לעצמנו איך יראה העולם הבא שלנו.
בהצלחה.
יש מה לפחדאנונימי (פותח)
גמרא ברכות כח' ע"ב.

וּכְשֶׁחָלָה רַבִּי יוֹחָנָן בֶּן זַכַּאי, נִכְנְסוּ תַּלְמִידָיו לְבַקְּרוֹ. כֵּיוָן שֶׁרָאָה אוֹתָם, הִתְחִיל (והיה בוכה) [לִבְכּוֹת]. אָמְרוּ לוֹ, רַבֵּנוּ, נֵר יִשְׂרָאֵל, עַמּוּד הַיְמָנִי, פַּטִּישׁ הֶחָזָק, מִפְּנֵי מָה אַתָּה בּוֹכֶה? אָמַר לָהֶם, אִלּוּ לִפְנֵי מֶלֶךְ בָּשָׂר וָדָם הָיוּ מוֹלִיכִין אוֹתִי, שֶׁהַיּוֹם כָּאן וּמָחָר בַּקֶּבֶר, שֶׁאִם כָּעַס עָלַי - אֵין כַּעֲסוֹ כַּעַס עוֹלָם, וְאִם אוֹסְרֵנִי - אֵין אִסּוּרוֹ אִסּוּר עוֹלָם, וְאִם מְמִיתֵנִי - אֵין מִיתָתוֹ מִיתַת עוֹלָם, וַאֲנִי יָכוֹל לְפַיְּסוֹ בִּדְבָרִים וּלְשַׁחֲדוֹ בְּמָמוֹן, וְאַף עַל פִּי כֵן, הָיִיתִי בּוֹכֶה. וְעַכְשָׁיו שֶׁמּוֹלִיכִין אוֹתִי לִפְנֵי מֶלֶךְ מַלְכֵי הַמְּלָכִים, הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא, שֶׁהוּא חַי וְקַיָּם (לעד) [לְעוֹלָם] וּלְעוֹלְמֵי עוֹלָמִים, שֶׁאִם כּוֹעֵס עָלַי - כַּעֲסוֹ כַּעַס עוֹלָם. וְאִם אוֹסְרֵנִי - אִסּוּרוֹ אִסּוּר עוֹלָם, וְאִם מְמִיתֵנִי - מִיתָתוֹ מִיתַת עוֹלָם. וְאֵין אֲנִי יָכוֹל לְפַיְּסוֹ בִּדְבָרִים וּלְשַׁחֲדוֹ בְּמָמוֹן, וְלֹא עוֹד אֶלָּא שֶׁיֵּשׁ לְפָנַי שְׁנֵי דְּרָכִים, אֶחָד שֶׁל גֵּיהִנּוֹם וְאֶחָד שֶׁל גַּן - עֵדֶן, וְאֵינִי יוֹדֵעַ בְּאֵיזֶה מֵהֶן מוֹלִיכִין אוֹתִי, וְלֹא אֶבְכֶּה?!

לענ"דהרועה
בס"ד

נתחיל בנסיון להבין מה זה מוות, מוות הוא לא לחדול מקיום אבל הוא כן הקפאת הקיום.
מסופר על רב אחד שלפני שהוא נפטר הוא החזיק ציצית ובכה, שאלו אותו למה הוא בוכה אז הוא ענה בעולם הזה אדם קונה בפרוטות ציצית ומקיים מצווה בעום הבא לא משנה מה תעשה לא תוכל לקיים מצוות.

נוצרנו מתוך מטרה מסויימת ואנחנו עצובים לחדול ממנה כי אנחנו יודעים שלא מילאנו עדיין את התפקיד שלנו.

שלום ורעות, הרועה.
הרועה-אם אנחנו מתים,זה לא אומר שסיימנו את השליחות?שרון.
כאילו, המטרה הושגה אפשר ללכת... אחרת לא היינו מתים, לא ככה?? 
תלויהרועה
ואם לא נסיים את השליחות לא נמות?
ויש דברים שהם מעבר לשליחות נגיד תפילות וחסד ולימוד תורה שאת זה בחיים לא נסיים לעשות.
וואלה מסכים בסוף כולם חושבים ככההרב כהנא צדק
רוצים למות שגומרים את התיקון בעולם.יקירה
למה זה מפחיד?!!? מסיבה "פשוטה"nehara
תחשבי כמה עבירות עשינו.. (אני לפחות)
תחשבי שבשמיים מדקדקים איתך על כל דבר...
מראים לך מה עשית- בושה!!!
למרות שזה מושגים של העולם הזה ואי אפשר להעביר אותם למושגים ששל העולם הבא...
אבל ברור שיש בזה משהו טוב!
ה' רוצה אותך אליו..
הוא חושב שעשית את התפקיד שלך בעולם!!!
ואחרי הכל-
אנחנו יהודים... וכל ישראל יש לו חקלק לעולם הבא... מזל!! חחח =)

אז קחו תחיים באיזי!! (= קלות- למתקשים)
כנסי--->>>סתם אחת!
העינין פה או לא לפחד אני גם לא מפחדת.!באמת!.. אבל לא מחכה לזה..שיגיעה יגיעה הכול בחירה של הקב"ה שם למעלה..אל תיכחי את זה ביכלל בתור אפשרות למות!אל תחשבי על זה חבל..את עכשיו חייה אז תחיי!!!!

עד הסוףף!!כי לחשוב על זה סתם יכניס אותך לדיכאון!כול עוד את פה אז תיהיה פה!! אז תהני מכול דבר טוב שיש בעולם הזה!!!ואל תתני לדברים האלה לבלבל אותך בדרך..

את צריך בעולם הזה לעשות את רצון 'ה יתברף!יקירה
על תחשוב מה יהיה למעלה..תעשה הכל לתחלטי וזה לא מפחיד!!לא רוצים את זה...כי הגוף שלנו זה מאוד חשוב לנו..בעיקרון הגוף זה כלום!!הנשמה!!זה היעקר שלך!!בעזרת 'ה יתברך!!שנזכה!
נכון.אוסנתאחרונה
את בכלל לא מוזרה... אני חושבת שרובנו כאן מגיעים למסקנה, שלמות זה לא דבר כל כך נורא. אולי רק למשפחה.
אבל כשעומדים ליד מצבים שמרגישים סכנת חיים (או סתם סכנת פציעה) מעל לראש - פתאום מצטערים על כל הדברים שעוד לא הספקנו. ואז מתפללים חזק-חזק שהכל יעבור בשלום...

אם תחשבי עם עצמך טוב טוב, תראי שבעצם את רוצה לחיות, ללמוד, לעבוד, ללדת, להכיר, לבלות, לעשות משהו עם החיים שלך. שאת לא רוצה שפתאום הם ילכו לך, בלי שהספקת...

לילה טוב!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך