נכנסתי להריון אחרי הרבה זמן שרצינו..
ואז כ"כ התחזקתי, מרוב הודאה לה'..
תפילות, לשון הרע, עבודה על המידות, שמיעת שעורים.. הייתי במקום הכי גבוה שלי בשנים האחרונות..
ואז זה נפל.. בימים הראשונים לא הרגשתי טוב פיזית, אח"כ נפשית..
לא מצאתי את עצמי.. לא הבנתי איך זה קורה.. כשהייתי הכי גבוה "הורידו" אותי הכי נמוך..
התקשיתי להתרומם ולהתקרב למקום שהייתי בו.. ממש התנתקתי..
לאט לאט התקרבתי בחזרה.. שמעתי שיחות, ניהלתי המון שיחות באמונה עם בעלי ואנשים אחרים מתאימים.. חזרתי להתפלל לסירוגין ובעקבות המעשים נמשכים הלבבות ומצליחה להתפלל יותר עם יותר כוונה..
רוצה רק לומר לך שאת לא יוצאת דופן.. כולנו מתמודדים עם השאלות האלו כל הזמן..
הרי ידוע ש"הקב"ה מדקדק עם צדיקים כחוט השערה"- הרי ישנם סיפורים רבים בתורה ובגמרא שהצדיק עשה משהו קטן (הכה בסלע במקום לדבר..) והקב"ה נתן עונש עצום (לא להיכנס לא"י אחרי כל העבודה שנעשתה במשך יותר מארבעים שנה)..
צריך לזכור שהקב"ה לא מתנהל איתנו כמו שאנו רגילים בטבע, טוב עבור טוב, רע עבור רע.. ישנם חשבונות גדולים שאנו לא יודעים.. כמו שחס ושלום אחד מבני המשפחה הקרובים היה צריך להיפגע ובזכות המעשים הטובים שלך הוא ניצל.. את אפילו לא יודעת שקיבלת שכר עבור המעשים שלך.. אבל יודעת שלא קיבלת את מה שביקשת.. וכך הלאה..
ומשפט שבעלי אמר לי בתקופה הלא טובה.. "עצם זה שאת רוצה להתקרב, למרות שמתקשה או שישנן שאלות, זה אדיר.. זו הדרך הנכונה..רק כך יבואו בהמשך/מקביל המעשים".. עצם הרצון ושאילת השאלות אומר שאת במקום ממש טוב!!
בהצלחה