עבר עריכה על ידי בדרך אליו בתאריך כ' באלול תשע"ח 11:32
אני חושב שכשג'יי קיי רולינג חיברה את הארי פוטר היא שילבה כל מיניי דימויים של קטעים שהיו לה בראש, שהיא משלבת בספר כשההקשר מתאים, יכול להיות אפילו בתת מודע , ככה לדוגמא היא קראה לדמבלדור דמבלדור, משמעות המילה דמבלדור זה דבורה באנגלית עתיקה, היא אמרה שהיא קראה לו ככה בגלל שהיה לה דימוי בראש שלו מסתובב בטירה ומזמזם לעצמו.
ואני חושב שהיה לה גם דימוי בראש של הארי רץ ביער בעקבות משהו כסוף שדוהר לפניו, עד שהם מגיעים לקרחת יער ואז יש שם משהו, זה מין סיפור מסגרת כזה לדבר שקורה להארי שם, שהוא העיקר. והיא השתמשה בדימוי הזה בספר השלישי, כשהיא חיפשה חלום מתאים שהארי יוכל לחלום הדימוי הזה קפץ לה לראש, והיא כתבה אותו.
לאחר מכן היא חיברה את הספרים ובינתיים הדימוי התפתח וגדל. עד שכשהיא הגיעה לספר השביעי היא שכחה שהיא השתמשה בו כבר (בכל זאת, זה היה פרט שולי, לא ציפיתי מכם למצוא את זה תוך זמן קצר כל כך, @צ'יאל הרשים אותי בזה.
ולמי שחושב שהיא לא שוכחת דברים כאלה, יש את פלינט) ושילבה אותו הפעם כחלק משמעותי בעלילה.
אבל זאת רק מחשבה שיש לי ולמי שחושב שזה לא סביר (וגם למי שחושב שזה כן סביר) אני אשמח לשמוע הסבר אחר, כי הרי לא נראה לי סביר שהיא תיכננה מה יקרה בספר השביעי כבר בספר השלישי, וגם אם כן חשבה, אז למה לה לשלב את זה בתור חלום של הארי?
נ.ב. אם ככה זאת מין נבואת אמת של הארי בספר השלישי, יש עוד דבר כזה, בוא נראה אתכם מוצאים.