מה אתם אומרים?אנונימי (פותח)
שלום! טוב אז לפני שנתיים התכתבתי עם מישי מהכיתה שלי בשיעורים כאילו במחברת וגם היה פעמים שדיברנו בשחנ"ש והיה לי ממש כיף עם זה כי היא הייתה מהמקובלות וגם כי היא עזרה לי במלא דברים....
מה שעיצבן אותי בקטע הזה זה שכיאלו מתי שדיברתי או התכתבתי איתה אז היא הייתה חברה שלי {ככה אני חושבת...} ומתי שכאילו סתם ישבתי לידה שהיא דיברה עם עןד בנות אז כלום! היא לא ניסתה גם לשתף אותי בשיחה כאילו שאני חברה שלה..... זה עיצבן אותי!
הקיצור אחרי כמה זמן, לא זוכרת איך אז היא אמרה שאם אני רוצה אני יכולה להגיד לחה את הכול דוגרי.... אז כתבתי וממש התלבטתי אם להביא לה את הפתק ובסוף הבאתי.....
מה שקרה שהיא לא רצה להגיב על זה וגם שמאז היא התיחחסה אלי כאילו אני מישי מכיתה אחרת ולא הבנתי למה ...... היא ביקשה שאני יכתוב דוגרי....
עשכיו, שנתיים אחרי זה פחות או יותר בסדר... כאילו אנחנו כן מדברות אבל לא בשחנשי"ם וזה ואני מזה רוצה את זה.... הקיצור אז אני שואלת מה אתם אומרים אם לשאול אותה למה היא פתאום הפסיקה את הקשר? או פשוט להגיד לה שאני רוצה לדבר איתה.... {למרות שנראלי שהיא לא תרצה....} טוב אז תודה רבה!
כדא לדבר על הכל-פנים מול פנים...(=טליה=)
במכתב,עם כל זה שאפשר לכתוב הכל בצורה הרבה יותר גלויה..א"א כ"כ לדעת איך השני מגיב... כשאת מולה והיא יכולה לקטוע ולשאול-ואת תסבירי את עצמך.. זה יהיה הרבה יותר טוב. יהיו פחות אי הבנות,ותדעי לאן הרוח נושבת ותזרמי איתה.. תגידי מה שאת חושבת,באמת! אל תנסי ללכת סחור-סחור.. אם היא תרצה בחברתך,היא תקבל אותך כמו שאת,ואם לא-אל תנסי ללחוץ ולשכנע.. ולפחות תדעי שעשית את ההשתדלות שלך..  
בונה מזה עונה שכולם רבים?יאלק זרמוקלי
[אני מגיבה לכולם לא לך ממש..]רוצים להיות חברים שלהם..דברו איתם..לא לא..תפסיקו להיות ילדים קטנים..
גם לי היה קטע כזה עם אחת מהחברות הכי טובות שלי!עכשיו אנחנו לא מדברות וטוב לי עם זה!! הקיצר זרמו שבת שלום!
תגובהאנונימי (פותח)
בס"ד
מסתבר שלא כל האנשים מתאימים להיות חברים עד הסוף...
במשך החיים את תגלי אנשים שלא יתנו לך להתקרב אליהם עד הסוף ואפשר קצת לדון אותם לכף זכות שכנראה את לא הטיפוס שלהם.
אני מאחל לך שתזכי למצוא כמה חברות שהקשר בינכם יהיה עמוק ואמיתי אבל כאמור זה לא אפשרי עם כל אחת.
תודה...אנונימי (פותח)
תודה רבה על העצות שלכן אבל אולי יש לכן משו יותר מעשי?
כאילו מה אני יכולה לעשות כדי לא לחשוב עליה כל מני דברים שאני רואה אותו או לעשות איתה דברים רק כדי שאולי אכשיהוא נדבר.....
וגם שווה לי לשאול אותה למה היא הפסיקה לדבר איתי?
אוף!!!!! זה מעצבן אותי שעכשיו זה לא כמו שמה שהיה לפני שנתיים!!!!!!!!!
קחי אותה לשיחה, ותגידי לה הכל...שרון.אחרונה
שהיא לא התיחסה יפה, ואז היא עוד יותר לא התייחסה יפה, והיא ביקשה דוגרי ונעלבה ממנו, וזו העצה הכי מעשית שיכולה להיות, למרות שזה נראה שזה ממש לא, אבל אין יותר מדי דברים שתעשי ואז בבתת אחת תהפכו להיות החברות הכי טובת.. אין לי כזה שיקוי במלאי כרגע...   
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך