תדעי לך לפני הכל שהכל בסדר ואני אוהב אותך ודואג לך ואכפת לי וחשוב לי ממך!
אבל אני מרגיש שיש מן מעגל כזה שאני עושה בבית את הכביסה מקפל מנקה מסדר דואג לבית ולשאר ובזמן שאני הולך לעבודה ואז חוזר ושוב לבית מבולגן שגם אם אין לנו רף גבוהה הבית היה נראה מזעזע ועכשיו אני לא שופט , בסדר לוקח זמן כנראה להתאקלם על סידור בית ואוכל והכל והפוך אני לא מהגברים שחושבים שזה תפקיד של הנשים אבל זה מתסכל ואפילו קצת מאכזב שחזרתי אתמול ואני שואל מה המצב ואיך היה היום ואת אומרת שלא עשית כלום , ורק במבט זריז היה לפחות לעשות כמה וכמה דברים המקרר עם קוטג פג תוקף האורז שאמא שלי שלחה מקולקל כבר הזבל היה בערימות כביסה בכלל לא נדבר עליה , ואז שמתחילים גם לדבר שדרך אגב גם לפעמים שאני רק מדבר ומדבר... ואז את מרימה את הקול ואומרת לי לפה לא יכנסו קלמנטינות ואת זה תאכל בחוץ וזה לא יכנס לבית שלי? מה זה אומרת הבית שלי זה הבית שלנו , לא רק שלי ולא רק שלך עכשיו כל זה אני אומר לך לא חס וחלילה בשביל להעליב או לפגוע ובאמת התלבטתי אם בכלל לפתוח את זה אבל לא יכלתי לא לפתוח את זה אני מרגיש שאמנם נפתחת אליי יותר אבל גם מרגיש שאת לא נפתחת אליי , לא מדבר איתי לא אומרת לי מה את מרגישה חושבת מה עובר לך בראש, ולי זה מפריע זה מבאס זה מתסכל כאילו יש לנו מגע אבל חסר לי משהו חסר לי קירבה שאני אדע שאת סומכת עליי ותדברי איתי ואני יודע שאת לא סומכת עליי עובדה שאת לא מדברת איתי מספרת לי כלום את יודעת שאמרתי לך בזמנו שאני ואבא שלי היינו רבים מלא וקטעת אותי באמצע את יודעת איך הרגשתי? כאילו נתנו לי אגרוף בבטן ועוד ממך זה היה הכי כואב זה ממש היה הרגיש לי אפילו שלא התכוונת זלזול כי זה נושא שהוא רגיש אצלי , אני חייב לדעת שאת מדברת איתי יותר סומכת עליי יותר ותשתפי אותי יותר במה שקורה ועובר עלייך ולהגיד לך את האמת אני לא בא לשנות אותך אני אוהב אותך ככה בדיוק ! אבל גם קשה לי עם זה שאת בבית ואני בחוץ זה לא מצב בסדר , ואני בטוח שגם את לא נהנת לשבת בבית יום שלם בלי כלום , וגם אני דווקא בגלל שאני כל כך אוהב אותך , לא טוב לי שאת יושבת בבית וזה סוגר אותך זהלא בריא זה לא טוב ! מבחנתי תעשי מסעות שופינג על ימין ושמאל בקניון אבל לא להישאר ככה לבד...ואני מבין שלהורים שלי את לא רוצה ללכת וזה בסדר החלטה שלך יש תחושה שאת רואה את עצמך יותר דתייה וטובה מאיתנו בפאן הדתי ולא מנסה להשתלב וזה כואב לי אבל אני סותם כי גם שהעליתי את נאטמת
אוהב תמיד !

תגובה נפלאה