קשה לי בשירותבת של השם

אמנם רק התחילה השנה, אבל אני מפחדת שזה ימשיך ככה..

אני עושה שירות במוסד חינוכי כלשהו עם ילדים, ומרגישה די מיותרת שם, עושה דברים בלי חשק, רק לפי הוראות, עושה הרבה דברים טכניים, אינלי מספיק אומץ ליזום ואני לא מספיק מביאה את עצמי לשם כמו שאני.. אני לא מרגישה כמעט סיפוק או משמעות, מרגישה כמו עוד סייעת..מבולבל

אשמח ממש לעצה מבנות עם ניסיון וכו'

אולי תעשי עוד משהו?אהללה אלוקי

אני לא בשירות אבל שומעת ושמעתי הרבה סביבי על בנות שממש קשה להם.. אז דבר ראשון אל תשכחי שכל ההתחלות קשות. ואם את רואה שממש לא משתנה אולי תנסי ללכת למשהו נוסף באזור שיעניין אותך.

בהצלחה!!

לדעתי(אהבת עולם)
זה הגיוני שבהתחלה זה ככה, את עוד לא מכירה, לא את הילדים והצוות ולא את האופי ודרך ההתנהלות. אני בהתחלה עשיתי רק טכני ועם הזמן המצב השתנה- למדתי איפה יותר צריכים אותי, איפה אני יכולה לתרום ולהוסיף מעצמי, למדתי ליזום ולהציע רעיונות. לוקח זמן להרגיש בנוח כדי באמת לבטא את עצמי ובאמת להיות אני.
אני בהתחלה בעיקר הסתכלתי סביבי ולמדתי את האנשים שהיו סביבי. אצלי אני הרגשתי שבעיקר חשובים לי הילדים ופחות העזרה לצוות מסביב, אז יותר יזמתי שיחות עם ילדים, שיחקתי איתם ודברים כאלה, ופחות עזרתי בפן הלימודי, אבל זה ממש אישי ושונה מאחת לאחת.
לדעתי חכי קצת, גם לך יקח עוד זמן להתרגל למקום ולאופי וגם להם יקח עוד זמן להתרגל אליך. אני חושבת שסיפוק זה משהו שחווים יותר לקראת סוף שנה כשמתחילים לקבל תמונה כוללת של מה שעשית.
אני ממליצה לך לחכות לאחרי החגים, להכנס קצת לשגרה ולמקום, אבל אם המצב לא משתנה כדאי לחשוב שוב ואולי לשנות מסלול. בכל אופן, לדעתי, תחכי קצת, את רק התחלת, כולם רק חזרו מהחופש, השבועות של תחילת שנה קשים לכולם, גם לצוות הותיק🙂
שבעז"ה ילך בטוב ותמצאי את המקום שלך בקלות.
בהצלחה!!
מסכימה. זה עיניין של זמןואילו פינו
יש דברים ממש קטנים שהם דורשים טיפה אומץ אבל ממש מכניסים לאוירה של המקום. כמו אם זה גן אז רק לשבת ליד הילדים על השטיח. הם כבר יצרו איתך קשר. זה הדבר שהם הכי אוהבים שעושים איתם. זה גם זמן שלרוב הסייעת והגננת עסוקות בדברים אחרים..
בית ספר אז בזמן של בהפסקות להיות יותר עם הילדים.
מה גורם לך לא ליזום? מתפדחת משאר הצוות? אז לנסות לחפש מצבים שהצוות פחות צופה בך וליזום אז. לאט לאט זה יבוא לשאר הזמן..
תודה רבה לכולןבת של השם

מה שגורם לי לא ליזום זה בעיקר שאין לי הזדמנויות לזה..סדר היום נורא ברור ומוגדר ואין כ"כ אפשרות לזה..

אולי(אהבת עולם)
תנסי להכניס את עצמך במה שאת עושה, להביא את מי שאת לסדר יום הקבוע.
אני חושבת שבת שירות במוסד חינוכי צריכה בעיקר להיות עם הילדים, לעזור להם, שהם ירגישו שאת בשבילם. אני יודעת להגיד על עצמי שזה מה שעזר לי להרגיש טוב יותר, להרגיש משמעותית ולדעת שאני עושה תפקיד שאין מי שיכול לעשות אותו במקומי.
לדעתי קשר כזה יוצרים דווקא כשנפגשים עם ילד באופן קבוע, זה מבוסס על אמון שנבנה מפעם לפעם. אני יכולה להגיד שבסוף שנה היה לי הכי קשה להפרד מהילדים, למרות שהצוות היה מדהים אצלי...
מבינה ממש!Moro
אני התחלתי שנה שנייה עכשיו באותו תקן וביום הראשון השנה פשוט הרגשתי חדשה וזרה בתקן, יצאתי ככ מתוסכלת מהיום הזה ופשוט כך הדרך לדירה בכיתי..
דבר ראשון אל תתביישי לפרוק, לבכות, לשפוך למישהו שיבין אותך את הקושי שאת חווה זה עוזר, אסור להשאיר בבטן..
דבר שני, אני למדתי מהתקופה האחרונה שהכל תלוי בגישה ובמוטיבציה שאת באה איתם בבוקר,אם תבואי במוטיבציה ליזום ולהשתחרר מהבושה הכל יהיה אחרת, תדעי שתמיד יש יום טוב ויום פחות..
הרבה בהצלחה!
אם את צכה עוד משו אז בכיף, יכולה גם בפרטי
תודה!בת של השםאחרונה

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך