הרגשה של שמאלני עליכם למה אתם שונאים ת'ערבים למה??אנונימי (פותח)
אהלן
אני מרגיש שאתם הנוער הימניים הקיצוניים ממש משניאים ת'צמכם על השמאלנים ועל הערבים
כאילו מאיפה נובעת כל השינאה לערבים למה אתם חושבים שהם לא בני אדם ??
זה דוחה אותי לפעמים לדבר איתכם שאתם ככה שונאים! וחושבים שהם אינם בני אדם!
תשנו את צורת החשיבה שלכם על הערבים ותסבירו לי למה אתם ככה מלאי שנאה !
מצטער אם הפרעתי לפורום אבל אני מרגיש שאני חייב להבין למה אתם כ"כ מלאי שנאה ומתנהגים ככה!!
תודה על המידע !!

אולי אם~~אני~~
אולי אם כשהייתי בת 8 וחצי לא היו מודיעים לי שהאנשים הצדיקים שראיתי לפני שבוע עכשיו הראש שלהם מרוסק וכל המוח שלהם זורם החוצה, אולי אם לא היו אומרים לי שהילד איתו שיחקתי אצל סבתא עכשיו אכול תולעים, ואולי אם כשהייתי מגיעה לגיל 15 לא הייתי מבינה שיש ארור מסריח שאחראי לזה ומאחוריו עם שלם, אז אולי הייתי לא שונאת את הערבים. יש מבין? 
מתי לעזעזאל תקלוט שהערבים הם רוצחים? מתי??
רק אחרי שהם ירו לך כדור בראש? רק אחרי שתשאיר ילדים יתומים, שתראה את ההורים שלך גוססים למוות? 
אתה לא שפוי, זה מה שאתה. מצדיק רוצחים. 
רק תנסה להבין את הכאב העצום של משפחות נפגעות הטירור ואז אולי תבין גם את השנאה.
וכן, יש שנאה. שנאה עצומה. בוא נגיד שאם אותו מחבל ארור היה פה, הייתי לוקחת מקלף, מקלפת את העור שלו ותולה לייבוש. אח"כ הייתי לוקחת מספריים וקוצצת את האצבעות שלו. אח"כ הייתי מרסקת את המוח שלו בבלנדר, ואז נותת שהציפורים יכרסמו. (למרות שמסכנות הציפורים- בטח הן יקיאו מהגועל נפש מרוכז שנקרא 'מוחו את אחמד'..) 
אולי זה נשמע קצת מגעיל התיאורים, אבל תאמין לי שהסבל של משפחות נפגעות הטירור לא משתווה לכאב ולצער שניראה בתיאורי המלבבים מה הייתי עושה למחבל. זה צער בלתי יתואר, דברים שלעולם לא תבין. שנאה כזאת שכל מה שאתה רוצה כשאתה חושב על המחבל זה למות, כי אין בל מקום להכיל את כל הכאב על יקיריך שעכשיו בקבר ולעולם לא יחזרו. ובבקשה עכשיו תשתוק ותפסיק לטעון שאנחנו שונאים את הערבים סתם.

עכשיו סתום את הפה האטום שלך ואל תפתח אותו עוד בחיים. אולי רק אחרי שהם ירצחו שליש מהמשפחה שלך אתה תבין את כל השנאה. נראה. אולי רק אחרי שתעצום עיניים, תיזכר ביקיריך, ותבין שהם לא יחזרו לעולם, ועוד יותר מה שתבין זה שיש ארור מסריח מתועב שאחראי לזה. עכשיו לא נותר הרבה מה לעשות, הם לא יחזרו. אבל לשנוא אפשר ואפשר, זו שנאה מוצדקת. תאמין לי שהיא מוצדקת.
לך לעזעזאל חתיכת יפה נפש מגעיל. פרוש לדוקים ותחזור רק אחרי שהם ירצחו את כל המשפחה שלך ויהרסו את החיים שלך, סבבה? ואז אולי תבין כמה קל לא לשנוא אותם...

רעות, רעות...אוסנת
|חיבוק|
ואהבתי את החתימה.

תדלגי עליו.
הוא סתם טרול.
לא שווה את העצבים שלך, והזכרונות שלך.
קחי נשימה עמוקה...

מסכימה עם אוסנת! רעות כתבת ממש יפה!!!כיפה אדומה!!!
ילדהעמית-טליה
אם בגלל זה את שונאת ערבים,אז יקירתי את טועה.

והוא צודק!
גם הם בני אדם,גם אצלהם יש אנשים טובים רחמנים ואדיבים.
לא מאמינים?
בואו למקום עבודה שלי,בחורה ערביה שעצוב לומר
אבל בכל מיני קשיים התחלתיים שלי,היא היתה העזרה הכי גדולה שלי.
ובלב אמיתי!

אבל-והאבל הזה חסר לשמאלנים לכן הם כ"כ מעוותים.

צריך גם לזכור שכשיגידו לערביה הזאת להרוג ערבי זר או אותי-חברה שלה.
היא תבחר בי.
ולמעשה?היא סופר חכמה.
אני הייתי עושה את אותו דבר בדיוק.

וזה בדיוק הרעיון כאן
אי אפשר ואפילו אסור לשנוא את כל הערבים
כי חלקם (גדול קטן לא יודעת) לא מזיקים.
אבל הם לא העם שלי!

הם לא יזכו להגנה ממני כשהעם שלהם פוגע באחים שלי!

וזה בדיוק הרעיון של ערבים מול יהודים
עניי עירך קודמים.נקודה.

אגב-התיאור שלך לצערי מראה שאנחנו לא רחוקים מהם..
ולא אנחנו לא רוצחים!אנחנו לא מתעללים!
אנחנו לא מעוניינים לקלף את עורם,למחוץ את גולגולתיהם!
פשוט לא!
אנחנו נרצח כשנצטרך להגן על ציפורן מהעם שלנו.
אבל אנחנו לא עם אכזר,לא עם שרודף מלחמה
אנחנו פשוט לא!
תשמרו על הטוהר של העם הזה..זה מה שמבדיל אותו משאר העמים.
מה יש לטעות לכל הרוחות?!אנונימי (פותח)
כשרוצחים לך בנאדם בעניים?!
הם בני אדם?!?!
גם המחבלים האלו היו פעם ילדים!!!
נורא מתוקים הא?
מגיל 4 נונים להם לחוות את ההרגשה של רובה ביד!!!
על מי נרחם פה?!?!
בכל כלל יש יוצא מן הכלל...
אבל הבעייה היא כשהם גדלים...- אם הערבייה הזו תהיה מוכנה להרוג אותך ולא איזה אחד ערבי אז?!
נראה לך שהמעשה הוא נכון?! למה להרוג בנאדם חף מפשע??!! זהו רצח! אני מקווה שאת מכירה את עשרת הדיברות!! אסור להרוג שום בנאדם רק-"הקם להורגך השכם להורגו!!!"--- אז למה להרוג?! כי יש תחתיך איום?! תהיה אנושי לכל הרוחות!!! דיייי עם הרחמים האלו כי כל כלב בא יומו!!!
ולבי התיאור של הקילוף וכו'...
כן!! מי שהוא רוצח זה מגיע לו!!! לא מגיע לו שום טיפול בבי"ח כדי שהוא יהרוג עוד כמה אלפי יהודים!!!
מתי תבינו שהערבים הם רצחים?! או אמא או אבא או אחות שלו....
אני לא אומרת שנראה ערבי ונרצח... כי גם לזה יש גבולות... אבל לשנוא ערבים זה טבעי מאווווד!!!
כי לא קם רק איזה ערבי אחד ורצח... זו אידיליה של עם שלם!!! אז האם יש כאן מקום לרחמים?!?!
עמית-טליה, אני לא אקצץ את העור של כ-ל הערבים~~אני~~אחרונה
אני איישם את התיאורים שתיארתי שם על גופו המסריח של המחבל הארור שרצח אנשים מהמשפחה שלי.
אני לא אכנס לעזה ואעשה את זה לילד קטן. אני לא אעשה מה שהם עשו לנו, ועוד יותר אני לא אעשה כי אני יודעת איך ניראים החיים אח"כ. וכל עוד הוא לא רוצח, לא מגיע לו שאני אעשה לו את זה.
אבל אני אכסח, ועוד איך אכסח, לכל מחבל ארור מתועב, שיש חשש ולו קל שבקלים שהוא פגע/יפגע באנשים יהודים צדיקים.
דעתי היא שעדיף לרצוח כמה 'חפים מפשע' (אגב לא בטוח שזה נכון, בכולם זורם דם רצחני), מאשר שאני 'ארחם' על האכזרים הללו ומה שיצא בסוף זה שהם ירצחו לנו עוד ועוד.
יש ערבים טובים, אני לא אומרת שלא. יש כאלו שלא יחכו להזדמנות לרצוח אותנו ויישמו את זה. אבל זה לא אומר שצריך לרחם עליהם. את ה'טובים' צריך פשוט לזרוק מהארץ. ואת כל אלו שפוזלים לכיוונינו ומתכננים את להשמידינו, לקצץ בלי רחמים. הבעיה עם הארץ שאנחנו רחמנים מידי. זה מתחיל מזה שמרחמים על ערביה מסריחה ואומרים שהיא לא תעשה 'כלום', ונגמר בזה שאפילו לבעה המתועב שירצח משפחה שלימה לא יעשו כלום.
יאללה מי בא איתי לחיסול ערבים בעזה? ;)
בחייאת, בנאדם!טל_טול
אולי כשאתה שואל פעם הבאה תראה מה הגיבו לך?

אני אפילו לא מתאמצת לכתוב את דעתי.
הוא לא באמת מחפש תשובות.כל הישועות
אני לא מבינה למה אנשים פה עוד עונים לו...
למה?Michal1
עולה לך כסף לענות לו..?
לכי תדעי... הוא יהודי בכולופן... אולי זה יחדור...אנונימי (פותח)
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך