נשפוך את זה.מתיישב בנשמה

נכנסתי עכשיו לצוות נחשון בסניף. (בנ"ע) [זה מין צוות כזה של עשייה והתנדבות].

עד עכשיו היינו בשבטים נפרדים, עכשיו הצוות מעורב.

אז עניינים טכניים, ארגונים, וכו'- סבבה.

עכשיו, קבעו להערב מנגל צוותי, גם לבנים וגם לבנות.

אמרתי לאמא שלי שאני רוצה ללכת, והיא אומרת לי, רגע, זה כבר לא טכני, זה לא המטרה של הצוות, למה שתלך לזה, זה עם הבנות!

אז עכשיו אני די בדילמה, כי מצד אחד אני רוצה להיות מגובש עם הצוות, מצד שני אמא שלי מתנגדת...

מה אני עושה עכשיו

וואי אני אישית חושבתלהיות בשמחה!!!

שלא כדאי אבל באמת באמת תעשה את מה שאתה חושב שנכון.

אם אתה יודע שבאמת זה חשוב אז אולי תלך.

מחילה שלא עזרתי באמת.

בהצלוחה!!

דיברנו על זה ממש פתוח,מתיישב בנשמה

אני פשוט לא סגור על דעתי, ועל המטרה שלי...

אז תצטרך לישב את זה עם עצמךלהיות בשמחה!!!

זה כבר לא עינין שנתון לדעת אחרים.

תעשה חשיבה עם עצמך מה אתה באמת חושב על הדבר הזה, האם זה באמת נכון? אתה באמת רוצה? וגם בכללי מה החשיבה שלך על זה

אני גם הייתי במצב הזה.............
והחלטתי בסוף לפרוש מהצוות, בגלל שזה באמת קשה לשמור רק על יחס ענייני וטכני עם המין השני, כי כדי שהצוות יצליח צריך גיבוש.
תנסה לחשוב מה ה' רוצה ממך, ואם ההתנדבות שעושים שווה את המחיר של הערוב בין הבנים לבנות.
בהצלחה!
שלום וברכה אני נמצאת בפחות או יותר אותה סיטואציהטבע חיי
אני גם כן בנחשון אותו כנ"ל של ניפרד אני בת ...
אני נמצאת באותה הדילמה של להישאר כמו מצד אחד - וואלה אני דוסית ואני קצת פחות בקטע של בנים ובמיוחד לא עם מי שאני כרגע .. ( לא דוסים בעליל ) ומצד שני
- אני רוצה לממש את הכישרונות שלי ונחשון זה "ה" מקום בשביל זה... אז כן אני אגיע לפעילויות גיבוש וכן אני אשמור על כך שאני לא מדברת מעבר לתכני כרגע ...
המשימה שלנו היא שיקום נפגעי טראומה נפשית (נישמע מוזר אבל זה לא כזה מוזר ) אז כן יש ממש הרבה דיבורים על רגש ...
אז פשוט אומרים *רק* מה שהכרחי וזהו ... לדעתי אם אתה מצליח לשמור על תכני גם בערב גיבוש - אז סע על זה אם לא אז אל תבוא ...

אתה סתם תגרום לעצמך ליסבול סתם
שיהיה בהצלחה !!
אוקיי תקשיב..אורי$

אני חושבת שבנים ובנות זה דבר נפלא אבל במינון הנכון. כן אתה יכול להיות ליד בחורה וגם לשמור על עצמך.

אם תשמור על עצמך ותחליט שיש לך גבולות (שמירת נגיעה.. ועוד כל מיני..) ואם תבהיר אותם אז יכבדו אין סיבה שלא

אני חולקת עליך.............
קשר בין בנים לבנות שהוא לא למטרת חתונה הוא לא דבר טוב, גם אם מקפידים על שמירת נגיעה וייחוד. מותר לדבר אם בנים על דברים ענייניים אבל לא על דברים שיוצרים קשר נפשי. ואני לא רואה איך אפשר לשמור על כך שהדיבורים היו רק עניניים ולא יותר מזה, במיוחד שזה בצוות נחשון ולא בצוות הדרכה, ששם נמצאים כל זמן הפעילות עם הבנים ולא רק בזמן הישבצים.
מה הקשר????אורי$

אני לא חושבת שאם את תדברי  עם בן זה יהיה גרוע. זה לא עברה. ואת יכולה לשמור על עצמך גם אם את עם בן במלא פעילויות בצוות נחשון. אנחנו כן צריכות לדעת איך להתמודד עם העולם ועם זה שיש גם את המין השני ואנחנו יכולות לשמור על עצמנו בכל זאת. זה בסדר תחשבי מה שאת רוצה לכל אחד יש את הדעה שלו..

בסדר זה דעתך.............
אבל מתוך ניסיון אישי אני יודעת שזה ממש קשה.
וגם אין עניין להכניס את עצמך סתם לניסיון כשאתה יכול להמנע ממנו ,צוות נחשון זה לא אפשרות ההתנדבות היחידה שיש, אם אפשר להמנע מעירוב בין בנים לבנות אז ברור שזה עדיף.
יש בז משו..אורי$

יש בזה משו..אורי$

זה אומנם טכניניגון הלבאחרונה
אבל רוצים לגבש אתכם כדי שהעבודת צוות תתנהל בצורה טובה יותר אתם כבר לא כל אחד בנפרד עכשיו צריך לעבוד ביחד למטרה אחת וגיבוש בקטע הזה חשוב
אתה נחשב כבר בוגר אמא שלך יכולה לייעץ לך אבל ההחלטה בידיים שלך (כמובן בלי לשבור גבולות ולצער אותה) כמובן כדאי לשים לעצמך גבולות עד כמה להתגבש ואיפה עובר הגבול בין גיבוש טכני למעבר לזה
אני אומנם הדעה פתוחה יותר אבל אצלנו בהתנדבות אחרי כמה ערבים ופעילויות אני בהחלט יכולה להעיד שזה שבר את הקרח ביננו ואנחנו מסוגלים לעבוד טוב יותר ובכיף
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימוןאחרונה

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך