אלוקים הגדול שם למעלה...אנונימי (פותח)
בס"ד

אויש..

אני כבר לא יודעת מה לעשות...אני מרגישה שבורה לרסיסים החיים שלי קשים מסובכים...

ו..אני עוד ילדה!!... 

אני חייבת שה' יעזור לי חייבת.....
אחות..-Rעות-
בס"ד

חמודה!

הקב"ה לא נותן לאדם חיים מסובכים קשים אם הוא יודע שאין לך כוחות להתמודד איתם!!

כולנו ירדנו לעולם לעבוד..יש כאלה בנסיונות כאלה ויש כאלה בנסיונות אחרים..

אין אדם שהגיע לעולם נטו להנות..החיים הם עבודה אתגר...

אשמח לדבר איתך באישי..

ד"א-למה שלא תתקשרי לחברים מקישבים??http://www.kipa.co.il/noar/

בהצלחה חיים טובים!
אנונימי (פותח)
בס"ד

לא זה לא זה...

יש לי אחות גדולה ממני ב8 שנים היא ממש שונת אותי..היא הכי לא דתיה בבית והיא עושה לנו במשפחה הרבה צרות...

היא ממש מתנכלת עלי..כי אני כ"כ מתחזקת ומשמחת את ההורים שלי...

אני מיואשת..אין לי כוח לספק פה סיפור לאנשים..אז מי שהוא נראה לו יכול עזור לי הוא לפחות בן 17,18..או 16 וחצי..אנערף..

רק לא פחות..

אשמח אם תעזרו ללייי

רעות..בת 17 עוזר לך?-Rעות-
הייי...כל כך מבין אותך ואני שמחמיסטר דום
שסוף סוף נפתחת ואת מספרת לנו על הבעיות שלך כי זה לא חכמה להשאיר הכול לעצמך ולאכול אותך...
תראי יש לי גם אח נוראאי שטלתן מפונק באופן מחריד חש את עצמו מלא ביטחון זבל של אח שמדבר לכולם בצורות חלקלקות ומבחוץ הוא אח טוב אבך הןא רקוב ושרוף מהנשמה מפבנים!! אבל מתעלמים היא לו שווה את זה בכלל תסכלי על עצמך על ההישגים שלך אחותך סתאם מקנאה בך ולא יודעת איך להתקרב אליך ואל הבית!
את יודעת מה עוד ואמרתי לך את זה כבר בש"א..מיסטר דום
שאת צריכה ללמוד להתעלם ואחותך נשמעת ילדה מאוד לא מפוקסת על עצמה ולא ידעת מה היא רוצה אז איפה אפשר להוציא את חושבת את כל הכעס תסכול ומרמור בטח שלא על חברות (אולי היא סובלת בחוץ מיחס מזלזל והיא מקרינה את היחס הזה לכם?) אלא בבית ששמה לא חשוב מה מקבלים בוטב וברע ותמיד אפשר להתחמק מבעיות ולהדחיק ולהשליך לפינה אבל באיזשהוא שלב זה נערם ונערם עד שיתפוץ ואז יותר קשה לתקן...אלא תתמודדי עכשיו ורק לך יש את הכוחות האלה תאמיני לי גם שנאי לפעמים שואל את עצי מאיפה אני ישאב את הכוחות נגד הבית הסזזה שאחי ככה עושה לי ואמא ליככה ואבא שלי ככה אבל שואבים ממקום שורצה שינוי ממקום חזק ועוצמתי שאת צריכה למצוא את הכוחות ואת העוצמות כי יש לך ואת חזקה וה' לא נותן ניסיונות למי שלא יכול להתמודד איתם ואת יכולה השאלה אם את מאמינה בזה כי אם את לא מאמינה בעצמך אז זה שווה כלום!!
את צריכה להתמודד לא להדחיק לעמוד בגוברה מול הניסיון להתדכל ביעניים ולהגיד אנמי מוכנה קשה נכון מפחיד גם אבל אין ברירה צרי ךהתקדם בחיים!!
אמ.אנונימי (פותח)
לכול בנאדם החיים קשים,מסובכים,אבל למה ניראלך יש ת'משפט של תחשוב טוב..
הקב"ה לא רוצה שיהיה לך רע.ולהפך כול הקשיים שבחיים רק מעלה אותך הלאה..ומחזק אותך.ונותן לך השראה להמשיך כך(:
בת יקרה של אבהלה שאוהב...אנונימי (פותח)
אני עוד שנייה בת 19... מקווה שזה מספיק לך...
תראי אני ממש מבינה את כל הקשיים האלו..
דבר אחד אני יגיד לך שאולי יעזור לך להתמודד...
לכולנו יש קשיים מי יותר ומי פחות...
השאלה היא איך אנחנו מתיחסים אל הקשיים הללו?! האם אנחנו מנסים לצאת מהם? או חלילה לשקוע בהם?!
אנחנו חייבים לזכור שגם מי שהכי ירצה לעזור לנו לצאת ממשברים- בחיים אבל בחיים- לא יוכל לצאת מהם במקומינו!!! אנחנו צריכים לקום! להתגבר! גם אם הנפילה הייתה עמוקה מידי... הקב"ה הוא אבא שאוהב אותנו סה"כ... הוא רוצה לראות עד כמה אנחנו באמת איתו... ואליו אנחנו נתפלל באמת... אחותך מחפשת את עצמה... אדם שכועס הרבה ומציק לאחרים משהו מציק לו... הוא לא שלם עם עצמו... קשה לה וקשה לך לא פחות... תשתדלי כמה שפחות לענות... כמה שפחות להגיב... שיהיו כמה שפחות תאקלים... והקב"ה יעזור!!! תתפללי תהיי קרובה אליו!!! הוא צמא לשמוע אותך זועקת!!! אני מאחלת לך המון הצלחה ו...אל תתיאשי!!! ה' איתך!!!
דדדייי צאו מהאלםםםם!!!!החיים טובים!!יאללהה תפסיקוסתם אחת!
עם השטיוט לכו תעשו חייםםם=]][[=!!!%&^%&%^

סתם אני מבינה..אבל באמת חבל לישקוע בזה,זה כמו בוץ ששוקעים יותר מידי אי אפשר לצאת..וחבל..אז עכשיו כבר צאו מיזה ליפני שיהיה מאוחר!!
"מה קרה לילדותנו, היפה והתמימה."קלמנטינהאחרונה
הילדים של היום,הם לא הילדים של פעם. [מכירה? (; ]

הקב"ה נותן לך נסיונות, כי את י כ ו ל ה להתמודד איתם,
כי בעוד שנה שנתיים תסתכלי אחורה ותגידי "ואוו. עברתי את זה. " זה לא הי'ה כ"כ קשה.

על אחותך-
נסיונות של משפחה הם באמת הקשים ביותר, כאלה שאי אפשר לברוח מהם, גם אם ממש רוצים.
לפעמים גם אני מרגישה ככה, ופעם מישי אמרה לי שאם הנסיונות שלי במשפחה, כנראה ה' רוצה שאני לא אלך בדרך עוקפת, אלא בדרך הקשה. לעמוד מול ולנצח.
דברי עם אחותך יפה, אם זה לא הולך, עזבי אותה ותתחילי לחיות.
תחיי בבית, תמשיכי לשמח את ההורים שלך, בסוף תראי תוצאות.
תתמקדי בך ולא באחותך, אפשר.

מקווה שעזרתי קצת, מוזמנת לאישי.
ב"הצלחה.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך