למהההההההההה????????????????????????..............ילץ
למה? למה? למה??????????. למה? למה? למה? למה?....די זה לא הופרררר!!!!!!!!!!!....
למההההההההההההההההה? אבל למה אני?????????????.........

די אוףףףףףףף....למה? למה? למה?
ולמה?ילץ
למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה?למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה?
לא עונים לי?????????????????............... 
למהההההההההההה????..............ילץ
משתגע כבר מלך להיות...ארררררררררררר....

אוף לא סובל תעולם הזה...נמעס לי להיות כזה דוס..!! "לחפור" לאנשים שעות...ו..ו..ו..ו..כלום.
מה עשיתי? רק נישאיתי לעזור!! ולא מקשיבים?...

"אני מוקף מטומתמים"( מלך אריות שם,שם,)
איזה..עולם..._(מנהלים, סליחה שאני פורק)ילץ
- אררררררררררררר...
-אוכל, מה לעשות שאין לי.
-סיגריות, קוקאין, אקסטרזיט, אופיום, ארואין, מריחואנה, בנגים למינהם, הצבעות וכו...(באמת שקשה לעמוד אל אידיאלים, שיש פיטוי.)
-שיעמום יתר..אפשר למות מיזה כמו מנה,
-דיכאון, ח-ר-ה כן שמעתם טוב..
-הורים, עזבו לא בפורום הזה.
-ישיבה, מישהו שמע אל הספר, "אין דבר כזה ילד רע" אז לי יש ספר חדש.."אין דבר כזה ישיבה טובה"
-חברים, גם ככה לא מקשיבים..וגם רובם טפשים, לא שאני חכם, הם טיפשים.
-בנות, למה צריך אותם? גם ככה אסור : לדבר, לחשוב, לגעת. אררררררררררר. (רק להיתמודד)
-פוליטיקה, כן בטור פנאט כבד זה מפריע לי.
-ועוד הרבה דברים...ארררררררררררררר...

עכשו יגידו לי..ביעקר רחלי..."אני לא סובלת שחושבים את עצמם מסכנים" מה לעשות רחלי את הכי מסכנה..=0
ולא כול אחד לכוחות שלו...ולי כאן נגמר הכוחות.
ככה ה' רצה.קלמנטינה
א-ש-נ-א-???יורבית
מותקית שבעולם.
[והסמלישי שלך, שלא נדבר..]

אליעד, קח ללב טוב-טוב. עצה טובה לחיים, "למה?" "כי ככה ה' רצה."
ככה, זאת לא תשובה.ילץ
ככה לפחות למדו אותי בגן.
אחי אתה גבר! הסכמתי עם כל מילה!אליו2
לתרגם למילים שלך?קלמנטינה
ה' רצה שיהיה לא טוב, שתלמד להתגבר על מכשולים.
קפיש?
אררררררררררררר....ילץ
סיפור...
פעם (כיתה ה') היו לי כמה (17) חברים, איתי אחד המקובלים בחברה, אבל תמיד הפריע לי שהם צחקים אל הילדים ה : "חנונים", "החלשים", הכעס יצתבר, אבל אני שתקתי, כעבור כמה זמן, פשוט נמעס לי לשתוק זה הפריע לי איזה יום אחד, פשוט פרקתי הליהם את כול מה שיש לי לומר : די תפסיקו זה פשוט מגעיל וכו., הם כמובן תקפו אותי (במכות הם לא הצליחו)  קלולת בלי סוף..אבל קיצור עכשו החליטו עושים חרם אל אליעד,כול מי שמדבר איתי עשו גם אלו חרם. המציעו שמעות ששילמתי כסף בשביל שידברו איתי וכו.. קיצור הם רבו איתי, איזה בת אחת בגילי שאלה אותי (לא שאנחנו מדברים אבל היא שאלה) למה אני כבר לא מסתובב איתם..קיצור..ספרתי את כול הסיפור.. היא יזדעזע.
ואז היא אמרה לחברות שלה שלא ידברו עם בנים עד שהם משלימים איתי.
כעבור שבועים.. באו אלי כול הקבוצה ואמרה : "עשינו ישיבה והחלטנו שזה לא לרמה שלנו המריבה הטיפשית הזאת קיצור, אנחנו מבקשים סליחה,"(ד"א זה בערך שנה אחרי שזה התחיל), נפלו אלי השמים, סוף סוף אני יכול לדבר עם מישהו, אחרי שנה שלא דברתי עם שום ילד בגילי.
היה נחמד דברנו איזה רבע שעה, ואז הגיע כמה בנות,  אחד מהילדים בא לדבר איתם וביקש מימני לבא איתו כדי שיראו ש"השלמנו" הם דיברו איזה חצי שעה, הבנות הלכו. כול 17 האלה הקיפו אותי ואמרו עבדנו אליך זה היה רק בשביל לדבר עם הבנות, ניסו להרביץ לי..אבל ב"ה יש לי כוח.
הפעם לא נפלו השמים, נפל אלי הריצפה.
זה יום אחד, הדבר הזה המשיך שנתים, אני זוכר כול יום ויום בטור טראומה, אחרי הכול היתי ילד ממש רגיש..
חץ מיזה עפתי מהלימודים למשך 8 חודשים וישתעמתי, בלי חברים, בלי כלום.
הבעיות גדלו יחד איתי, השכרה גידלתי אותם, או שהם אותי.
מה שאני בא להגיד כאן שזה לא דיכאון של רוצה למות נמאס לי מהחיים, אני מנסה לעזור, ואוכל ת'חרה שבישלתי.. הילד שבערך עמד מאחורי כול הסיפור הזה בא אלי אחרי שנתים וביקש סליחה, אני לא בטוח שסלחתי לפחות ישתדלתי לסלוח, אחרי עוד כמה זמן כמה ילדים אחרים כבלו סכל ועשו אלו חרם, וכמובן שהוא בא אלי.
הוא אמר : אני יודע שאתה יודע להסתדר עם חרם, מה אני צריך לעשות?,
כמובן שברוב תפשוטי עזרתי לו,
היום היה לי סיפור דומה, וניזכרתי בכול מה שהיה בכיתי שעות...
וגם עכשו אני בוכה...למה? למה? למה? רק רציתי לעזור? למה?????.......

הממ.. מה אני אגיד?!Michal1
חברים מניאקים יש'ך..
תעזוב אותם בשקט.. הם לא יגיעו ככה לשום מקום..
מצא ת'חברים האמיתיים.. לא את אלה שבשביל בנות עושים לך טובה ואחרי שניה מכסחים אותך מכותת.
באמת... חברים דפוקים.. S:

לא אמרתי" ככה".יורבית
"ככה ה' רצה"- זה מה שה' רצה, ככה הוא רצה שזה ייראה, אז ככה זה! וזהו!
ה"למה" הזה משגע אותנו, מלווה אותנו לכל מקום, גורם לנו לרחמים עצמיים ומרירות וכעס על כל העולם.
ברגע שאתה מבין שהכל לטובה- הרי הקב"ה רוצה אך ורק בטובתך! אז כנראה שאתה לא יכול להבין למה, הקב"ה מבין ואנחנו הקטנים לא, אז מה לעשות, פשוט סומכים עליו...
אליעד?-Rעות-
בס"ד

אליעד...

מה עובר עלייך ?....

פתחת שירשור התפרקות רציני...

זה טוב להתפרק רק בלי לפגוע באנשים..[ומבין יבין..]

חיים טובים שהיה לך...

ו..אל תשכח!! המשפט שלי בפלא.."החיים יפים!-תשמח.."
רוצים עוד סיפורים?ילץ
אני לא, אבל מלעשות יש.
כובעקוגל ירושלמי
חוצמיזה,
לפי דעתי,
ברגע שאדם אוהב את עצמו
לא צריך להיות אכפת לו כ"כ מה שאחרים חושבים עליו
וווווואווו זה ממש נשמע כמו סיפור של חיים וולדר!!טלiר הפ33ה
הסיפורים של חיים וולדר, הם מהחיים, גם.קלמנטינה
ב"ה - אסור לשקר...ני"ש
(לפני הכול קח הכול באהבה רבה ואני קיצוני כי אולי אם ירצה ה' וזה הטוב שברצונו להעביר לך זה יעביר את המסר)
מהיכרות לא ארוכה ולא קצרה איתך למדתי דבר אחד...
בדומה להרבה אנשים אתה סוגר את העיניים (דרך אגב גם אני - זוכר איך קמתי לתפילה היום...)
דיייייייייי דיייייייייי דיייייייייי(דיינו דיינו - הייתי חייב לצחוק קצת - זה דורש)

תבין בפשטות...

אתה ב"ה!! תותח! תבין!!! תפנים!!! תדחוף פנימה דרך עור התוף!!!!!!!!! ואם אתה לא תדחוף אז ה' ימצא לך מישהו....ועדיף שזה יהיה אתה כי רק אתה מכיר את האוזן שלך באמת (חוץ מה' כמובן!)

אחזור על זה שוב...

תותח תותח תותח תותח תותח תותח תותח תותח תותח תותחתותחתותחתותחתותחתותחתותחתותחתו
תחתותחתותחתותחתותחתותחתותחתותחתותחתותחתותחתותחתותחתות
חתותחתותחתותחתותחתותחתותחתותחתותוחתותחתחת
ותחתותחתותחתותחתותחתותחתות
חתותחתותחתותותחתותחתותחתות
חתותחתחתותחתותחתותתח
וכל זה כתבתי בידי ! ולא בהעתק הדבק כדי שתבין (וגם כל השאר פה שזה עולה בראשם - כי זה עלה ועולה בראשי ןזה התשובה הכי נכונה)
ה' ( ולא משנה אם אתה מאמין או לא ) הוא האבא שלך והוא המחנך הכי טוב (די בגלל שהוא המציא את החינוך) והוא מחנך אותך עם הרבה מטודות...צ'יזבטים מציאותיים מאוד וגם הרבה סרטי דרמה שאתה חי דרכם...
ועכשיו (ועד 120 ורוב כוח ועוצמה רוחניים וגשמיים לעבודתו) אתה הולך להשתפר כל שניה כל רגע להפוך לאדם טוב יותר מעולה יותר...אולי לא בחוץ (כי עם הזמן משמינים וכאלו) אבל מבפנים האישיות שלך לומדת עוד משהו מכל דבר שהיא קולטת בסביבה מכול ציור או תמונה שאתה מצייר....

די לשחק אותה מסכן ( כמאמר טובים ממני למעלה) אתה וכולנו תותחי על!!! פוואר ריינג'ס קטנים עלינו ואפילו דיג'מון!!(ופוקימון!!!) למה? כי ה' הוא (מחילה על ההקטנה הקשה מאוד ) מכונה משומנת להפליא ליצירת תותחים!!!לפעמים זה רק בחוץ(שוורצנגר בצעירותו) לפעמים זה רק בפנים(גדול דור לבחירתך) ולפעמים זה ביחד(לוחם סיירת מטכ"ל דתי למהדרין!) ....

אההה ואם לא הבנת בתגובה היחסית קצרה שלי....

(אסור לשקר ולכן תאמין לי ותידע שאני אומר רק אמת )=> י'חתיכת תותח בן תותח בן בן בן בן בן בן בן בן בת בן תותח!!!! על!!!! מגניב , איכותי, עמוק, רציני (כשרוצה), משמח אנשים, מרבה חסד וגאולה בעם ישראל שליח לדבר ה' , וממש אבל ממש סבלן!!!(כי קראת הכול!!!)

ואם עוד פעם אתה מתלונן בלי להבין שאתה תותח ורק המצב מבחוץ קשה... ואתה יכול לפוצץ את כל הבעיות ובמיוחד את היצר הרע ימח' שמו שמנסה לגרום לנו לחשוב שה' לא עשה אותנו מספיק טובים להתגבר על הכול...

דרך אגב... תבוא לריקוד דגלים ... אני אחפור לך עוד קצת ...

כל טוב...

נ.ב= אתה גם ממש ממש חבר טוב!!! ואני מתפלל לה' שאזכה לקבל את כל החסד שהוא מרעיף עליי דרך התותח שלו...(אתה אם לא הבנת מההודעה  למעלה..)
ניר, תרגע ומהר עוד יחשבו שזה באמת.ילץ
אתה באמת מושפע מהסרטים אמרתי לך שזה מסוכן..אנשים אל תקשיבו לו.

וחבל שהראתי לך את הפורום זה...

יחתיחת תתוח אל...!!!!
יאלהה..די צא מעצמךך כבר!!!בכול דבר אפשר לימצאו רע!סתם אחת!
!
כל כך צודקצ אבל החכמה לראות את הטוב שבכול דבר ולאמיסטר דום
את הרע שזה קל יותר וסגנון של בריחה ....תראו תמיד ת'חיובי ת'ורוד..
לא אמרתי שאי אפשר למצוא רעני"ש
רק חשוב למצוא את הטוב ושזה יהיה בפרופורציות...

וואי אליעד זה לא שפוי...מוריה!!
חוצמזה מה הם בנות??מה הם עושים עליך חרם איזה נבלות(סורי על הביטוי אבל זה אשכרה מה שהם)וואי איזה מעצבנים הם בחיי אם הם היו חברים שלי לא הייתי יורקת לכיוון שלהם!!
מוריה אני חושב שחרם סתאאם ככהמיסטר דוםאחרונה
זה מעשה תינוקי לא בוגר בריוני ומעיד על בנאדם אולי עם כריזמה ושהוא מתעל אותה בצורה לא טובה (בלשון המעטה) ומעיד גם על חוסר ביטחון עצמי ....קיצור חרם לאא מה זה לפתור שאתה ואמר או אני או הוא מה זה השטות האנפנטילית הזאתי?? דיי GROW UP USJU!!
---שלבוקית
זה באמת שאלה למה אני? למה לי?
ואני לא מצאתי לזה תשובה חוץ מ: כי ככה ה' רוצה!!!
אני לא יודעת למה ככה הוא רוצה אבל אני מנסה להאמין שאיפה שהוא זה לטובתי...
בהצלחה!
תהלה.. כפרעליך!!Michal1
צדקת שלי~~
3>>
שלום למי שלפני שבועיים התלונן שכולם פה דכאוניים...לב שבור
אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו......פעם באה שתראה מישהו מבואס תקפיץ לעצמך את השירשור הזה ותנסה להבין...אותו!
ןבכל זאת אנחנו לא כועסים עליך.....כמו שאמרתי כברלב שבור
יום עסל יום באסל תסתכל בשירושר שלך לפני שבועיים ותתעודד אין מה לעשות עם בעסה רק לחכות שהיא תעבור ולא לשקוע בה. אה ויש עוד משהו......אבל זה של דוסים.... לדבר כן ממש לדבר עם רבונו של עולם שהוא גם במקרה אבא שלנו וצריך לצעוק אליו אבאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אתה רוצה מאיתנו מה????????? בבקשה תאיר לנו תסביר לנו מה?????? למה???????כל הרע הזה מגיע עלינו?????אנחנו אוהבים אותך ומאמינים בך אבל אנחנו לא מסוגלים להחזיק מעמד מול כל הרע הזה והבילבול......... בכך מקרה גם אם אנחנו לא מבינים למה זה קרה לנו בוואדי הכל לטובה !!!!!!!!!!!! אנחנו רוצים כבר לשמוע את קולך ולראות את אורך!!!!!!!!!!!
בול..שבות קליין
בס"ד

לב שבור אחלה הודעה...

-----
ד"א..חדשה פה..את מי נראה בריקוד דגלים?!!
ואווו, לך תדבר עם החבר שלך...גייטל רייזל
הוא יושיע אותך...
הוא מגזים..טוב לפחות הוא נהנה!!ילץ
למה מגזים? אני לא מנסה לרדת עליך אני מנסה להביןלב שבור
אותך וקצת לעזור..... אחי זה העולם מה אנחנו יכולים לעשות? יש לנו בררה הרי ברור שחיים בלי ה' זה לא חיים זה מוות למרות כל הדימיונות

לה הכל טוב בחיים אבל הכל לטובה!!!אנונימי (פותח)
תשנן את זה לעצמך מידי פעם...
כן, גם אבא יכול להגיד "לא" לבן שלו...
למרות שמלא פעמים לא הבנו את הפואנטה...
פשוט לבטוח בו שהוא עושה את הטוב למענינו!!!
ו... אמרו את זה כבר------לדבר איתו!!!
אין כמו לדבר עם אבא שאוהב ומתגעגע!!!!
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך