וואי אנשים כמה צרותתתתתת????????????כיפה אדומה!!!
אוףףף
אני אגיד לך כמה~~אני~~
הרבה.

המון.

יותר מידי.

קשה לספור.

מספק אותך?
או שאת רוצה במספרים?
אגב מה זה נקרא 'צרה' לדעתך?
חח רעות את בעצמך צרה לא קטנה.....חחחחחחחחחחחחחחחחחכיפה אדומה!!!
צרה זה נגיד יש כל מיני.. יש צרות ממש ענקיות כמו שמישו במשפחה חולה וכל זה ויש צרות קצת יותר קטנות שמיסתבחים בבצפר וכל זה ובלימודים וחברות וכל זה... לי תודה לאל יש צרות די קטנות אבל מעצבנותתתת!!!!! מה לעשות.???
אולי כדאי להחליף את השם מ"צרה" ל... אתגר? צומאפחד
משימה להתבג\גברות?...

"צומת-דרכים", אם אתם מתעקשים...אפחד
תגובה יקירתילהבת-כוח
ניסיון, אתגר, מכשול, קושי, צרה וכו' וכו'.
אני ת'אמת בוחרת לקרוא ל"צרותי" בשם המאוד מקובל ביהדותינו והיא- ניסיון.
יש לנו מלא נסיונות שבהם הקב''ה מנסה אותנו. הניסיונות האלה- קשים. הנסיונות האלה מרגישים לעיתים כמו מכשול. מידי פעם כמו אתגר שאותו אתה יודע שתוכל לעבור.
הניסיונות האלה יגיעו בכל מצב, תמיד. זה טבע העולם שיפעל בצורה מעט קשה וכואבת.
אבל ניתן להסתכל על העניין בזווית מעט שונה, ע''י המשבר והקושי אנחנו מתקרבים לעצמנו, מתקרבים לקב''ה.
לכל ניסיון יש מטרה. היום עליתי על אוטובוס שלקח אותי למקום מעט שונה ממה שרציתי, במקום להרגיש בקנטים, ולהצטער אמרתי "כפרת עוונות"- שאלו יהיו הצרות שלי. ולשמחתי הרבה ראיתי חברה בתחנת האוטובוס שאליה לא הייתי מגיעה לולא נסעתי באוטובוס שונה. איזה טוב השם.. זה היה אתגר, מעין ניסיונון קטנטון, יכולתי ממש להצטער על העניין רבות. אך בחרתי להסתכל על המצב באור מעט שונה, מעט יותר חיובי.
לא בכל דבר שייך להסתכל עליו בצורה חיובית, אך אלו הם דברים מעטים.
יותר נכון להגיד שלא על כל דבר קל להסתכל בצורה חיובית. החיים לא קלים, החיים בקנטים, ואין אור בקצה המנהרה!. אני באה לטעון נגד, יש הסתר פנים, אנחנו לא רואים את האור. אבל זה לא אומר שהוא לא נמצא שם, זה לא אומר שאדם ששבר את הרגל שלו יזכה לראות את ההשגחה שבעניין, יש דברים שצריך להאמין שהם לטובה. אבל יש דברים שממש רואים את ההשגחה, אחרי כמה דק', אחרי כמה שעות, אחרי שנה, אחרי שמונים שנה פתאום אדם ימצא אותי אחרי שנים של חוסר תיקשור בגלל איזה צלקת קטנה שיש לי ברגל, צלקת שהייתי צריכה לסחוב במשך 80 שנה (!!) כדי שימצאו אותי. (למען הסר ספק אין לי צלקת ברגל ככל שידוע לי ב''ה).
תרגישי טוב, תמשיכי לשמוח כפי שאת יודעת, ותלמדי שהחיים שווים את כל הקשיים. כי בלי הקשיים לא באמת היינו חיים. לא באמת היינו מתקדמים. היינו נמצאים באותו המקום ומתהלכים לנו לאיטנו במשך 80-120 שנה. עכשיו אין בזה שום דבר רע, אך אני לא חושבת שיש בזה יותר מידי טוב. אדם צריך לעבור דברים, לפגוש אנשים, לנצח מכשולים, לעבור ניסיונות בכדי שיוכל לבנות את עצמו. הניסיונות האלה לא חייבים להיות קשים- זה תלוי בצורת ההסתכלות שלנו, באיך שאנחנו מרגישים עם הניסיון הזה- רע, או טוב... זה תלוי בנו..
ב''הצלחה כיפ'לה

אתגרים לדעתי זה לא בידיוק  "צומת דרכים"~~אני~~
אתגרים (=צרות) יש תמיד בחיים. לא תמיד זה 'צומת', יענו דבר שעובר, אם זו כוונתך.
דעתי היא שלא צריך להאמין ש 'יעבור ויהיה טוב וכו''.. כי זה לא נכון, וככל שגודלים גם יש יותר אתגרים בד"כ .
המטרה שלנו היא לא להאמים שיגמרו האתגרים. המטרה היא להתמודד איתם, ללמוד לחיות איתם. ל

אני לא אתחיל לחפור לך ש'הכל ניסיונות' ו'הכל לטובה', כי לא בטוח שאת מהסוג האלו שאוהבים לשמוע את זה בשעות ובתקופות הכי קשות בחיים.. אבל אם זה עוזר לך, יש פה בשפע.. תקראי שיחות חיזוק וכו', אם זה עזר לך..

אתה יודע מה שזה יהיהה הצרות שלנו בחיים!!מיסטר דום
עזבו אותכם אתם אומרים שזה צרות אנחנו רק מנפחים את זה למימדים מפלצתיים וגדולים ומפחד מפדחים לרואת מה באמת קורה שם וברגע שנתמודד נראה שהפיל לא כל כך גדול ויותר דומה לזבוב..
יש שיטה של 90\10 ש90% מהבעיות שלנו נבעו בגללנו תוגובת שגויות וכו' ורק 10 % בגלל הטבע השתלשלויות דברים וכו' אז בוא נדע לקחת דברים בגבולות ופרופורציות ולזכור שאפחד לא שווה את הבאסה שלך כי עונש עצמי במקום שתמודדו...ולפעמים שאחנונ בבאסה הכול נראה הר עולם והר אסון וענקי ומפלצתי ומנפחים למימדים גדולים ובעצם שרואים את זה כבר באמת ומתגברים על הפחד אז רואים שסתאם פחדנו וכו'...
די תגידו תודה לה' שאתם בריאים והשאר תלוי בך תלמדו להתסגל על החיים בצורה חיובית בחצי כוס מלאה מה יש לך טוב לא רק רע כי ברדע שאתה ביאוש זה סוחף אתך למטה תמיד תצוף תרים את הראש כלפי מעלה תנשוןם אויר אל תפחד להגיד מה יש לך בלב בראש זה ל חכם להשאיר דברים רעים על עצמך...אל תאכל אותך מבפנים זה לא שווה את זה ברגע שאתה ביאוש כל דבר נראה לך רע מי שורצה לעזור לך זה בגלל שהוא מרחם עליך ומי שאהוב אותך נראה שונא באמת אבי הדברים הרעם זה יאוש!!
מסכימה רעות.להבת-כוח
מסכימה לחלוטין. לא אתנצל על החפירה שעשיתי. אבל רעות עשית תמצות מדוייק למה שרציתי להגיד- בין אם אכן אמרתי את זה או לא.
רציתי אחרי זה לחזור ולסכם, אבל הייתי כבר עייפה. אז הבקיצור ולעניין- צריך להתמודד צריך להתגבר, צריך להאמין שהקב''ה איתנו ושבעז''ה התקופות הקשות יעברו. צריך כן למצוא את הדבר הטוב- כי בין אם מאמינים בזה או לא, זה באמת מנחם.
תמצאי את האור שלך בעניין. תאמיני לי שהחיים באמת קשים, יותר ממה שחווית ויותר ממה שאת יכולה לתאר. אבל אין ברירה האתגרים, ניסיונות וקשיים יהיו, וככה זה יהיה לעד ולעולם. הכלל שלנו בעז''ה יהיה נהדר ושמח בביאת המשיח. אבל הפרט עדיין יעבור סבל יחסי. תמיד יהיו צרות! את צריכה ללמוד מהם, לנתב אותם לדבר חיובי.
שוב, ב''הצלחה רבה רבה! שתעברי את התקופה הקשה הזו יותר מחוזקת ויותר שמייחה ממקודם.

מסכימה עם להבת כוח!אנונימי (פותח)אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך