שמעתי מכמה בנות שדיווחו על אותו אחד, יכול להיות שמניקים שונים. קחו לתשומת ליבכן ותזהרו.
ואתה - זה לא מצחיק בכלל, מדובר באנשים אמיתיים מאחורי המסכים.
את יודעת לפעמים מדברים וגולשים לנושאים אחרים זה מסובך להתחיל להפיל אשמות על אנשים..
באמת צריך יותר להיזהר!!
הוא יכול להתחזות לאישה...
רציתי לדעת ספציפית לגבי כאן... איך אני אדע מי זה...
כי ת'כלס זה יכול להיות כל אחד/אחת שמתכתבת איתי...
אתמול משהו התכתב איתי... ובסוף הוא גם ידע את השם האמיתי שלי ואין לי מושג מאיפה... גם את השם של אחי וכו'...
נכנסתי מזה ללחץ...
מממ.... מה זה?
הוא ביקש הזדמנות נוספת לחזור לפה כי הוא מעוניין להשתפר...אני לא מאמינה. ל ה ז ה ר. מי שמעוניינת לפרטים אליי. לקחתי על עצמי להילחם בזה
חבר'ה...תזהרו פה.. כמה כיף ככה לא פשוט
איך הוא קורא לעצמו?
שלחי לי
חוזרת בי שאמרתי לא לחשוד!!!!!
הוא דיבר איתי גם!!!!!11
מעיזה בכלל לתת לו הזדמנות שנייה.
פגיעה בבנות מהסוג הזה זה לא צחוק וכואב לי לספר בתור אחת שלקחה על עצמה לטפל בסיפור הזה אישית-שהמספרים של הבנות שהוא הציק להן גדול מאד מאד. אז הגיע הזמן שיקשיבו ויחסמו כבר שלא נצטרך לנקוט בצעד קשה של פירסום פרטים כדי שהוא יעוף רק מהבושה
אבל שמעתי מלא סיפורים, והיה לי מקרה במקום אחר שחשבתי שהכל בסדר ואז התחילו לשאול שאלות מוזרות..
אז נזהרתי מראש, כבר ההודעה הראשונה שאלתי מי הוא ומה הוא רוצה ממני.
בהמשך השיחה הוא אמר לי את השם שלו ושהוא מירושלים, והציע לשלוח לי תמונה.
סירבתי כמובן..
אבל היה מוזר.
אני קלטתי שזה לא טוב רק אחרי שכתבתי לו איפה אני לומדת, אבל לא היה לי בעיה לכתוב לו כי הזכרתי את זה פה מיליון פעמים.
בקיצור, להזהר אבל לא להלחץ.
ואם אתם יודעות את השם הפרטי תגידו גם
פשוט לייבש ולסנן
יהיה טוב בעז"ה
החתימה שלך כובשת!!!!
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים
חטופה
אינדיאנה ג'ונס
ג'יימס בונד
מת לחיות
רמבו
שליחות קטלנית
משימה בלתי אפשרית