אני רוצה אורות. קטע שכתבתיתועה במדבר
יש קטע כזה שבחודש אלול ובעשרת ימי תשובה מביאים חוזרים בתשובה שיספרו על המסע שהם עוברים.
אז כמובן שגם לי יצא להיות בשיחה כזו.
זו הייתה שיחה של זוג בעל ואישה חוזרים בתשובה שכל אחד מהם סיפר את סיפור החזרה בתשובה שלו ולכל אחד שם היה רגע או אפילו כמה רגעים שהוא הבין בידיעה ברורה וחזקה שיש אלוקים, מן הארות כאלה. זה בסכ"ה מצב מדהים והם היו מתוקים והאור שהיה להם בעיניים כשהם דיברו על זה נגע ללב אבל מצאתי את עצמי יושבת שם וחושבת לעצמי שאני רוצה גם.
אני רוצה רגע כזה שבו אני אחוש קרבת אלוקים חזקה וברורה שאי אפשר להרהר או להתכחש בה.
אני רוצה נקודה שבה אני ארגיש בטוחה באמונה הזו ושאין דבר אמיתי יותר ממנה.
נקודה שלא משאירה לי שום אפשרות להרהר ולהטיל ספק בכלום.
בגלל שגדלתי לתוך האמונה וחיי התורה לי לא מגיע?
אני רוצה אור. אור שאיר על כל החושך שיש בשאלות שלי.
אור שימלא אותי באהבה לכוח העליון המטורף הזה שיש שם למעלה.
אור שלא ישאיר בי שום צל של ספק והרהורים, שימלא את החלל שנוצר בגלל השאלות שלי, אור שיראה לי ששם ליושב למעלה אכפת קצת ממני הקטנה פה למטה שרק מבקשת קרבת אלוקים ואהבה. אור.
"ואני קרבת אלוקים לי טוב"
גמר חתימה טובה לכל בית ישראל.
מבינה את הרצון שלך. צודקת...יש ויש...

זה דבר שמאוד חסר לנו... אבל- אל תשכחי שהם מקנאים בנו על הזכות שלנו לחות ככה מתחילה... בואי נשוויץ בזה... אולי ככה יגיעו האורות לאט לאט

אממ זה מוזרתועה במדבר
כאילו לפעמים יוצא לי לחשוב שהם כאילו עשו חיים, לא ספרו אך אחד עשו מה שבאלהם בלי חוקים ואז כשנמאס להם אז הם מצאו משהו אמיתי וכאילו אצלנו זה לא ככה וזה חסר, קל להם להגיד שזה לא אמת בגלל שהם היו שם אבל זה כיף ומושך וגם אני רוצה באיזה שהוא מקום לשכוח את עצמי איפשהו ולבלות פשוט בלי שום מגבלות וחוקים שכל הזמן רצים לי בראש.
מבינה אותך לגמרי...יש ויש...

ה' רואה ושומע את הרצון הזה שלך... 

רצון מדהים!!להיות בשמחה!!!
אשרייך שזה רצונך! אני בטוחה שזה גם רצונו של אבא.

הדבר הכי מתוק זה להאמין בו יתברך בתמימות, בפשטות, זה עושה את האמונה הכי טוב.

בהצלחות נשומלה!! שנזכה כולנו
סיפור קצרצר ומחזק ממש. חובה לכולם!!!חמניה צהובה

פעם הייתה איזו הרצאה. הרב אמר מי שחושב שדתיים מלידה יותר טובים מבעלי תשובה שיקום. ומי שחושה להפך שיישב.

רק אדם אחד נעמד ואמר. "אני בעל תשובה והרבה מעריכים אותי על זה. אבל אני ראיתי את כל הדברים הרעים והלכלוך

בעולם החילוני ואני מרגיש עכשיו טהור ונקי.

ואילו הדתיים מלידה לא יודעים משהו אחר וכאן הגדולה שלהם.

אהבתי...יש ויש...אחרונה

אולי עכשיו נתחיל קצת יותר להעריך את עצמנו על מה שאנחנו...

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך