בס"ד.
טוב זו נקודה סופר חשובה לי..
אני צריך תשובות אמיתיות וכנות..
1. האם לבנות כאן יש כבר החלטה בנוגע לשאלה האם הן מחפשות אדם שלומד תורה או אחד שפועל בחיי המעשה? או שאתן לא מכריעות כי זה לא השיקול המרכזי.. ופתוחות לשני הסגנונות..?
2. האם אתן יודעות שיש גברים שהגיוני שהן לא תלמידי חכמים במובן שהם ילכו בעתיד לעסוק בזה ממש כמו למשל להיות
רמי"ם בישיבות הסדר/גבוהות/מכינות ואף הגיוני מאוד שישיבה תיכונית או תלמודי תורה לא מתאימים
להן בעיקר בשל רמתם התורנית...
אך יש להם רצון חזק שלימוד תורה יהיה דבר מאוד מרכזי בחייהם אע"פ שהן לא תלמידי חכמים.. [כן זה נקרא לקבוע עתיים. ואת זה ברור לי שכולן מכירות בגדול] אך הכוונה היא שהגיוני שברגע שאת לא מתחנת עם אברך שהולך לשקוע כל כולו בתורה אז מלכתחילה לא בקטע רע אלא מטבע הדברים תהיה פחות הכלה ויתור והקרבה ומסירות מצד האשה כלפי לימוד התורה של בעלה כיון שמדובר סוף סוף באדם רגיל ולא במשהו שמתכנן להיות רב שאז בפשטות האשה כבר ידעה למה היא נכנסת..
ואתן מכירות בנות כאלה או חושבות ששינן בנות כאלו או שמא דווקא אין בנות כאלו כי רובן ירצו או אדם שיצמח להיות רב או אדם שלימוד התורה שלו יהיה מאד מנימלי כי דברים אחרים חשובים כמו חסד ארגונים פוליטיקה עמ ישראל וככו מעעניינים אותו ובהם הוא פועל..
* הבהרה - באופן הכי טכני זה יתבטא ביותר שעות שהבעל במקום להיות איתה או בבית וכו ילך ללמוד תורה .. [כמובן יש גבולות וכו אבל בסוף זה לא חצי שעה שעה ביום וזהו..]
תודה ומקווה שהיה בסה"כ ברור יחסית לשתיים בלילה..

ולעמ"י..... ולעולם כולו........