היי חברים יש לי שאלה ממש קשה-שקט, סיגריה.

ביום כיפור היה רגעים שלא ממש הצלחתי להתפלל ואז עשיתי מה שאני תמיד עושה כשאני לא מצליחה משהו- ביקשתי מה' שיעזור לי להתפלל, אז חשבתי כמה זה מוזר שאם הוא שומע אותי עכשיו אז למה שהוא לא פשוט ישמע את התפילה שלי הרגילה (כלומר, התפילה מהסידור) והתחלתי להסתבך עם עצמי, כי אם מי אני מדברת? 

שניה אחת עם המלך, ואז זה רשמי וכבד, וזה קשה לי. ושניה אחרי זה כמו אבא או חבר וזה בלבל אותי לגמרי...

יש מישהו או מישהי שיכולים לסדר לי תשכל??????

תודה מראש...

הוא אבא ומלךלהיות בשמחה!!!
זהו. עכשיו הרגעת אותה!,,,,,,,,

זה באמת ככהלהיות בשמחה!!!
הקב"ה שומע את שתי התפילות אותו דברsimple man

פשוט היחס שלך הוא שונה, כי רגע אחד זה איזה נוסח רשמי וכבד שתקנו לך להגיד ושנייה זה משהו מהלב, שאת ממש רוצה ברגע זה, אפשר פשוט לנסות להתחבר יותר לנוסח של התפילה ואז זה באמת אותו דבר, פשוט כשאני מתפלל "ובכן תן פחדך" אני לא יודע אם עמוק בתוכי זה באמת מעניין אותי אם יתן פחדו או לא, אבל כשאני רוצה שיעזור לי להתפלל, זה עכשיו מיידי ובאמת אני רוצה שיעזור לי.

נכון. אבל יש את הקטע-שקט, סיגריה.

שאתה מתפלל ומבקש בשפה שלך מאלוקים שיקבל את התפילה.

זה פסיכי.

זה כמו שיש מושגsimple man

לבקש שתיראה התפילה לפני הקב"ה "כאילו התכוונתי כל הכוונות הראויות", גם כאן אתה מבקש שיתקבל מה שאמרת בתור טקסט בלי כוונה (או ללא כוונה מספקת) כאילו התכוונת לזה מהלב, זה לא נראה לי כזה מוזר אבל אני מבין מה מפריע. 

תדמיין את עצמך יושב עם בן אדם ומסביר לו-שקט, סיגריה.

סליחה, נשלח לי באמצע-שקט, סיגריה.

תדמיין את עצמך יושב עם בנאדם ומדבר איתו כאילו אתה שתי אנשים והוא שני אנשים. זה כאילו דקה אחת אני כזאת(רישמית ומעצבנת)  ושניה אחת חברה.

זה מבלבל.

אבל אמרתי מה אמרת. תודה.

משל שאולי יעזורללמוד ולעשות

יום טוב!

תחשבי שאת שליחה של הרבה אנשים להגיד משהו למלך כי הם יודעים שהוא אוהב אותך,

והם כתבו לך מה בדיוק לומר.

ואז את מתחילה לקרוא, כן מבינה בהתחלה, ופתאום את קולטת שיש הרבה דברים שאת לא מבינה.

את עוצרת מההקראה השוטפת ואומרת לו- "תשמע, אני לא כ"כ מבינה את מה שהם אמרו לי להגיד, תעזור לי!"

זה עדיין אותו מלך/אבא!

את צריכה ללמוד את זה, כי זה נושא כבדנער גבעות מצוי

לא נראה לי שתגובות בפורום יעזרו יותר מכמה פעמים קצרות, אם זה עלה לך אל תוותרי ותבררי בעומק בספרי אמונה של ראשונים/אחרונים מה שנוח, ובסוף תצליחי. בהצלחה.

** אני לא ביררתי את הנושא ולא שזה לא מטריד אותי

תודה. אמן.שקט, סיגריה.

ממש מזדהה.............אחרונה
אני גם לפעמים באמצע התפילה מבקשת מה' שיעזור לי לכוון, וגם לי זה מוזר ומבלבל.
אני חושבת שהנוסח הרישמי של התפילה גורם לנו לא רק לאהוב ולהתחבר אל ה' (שזה מאוד חשוב) אלא גם לירא מפניו ולהכיר את גודל גדולתו, שזה פחות בה לידי ביטוי בתפילה אישית. בדורנו יראת ה' פחות פופולארית מאהבת ה', ולכן קשה לנו להתחבר לנוסח רשמי שמוכתב לנו מראש. אבל גם יראת ה' היא מאוד חשובה, ובלעדיה אי אפשר להגיע לאהבת ה' אמיתית.
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה
taken בדרייב מי יכול לשלוח ליyonatan123
סרטים בדרייב לפרטי מי יכול לשלוח דחוףףףףףףףףyonatan123אחרונה

אני חייב להרגע קצת מהמתח מי יכול לעזור ולשלוח קישורים בדרייב לאחד או כולם מהנ"ל יבורך:

ג'ייסון בורן (סדרת סרטים)

חטופה

אינדיאנה ג'ונס

ג'יימס בונד

מת לחיות

רמבו

שליחות קטלנית

משימה בלתי אפשרית

אולי יעניין אותך