ריקנות
אין כוח לישון
אין כוח להישאר ערה
עזרה?
תמיד כשאני חוזרת מהכותל אני מרגישה הקלה. רוגע. שלווה.
תחושה מיוחדת כזו....
את האמת? אני מזה צריכה כותל עכשיו.
מה קרה לך? למה ריקנות? למה הרגשה כזו מבולבלת?
מה הדיכאון הזה?
רוצה לשתף?
זה מקל...
שבשמים, כן?
שתדעי לך שהדבר שהכי מחזיק אותי בחיים זה לדבר איתו
קשה לך?
אני מבינה שכן... אבל ממה זה נובע?
אני חושבת שאת כן צריכה. וכדאי לך...
תועלת? בטוח שצהיה . תנסי...
להיות בשמחה!!!
הנשמה שלך.
להיות בשמחה!!!
להיות בשמחה!!!
מה קרה?

את תראי שבעז"ה עם המון כח רצון את תצליחי. רק תרצי
אבל תנסי להתמודד. לא להתמוטט.
אבל עכשיו הוא עמוק. נורא. איתך ביחד אולי???
חבל לך נשמה...
תעזרי לו ולך לקום יחד. יהיה יותר קל.
ואז- יחד עם הרגש, תלכי להודות לקב"ה.....
בכותל.(?!)
זה שאת מרגישה בלי כלום, אפילו בלי רגש- זה מובן.
רק תזכרי שהרגש והכל לא נעלם בכלל... הוא פשוט ירד איתך... את מרגישה למטה לא? ככה הבנתי...
אני אשלח לך עכשיו משהו...
וואי את נשמהלהיות בשמחה!!!אני שולחת לך משהו....
שלחתי לך בפרטי.
לא תמיד הכל קל. יש גם רגעים קשים.
תתני לעצמך לכאוב את הריקנות שבך, ותקבלי את עצמך כמו שאת עכשיו באהבה.
אוהבת אותך!
שאלה:
שלום לכבוד הרב יש לי בעיה קשה שום דבר בעבודת השם לא משמח אותי הלב שלי אטום וקר לכול דבר של קרבה על השם דבר זה גורם לי לעצבות ודיכאון קשה. מה לעשות?
תשובה:
שלום רב.
אם ההרגשה הקשה שאתה מתאר לא היתה גורמת לך לעצבות ודיכאון זו היתה בעיה. אך עצם העובדה שלא טוב לך בריחוק הזה, זה טוב. זה אומר שהנשמה שלך כוספת לדבקות ורוחניות. יש עיכובים בדרך. אבל ראשית כל, תשמח מזה. אתה רוצה להתקרב לה' , להתקדם מבחינה רוחנית, להתעלות. רק אתה לא יודע איך לעשות את זה, אולי זה בגלל שקיעה גדולה בעולם החומר, סרטים, אינטרנט, אולי לא הדריכו אותך בצורה טובה לעבודת ה' ואתה מרגיש בחוץ. אבל אם תפנים לעצמך את העובדה שכל קושי , כל עצבות כזו מראה על השתוקקות גדולה , אתה תהיה במקום אחר. במקום אופטימי ולא פסימי. מכאן רק תוכל להתקדם. תתייעץ עם רבנים שאתה מכיר, תחווה חוויות רוחניות מיוחדות, בירושלים, בצפת,תלך למקום תורה, למקום שיש אווירה של תורה, וכשיהיה לך גם הרגשה טובה יותר תוכל גם להתחבר דרך הדברים הקטנים היומיומיים. תפילה, לימוד, שבת, חגים, טישים , שירים,ריקודים ועוד. גם חשוב מאוד שתהיה בקשר עם דמות רוחנית, רב שאתה מכיר ומעריך. וממילא בע"ה תהיה לך סיעתא דשמיא גדולה.
ברכה והצלחה.
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים
חטופה
אינדיאנה ג'ונס
ג'יימס בונד
מת לחיות
רמבו
שליחות קטלנית
משימה בלתי אפשרית