בס"ד
בת 23, נשואה מזה 4 שנים ב"ה, אמא לשלושה ב"ה.
בעלי החבר הכי טוב שלי.
הוא עושה בשביל הכל הכל הכל, עוזר, מפנק, מחמיא- נותן לי את התחושה שאני הכי מדהימה שיש!
ממש לא מזמן, לפני כמה ימים, הייתי בשיא של האושר שלי ב"ה. לא קרה שום דבר יוצא דופן..
פשוט הערכתי בטירוף את החיים המושלמים שלי והרגשתי שהכל מושלם מכל הבחינות ב"ה בחיים שלי.
יש לי נטייה מסוימת להרוס כל דבר טוב לצערי. לחשוב הרבה ולחפש מה לא בסדר. עם בעלי מעולם לא מצאתי שום דבר כזה.. גם המינוסים שלו כביכול, בעיני פלוסים.. אני באמת אוהבת אותו..
עד לפני יומיים הרגשתי שאנחנו כמו זוג שהכיר לפני יומיים.. האש, הפרפרים- הכל עדיין שם ב"ה.. כן- למרות הילדים ב"ה והכל- האהבה והזוגיות הייתה בשיא הפריחה ב"ה..
אתמול מצאתי את עצמי, בפעם הראשונה בחיי, מסתכלת על זוג אחר וקצת מקנאה.. מקנאה בתורה שלו.. שאשתו זוכה ב"ה לשלוח אותו ללמוד ובעלי- האדם הכי גומל חסדים ד"א, וממן כמה תלמידי חכמים ב"ה, בקושי לומד ובעיקר עובד.. כל היום וכל הלילה.. אפילו עכשיו, הוא נסע לעבודה, כי יש לחץ לקראת סוכות.. זה עסק של המשפחה ואין לו יותר מידי ברירות.. הוא חייב להיות שם ב200%...
זה התחיל סתם בלנסות לשכנע את עצמי שבעלי בסדר, הסכם יששכר וזבולון וכל זה.. ואז מצאתי את עצמי מסתכלת על התלמיד החכם הזה עוד.. על הדרך ארץ, על הביישנות- ופתאום זה מצא חן בעיני.. בעלי קצת חסר טקט לפעמים, משדר הרבה ביטחון עצמי (למרות שבפנים הוא מאוד רגיש..), קצת מלגלג עליי בצחוק, מבטל את דעתי הרבה פעמים וחושב שהוא תמיד צודק.. אני אוהבת גם את זה! חח הוא מצחיק אותי סה"כ והכל בהומור ב"ה.. אבל פתאום לראות אדם כזה עדין, שאפילו לא מדבר איתי.. פתאום משפט אחד שהוא מוציא מהפה מרתק.. מצאתי את עצמי חושבת עליו..
מרגישה כ"כ בוגדנית ומגעילה!! הרי אני כ"כ אוהבת את בעלי!! ופתאום, בשניה, הרגשתי איך הפרפרים כלפי בעלי נעלמים.. פתאום אני מרגישה כבויה.. אני מנסה איכשהו לראות בו את הטוב. אבל את הטוב אני יודעת בשכל כבר וזה לא עוזר לי.. איך מחברים את זה חזרה לרגש? איך יכול להיות שתוך שבוע מגיעים ממצב של תחושה שאין מאוהבת ממני, ניצוצות ופרפרים למצב שאני בכלל כותבת את הדברים האלה??!!! מרגישה שמהמקום הגבוה ביותר אפשר רק לרדת וזה מלחיץ אותי.. אני רוצה להדליק את עצמי רגשית מחדש..
בבקשה תעזרו לי...
נעלבת מאד מאד וכועסת ועוזבת את השיחה - או רק שותקת או הולכת ממש.