אשמח אם תכנסו....אנונימי (פותח)
לא מזמן רבתי עם ילדה מסוימת , היא התחילה , אבל לא משנה ,מחלתי על כבודי וביקשתי סליחה , באמת , מכל הלב ........
ואפילו שביקשתי סליחה והריב ''נגמר'' (כלפי חוץ) היא כל הזמן מרכלת עלי מאחורי הגב
אפילו שאני שומעת .........
וואי כבר נמאס לי מהיצורה הזאת , כמה אפשר להשפיל ת'צמך ? כמה?
זהו שלא הרבה ....
אז אנא , הבו לי עצות , כי באמת נמאס לי.....

אני מקווה שאת שמחה, נכנסתי...לולה=]
אבל תצאי מהראש שזאת השפלה, זאת לא... כאילו , בסופו של דבר את תצאי הכי בסדר מכל הסיפור הזה...
וד"א(תבחרי,או דרך אגב או דבר אחר... ): אם היא מרכלת עליך, אז כל הזכיות שלה עוברות אלייך, וכל העברות שלך עוברות אליה, והיא סתם יוצאת מפגרת שהיא מרכל עליך אחרי שביקשת סליחה.

אולי פשוט תתרחקי ממנה, ואז אם היא בחורה נורמלית, אולי היא תתחיל לרצות להתחבר אלייך... ואם לא, לא הכי נורא, היא לא שווה את זה אם היא ככה מתנהגת...
מקווה שעזרתי...    
אוהו, אני מזה מבינה אותך...אנונימי (פותח)
פעם גם לי היה סיפור דומה, אבל שם זה קרה פתאום ברגע אחד חברה שלי ממש טובה פתאום הפסיקה לדבר איתי והיא אפילו אמרה שהיא לא מסוגלת להסתכל עלי כי זה עושה לה טראומות ואני באמת לא עשיתי לה כלום ונההיתי מזה בדיכאון...
אבל אחרי קצת זמן היא קלטה שהיא הפסידה סתם חברות שהיתה כייפית והיא בקשה סליחה בגלל איזה הרצאת שהביאו לנו בתיכון על "בין אדם לחברו" והיא אפילו בכתה והתחננה שאני אסלח לה.
יאלה לפעמים זה בנות שסתם הם בכריזה גם על כל מיני דברים אחרים והם מנסות להראות שהם בדיכאון והם כועסות עכשיו על כל העולם והן לא מבינות שלא כולם מבינים מה עובר עליהם עכשיו... אבל אם את עשית את מה שאת יכולה אז תדעי ותזכרי שזה הבעיה בה ולא בך!!!!!!!!! כי את עשית את שלך, ואם היא ממשיכה לרכל עליך וככה לעשות היא פשוט לא שווה שתהיי חברה שלה והיא לא חברה אמיתי אז שווה לך לעזוב אותה, ואם את עשית את שלך אז אל תבואי שוב ושוב כי אז היא תחשוב שאת מתחנפת.. רק תראי לה שלך אין שום דבר נגדה ואם יש לה בעיה שתסתדר עם הבעיות שלה וזהו!!!!!!!!
מקווה שעזרתי.........
אם היא צוחקת עליך...שפמנוןאחרונה
אז את יכולה:
א) להיתעלם (עשיתי את זה כשצחקו עלי, וצחקו עלי הרבה- עד היום, ולי זה לא עזר).
ב)להיתנגד, אך זה באמת לא עוזר- אם צוחקים בכוונה לפגוע (זה רק יעודד אותם לעשות זאת יותר).
ג) לצחוק על עצמך ביחד איתם- לי זה הכי עוזר (זה מה שאני עושה תמיד).

אם זה רכילות עליך:
א) לכי אליה ותגידי לה שזה מפריע לך ופוגע בך. אם היא תפסיק- מה טוב, אם לא- מה רע.
ב) תבקשי מהמורה לדבר על לשון הרע ורכילות, שזה מה שהיא עושה. בד"כ זה משפיע.
ג) תתעלמי ויסורים מכפרים- מה עדיף: ייסורים במכות ובכאב או יסורים בנפש?
ד) - זה לשני המקרים: תעשי חשבון נפש- יכול להיות שזה ייסורים על חטא שעשית בעבר, ואם תצטערי ותעשי תשובה על כך ובאמת- זה יפסיק.

אם מה שכתבתי לא מובן בכלל- אני אבין זאת.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך